Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Elérhetőségeink:

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Duguláselhárítás Buda

Duguláselhárítás Buda - Budai gyorsszolgálat!


Duguláselhárítás Buda összes kerületében szakszerűen, bontás nélkül, azonnali díjtalan kiszállással, garanciával vállal:

  • duguláselhárítást

  • lefolyótisztítást

  • csatornatisztítást és karbantartást

  • esővízcsatorna tisztítást


Telefon: 06-30-9210-948


Budán a beérkezett hívástól számított akár 2 órán belül vállalja a gyorsszolgálatunk a munkavégzést.


A budai gyorsszolgálatunk a következő kerületekben tud kiemelt gyorsasággal, akár azonnal munkát vállalni:

II. kerület, III. kerület, XI. kerület, XII. kerület


Szakterületeink:

- háztartási lefolyórendszerek (lakások, családi házak): mosogatók, fürdőszobai lefolyók, főcsatornák, tisztítóaknák, udvari csatornák, esővízcsatornák tisztítása, duguláselhárítása

 - társasházak főcsatornáinak, strangjainak, udvari csatornáinak és azokban lévő lakások összes lefolyóinak és csatornáinak teljes körű tisztítása, duguláselhárítása.

Kedvezményekről, árakról a menüpontokban talál tájékoztatást. Honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. Ha már eldugult a vezeték, és házilag nem sikerült megoldani a hibát, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben.

A konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó és lefolyók, továbbá az udvari csatornák eldugulása azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrübben találkozhatunk dugulással. A konyhában mosogatás közben keletkezett ételdarabok, a fürdőszobában a zuhanyzó, a kád és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak és ruhadarabok a felelősek leginkább a dugulások kialakulásáért, de a túlzott mennyiségű mosogatószer, sampon, vagy mosószer is sokat ront a helyzeten.

 

Fürdőszobai lefolyók duguláselhárítása Budán azonnal

A fürdőben a kádnál, a zuhanyzónál és a mosdó lefolyójánál találkozhatunk leginkább a dugulásokkal. A fürdőszobai lefolyó eldugulások egyik jele például, amikor a kádból kihúzzuk a dugót, és a víz csak lassabban folyik el, vagy feljön az összefolyóban. Ez az átmérő leszűkülését és a dugulások kialakulását jelzi. Amikor kézi spirállal próbálkozunk, vigyázzunk, hogy ne okozzunk nagyobb kárt a lefolyóban, soha ne erőltessük, mert a lefolyóvezeték megrepedhet vagy akár el is törhet. Ha a kézi spirál beletekeredik a lefolyó vezetékébe, akkor az könnyen bele is tud szorulni, amit késöbb elég nehéz lesz kivenni, vagy akár egyáltalán nem is lehet bontás nélkül. Amennyiben házi módszerekkel sem sikerül megoldani a dugulást, hívjon minket bizalommal és Buda duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás és az ezzel járó sok kellemetlenség. A különböző lefolyótisztító szerek alkalmazásánál óvatosnak kell lenni, mert néhány termék mellékhatása elég nagy károkat tud okozni a lefolyórendszerben.


Mosogatók duguláselhárítása Budán nagy tapasztalattal

A konyhai mosogatóknál a mosogatás közben keletkező zsiradékok és olajok okozzák az esetek túlnyomó részében az eldugulásokat. A mosogató vezetékben lerakódó zsír kemény dugulásokat is okozhat. A szűrő alkalmazása a mosogatóknál inkább nem javasolt, mivel az csökkenti a víz áramlását, lassítja a lefolyást, így a zsír könnyebben kirakódik. Legalább kéthetente egyszer érdemes forróvizes öblítést végezni, amikor körülbelül 10-12 liter felforralt vizet viszonylag hirtelen beleöntünk a lefolyóba. Előfordul, hogy csak a mosogató szifon eldugulása okoz problémát, amelyet házilag könnyedén ki tudunk tisztítani. A szifon szétszedése és kitisztítása nem igényel szaktudást. Takarítsuk ki a szifont, és ügyeljünk arra, hogy a tömítéseket ne szakítsuk el és mindegyiket a megfelelő helyre helyezzük vissza. Vegyszerek használatánál legyünk nagyon óvatosak, ne kerüljön a bőrünkre vagy a szemünkbe a maró anyagokból, továbbá szellőztessük ki a lakást közben és utána alaposan. Lefolyótisztító granulátumokat lehetőleg ne sűrűn használjunk, mert azok általában könnyen bele tudnak kötni a lefolyó vezetékekbe, javításuk sokszor csak bontással lehetséges.


Udvari csatornákról és duguláselhárítása Budai oldalon

A kültéri udvari dugulások általában otthoni eszközökkel, szerszámokkal a nagyobb átmérő és távolság miatt nem szüntethetők meg. A házi módszerekkel elvégzett duguláselhárítás így csak nagyon ritkán sikerül tartósan, mert ha a dugulást látszólag sikerült is elhárítanunk, a probléma általában hamarosan újra jelentkezik, mert ilyen technikával csak egy kis átmérőjű lyukat lehet készíteni a lerakódásokba. Ha az alábbi segítség linkre kattint, akkor részletes tájékoztatást talál a házi módszerek alkalmazásához. Amennyiben házi technikákkal és eszközökkel már nem sikerül megoldani a dugulást, telefonáljon nekünk és budai duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás és az általa okozott sok kellemetlenség. A bontás nélküli duguláselhárítás biztosítja Önnek, hogy a padló vagy fal kibontása nélkül újra működő legyen a vezeték, így ez általában nagy fefordulástól kíméli meg Önt, továbbá a bontás komoly anyagi kiadással, ráfordítással is járhat. Szerelőnk több évtizedes tapasztalattal, és nagy rutinnal rendelkezik, több ezer dugulást szüntetett már meg sikeresen.


Célunk, hogy a duguláselhárítás Budán a megrendelő igényeinek maximális figyelembevétele mellett a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban, költségtakarékosan, bontás nélkül történjen. A szerelőnk szükség esetén akár 1 órán belül megérkezik a helyszínre, és a legoptimálisabb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást szakszerűen, tisztán, bontás nélkül. Speciális gépi spirálos technikával végezzük a tisztítást, amely össze sem hasonlítható a kézi spirálos megoldásokkal. A gépi spirálos tisztítás a duguláselhárítási technikákban a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer. A tisztításkor speciális spirálokat használunk, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat 100%-ban megoldja.


Gyorsszolgálatunk Budán a következő kerületekben tud azonnali duguláselhárítást vállalni:

II. kerületben, III. kerületben, XI. kerületben, XII. kerületben.

duguláselhárítás kapcsolat 0630 9210 948


Gyorsszolgálatunk Pest megyében a budai oldalon a következő településeken is tud azonnali duguláselhárítást vállalni csoportosítva a következő telefonszámokon:

1. körzet

Biatorbágyon, Budajenőn, Budakeszin, Budaörsön, Nagykovácsiban, Pátyon, Solymáron, Telkiben, Ürömön.

duguláselhárítás kapcsolat  0630 886 3200


2. körzet

Diósdon, Etyek, Érden, Százhalombattán, Törökbálinton.

duguláselhárítás kapcsolat  0620 398 2881


Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-buda/

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 30 921 0948 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne most telefonálni, írjon nekünk, adja meg a telefonszámát, és mi igyekszünk gyorsan visszahívni, amikor Önnek éppen megfelel. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk 1996 óta áll a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye:


Buda duguláselhárítás gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal segít Önnek:

Duguláselhárítás Buda mosogatók

Duguláselhárítás Buda fürdőszobák

Buda duguláselhárítás udvari csatorna

Duguláselhárítás Buda esővíz csatornák

Buda duguláselhárítás lefolyók

Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, és helyét, majd adja meg a telefonszámát és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit:


Keressen minket a népszerű közösségi oldalakon is:

duguláselhárítás Buda instagram

dugulás Buda twitter

dugulás Buda pinterest

duguláselhárítás Buda facebook

duguláselhárítás Buda linkedinen

dugulás Buda Blogger