Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

A duguláselhárításról röviden

2018.07.25.

Kövesse blog bejegyzésünket is, így több információhoz juthat a korszerű gépi duguláselhárításról.

A duguláselhárításról néhány szóban


A duguláselhárítás folyamán különböző méretű, típusú, alakú tisztítófej alkalmazása szükséges azért, hogy a csővezeték teljes átmérőben legyen megtisztítva.


A csatorna tisztítás, csatorna dugulás megszüntetése kiterjed: udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, főcsatornák, családi házak csatornarendszere, fürdőszobai lefolyók, társasházi csatorna strangok, irodaépületek csatornái és egyéb kül- és beltéri csatornák tisztítására. Tisztítóaknák és fordítóaknák duguláselhárítása: az aknákban időközönként összegyűlik a  szennyeződés, amelynek gépi tisztítása elkerülhetetlen. Duguláselhárítást gyorsszolgálatunk vállal lakásoknál, családi házaknál és társasházaknál egyaránt. Állandó elérhetőséggell rendelkező profin képzett szerelő fogadja a hívásokat és 2 órán belül segít a lefolyótisztításban. A gyorsszolgálatunk gépi lefolyótisztítási eljárásokat alkalmaz.


Kérjen korszerű gépi csatorna vagy lefolyó karbantartást, tisztítást!


Léteznek olyan lefolyó- és csatornarendszerek, ahol a rendszer nem megfelelően lett kiépítve. Ha el szeretnénk kerülni a dugulásokat, akkor időnként javasolt a lefolyó megelőző jellegű tisztítása, karbantartása.

A gépi duguláselhárításnál alapvetően két módszer ismert.
-gépi spirálos tisztítás
-magasnyomásos tisztítás (WOMA)
A két módszer működési elve és felhasználhatósági köre nagy mértékben különbözik egymástól.

Gépi spirálos tisztítás a duguláselhárítási technikákban a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer. A tisztításkor speciális spirálokat használunk, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat 100%-ban megoldja.
Magasnyomású tisztítás nagynyomású géppel általában több, mint 100 bar nyomással történik, és akár 100 méteres szakaszt is át lehet tisztítani vele. Kiemelten a hordalékok eltávolítása a fő feladata, amit a gépi spirállal nem lehet elvégezni.

Lakásokban és családi házakban ez kockázatos megoldás is lehet, mivel a nagy mennyiségű és nyomású víz el tudja árasztani az épületet, ezért épületekben és azok környezetében csak kivételes esetekben javasoljuk ezt a módszert.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 398 28 81

vissza

Hozzászólások