Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

A dugulások egyszerű megelőzéséről

2019.10.08.

Kövesse blog bejegyzésünket is, így több információhoz juthat a duguláselhárítási problémák elkerülése és otthoni megoldása érdekében.

A dugulások elkerülése vagy kialakulásuk esélyének csökkentése


A rosszul megépített lefolyórendszer alacsony, sokszor negatív lejtése, alul vagy felülméretezett átmérőválasztása, továbbá a konyhai rendszereknél ételek, zsíradékok és hulladékok lefolyóba eresztése, fürdőszobai rendszereknél a haj, a ruhák, a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveréke okozhat dugulást.


Padlóösszefolyó: takarítsuk ki a padlóösszefolyót és vízsugaras módszerrel tisztítsuk ki. A fürdőszobai lefolyóknál szűrők használata javasolt. Mosogató: legelőször ellenőrizzük a szifont. Ha itt minden rendben volt, akkor lúgos lefolyótisztítóval töltsük fel a lefolyót, és három óra múlva forró vízzel öblítsük át. Kád és zuhanytálca: nem szabad kicsavarozni a lefolyót, mert a szifon tömítése elmozdulhat a kád, zuhanyzó alatt és utána nem tudjuk bontás nélkül visszahelyezni a helyére. Öntsünk kevés folyékony lefolyótisztító szert a lefolyóba, majd három óra elteltével bő vízzel mossuk át. Ha így nem sikerül megszüntetni a dugulást, nem érdemes tovább próbálkozni, mert komolyabb hibák keletkezhetnek a lefolyórendszerben. Udvari csatornáinkat a tisztítóaknáknál legalább fél évente ellenőrizzük, szükség esetén bő vízzel mossuk át azokat.

Összefoglalva:

  • Használjunk állandóan szűrőt, lehetőleg ne apró lyukút!

  • A mosogató lefolyóba kéthetente öntsünk 10 liter forrásban lévő vizet.

  • A mosogató szifont és a mosdó szifont érdemes évente többször is kipucolni.

  • A padlóösszefolyót lehetőleg három havonta takarítsuk ki.

  • Szükség szerint használjunk folyékony lefolyó tisztító szert havonta


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 398 28 81

    vissza

    Hozzászólások