Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás

1. Mosogató duguláselhárítás Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás

3. Mosdó duguláselhárítás Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm

5. Udvari csatorna duguláselhárítás

5. Udvari csatorna duguláselhárítás Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm

6. Csatornák és lefolyók karbantartása

6. Csatornák és lefolyók karbantartása Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm

7. Társasházi lefolyók duguláselhárítása

7. Társasházi lefolyók duguláselhárítása Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm

Duguláselhárítás Biatorbágy

Duguláselhárítás Biatorbágyon


Eldugult a lefolyó vagy a csatorna, és nem folyik le a szennyvíz?


Biatorbágyi duguláselhárítás duguláselhárítás Biatorbágyon gyorsszolgálatunk azonnal, díjtalan kiszállással és kedvező áron vállal több évtizedes szakmai tapasztalattal duguláselhárítást, lefolyótisztítást és csatornatisztítást Biatorbágyon.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 398 28 81


Gyorsszolgálatunk duguláselhárítást Biatorbágyon akár 2 órán belül vállal garanciával, szakszerűen, bontás nélkül.

Szakterületeink:

 - lakásokban, családi házakban lévő minden lefolyó, így a fürdőszobai lefolyók, mosogatók, udvari csatornák, főcsatornák, wc-k, tisztítóaknák gépi tisztítása, duguláselhárítása, karbantartása

 - társasházak főcsatornáinak, strangjainak, udvari csatornáinak és a lakások lefolyóinak és csatornáinak szakszerű gépi tisztítása, karbantartása, duguláselhárítása Biatorbágyon.

A megrendelő kérésére az elvégzendő munka összköltségét a helyszínen is fel tudjuk mérni, így a várható költségekről a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphat minden megrendelő.

Kedvezményekről, árakról a menüpontokban található tájékoztatás. Honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának és megelőzésének érdekében. A lefolyó eldugulását nem lehet mindig hosszútávon megakadályozni, ennek oka lehet akár a nem megfelelően megépített lefolyórendszer, de néhány praktikus tanácsot azonban lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik annak dugulásmentes időszaka.

Ha már eldugult a vezeték, és házilag nem sikerült megoldani a hibát, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást és tisztítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben. A konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó  duguláselhárítás biatorbágy és lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a leginkább találkozhatunk dugulással. A konyhában mosogatás közben keletkezett ételdarabok, zsíradék, a fürdőszobában a zuhanyzó, a kád és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak és ruhadarabok a felelősek leginkább a dugulások kialakulásáért, de a túlzott mennyiségű mosogatószer, sampon, vagy mosószer is sokat ront a helyzeten. Ha házilag nem sikerül megoldani a problémát, hívjon minket bizalommal és biatorbágyi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal, bontás nélkül segít, hogy megszűnjön a dugulás okozta kellemetlenség.

A duguláselhárításnak két jól elkülöníthető típusa van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek leginkább az átmérőben térnek el egymástól. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű (32mm-110mm) lefolyóknak a tisztítása és karbantartása tartozik. A csatornatisztítás az udvari szennyvízcsatornák, családi házak csatorna rendszere, társasházi főcsatornák tisztítása, amelyek átmérője általában meghaladja a 110 mm-t. Biatorbágyi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű csővezetékek tisztítását. Ha további bármilyen felmerülő kérdése lenne, telefonáljon és szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon és ne maradjon kétségek között. Célunk, hogy a duguláselhárítás Biatorbágyon a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett hatékonyan, költségtakarékosan, bontás nélkül tisztán történjen. A duguláselhárítás Biatorbágy területén nálunk a mai kornak megfelelő korszerű gépi spirálos technikával történik, ami a szakszerű és korszerű duguláselhárítási módszerek közül a legbiztonságosabb technika, amely a lakásokban és a családi házakban lévő dugulásokat minden esetben megszünteti, és nem tesz kárt a lefolyóvezetékekben és a csatornavezetékekben sem.

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás Biatorbágyon azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-biatorbagy/

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948