Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Mosogató lefolyók

Mosogató lefolyó duguláselhárítása azonnal, garanciával.

Részletek

Fürdőszobai lefolyók

Fürdőszobai összefolyók, mosdók, zuhanyzók, kádak tisztítása.

Részletek

Udvari csatornák tisztítása

Családi házak lefolyóinak és csatornájának teljes körű gépi tisztítása

Részletek

Lefolyótisztítás

Lakásokban lévő összes lefolyó szakszerű tisztítása korszerű gépekkel

Részletek

Csatornák karbantartása

Csatornák és lefolyók megelőző szakszerű karbantartása.

Részletek

Gyorsszolgálat

Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk 1996 óta működik kiemelkedő szakértelemmel és tapasztalattal.

Részletek

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás szakszerűen gépi technológiával, több évtizedes tapasztalattal biztonságosan.

Részletek

Szakterületeink

Lefolyótisztítás gyorsan, bontás nélkül azonnali díjtalan kiszállással.

Részletek

Csatornatisztítás

Szennyvíz és esővíz elvezető csatornák tisztítása bontás nélkül.

Részletek

Főcsatornák

Udvari csatornák duguláselhárítása nagy tapasztalattal.

Részletek

Lefolyók hibái

Lefolyók és csatornák általános hibáiról és a vezetékek korszerű gépi tisztításairól.

Részletek

Segítségek

Néhány segítség a dugulások elhárításához. Házi eszközök vagy korszerű gépi tisztítás

Részletek

Dugulásokról röviden

Különböző lefolyók és csatornák szakszerű duguláselhárítása

Részletek

Egyéb linkek

Linkek és segítségek a gyors megoldáshoz

Részletek

Dugulások megelőzése

Dugulások kialakulása, vezetékek házilagos karbantartása és kezelése.

Részletek

Duguláselhárítás azonnal bontás nélkül garanciával

Duguláselhárítás azonnal, ha eldugult bármilyen lefolyó vagy a csatorna


Hívjon bizalommal, és a duguláselhárítás gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással, kedvező áron akár 1 órán belül szakszerűen, bontás nélkül megszünteti a dugulást. Precíz munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás korszerűen, tisztán, garanciával!


Telefon: 06 30 9210 948 vagy 06 20 3982 881


Szakterületeink: lakásokban, családi házakban, társasházakban mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatorna, fővezeték(strang), tisztítóakna, esőcsatorna gépi duguláselhárítása és karbantartása nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szerelővel. Vállalunk még továbbá: társasházak főcsatornáinak, udvari csatornáinak és a társasházi lakások összes lefolyójának szakszerű gépi tisztítása és duguláselhárítás akár azonnal is. A duguláselhárításra megrendelő kérésére a feladat megkezdése előtt díjtalan árajánlatot tudunk adni, így a duguláselhárítás költségéről, áráról minden megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja, és ezek az előre megbeszélt költségek nem változnak. Célunk, hogy a duguláselhárítás a megrendelő igényeinek figyelembevételével szakszerűen, gyorsan, költségtakarékosan, bontás nélkül és tisztán történjen meg.

Az a munkák különbözősége miatt telefonon tudunk mosogató duguláselhárítás felvilágosítást adni, amelyek a helyszínen sem változnak. A megrendelő kérésére az elvégzendő munkára a feladat megkezdése elött ingyenes árajánlatot tudunk adni, így a várható költségekről minden megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja. Kedvezményekről, árakról és különböző akcióinkról a menüpontokban talál tájékoztatást. Honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. A különböző lefolyótisztítók használatánál és felhasználásánál nagyon elővigyázatosnak kell lennünk, mert néhány termék mellékhatása kifejezetten nagy károkat tud okozni a lefolyórendszerünkben, akár bele is keményedhet a lefolyóvezetékbe, amelyet azután általában cserélni kell. A házi duguláselhárítás ritkán szokott tartósan sikerülni, mert ha a dugulás látszólag meg is oldódik, hamarosan újra jelentkezhet a probléma, mert ilyenkor csak egy kisebb átmérőjű lyukat tudtunk fúrni a lerakódásokba, dugulásokba. Amennyiben házi egyszerűbb módszerekkel és eszközökkel nem sikerült megoldani a dugulást, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást és tisztítást, mert az idővel a dugulás által okozott probléma és kár csak egyre nagyobb és komolyabb lesz, és a lerakódások egyre inkább megkeményednek a lefolyóvezetékben.

A mosogató lefolyók, a fürdőszobai lefolyók, mosdó duguláselhárítás továbbá az udvari csatornavezetékek azon rendszerei az otthonunknak, ahol a leginkább találkozhatunk dugulásokkal. A konyhákban mosogatás közben keletkezett ételdarabok, zsiradékok, a fürdőszobában a mosdó, a zuhanyzó, és a kád lefolyóvezetékében összegyűlt hajszálak a felelősek leginkább a dugulások kialakulásáért, de a túlzott mennyiségű mosószer és mosogatószer és a sampon is sokat tud rontani a helyzeten. A fürdőszobai dugulások egyik előjele, amikor kádból kihúzva a dugót a víz csak lassan folyik el, vagy ha van padlóösszefolyó, akkor abban megemelkedik a vízszint, és ki is folyik belőle. A mosogató vezetékekben lerakódott zsír és vízkő elegye a hosszabb vezetékeknél komolyabb dugulást tudnak okozni. A vegyszerek használatánál vigyázzunk, hogy ne kerüljön a bőrünkre vagy a szemünkbe a maró anyagból. Szemcsés lefolyótisztító granulátumokat lehetőleg ne használjunk, mert azok könnyen bele tudnak kötni a lefolyókba, javításuk általában csak bontással lehetséges.

A kézi spirál használatánál fontos, hogy soha ne erőltessük, mert a lefolyó megrepedhet vagy akár el is törhet. Ha a kézi spirál megcsavarodik a lefolyóban, akkor az könnyen bele is szorulhat és azt elég nehéz utána kiszedni, vagy egyáltalán nem is lehet bontás, feltárás nélkül. A kültéri udvari dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a nagyobb távolság miatt nem szüntethetők meg.

A lefolyó vezetékek és a csatorna vezetékek nagyduguláselhárítás fürdő terhelésnek vannak kitéve, a szennyvíz különböző nagyobb méretű és tulajdonságú szennyeződést tartalmaz, így könnyedén összegyűlnek a napi használból származó mechanikai és vegyi anyagok. A lefolyók és csatornák eldugulását nem lehet mindig megakadályozni, ennek oka lehet akár a nem jól megépített lefolyórendszer, azonban néhány praktikus tanácsot és ötletet lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik annak dugulásmentes időszaka. Amennyiben házilag nem sikerül megoldani a dugulást, hívjon bizalommal és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta kellemetlenség. A duguláselhárítás nagy figyelmet, szakértelmet és felszerelést igénylő tevékenység. Szerelőnk több évtizedes, nagy tapasztalattal rendelkezik, több tízezer dugulást szüntetett már meg.

A duguláselhárításnak jellemzően két elkülöníthető fajtája van: a lefolyótisztítás és a csatorna tisztítás, amelyek leginkább az átmérőben és csőanyagban térnek el egymástól, így a tisztításuk is különböző eszközökkel történik. A lefolyó tisztítás közé a mosogatók és fürdőszobai lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatorna tisztítás az udvari szennyvíz csatornák, amelyek mérete általában nagyobb, mint 110 mm. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben tudjuk elvégezni a különböző átmérőjű csővezetékek tisztítását és duguláselhárítását.

Ha további bármilyen felmerülő kérdése lenne, telefonáljon nekünk és mi szívesen segítünk mosogató duguláselhárítás Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon kérdéseire és ne maradjon kétségek között. Duguláselhárítással foglalkozó szerelőink a megérkezés után felmérik a hibát és a legjobb megoldást választva, több évtizedes tapasztalattal rendelkezve elvégzik a duguláselhárítást szakszerűen, bontás nélkül. A duguláselhárítás a mai kornak megfelelő speciális gépi spirálos technikával történik, amely nem hasonlítható össze a kézi spirálos módszerekkel. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű és korszerű duguláselhárítási technikák közül a legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban és a családi házakban lévő dugulásokat minden esetben megszünteti, és nem tesz kárt a lefolyóvezetékekben és a csatornákban sem.


A dugulások kialakulása, és kezelése házi módszerekkel

A lefolyóvezetékek és a csatornák a használatuk csatorna duguláselhárítás folyamán a különböző kisebb és nagyobb méretű és típusú szennyeződések miatt komoly terhelésnek vannak kitéve, ezért a nem kellő odafigyeléssel és szakértelemmel kiépített lefolyó vezeték vagy csatorna rendszer alacsony lejtése, alul vagy felülméretezett méretválasztása a vezetékekben a dugulások kialakulását nagymértékben elősegítik. A duguláselhárításnál megkülönböztetjük a lefolyó tisztítást és a csatornatisztítást. A lefolyótisztítás a mosogatók és fürdőszobai lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók lefolyóinak tisztítása. A  csatorna tisztítás az udvari szennyvíz csatornák csatorna rendszere, amelyek átmérője általában meghaladja a 110 mm-t. A mosogató vezetékeknél a konyhai hulladékok lefolyóba engedése okoz dugulásokat, ezzel szemben a fürdőszobai rendszereknél a haj, a ruhák, a szappan és a mosószerek keveréke okozhat rövidebb vagy hosszabb távon dugulásokat. A dugulást általában házilag is megelőzhetjük. A házi duguláselhárítás ritkán sikerül tartósan. Ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, rövid idő elteltével újra jelentkezhet a dugulás.


Fürdőszobai lefolyók

Megelőzésképpen a fürdőszobai összefolyónál takarítsuk ki a padlóösszefolyót és bő forró vízsugárral mossuk át és tisztítsuk ki havonta. A kád és a zuhanytálca esetében fontos, hogy nem szabad kicsavarozni a lefolyót, mert a lefolyó tömítése elmozdulhat és utána nem tudjuk azt bontás nélkül visszahelyezni. A tisztításkor öntsünk folyékony lefolyótisztító szert a lefolyóba, majd három óra elteltével bő forró vízzel mossuk át alaposan. A fürdőszobai lefolyóknál Magyarországon a mechanikai szűrők használata javasolt.


Mosogató lefolyórendszerek 

A mosogatónál legelőször ellenőrizzük a szifont. Amennyiben a szifonnal minden rendben volt, akkor lefolyó tisztítóval töltsük fel a lefolyót, és három óra múlva forró vízzel öblítsük át. A különböző lefolyótisztító szereket óvatosan, megfelelő körültekintéssel használjuk, mert egyes termékek a használatuk irritáló gázképződéssel jár, továbbá különböző termékek együttes használata nem javasolt. Egyes termékek mellékhatása továbbá költséges károkat is tud okozni a lefolyó rendszerben, mert akár bele is keményedhetnek a csőbe.


Csatornák tisztítása és duguláselhárítása 

Kültéri csatornáinkat a tisztítónyílásoknál vagy a tisztítóaknáknál fél évente ellenőrizzük, ha lerakódásokat látunk benne, de még nem dugult el, bő vízzel mossuk át azokat. Az udvari dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a nagyobb távolság miatt nem oldhatók meg.

A dugulások szakszerű elhárításához hívjon minket bizalommal, és gyorsszolgálatunk akár azonnal, korszerű gépekkel, bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal és garanciával segít Önnek a dugulások szakszerű elhárításában. Gyorsszolgálatunk a lefolyó tisztításhoz és a csatorna tisztításhoz is modern gépeket és szerszámokat használ, a 25 éve duguláselhárítással foglalkozó szerelőnk így a lehető legszakszerűbben tudja elvégezni a különböző átmérőjű csővezetékek és alapvezetékek tisztítását és duguláselhárítását. A duguláselhárítást, továbbá a lefolyótisztítást és a csatornatisztítást a mai kornak megfelelő gépi spirálos technikával végezzük. 


Segítség a dugulások megelőzéséhez, továbbá építéssel kapcsolatos tanácsok:

A csatornarendszer és a lefolyórendszer tervezésénél és kivitelezésénél a legfontosabb alapelveket betartása sok bosszúságtól kíméli meg Önt. Udvari csatorna kiépítésénél tisztítónyílásokat minden esetben alakítsunk ki a következő helyekre: ahol az épületet elhagyja a csatorna, töréspontokhoz, bukásokhoz, ahol a csatorna lejtős teleknél nagy szintkülönbség miatt függölegesen megy lefelé, egyéb esetekben 10-15 méterenként. Minden esetben T-idom alkalmazása javasolt, így megoldott a csatorna mindkét irányba történő duguláselhárítása. A tisztítónyílásokat a terepszintig kell meghosszabbítani. Fontos a legalább 70 cm-es fektetési mélység, és a megfelelő átmérőválasztás. Az udvari szennyvízcsatorna 110 mm és 125 mm között legyen, kültéren csak KGPVC-t használjunk! A csatornát 1% -1,5 %-os egyenletes lejtéssel, a legkevesebb iránytörés alkalmazásával kell megépíteni. Amennyiben iránytörés szükséges, a 90°-os iránytörésnél célszerű 2 db 45 °-os idomot alkalmazzunk. Fürdőszobáknál padlóösszefolyó beépítése javasolt, mert az nagy mértékben megkönnyíti az esetlegesen előforduló dugulások elhárítását. Nem ajánlott az egyágú padlóösszefolyó beépítése, kössük rá egy kádat, zuhanyzót, esetleg egy mosdót is. A lefolyó átmérője 40 mm legyen a 32 mm helyett! Mosogató vezetékek kiépítésénél fontos, hogy a bekötés a lehető legrövidebb legyen a vastagabb csatornába, mert a mosogató vezeték dugul el a leginkább. Lejtése 1,5% - 2%-os legyen egyenletes lejtéssel, átmérője 50 mm.

Hasznos tippek és technikák

A lefolyóvezetékek és a csatornák a használatuk folyamán hosszútávon a különböző kisebb és nagyobb méretű és anyagú szennyeződések miatt komoly terhelésnek vannak kitéve, ezért a nem kellő odafigyeléssel és szakértelemmel megépített lefolyóvezeték vagy csatornarendszer alacsony, sokszor negatív lejtése, alul vagy felülméretezett átmérőválasztása a csővezetékekben a dugulások kialakulását nagymértékben elősegítik. A duguláselhárításnál megkülönböztetjük a lefolyótisztítást és a csatornatisztítást. A lefolyótisztítás közé a mosogatók és fürdőszobai lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű lefolyóinak tisztítása tartozik. A  csatornatisztítás az udvari szennyvízcsatornák csatorna rendszere, amelyek átmérője általában meghaladja a 100 mm-t. A mosogató rendszereknél az ételek, a zsiradékok és az egyéb konyhai hulladékok, mint a darabolt zöldégek lefolyóba engedése okozhatnak dugulásokat, ezzel szemben a fürdőszobai rendszereknél a haj, a ruhák, a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveréke okozhat rövidebb vagy hosszabb távon dugulást. A dugulásokat házilag is megoldhatjuk, bár a házi duguláselhárítás a technológiai hiányosságok miatt ritkán sikerül tartósan. A házi módszerek általában ott használnak, ahol alkalmazzák őket, távolabb már nem jut el, ezért a fellazított szenny késöbb újra lerakódhat, vagy akár nagyobb dugulásokat is okozhat. A duguláselhárító szerek leginkább csak megelőzésre, karbantartásra alkalmazhatók.A jól megépített lefolyóban gyorsan, nagy sebességgel áramló szennyvíz magával tudja vinni a vezetékek aljára rakódott szennyeződéseket, amely egy természetes tisztulási folyamatnak mondható. Abban az esetben, amikor nem megfelelő lejtése van a szennyvíz vagy csapadékvíz lefolyóknak vagy szinte teljesen vízszintesek, főleg ahol negatív lejtése van a csővezetéknek, ott a vezetékek alján csak pang a szennyvíz, és szépen lassan lerakódás képződik, ami majd később a dugulások okozója lesz. Ha egy lefolyó falán a szennyeződés egyre inkább lerakódik, akkor a cső belső átmérője az idő során egyre csökken, és egyre kevesebb víz mennyiséget tud elnyelni. A lefolyók falára az idővel még vastagabb és keményebb szennyeződés rakódik le, amely évről évre egyre nagyobb lesz. A vízszintes szakaszokon további gyakori probléma, hogy a vezeték falán vízkő képződik, és ez megvastagodva tovább szűkíti a csővezeték keresztmetszetét. Ebben a lerakódásban így még könnybben megtapad a szennyeződés és a zsír is. Ezeket az elzáródásokat és szűkületeket kizárólag rendszeres időközönként elvégzett gépi tisztítás szüntetheti csak meg. Ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, rövid idő elteltével újra jelentkezhet a hiba, mert csak egy kis átmérőjű lyukat tudunk készíteni a lerakódásba. Megelőzésképpen a fürdőszobai összefolyónál takarítsuk ki a padlóösszefolyót és bő forró vízsugárral mossuk át és tisztítsuk ki havonta. A kád és a zuhanytálca esetében fontos, hogy nem szabad kicsavarozni a lefolyót, mert a lefolyó tömítése elmozdulhat a kád vagy a zuhanytálca alatt és utána nem tudjuk bontás nélkül visszahelyezni pontosan a helyére, ami ázásokat, folyásokat okozhat. A tisztításkor öntsünk folyékony lefolyótisztító szert a lefolyóba, majd három óra elteltével bő forró vízzel mossuk át. A fürdőszobai lefolyóknál a mechanikai szűrők használata javasolt. A mosogatónál legelőször ellenőrizzük a szifont. Ha a szifonnal minden rendben volt, akkor lúgos lefolyótisztítóval töltsük fel a lefolyót, és három óra múlva forró vízzel öblítsük át. A különböző lefolyótisztító szereket óvatosan, megfelelő körültekintéssel és odafigyeléssel használjuk, mert egyes termékek használata irritáló gázképződéssel jár, továbbá különböző termékek együttes használata nem javasolt. Néhány termék mellékhatása továbbá nagy és költséges károkat is tud okozni a lefolyórendszerben, mert akár bele is keményedhetnek a csőbe. Kültéri csatornáinkat a tisztítónyílásoknál vagy a tisztítóaknáknál fél évente ellenőrizzük, és ha lerakódásokat látunk benne, de még nem dugult el teljesen, bő vízzel mossuk át azokat és engedjük meg közben az épületben található összes csapot. Az udvari dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a nagyobb távolság miatt nem szüntethetők meg. Ha nem sikerül megszüntetni a dugulást, nem érdemes tovább házilag próbálkozni, mert komolyabb hibák keletkezhetnek a lefolyórendszerben, amelyek akár bontásokhoz is vezethetnek. A dugulások szakszerű elhárításához hívjon minket bizalommal, és gyorsszolgálatunk akár azonnal, korszerű gépekkel, bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal és garanciával lakásokban és családi házakban egyaránt segít Önnek a dugulások szakszerű elhárításában. Gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz is korszerű gépeket és szerszámokat használ, a 25 éve duguláselhárítással foglalkozó szerelőnk így a lehető legszakszerűbben tudja elvégezni a különböző átmérőjű csővezetékek és alapvezetékek tisztítását és duguláselhárítását. A duguláselhárítást, továbbá a lefolyótisztítást és a csatornatisztítást speciális gépi spirálos technikával végezzük, amely nem hasonlítható össze a kézi spirálos módszerekkel. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítás módszerek közül a legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat és lerakódásokat teljes egészében eltávolítja.


Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal tud segíteni Önnek:

Duguláselhárítás fürdőszoba lefolyók

Mosogatók duguláselhárítása

Duguláselhárítás udvari csatornák

Alapvezeték duguláselhárítás

Csatorna karbantartása

Egyéb lefolyók tisztítása, dugulások elhárítása

A dugulásokról további hasznos információkat talál itt:

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel azonnal, szakszerűen, garanciával.

Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 0630-9210-948

Duguláselhárítás azonnal, díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Kérhet előre is árajánlatot vagy külön kérésre díjtalan helyszíni felmérést duguláselhárítás gyorsszolgálatunktól. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, helyét és gyorsszolgálatunk mihamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el?:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben úgy dönt, itt megadhatja elérhetőségét, ami lehet telefonszám vagy e-mail, és mi válaszolunk Önnek. Ha összetettebb a dugulás, itt leírhatja nekünk részletesebben is:

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06-30-921-0948 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne telefonálni, írjon nekünk és mi igyekszünk gyorsan válaszolni vagy visszahívhatjuk, amikor Önnek éppen megfelel. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk 1996 óta áll a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye:


Keressen minket a népszerű közösségi oldalakon is:

duguláselhárítás Youtube-on

 https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu

Tel: +3630 9210 948

Kedvezmények és Infók

Havi akciónk

Minden hónapban különböző akciónk és kedvezményünk van megrendelőink részére

tovább

Duguláselhárítás díjtalan kiszállással azonnal.

Duguláselhárítás díjtalan kiszállással azonnal.

2020-ban is munkavégzés esetén díjtalan kiszállással dolgozunk! Egyéb kedvezményeinkről honlapunkon tájékozódhat.

tovább

Nyugdíjas kedvezmény

Nyugdíjas kedvezmény

Duguláselhárítás gyors szolgálatunk ebben az évben is a nyugdíjasoknak 10 % kedvezményét ad, ahogy már 25 éve!

tovább

Díjtalan szaktanácsadás

Díjtalan szaktanácsadás

Díjmentes szaktanácsadással segítünk minden megrendelőnknek, így a duguláselhárítás célzott hatékonysága jelentősen megnövelhető, a dugulások kialakulása megelőzhető.

tovább

Csatornák, lefolyók karbantartása bontás nélkül.

Csatornák, lefolyók karbantartása bontás nélkül.

A megelőző csatorna vagy lefolyó karbantartásnak köszönhetően minimálisra csökkenthető az eldugulások kialakulása, ennek következtében elkerülhetőek a komolyabb dugulások okozta egyéb anyagi károk.

tovább

Egyéb duguláselhárítás kedvezményeink

Egyéb duguláselhárítás kedvezményeink

Amikor egy helyen több munka elvégzése esetén a további munkák díjából akár 15-30% kedvezmény! Több kedvezmény egyidejűleg természetesen összevonható.

tovább

Házi praktikák, egyszerűen kivitelezhető módszerekés tippek.

Házi praktikák, egyszerűen kivitelezhető módszerekés tippek.

Hogyan próbálkozhatunk a dugulás elhárításával házilag, mielőtt a szerelőt kihívnánk? Mosogatókhoz, fürdőszobai lefolyókhoz alkalmazható egyszerűbb praktikákat adunk a duguláselhárítás sikeréhez.

tovább

Lefolyótisztítás szakszerűen

Lefolyótisztítás szakszerűen

Lefolyótisztítás, duguláselhárítás akár 1 órán belül is. Gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással segít Önnek a dugulás szakszerű és gyors elhárításában.

tovább

A dugulások megelőzése

A dugulások megelőzése

Hogyan előzzük meg a dugulásokat? Az eldugulások egy részét mi is meg tudjuk előzni, ha időközönként karbantartjuk házilag a lefolyórendszer egyes részeit.

tovább

Csatornatisztítás azonnal, szakszerűen, garanciával.

Csatornatisztítás azonnal, szakszerűen, garanciával.

Csatornatisztítás gyorsszolgálatunk, szakszerűen, bontás nélkül segít elhárítani a komolyabb, makacsabb dugulásokat is akár 1-2 órán belül. Csatornatisztítást, duguláselhárítást gyorsszolgálatunk minden átmérőben lakásoknál és családi házaknál is vállal egyaránt.

tovább
További bejegyzések

Fontosabb szakterületeink:

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítása

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítása
Típus:Fürdőszobai lefolyók

A fürdőszobai összefolyó és lefolyó vezeték eldugulása elég gyakori dugulás a lakásokban és a családi házakban. Általános kiváltó okok a kis átmérőjű lefolyócső, negatív …

7. Társasházi lefolyók duguláselhárítása

7. Társasházi lefolyók duguláselhárítása
Típus:Udvari csatorna és főcsatorna

Társasházi lakások duguláselhárítása A társasházi lefolyók és csatornavezetékek tisztítása során különböző típusú lefolyótisztító gépek alkalmazása szükséges. …

3. Mosdó duguláselhárítása

3. Mosdó duguláselhárítása
Típus:Fürdőszobai lefolyók

A mosdó eldugulása jellemző, sokszor előforduló dugulás a lakásokban, családi házakban. Okai a túlzottan kis átmérőjű - 32 mm - lefolyócső használata, ami alacsony lejtéssel …

1. Mosogató duguláselhárítása

1. Mosogató duguláselhárítása
Típus:Mosogató lefolyó

A mosogató duguláselhárítása a lakásokban és családi házakban lévő mosogató lefolyók és mosogatógép vezetékek bontás nélküli tisztítása. A mosogató dugulása a legjellemzőbb …

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítása

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítása
Típus:Fürdőszobai lefolyók

A kád és a zuhanyzó lefolyóinak dugulása a mosdóhoz hasonlóan ugyancsak gyakran előforduló hiba a lakásokban és a családi házakban egyaránt, amelyeknek az okai közül kiemelhető a …

6. Csatornák és lefolyók karbantartása

6. Csatornák és lefolyók karbantartása
Típus:Csatornák és lefolyók karbantartása

Vannak olyan lefolyók és csatornák rendszerek, ahol a rendszer nem megfelelően lett kiépítve és korábban már sokszor előfordult dugulás. Ha el szeretnénk kerülni a dugulásból adódó …

5. Udvari csatornák duguláselhárítása

5. Udvari csatornák duguláselhárítása
Típus:Udvari csatorna és főcsatorna

A csatorna dugulások a következő helyeken fordulnak elő: udvari szennyvíz csatornák és csapadékvíz csatornák, családi házak udvari csatornái, fürdőszobai csatornái, társasházi …