Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Duguláselhárítás Budajenő

Duguláselhárítás Budajenőn

 

Dugulás van és nem folyik el a szennyvíz?

Budajenői duguláselhárítás gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron vállal azonnal, több évtizedes tapasztalattal:


- duguláselhárítást,  duguláselhárítás budajenő

- lefolyótisztítást,

- csatornatisztítást,

- csatorna karbantartást,

- esővízcsatorna tisztítást.


Telefon: 06-30-9210-948


Gyorsszolgálatunk duguláselhárítást Budajenőn akár 2 órán belül vállal szakszerűen, bontás nélkül garanciával.


Szakterületeink:

- lakásokban, családi házakban lévő minden lefolyó, így a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, wc-k, tisztítóaknák gépi tisztítása, duguláselhárítása, karbantartása Budajenőn. Az elvégzendő munkára a feladat megkezdése előtt ingyenes árajánlatot tudunk adni, így a várható költségekről a megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja. A megbeszélt költségek utólagosan nem változnak.

Kedvezményekről, árakról a menüpontokban található tájékoztatás. Honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. Ha már eldugult a vezeték, és házilag nem sikerült megoldani a hibát, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben. A konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó és lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással. Duguláselhárítás BudajenőA konyhában mosogatás közben keletkezett ételdarabok, zsiradék, a fürdőszobában a zuhanyzó, a kád és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak és ruhadarabok a felelősek a dugulások kialakulásáért, de a nagyobb mennyiségű mosogatószer, sampon, vagy mosószer is sokat ront a helyzeten. Ha házilag nem sikerül megoldani a problémát, hívjon minket bizalommal és budajenői duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal segít, hogy megszűnjön a dugulás okozta kellemetlenség. 

A duguláselhárításnak két fajtája van: a lefolyó tisztítás és a csatorna tisztítás, amelyek az átmérőben, csőanyagban és a tisztításhoz szükséges technológiával térnek el egymástól. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatornatisztítás az udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, főcsatornák, családi házak csatorna rendszere, társasházi főcsatornák tisztítása, amelyek átmérője általában meghaladja a 110 mm-t. A lefolyó tisztításhoz és a csatorna tisztításhoz budajenői duguláselhárítás gyorsszolgálatunk korszerű gépeket használ, így a legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű csővezetékek tisztítását. Korszerű gépi spirálos technikával végezzük a tisztítást, amely össze sem hasonlítható a kézi spirálos megoldásokkal. A gépi spirálos tisztítás a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat 100 %-ban megoldja. Célunk, hogy a duguláselhárítás Budajenőn a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett a lehető leggyorsabban, költségtakarékosan, bontás nélkül és tisztán történjen.

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás Budajenőn azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-budajeno/

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948

Megosztás

Szavazás

Milyen lefolyótisztítót használ Ön rendszeresen?

Szavazok

Kedvezmények és Infók

Segítség a dugulások megelőzéséhez, tanácsok

Hasznos tippek és technikák

Egy nem kellő odafigyeléssel megépített lefolyóvezeték vagy csatornarendszer alacsony, sokszor negatív lejtése, alul vagy felülméretezett átmérőválasztása a csővezetékekben a dugulások kialakulását nagymértékben elősegítik. A konyhai rendszereknél az ételek, a zsíradékok és az egyéb hulladékok lefolyóba engedése, a fürdőszobai rendszereknél a haj, a ruhák, a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveréke okozhat rövidebb vagy hosszabb távon dugulást. A dugulásokat házilag megelőzhetjük: összefolyónál takarítsuk ki a padlóösszefolyót és bő forró vízsugárral mossuk át és tisztítsuk ki havonta. A kád és a zuhanytálca esetében fontos, hogy nem szabad kicsavarozni a lefolyót, mert a lefolyó tömítése elmozdulhat a kád vagy a zuhanytálca alatt és utána nem tudjuk bontás nélkül visszahelyezni pontosan a helyére, ami ázásokat, folyásokat okozhat. A tisztításkor öntsünk folyékony lefolyótisztító szert a lefolyóba, majd három óra elteltével bő forró vízzel mossuk át. A fürdőszobai lefolyóknál a mechanikai szűrők használata javasolt. A mosogatónál legelőször ellenőrizzük a szifont. Ha a szifonnal minden rendben volt, akkor lúgos lefolyótisztítóval töltsük fel a lefolyót, és három óra múlva forró vízzel öblítsük át. Ha így nem sikerül megszüntetni a dugulást, nem érdemes tovább házilag próbálkozni, mert komolyabb hibák keletkezhetnek a lefolyórendszerben, amelyek akár bontásokhoz is vezethetnek.