Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Mosogató lefolyók

Mosogató lefolyó duguláselhárítás azonnal, garanciával.

Részletek

Fürdőszobai lefolyók

Fürdőszobai összefolyók, mosdók, zuhanyzók, kádak dugulás elhárítása.

Részletek

Udvari csatornák tisztítása

Családi házak lefolyóinak és csatornájának teljes körű gépi tisztítása, duguláselhárítás.

Részletek

Lefolyótisztítás

Lakásokban lévő összes lefolyó szakszerű tisztítása, duguláselhárítás korszerű gépekkel gyorsan.

Részletek

Csatornák karbantartása

Csatornák és lefolyók megelőző szakszerű karbantartása, dugulás kialakulásának megelőzése.

Részletek

Gyorsszolgálat

Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk 1996 óta működik kiemelkedő szakértelemmel és tapasztalattal.

Részletek

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás szakszerűen gépi technológiával, több évtizedes tapasztalattal biztonságosan.

Részletek

Szakterületeink

Lefolyótisztítás és duguláselhárítás gyorsan, bontás nélkül. Dugulás elhárítás azonnali díjtalan kiszállással.

Részletek

Csatornatisztítás

Szennyvíz és esővíz elvezető csatornák tisztítása és duguláselhárítása bontás nélkül garanciával.

Részletek

Főcsatornák

Udvari csatornák duguláselhárítása nagy tapasztalattal.

Részletek

Lefolyók hibái

Lefolyók és csatornák általános hibáiról és a vezetékek korszerű gépi tisztításairól.

Részletek

Segítségek

Néhány segítség a dugulás elhárításához. Egyszerű házi eszközök vagy korszerű, szakszerű gépi tisztítás?

Részletek

Dugulásokról röviden

Különböző lefolyók és csatornák szakszerű duguláselhárítása.

Részletek

Egyéb linkek

Linkek és segítségek a gyors megoldáshoz

Részletek

Dugulás megelőzése

Dugulások kialakulása, vezetékek házilagos karbantartása és kezelése.

Részletek

Duguláselhárítás azonnal bontás nélkül garanciával

Duguláselhárítás gyorsszolgálat


Eldugult a lefolyó vagy a csatorna, és nem vezeti el a szennyvizet?


Duguláselhárítás szakszerűen, több évtizedes nagy szakmai tapasztalattal díjtalan kiszállással és kedvező áron akár azonnal is. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lakosság szolgálatában áll már 1996 óta.


Telefon: 06 30 9210 948 vagy 06 20 3982 881


Hívjon bizalommal, és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk korszerű gépi technológiával sürgős esetekben akár 2 órán belül szakszerűen, bontás nélkül megszünteti a kellemetlen dugulást. Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás korszerűen, tisztán, garanciával. Precíz munkavégzés nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Szakterületeink elsősorban a családi házakban, sorházakban és ikerházakban lévő mosogató lefolyó, fürdőszobai vezetékek, udvari csatorna, fővezeték, tisztítóaknák, esőcsatornák gépi duguláselhárítás és karbantartása komoly szakmai rutinnal rendelkező szerelővel. Vállalunk még továbbá egyéb épületek lefolyóinak, főcsatornáinak, udvari csatornáinak és a társasházi közös lefolyóknak szakszerű duguláselhárítását, továbbá gépi duguláselhárítás bontás nélkül akár azonnal is, garanciával.


Kedvezményekről, árakról és különböző akcióinkról

mosogató duguláselhárítás Havi akcióinkról és sokszínű kedvezményeinkről a megfelelő menüpontokban található részletesebb tájékoztatás. A duguláselhárítás megkezdése előtt a megrendelő kérésére az adott munkára díjtalan árajánlatot is tudunk adni, így a duguláselhárítás költségéről, áráról minden megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja, és ezek az előre megbeszélt költségek nem változnak. A pontos árakról és költségekről a munkák különbözősége miatt a dugulás tipusának ismeretében telefonon is tudunk előre felvilágosítást adni, amelyek a helyszínen sem változnak. Célunk, hogy a duguláselhárítás a megrendelő igényeinek figyelembevételével szakszerűen, gyorsan, költségtakarékosan, bontás nélkül és tisztán történjen meg.

Havi akciónk: mosogató duguláselhárítása már 6500 Ft-tól!


Hasznos információk és segítségek

Honlapunkon további hasznos tanácsokat és ötleteket olvashat a dugulás kialakulásának megelőzése, elkerülése érdekében. A különböző lefolyótisztító szerek használatánál és felhasználásánál nagyon elővigyázatosnak kell lennünk, mert néhány termék mellékhatása kifejezetten elég nagy károkat tud okozni a lefolyórendszerünkben, mert akár bele is keményedhet a lefolyóvezetékbe, amelyet azután általában cserélni kell. A házi duguláselhárítás ritkán szokott tartósan sikerülni, mert ha a dugulás látszólag meg is oldódik, hamarosan újra jelentkezhet a probléma, mert ilyenkor csak egy kisebb átmérőjű lyukat tudtunk fúrni a lerakódásokba, dugulásokba. Amennyiben a házi egyszerűbb módszerekkel és eszközökkel nem sikerült megoldani a dugulást, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást és tisztítást, mert az idővel a dugulás által okozott probléma és kár csak egyre nagyobb és komolyabb lesz, és a lerakódások egyre inkább megkeményednek a lefolyóvezetékben.

A mosogató lefolyók, a fürdőszobai lefolyók, mosdó duguláselhárítás továbbá az udvari csatornavezetékek azon rendszerei az otthonunknak, ahol a leginkább találkozhatunk dugulással. A konyhákban mosogatás közben keletkezett ételdarabok, zsiradékok, a fürdőszobában a mosdó, a zuhanyzó, és a kád lefolyóvezetékében összegyűlt hajszálak a felelősek leginkább a dugulások kialakulásáért, de a túlzott mennyiségű mosószer és mosogatószer és a sampon is sokat tud rontani a helyzeten. A fürdőszobai dugulások egyik előjele, amikor kádból kihúzva a dugót a víz csak lassan folyik el, vagy ha van padlóösszefolyó, akkor abban megemelkedik a vízszint, és ki is folyik belőle. A mosogató vezetékekben lerakódott zsír és vízkő elegye a hosszabb vezetékeknél komolyabb dugulást tudnak okozni. A vegyszerek használatánál vigyázzunk, hogy ne kerüljön a bőrünkre vagy a szemünkbe a maró anyagból. Duguláselhárítás céljából szemcsés lefolyótisztító granulátumokat lehetőleg ne használjunk, mert azok könnyen bele tudnak kötni a lefolyókba, javításuk általában csak bontással lehetséges.

A lefolyó vezetékek és a csatorna vezetékek nagyduguláselhárítás fürdő terhelésnek vannak kitéve, a szennyvíz különböző nagyobb méretű és tulajdonságú szennyeződést tartalmaz, így könnyedén összegyűlnek a napi használból származó mechanikai és vegyi anyagok. A lefolyók és csatornák eldugulását nem lehet mindig megakadályozni, ennek oka lehet akár a nem jól megépített lefolyórendszer, azonban néhány praktikus tanácsot és ötletet lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik annak dugulásmentes időszaka. Amennyiben házilag nem sikerül megoldani a dugulást, hívjon bizalommal és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta kellemetlenség. A duguláselhárítás nagy figyelmet, szakértelmet és felszerelést igénylő tevékenység. Szerelőnk több évtizedes, nagy tapasztalattal rendelkezik, több tízezer dugulást szüntetett már meg.


A lefolyók és csatornák duguláselhárítás tipusai

A duguláselhárítás folyamatának jellemzően két elkülöníthető fajtája van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek leginkább az átmérőben és csőanyagban térnek el egymástól, így a tisztításuk is különböző eszközökkel történik. A lefolyó tisztítás közé a mosogatók és fürdőszobai lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatorna tisztítás az udvari szennyvíz csatornák, amelyek mérete általában nagyobb, mint 110 mm. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben tudjuk elvégezni a különböző átmérőjű csővezetékek tisztítását és duguláselhárítását.

Ha további bármilyen felmerülő kérdése lenne, telefonáljon nekünk és mi szívesen segítünk mosogató duguláselhárítás Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon kérdéseire és ne maradjon kétségek között. Duguláselhárítással foglalkozó szerelőink a megérkezés után felmérik a hibát és a legjobb megoldást választva, több évtizedes tapasztalattal rendelkezve elvégzik a duguláselhárítást szakszerűen, bontás nélkül. A duguláselhárítás a mai kornak megfelelő speciális gépi spirálos technikával történik, amely nem hasonlítható össze a kézi spirálos módszerekkel. A gépi spirálos duguláselhárítás a szakszerű és korszerű duguláselhárítási technikák közül a legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban és a családi házakban lévő dugulásokat minden esetben megszünteti, és nem tesz kárt a lefolyóvezetékekben és a csatornákban sem.


A dugulások kialakulása, és kezelése házi módszerekkel

A lefolyóvezetékek és a csatornák a használatuk csatorna duguláselhárítás folyamán a különböző kisebb és nagyobb méretű és típusú szennyeződések miatt komoly terhelésnek vannak kitéve, ezért a nem kellő odafigyeléssel és szakértelemmel kiépített lefolyó vezeték vagy csatorna rendszer alacsony lejtése, alul vagy felülméretezett méretválasztása a vezetékekben a dugulások kialakulását nagymértékben elősegítik. A duguláselhárítás témakörében, mint ahogy már az előzőekben már említettük, megkülönböztetjük a lefolyótisztítást és a csatornatisztítást. A lefolyók esetében a mosogató vezetékeknél a konyhai hulladékok lefolyóba engedése okoz dugulásokat, ezzel szemben a fürdőszobai rendszereknél a haj, a ruhák, a szappan és a mosószerek keveréke okozhat rövidebb vagy hosszabb távon dugulásokat. A dugulást általában házilag is megelőzhetjük. A házilag elvégzett duguláselhárítás ritkán sikerül tartósan. Ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, rövid idő elteltével újra jelentkezhet a dugulás. Amikor hagyományos kézi spirált használunk, vigyázzunk, hogy ne okozzunk nagyobb kárt a lefolyóban, soha ne erőltessük, mert a lefolyó vezeték meg is repedhet el is törhet. A kézi spirál használatánál fontos, hogy soha ne erőltessük, mert a lefolyó megrepedhet vagy akár el is törhet. Ha a kézi spirál megcsavarodik a lefolyóban, akkor az könnyen bele is szorulhat és azt elég nehéz utána kiszedni, vagy egyáltalán nem is lehet bontás, feltárás nélkül. A kültéri udvari dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a nagyobb távolság miatt nem szüntethetők meg.


Fürdőszobai lefolyók dugulás elhárítása

A fürdőben a kádnál, a zuhanyzónál és a mosdónál találkozhatunk legtöbb esetben dugulásokkal. A fürdőszobai lefolyó dugulásának egyik jele az, amikor a kádból kihúzva a dugót a szennyvíz csak lassan tud elfolyni, vagy feljön az összefolyóban, ha van. Ez az átmérő leszűkülését és a dugulások kialakulását jelzi. Megelőzésképpen a fürdőszobai összefolyónál takarítsuk ki a padlóösszefolyót és bő forró vízsugárral mossuk át és tisztítsuk ki havonta. A kád és a zuhanytálca esetében fontos, hogy nem szabad kicsavarni a lefolyót, mert a lefolyó tömítése alul elmozdulhat és utána nem lehet azt bontás nélkül pontosan visszahelyezni. A tisztításkor öntsünk folyékony lefolyótisztító szert a lefolyóba, majd három óra múlva forró vízzel mossuk át alaposan. A fürdőszobai lefolyóknál Magyarországon a mechanikai szűrők használata javasolt.


Mosogató lefolyó rendszerekről

A mosogatónál legelőször ellenőrizzük a szifont, mert lehet, hogy csak a mosogató szifon eldugulása okozza a dugulást, amit házilag könnyedén ki tudunk tisztítani. A szifon szétszerelése és kitisztítása nem igényel egyáltalán szaktudást. Takarítsuk ki a szifont, és ügyeljünk rá, hogy a tömítéseket soha ne szakítsuk el és mindegyik tömítést a megfelelő helyére rakjuk vissza. Amennyiben a szifonnal minden rendben volt, akkor lefolyó tisztítóval töltsük fel a lefolyót, és három óra múlva forró vízzel öblítsük át. A különböző lefolyótisztító szereket óvatosan, megfelelő körültekintéssel használjuk, mert egyes termékek a használatuk irritáló gázképződéssel jár, továbbá különböző termékek együttes használata nem javasolt. Egyes termékek mellékhatása továbbá költséges károkat is tud okozni a lefolyó rendszerben, mert akár bele is keményedhetnek a csőbe. A szűrő alkalmazása a mosogatóknál nem annyira javasolt, mivel az csökkenti a víz áramlását, lassítja az elfolyást, így a zsír könnyebben kirakódik. Legalább kéthetente egyszer érdemes forróvizes öblítést végezni, amikor körülbelül 10 liter felforralt vizet hirtelen beleöntünk a lefolyóba.  Vegyszerek használatánál legyünk óvatosak, hogy ne kerüljön a bőrünkre vagy a szemünkbe a maró anyagokból, továbbá szellőztessük ki a lakást használatuk közben és utána alaposan.


Csatornák tisztítása és duguláselhárítása 

Kültéri csatornáinkat a tisztítónyílásoknál vagy a tisztítóaknáknál fél évente ellenőrizzük, ha lerakódásokat látunk benne, de még nem dugult el, bő vízzel mossuk át azokat. Az udvari dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a nagyobb távolság miatt nem oldhatók meg. A bontás nélküli gépi duguláselhárítás garantálja Önnek, hogy a padló, fal vagy az udvar felbontása nélkül újra működő legyen a csatorna, így ez általában nagy fefordulástól és komoly anyagi kiadástól kíméli meg Önt. Szerelőnk több évtizedes tapasztalattal és nagy rutinnal rendelkezik, több ezer dugulást szüntetett már meg sikeresen.

A dugulások szakszerű elhárításához hívjon minket bizalommal, és gyorsszolgálatunk akár azonnal, korszerű gépekkel, bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal és garanciával segít Önnek a dugulások szakszerű elhárításában. Gyorsszolgálatunk a lefolyó tisztításhoz és a csatorna tisztításhoz is modern gépeket és szerszámokat használ, a 25 éve duguláselhárítással foglalkozó szerelőnk így a lehető legszakszerűbben tudja elvégezni a különböző átmérőjű csővezetékek és alapvezetékek tisztítását és duguláselhárítását. A duguláselhárítást, továbbá a lefolyótisztítást és a csatornatisztítást a mai kornak megfelelő gépi spirálos technikával végezzük. 


Segítség a dugulás megelőzéséhez, továbbá építéssel kapcsolatos tanácsok

A csatornarendszer és a lefolyórendszer tervezésénél és kivitelezésénél a legfontosabb alapelveket betartása sok bosszúságtól kíméli meg Önt. Udvari csatorna kiépítésénél tisztítónyílásokat minden esetben alakítsunk ki a következő helyekre: ahol az épületet elhagyja a csatorna, töréspontokhoz, bukásokhoz, ahol a csatorna lejtős teleknél nagy szintkülönbség miatt függölegesen megy lefelé, egyéb esetekben 10-15 méterenként. Minden esetben T-idom alkalmazása javasolt, így megoldott a csatorna mindkét irányba történő duguláselhárítása. A tisztítónyílásokat a terepszintig kell meghosszabbítani. Fontos a legalább 70 cm-es fektetési mélység, és a megfelelő átmérőválasztás. Az udvari szennyvízcsatorna 110 mm és 125 mm között legyen, kültéren csak KGPVC-t használjunk! A csatornát 1% -1,5 %-os egyenletes lejtéssel, a legkevesebb iránytörés alkalmazásával kell megépíteni. Amennyiben iránytörés szükséges, a 90°-os iránytörésnél célszerű 2 db 45 °-os idomot alkalmazzunk. Fürdőszobáknál padlóösszefolyó beépítése javasolt, mert az nagy mértékben megkönnyíti az esetlegesen előforduló dugulások elhárítását. Nem ajánlott az egyágú padlóösszefolyó beépítése, kössük rá egy kádat, zuhanyzót, esetleg egy mosdót is. A lefolyó átmérője 40 mm legyen a 32 mm helyett! Mosogató vezetékek kiépítésénél fontos, hogy a bekötés a lehető legrövidebb legyen a vastagabb csatornába, mert a mosogató vezeték dugul el a leginkább. Lejtése 1,5% - 2%-os legyen egyenletes lejtéssel, átmérője 50 mm.

Javaslatok a dugulások megelőzéséhez

A lefolyóvezetékek és a csatornák a használatuk folyamán hosszútávon a különböző kisebb és nagyobb méretű és anyagú szennyeződések miatt komoly terhelésnek vannak kitéve, ezért a nem kellő odafigyeléssel és szakértelemmel megépített lefolyóvezeték vagy csatornarendszer alacsony, sokszor negatív lejtése, alul vagy felülméretezett átmérőválasztása a csővezetékekben a dugulások kialakulását nagymértékben elősegítik. A mosogató rendszereknél az ételek, a zsiradékok és az egyéb konyhai hulladékok, mint a darabolt zöldégek lefolyóba engedése okozhatnak dugulásokat, ezzel szemben a fürdőszobai rendszereknél a haj, a ruhák, a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveréke okozhat rövidebb vagy hosszabb távon dugulást. A jól megépített lefolyóban gyorsan, nagy sebességgel áramló szennyvíz magával tudja vinni a vezetékek aljára rakódott szennyeződéseket, amely egy természetes tisztulási folyamatnak mondható. Abban az esetben, amikor nem megfelelő lejtése van a szennyvíz vagy csapadékvíz lefolyóknak vagy szinte teljesen vízszintesek, főleg ahol negatív lejtése van a csővezetéknek, ott a vezetékek alján csak pang a szennyvíz, és szépen lassan lerakódás képződik, ami majd később a dugulások okozója lesz. Ha egy lefolyó falán a szennyeződés egyre inkább lerakódik, akkor a cső belső átmérője az idő során egyre csökken, és egyre kevesebb víz mennyiséget tud elnyelni. A lefolyók falára az idővel még vastagabb és keményebb szennyeződés rakódik le, amely évről évre egyre nagyobb lesz. A vízszintes szakaszokon további gyakori probléma, hogy a vezeték falán vízkő képződik, és ez megvastagodva tovább szűkíti a csővezeték keresztmetszetét. Ebben a lerakódásban így még könnybben megtapad a szennyeződés és a zsír is. Ezeket az elzáródásokat és szűkületeket kizárólag rendszeres időközönként elvégzett gépi tisztítás szüntetheti csak meg. Ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, rövid idő elteltével újra jelentkezhet a hiba, mert csak egy kis átmérőjű lyukat tudunk készíteni a lerakódásba.

A dugulásokat házilag is megoldhatjuk, bár a házi duguláselhárítás a technológiai hiányosságok miatt ritkán sikerül tartósan. A házi módszerek általában ott használnak, ahol alkalmazzák őket, távolabb már nem jut el, ezért a fellazított szenny késöbb újra lerakódhat, vagy akár nagyobb dugulásokat is okozhat. A duguláselhárító szerek leginkább csak megelőzésre, karbantartásra alkalmazhatók. Megelőzésképpen a fürdőszobai összefolyónál takarítsuk ki a padlóösszefolyót és bő forró vízsugárral mossuk át és tisztítsuk ki havonta. A kád és a zuhanytálca esetében fontos, hogy nem szabad kicsavarozni a lefolyót, mert a lefolyó tömítése elmozdulhat a kád vagy a zuhanytálca alatt és utána nem tudjuk bontás nélkül visszahelyezni pontosan a helyére, ami ázásokat, folyásokat okozhat. A tisztításkor öntsünk folyékony lefolyótisztító szert a lefolyóba, majd három óra elteltével bő forró vízzel mossuk át. A fürdőszobai lefolyóknál a mechanikai szűrők használata javasolt. A mosogatónál legelőször ellenőrizzük a szifont. Ha a szifonnal minden rendben volt, akkor lúgos lefolyótisztítóval töltsük fel a lefolyót, és három óra múlva forró vízzel öblítsük át. A különböző lefolyótisztító szereket óvatosan, megfelelő körültekintéssel és odafigyeléssel használjuk, mert egyes termékek használata irritáló gázképződéssel jár, továbbá különböző termékek együttes használata nem javasolt. Néhány termék mellékhatása továbbá nagy és költséges károkat is tud okozni a lefolyórendszerben, mert akár bele is keményedhetnek a csőbe. Kültéri csatornáinkat a tisztítónyílásoknál vagy a tisztítóaknáknál fél évente ellenőrizzük, és ha lerakódásokat látunk benne, de még nem dugult el teljesen, bő vízzel mossuk át azokat és engedjük meg közben az épületben található összes csapot. Az udvari dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a nagyobb távolság miatt nem szüntethetők meg. Ha nem sikerül megszüntetni a dugulást, nem érdemes tovább házilag próbálkozni, mert komolyabb hibák keletkezhetnek a lefolyórendszerben, amelyek akár bontásokhoz is vezethetnek. A dugulások szakszerű elhárításához hívjon minket bizalommal, és gyorsszolgálatunk akár azonnal, korszerű gépekkel, bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal és garanciával lakásokban és családi házakban egyaránt segít Önnek a dugulások szakszerű elhárításában. Gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz is korszerű gépeket és szerszámokat használ, a 25 éve duguláselhárítással foglalkozó szerelőnk így a lehető legszakszerűbben tudja elvégezni a különböző átmérőjű csővezetékek és alapvezetékek tisztítását és duguláselhárítását. A duguláselhárítást, továbbá a lefolyótisztítást és a csatornatisztítást speciális gépi spirálos technikával végezzük, amely nem hasonlítható össze a kézi spirálos módszerekkel. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítás módszerek közül a legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat és lerakódásokat teljes egészében eltávolítja.

Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal tud segíteni Önnek:

Duguláselhárítás fürdőszoba lefolyók

Mosogató duguláselhárítás

Duguláselhárítás udvari csatornák

Alapvezeték duguláselhárítás

Csatorna karbantartása

Egyéb lefolyók tisztítása, dugulások elhárítása

A dugulásokról további hasznos információkat talál itt:

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel azonnal, szakszerűen, garanciával.

Összes kép - dugulaselharitas-gyorsszolgalatunk-kiemelt-szakteruletei

Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 0630-9210-948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Kérhet előre is árajánlatot vagy összetettebb, előre nehezen elmagyarázható munkák esetén külön kérésre díjtalan helyszíni felmérést duguláselhárítás gyorsszolgálatunktól. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, helyét és gyorsszolgálatunk mihamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el?:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06-30-921-0948 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne telefonálni, írjon nekünk és mi igyekszünk gyorsan válaszolni vagy visszahívhatjuk, amikor Önnek éppen megfelel. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk 1996 óta áll a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye:


Keressen minket a népszerű közösségi oldalakon is:

duguláselhárítás gyorsszolgálat instagram

duguláselhárítás twitter

duguláselhárítás gyorsszolgálat pinterest

duguláselhárítás facebook

duguláselhárítás gyorsszolgálat linkedin

duguláselhárítás gyorsszolgálat blogger

duguláselhárítás Youtube-on

duguláselhárítás docs

duguláselhárítás slides

duguláselhárítás jamboard

duguláselhárítás google photos

duguláselhárítás mewe

duguláselhárítás mix

duguláselhárítás tiktok

 https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu

Tel: +3630 9210 948

Kedvezmények és Infók

Havi akciónk

Minden hónapban különböző akciónk és kedvezményünk van megrendelőink részére. További kedvezményeinket megtalálja az akció menüpontban, vagy keressen minket telefonon.

tovább

Duguláselhárítás díjtalan kiszállással, garanciával

Duguláselhárítás díjtalan kiszállással, garanciával

2021-ben is munkavégzés esetén díjtalan kiszállással dolgozunk, ahogyan már több, mint 26 éve! További kedvezményeinkről és akcióinkról a honlapunkon tájékozódhat részletesebben.

tovább

Nyugdíjas kedvezmény

Nyugdíjas kedvezmény

Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk ebben az évben is a nyugdíjasoknak 10 % kedvezményt biztosít, ahogy már több, mint 25 éve!

tovább

A duguláselhárítás módszerei

A duguláselhárítás módszerei

A korszerű gépi duguláselhárításnál alapvetően két módszer ismert.
-gépi spirálos tisztítás
-magasnyomásos tisztítás (WOMA)
A két módszer működése és felhasználhatósági köre nagyon különbözik egymástól.

tovább

Egyéb duguláselhárítás kedvezmények

Egyéb duguláselhárítás kedvezmények

Egy helyszínen több munka elvégzése esetén a további duguláselhárítás munkák díjából akár 15-30% kedvezményt adunk! Több kedvezmény egyidejűleg természetesen összevonható, mint a nyugdíjas kedvezmény is.

tovább

Díjtalan szaktanácsadás

Díjtalan szaktanácsadás

Díjmentes szaktanácsadással segítünk a dugulások elkerülése érdekében, természetesen ha a megrendelő igényt tart rá. Megelőzési tanácsokkal a duguláselhárítás hatékonysága időben jelentősen megnövelhető, a dugulások kialakulása akár meg is előzhető.

tovább

Csatornatisztítás azonnal, szakszerűen, géppel, garanciával

Csatornatisztítás azonnal, szakszerűen, géppel, garanciával

Csatornatisztítás gyors szolgálatunk, szakszerűen, bontás nélkül segít elhárítani a komolyabb, makacsabb csatorna dugulásokat is akár 2 órán belül is.

tovább

Csapadékvíz elvezető csatornák gépi tisztítása

Csapadékvíz elvezető csatornák gépi tisztítása

Esővíz elvezető csatornák, összefolyók, folyókák terepszint alatti szakszerű gépi tisztítása bontás nélkül.

tovább

Lefolyótisztítás szakszerűen

Lefolyótisztítás szakszerűen

Lefolyótisztítás, duguláselhárítás akár 1 órán belül is. Gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással segít Önnek a dugulás szakszerű és gyors elhárításában.

tovább

Csatornák, lefolyók karbantartása bontás nélkül

Csatornák, lefolyók karbantartása bontás nélkül

A megelőző csatorna vagy lefolyó karbantartásnak köszönhetően minimálisra csökkenthető az eldugulások kialakulása, ennek következtében elkerülhetőek a komolyabb dugulások okozta egyéb anyagi károk.

tovább
További bejegyzések

Fontosabb duguláselhárítás tevékenységünk:

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása
Típus:Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő:110 mm, 125 mm

Csapadékvíz elvezető csatornák Az esővíz elvezető csatornába kerülő falevelek és ágak igen komoly dugulásokat okozhatnak, a víz utat keresve magának nem a csőben távozik a …

5. Udvari csatorna duguláselhárítás

5. Udvari csatorna duguláselhárítás
Típus:Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő:110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm

Udvari csatornák tisztítása Az udvari csatorna dugulásokról A csatorna dugulások jellemzően az udvari szennyvíz csatornák és csapadékvíz csatornák, családi házak udvari …

6. Csatornák és lefolyók karbantartása

6. Csatornák és lefolyók karbantartása
Típus:Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő:110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm

Csatornák és lefolyóvezetékek karbantartása géppel Vannak olyan lefolyók és csatornák rendszerek, ahol a rendszer nem megfelelően lett kiépítve. Itt jellemzően korábban már …

1. Mosogató duguláselhárítás

1. Mosogató duguláselhárítás
Típus:Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő:40 mm, 50 mm, 63 mm

Mosogató duguláselhárítás A mosogató duguláselhárítása a lakásokban és családi házakban lévő mosogató lefolyók és mosogatógép vezetékek bontás nélküli tisztítása. A …

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás
Vezeték átmérő:32 mm, 40 mm
Típus:Fürdőszobai lefolyók

Fürdőszobai duguláselhárítás A fürdőszobai összefolyó és lefolyó vezeték eldugulása elég gyakori dugulás a lakásokban és a családi házakban. Általános kiváltó okok a kis …

3. Mosdó duguláselhárítás

3. Mosdó duguláselhárítás
Vezeték átmérő:32 mm, 40 mm
Típus:Fürdőszobai lefolyók

Mosdó duguláselhárítása A mosdó eldugulása jellemző, sokszor előforduló dugulás a lakásokban, családi házakban. Okai a túlzottan kis átmérőjű - 32 mm - lefolyócső …

7. Társasházi lefolyók duguláselhárítása

7. Társasházi lefolyók duguláselhárítása
Típus:Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő:110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm

Társasházi lakások duguláselhárítása A társasházi lefolyók és csatornavezetékek tisztítása során különböző típusú lefolyótisztító gépek alkalmazása szükséges. …