Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Duguláselhárítás Buda

Duguláselhárítás Buda - Budai gyorsszolgálat!


Duguláselhárítás Buda összes kerületében szakszerűen, bontás nélkül, azonnali díjtalan kiszállással, garanciával vállal:

  • duguláselhárítást

  • lefolyótisztítást

  • csatornatisztítást és karbantartást

  • esővízcsatorna tisztítást


Telefon: 06-30-9210-948


Budán a beérkezett hívástól számított akár 2 órán belül vállalja a gyorsszolgálatunk a munkavégzést.


A budai gyorsszolgálatunk a következő kerületekben tud kiemelt gyorsasággal, akár azonnal munkát vállalni:

II. kerület, III. kerület, XI. kerület, XII. kerület


Szakterületeink:

- háztartási lefolyórendszerek (lakások, családi házak): mosogatók, fürdőszobai lefolyók, főcsatornák, tisztítóaknák, udvari csatornák, esővízcsatornák tisztítása, duguláselhárítása

 - társasházak főcsatornáinak, strangjainak, udvari csatornáinak és azokban lévő lakások összes lefolyóinak és csatornáinak teljes körű tisztítása, duguláselhárítása.

Kedvezményekről, árakról a menüpontokban talál tájékoztatást. Honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. Ha már eldugult a vezeték, és házilag nem sikerült megoldani a hibát, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben.

A konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó és lefolyók, továbbá az udvari csatornák eldugulása azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrübben találkozhatunk dugulással. A konyhában mosogatás közben keletkezett ételdarabok, zsiradék, a fürdőszobában a zuhanyzó, a kád és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak és ruhadarabok a felelősek leginkább a dugulások kialakulásáért, de a túlzott mennyiségű mosogatószer, sampon, vagy mosószer is sokat ront a helyzeten.


Fürdőszobai lefolyók

A fürdőben a kádnál, a zuhanyzónál és a mosdó lefolyójánál találkozhatunk leginkább a dugulásokkal. A fürdőszobai lefolyó eldugulások egyik jele például, amikor a kádból kihúzzuk a dugót, és a víz csak lassabban folyik el, vagy feljön az összefolyóban. Ez az átmérő leszűkülését és a dugulások kialakulását jelzi. Amikor kézi spirállal próbálkozunk, vigyázzunk, hogy ne okozzunk nagyobb kárt a lefolyóban, soha ne erőltessük, mert a lefolyóvezeték megrepedhet vagy akár el is törhet. Ha a kézi spirál beletekeredik a lefolyó vezetékébe, akkor az könnyen bele is tud szorulni, amit késöbb elég nehéz lesz kivenni, vagy akár egyáltalán nem is lehet bontás nélkül. Amennyiben házi módszerekkel sem sikerül megoldani a dugulást, hívjon minket bizalommal és Buda duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás és az ezzel járó sok kellemetlenség. A különböző lefolyótisztító szerek alkalmazásánál óvatosnak kell lenni, mert néhány termék mellékhatása elég nagy károkat tud okozni a lefolyórendszerben.


Célunk, hogy a duguláselhárítás Budán a megrendelő igényeinek maximális figyelembevétele mellett a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban, költségtakarékosan, bontás nélkül történjen. A szerelőnk szükség esetén akár 1 órán belül megérkezik a helyszínre, és a legoptimálisabb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást szakszerűen, tisztán, bontás nélkül. Speciális gépi spirálos technikával végezzük a tisztítást, amely össze sem hasonlítható a kézi spirálos megoldásokkal. A gépi spirálos tisztítás a duguláselhárítási technikákban a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer. A tisztításkor speciális spirálokat használunk, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat 100%-ban megoldja.


Gyorsszolgálatunk Budán a következő kerületekben tud azonnali duguláselhárítást vállalni:

II. kerületben, III. kerületben, XI. kerületben, XII. kerületben.

duguláselhárítás kapcsolat 0630 9210 948


Gyorsszolgálatunk Pest megyében a budai oldalon a következő településeken is tud azonnali duguláselhárítást vállalni csoportosítva a következő telefonszámokon:

1. körzet

Biatorbágyon, Budajenőn, Budakeszin, Budaörsön, Nagykovácsiban, Pátyon, Solymáron, Telkiben, Ürömön.

duguláselhárítás kapcsolat  0630 886 3200


2. körzet

Diósdon, Etyek, Érden, Százhalombattán, Törökbálinton.

duguláselhárítás kapcsolat  0620 398 2881


Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-buda/

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06-30-921-0948 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne telefonálni, írjon nekünk és mi igyekszünk gyorsan válaszolni vagy visszahívhatjuk, amikor Önnek éppen megfelel. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk 1996 óta áll a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye:


Buda duguláselhárítás gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal segít Önnek:

Duguláselhárítás Buda mosogatók

Duguláselhárítás Buda fürdőszobák

Buda duguláselhárítás udvari csatorna

Duguláselhárítás Buda esővíz csatornák

Buda duguláselhárítás lefolyók

Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 0630-9210-948

Duguláselhárítás azonnal, díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Kérhet előre is árajánlatot vagy külön kérésre díjtalan helyszíni felmérést duguláselhárítás gyorsszolgálatunktól. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, helyét és gyorsszolgálatunk mihamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el?:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben úgy dönt, itt megadhatja elérhetőségét, ami lehet telefonszám vagy e-mail, és mi válaszolunk Önnek. Ha összetettebb a dugulás, itt leírhatja nekünk részletesebben is:

Keressen minket a népszerű közösségi oldalakon is:

duguláselhárítás Buda instagram

dugulás Buda twitter

dugulás Buda pinterest

duguláselhárítás Buda facebook

duguláselhárítás Buda linkedinen

dugulás Buda Blogger