Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás Budapest


 Nem folyik le a szennyvíz és segítségre van szüksége? Duguláselhárítás Budapesten azonnal, garanciával.


Duguláselhárítás Budapest területén több évtizedes tapasztalattal, szakszerűen, gyorsan, bontás nélkül. Budapesten duguláselhárítás azonnal, díjtalan kiszállással, kedvező áron garanciával!


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881

Mosogató duguláselhárítás budapest

Fürdőszobai duguláselhárítás budapest

Csatorna duguláselhárítás budapest

Budapest duguláselhárítás gyorsszolgálatunk vállalja: lefolyók, csatornák minden típusának és átmérőjének, mint a konyhai és fürdőszobai lefolyórendszerek, főcsatornák, társasházi strangok, udvari csatornák, esővíz csatornák bontás nélküli gépi tisztítását, duguláselhárítás Budapest teljes területén nagy tapasztalattal bontás nélkül, azonnal.


Duguláselhárítás Budán és Pesten

Lefolyótisztítást, csatornatisztítást,Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítást Budapesten vállalunk lakásoknál, családi házaknál, társasházaknál, irodaépületeknél, és vállalkozásoknál egyaránt külön budai és pesti elérhetőséggel, azonnali díjtalan kiszállással, több évtizedes szakmai tapasztalatal.

Szakterületeink: lakásokban, családi házakban lévő minden lefolyó, így a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, tisztítóaknák gépi tisztítása, duguláselhárítás Budapest összes kerületében, továbbá társasházak főcsatornáinak, strangjainak, udvari csatornáinak és a lakások lefolyóinak és csatornáinak szakszerű gépi duguláselhárítása Budapesten.

A megrendelő kérésére az elvégzendő munka összköltségét a helyszínen is fel tudjuk mérni, így a várható költségekről a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphat minden megrendelő. A megbeszélt költségek - ellentétben több vállalkozás gyakorlatával - nem változnak. Kedvezményekről, árakról a menüpontokban található tájékoztatás.


Dugulások megelőzése, karbantartás, házi praktikák

Honlapunkon hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. Amennyiben már eldugult a lefolyó vagy a csatorna, és házilag nem sikerült megoldani a hibát, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben. A lefolyó eldugulását nem lehet mindig megakadályozni, ennek oka lehet akár a rosszul megépített lefolyórendszer, azonban néhány praktikus tanácsot lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik annak dugulásmentes időszaka.


Lefolyók főbb hibái

konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó és lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással. A konyhában mosogatás közben keletkezett ételdarabok, a fürdőszobában a zuhanyzó, a kád és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak és ruhadarabok a felelősek a dugulások kialakulásáért, de a nagy mennyiségű mosogatószer, sampon, vagy mosószer is sokat ront a helyzeten.

Amikor házilag már nem sikerül megoldani a problémát, hívjon minket bizalommal és duguláselhárításban budapesti gyorsszolgálatunk azonnal segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta kellemetlenség.


Fürdőszobai lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten azonnal

A fürdőben a kádnál, a zuhanyzónál és a mosdónál találkozhatunk leginkább a dugulásokkal. A fürdőszobai lefolyó eldugulások egyik jele az, amikor a kádból kihúzzuk a dugót, és a szennyvíz csak lassabban tud elfolyni, vagy feljön az összefolyóban. Ez az átmérő elszűkülését és a dugulások kialakulását jelzi. Amikor hagyományos kézi spirállal próbálkozunk, vigyázzunk, hogy ne okozzunk nagyobb kárt a lefolyóban, soha ne erőltessük, mert a lefolyó vezeték meg is repedhet vagy akár el is törhet. Ha a kézi spirál belecsavarodik a lefolyó vezetékébe, akkor az könnyen bele is tud szorulni, amit késöbb nehéz lesz kivenni, vagy akár egyáltalán nem is lehet bontás nélkül. Amennyiben házi egyszerű módszerekkel sem sikerül megoldani a dugulást, hívjon minket és Budapest duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás és az ezzel járó sok kellemetlenség. A különböző lefolyó tisztító vegyszerek használatánál óvatosnak kell lenni, mert néhány termék mellékhatása elég nagy károkat és problémákat tud okozni a lefolyórendszerünkben.

 

Mosogató duguláselhárítás Budapest összes kerületében nagy tapasztalattal

A konyhai mosogatóknál a mosogatás folyamán keletkező zsiradékok és olajok okozzák az esetek nagy részében az eldugulásokat. A mosogató vezetékben lerakódó zsír nagyon kemény dugulásokat is okozhat. A szűrő alkalmazása a mosogatóknál nem annyira javasolt, mivel az csökkenti a víz áramlását, lassítja az elfolyást, így a zsír könnyebben kirakódik. Legalább kéthetente egyszer érdemes forróvizes öblítést végezni, amikor körülbelül 10 liter felforralt vizet hirtelen beleöntünk a lefolyóba. Előfordul, hogy csak a mosogató szifon eldugulása okoz problémát, amit házilag könnyedén ki tudunk tisztítani. A szifon szétszedése és kitisztítása nem igényel nagyobb szaktudást. Takarítsuk ki a szifont, és ügyeljünk rá, hogy a tömítéseket ne szakítsuk el és mindegyik tömítést a megfelelő helyre helyezzük vissza. Vegyszerek használatánál legyünk óvatosak, hogy ne kerüljön a bőrünkre vagy a szemünkbe a maró anyagokból, továbbá szellőztessük ki a lakást használatuk közben és utána alaposan. Lefolyótisztító granulátumokat ne sűrűn használjunk, mert azok általában könnyen bele tudnak kötni a lefolyóba, javításuk csak bontással lehetséges.


Udvari csatorna duguláselhárítás Budapesten

Az udvari dugulások általában otthoni eszközökkel, szerszámokkal a nagy átmérő és távolság miatt nem szüntethetők meg hatékonyan. A házi módszerekkel végzett duguláselhárítás így csak nagyon ritkán sikerül tartósan, mert ha a dugulást látszólag sikerült elhárítanunk, a probléma általában hamar újra jelentkezik, mert ilyen házi technikával csak egy kis átmérőjű lyukat lehet készíteni a lerakódásokba. Ha az alábbi segítség linkre kattint, akkor részletes tájékoztatást talál a házi technikák és módszerek alkalmazásához. Ha házi eszközökkel már nem sikerül megoldani a dugulást, telefonáljon nekünk és budapesti duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás és az általa okozott rengeteg kellemetlenség. A bontás nélküli gépi duguláselhárítás biztosítja Önnek, hogy a padló vagy fal bontása nélkül újra működő legyen a csatorna, így ez általában nagy fefordulástól kíméli meg Önt, továbbá a bontás sokszor komoly anyagi kiadással, ráfordítással is járhat. Szerelőnk több évtizedes tapasztalattal, nagy rutinnal rendelkezik, több ezer dugulást szüntetett már meg sikeresen.


Budapesten duguláselhárítás és csatornatisztítás géppel

A duguláselhárításnak két eltérő csoportja van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek az átmérőben és a tisztításhoz szükséges technológiával térnek el egymástól. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók , kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kisátmérőjű (32-110mm) lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatornatisztítás az udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, családi házak csatorna rendszere, társasházi főcsatornák tisztítása, amelyek átmérője általában meghaladja a 110 mm-t. A lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz budapesti duguláselhárítás gyorsszolgálatunk korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű csővezetékek tisztítását. Ha további bármilyen felmerülő kérdése lenne, telefonáljon és szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon és ne maradjon kétségek között.


Duguláselhárítás Budapest ezen kerületeiben kiemelt gyorsasággal:

Budán: II. kerület, III. kerület, XI. kerület, XII. kerület.

 

duguláselhárítás kapcsolat  0630 921 0948


Pesten: XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XXI. kerület, XXIII. kerület.

 

duguláselhárítás kapcsolat  0620 398 2881


Célunk, hogy a duguláselhárítás Budapesten a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett szakszerűen, hatékonyan, költségtakarékosan, bontás nélkül és tisztán történjen. Szerelőnk megérkezés után felméri a hibát és a legoptimálisabb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást szakszerűen, tisztán, bontás nélkül. A duguláselhárítás Budapesten a mai kornak megfelelő speciális spirálos technikával történik, amely össze sem hasonlítható a kézi spirálos megoldásokkal. A gépi spirálos tisztítás nem tesz kárt a lefolyókban és a csatornákban sem, a duguláselhárítási technikákban a legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat minden esetben megoldja.

Budapesti duguláselhárítás gyorsszolgálatunk Pest megyében is vállal duguláselhárítást a következő településeken:

Biatorbágyon, Budajenőn, Budakeszin, Budaörsön, Diósdon, Dunaharasztin, Etyeken, Érden, Gyálon, Halásztelken, Maglódon, Nagykovácsin, Pátyon, Pécelen, Solymáron, Szigethalom, Szigetszentmiklóson, Százhalombattán, Telkiben, Törökbálinton, Üllőn, Ürömön, Vecsésen.

 duguláselhárítás kapcsolat  0630 886 3200

 

A házi praktikák és otthoni módszerek, egyszerűbb eszközökkel végzett tisztítás általában csak ott hatk, ahol használják, alkalmazzák őket, és távolabb már nem jut el, ezért a fellazított szennyeződés késöbb újból lerakódhat, vagy akár nagyobb dugulásokat is okozhat. Ilyen esetekben mindenféleképpen szükség van gépi tisztításra. Gyorsszolgálatunk duguláselhárítást Pest megyében az alábbi helyeken végez:

Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, Diósd, Dunaharaszti, Etyek, Érd, Gyál, Halásztelek, Maglód, Nagykovácsi, Páty, Pécel, Solymár, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Százhalombatta, Telki, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vecsés.

Duguláselhárítás Budapest és környékén bontás nélkül

Csak a bontás nélkül történő duguláselhárítás garantálja Önnek, hogy falazat kibontása nélkül újra tökéletesen használhatóvá váljon a lefolyórendszer, ami nagy fefordulástól és költségtől kíméli meg Önt. Fontos, hogy bármilyen bontás komoly időbeli ráfordítással és nagy költséggel is járhat.

Budai részen:

II. kerület, III. kerület, XI. kerület, XII. kerület, Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, Diósdon, Etyek, Érden, Nagykovácsi, Páty, Solymár, Százhalombatta, Telki, Törökbálint, Üröm

Pesti részen:

XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XXI. kerület, XXIII. kerület, Dunaharaszti, Gyál, Halásztelek, Maglód, Pécel, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Üllő, Vecsés

Duguláselhárítás Budapest - Ha kérdése merülne fel

Ha Önnek kérdése lenne, írjon nekünk, és mi igyekszünk gyorsan válaszolni vagy visszahívhatjuk, amikor Önnek éppen megfelel. Budapest duguláselhárítás 1996 óta a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség lehet a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye, ezért kérdezzen tőlünk. Duguláselhárítás Budapest területén azonnal:


Budapest duguláselhárítás gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal segít Önnek:

Duguláselhárítás Budapest mosogató lefolyók

Duguláselhárítás Budapest fürdőszobai lefolyók

Budapest duguláselhárítás udvari csatornák és tisztítók

Duguláselhárítás Budapest egyéb csatornák

Budapest duguláselhárítás egyéb lefolyók

Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 0630-9210-948

Duguláselhárítás azonnal, díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Kérhet előre is árajánlatot vagy külön kérésre díjtalan helyszíni felmérést duguláselhárítás gyorsszolgálatunktól. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, helyét és gyorsszolgálatunk mihamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el?:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben úgy dönt, itt megadhatja elérhetőségét, ami lehet telefonszám vagy e-mail, és mi válaszolunk Önnek. Ha összetettebb a dugulás, itt leírhatja nekünk részletesebben is:

Keressen minket a népszerű közösségi oldalakon is:

duguláselhárítás Budapest instagram

dugulás Budapest twitter

dugulás Budapest pinterest

duguláselhárítás Budapest facebook

duguláselhárítás Budapest linkedinen

dugulás Budapest Blogger

 Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás Budapesten azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-budapest/

budapest dugulás Központi számunk: +3630 9210 948

Megosztás

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítása

1. Mosogató duguláselhárítása Típus: Mosogató lefolyó

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítása

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítása Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítása

3. Mosdó duguláselhárítása Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítása

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítása Típus: Fürdőszobai lefolyók

5. Udvari csatornák duguláselhárítása

5. Udvari csatornák duguláselhárítása Típus: Udvari csatorna és főcsatorna

6. Csatornák és lefolyók karbantartása

6. Csatornák és lefolyók karbantartása Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása

7. Társasházi lefolyók duguláselhárítása

7. Társasházi lefolyók duguláselhárítása Típus: Udvari csatorna és főcsatorna

Kedvezmények és Infók

Segítség a dugulások megelőzéséhez, tanácsok

Hasznos tippek és technikák

A lefolyóvezetékek és a csatornák a mindennapos használatuk folyamán hosszútávon a különböző kisebb és nagyobb méretű és anyagú szennyeződések miatt komoly terhelésnek vannak kitéve. Ennek következtében a nem kellő odafigyeléssel és szakértelemmel megépített lefolyóvezeték vagy csatornarendszer alacsony, sokszor negatív lejtése, alul vagy felülméretezett átmérőválasztása a csővezetékekben a dugulások kialakulását nagymértékben elősegítik. A duguláselhárításnál megkülönböztetjük a lefolyótisztítást és a csatornatisztítást. A lefolyótisztítás közé a mosogatók és fürdőszobai lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű lefolyóinak tisztítása tartozik. A  csatornatisztítás az udvari szennyvízcsatornák csatorna rendszere, amelyek átmérője általában meghaladja a 100 mm-t. A mosogató rendszereknél az ételek, a zsiradékok és az egyéb konyhai hulladékok, mint a darabolt zöldégek lefolyóba engedése okozhatnak dugulásokat, ezzel szemben a fürdőszobai rendszereknél a haj, a ruhák, a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveréke okozhat rövidebb vagy hosszabb távon dugulást. A dugulásokat házilag is megoldhatjuk, bár a házi duguláselhárítás a technológiai hiányosságok miatt ritkán sikerül tartósan. A házi módszerek általában ott használnak, ahol alkalmazzák őket, távolabb már nem jut el, ezért a fellazított szenny késöbb újra lerakódhat, vagy akár nagyobb dugulásokat is okozhat. A duguláselhárító szerek leginkább csak megelőzésre, karbantartásra alkalmazhatók.A jól megépített lefolyóban gyorsan, nagy sebességgel áramló szennyvíz magával tudja vinni a vezetékek aljára rakódott szennyeződéseket, amely egy természetes tisztulási folyamatnak mondható. Abban az esetben, amikor nem megfelelő lejtése van a szennyvíz vagy csapadékvíz lefolyóknak vagy szinte teljesen vízszintesek, főleg ahol negatív lejtése van a csővezetéknek, ott a vezetékek alján csak pang a szennyvíz, és szépen lassan lerakódás képződik, ami majd később a dugulások okozója lesz. Ha egy lefolyó falán a szennyeződés egyre inkább lerakódik, akkor a cső belső átmérője az idő során egyre csökken, és egyre kevesebb víz mennyiséget tud elnyelni. A lefolyók falára az idővel még vastagabb és keményebb szennyeződés rakódik le, amely évről évre egyre nagyobb lesz. A vízszintes szakaszokon további gyakori probléma, hogy a vezeték falán vízkő képződik, és ez megvastagodva tovább szűkíti a csővezeték keresztmetszetét. Ebben a lerakódásban így még könnybben megtapad a szennyeződés és a zsír is. Ezeket az elzáródásokat és szűkületeket kizárólag rendszeres időközönként elvégzett gépi tisztítás szüntetheti csak meg. Ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, rövid idő elteltével újra jelentkezhet a hiba, mert csak egy kis átmérőjű lyukat tudunk készíteni a lerakódásba. Megelőzésképpen a fürdőszobai összefolyónál takarítsuk ki a padlóösszefolyót és bő forró vízsugárral mossuk át és tisztítsuk ki havonta. A kád és a zuhanytálca esetében fontos, hogy nem szabad kicsavarozni a lefolyót, mert a lefolyó tömítése elmozdulhat a kád vagy a zuhanytálca alatt és utána nem tudjuk bontás nélkül visszahelyezni pontosan a helyére, ami ázásokat, folyásokat okozhat. A tisztításkor öntsünk folyékony lefolyótisztító szert a lefolyóba, majd három óra elteltével bő forró vízzel mossuk át. A fürdőszobai lefolyóknál a mechanikai szűrők használata javasolt. A mosogatónál legelőször ellenőrizzük a szifont. Ha a szifonnal minden rendben volt, akkor lúgos lefolyótisztítóval töltsük fel a lefolyót, és három óra múlva forró vízzel öblítsük át. A különböző lefolyótisztító szereket óvatosan, megfelelő körültekintéssel és odafigyeléssel használjuk, mert egyes termékek használata irritáló gázképződéssel jár, továbbá különböző termékek együttes használata nem javasolt. Néhány termék mellékhatása továbbá nagy és költséges károkat is tud okozni a lefolyórendszerben, mert akár bele is keményedhetnek a csőbe. Kültéri csatornáinkat a tisztítónyílásoknál vagy a tisztítóaknáknál fél évente ellenőrizzük, és ha lerakódásokat látunk benne, de még nem dugult el teljesen, bő vízzel mossuk át azokat és engedjük meg közben az épületben található összes csapot. Az udvari dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a nagyobb távolság miatt nem szüntethetők meg. Ha nem sikerül megszüntetni a dugulást, nem érdemes tovább házilag próbálkozni, mert komolyabb hibák keletkezhetnek a lefolyórendszerben, amelyek akár bontásokhoz is vezethetnek. A dugulások szakszerű elhárításához hívjon minket bizalommal, és gyorsszolgálatunk akár azonnal, korszerű gépekkel, bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal és garanciával lakásokban és családi házakban egyaránt segít Önnek a dugulások szakszerű elhárításában. Gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz is korszerű gépeket és szerszámokat használ, a 25 éve duguláselhárítással foglalkozó szerelőnk így a lehető legszakszerűbben tudja elvégezni a különböző átmérőjű csővezetékek és alapvezetékek tisztítását és duguláselhárítását. A duguláselhárítást, továbbá a lefolyótisztítást és a csatornatisztítást speciális gépi spirálos technikával végezzük, amely nem hasonlítható össze a kézi spirálos módszerekkel. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítás módszerek közül a legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat és lerakódásokat teljes egészében eltávolítja.

Építéssel kapcsolatos tanácsok

A csatornarendszer és a lefolyórendszer tervezésénél és kivitelezésénél a legfontosabb alapelvek betartása sok bosszúságtól kíméli meg Önt. Az udvari csatorna kiépítésénél tisztítónyílásokat minden esetben alakítsunk ki a következő helyekre: ahol az épületet elhagyja a csatorna, töréspontokhoz, bukásokhoz, ahol a csatorna lejtős teleknél nagy szintkülönbség miatt függölegesen megy lefelé, egyéb esetekben tereptől függően 10-15 méterenként. Minden esetben T-idom alkalmazása javasolt, így megoldott a csatorna mindkét irányba történő duguláselhárítása. A tisztítónyílásokat a terepszintig kell meghosszabbítani, azokat kupakkal el kell látni. Fontos a legalább 70 cm-es fektetési mélység, és a megfelelő átmérőválasztás. Az udvari szennyvízcsatorna 110 mm és 125 mm között legyen, kültéren csak KGPVC-t használjunk! A csatornát 1% -1,5 %-os egyenletes lejtéssel, a legkevesebb iránytörés alkalmazásával kell megépíteni. Amennyiben iránytörés szükséges, a 90°-os iránytörésnél célszerű 2 db 45 °-os idomot alkalmazzunk. Fürdőszobáknál padlóösszefolyó beépítése javasolt, mert az nagy mértékben megkönnyíti az esetlegesen előforduló dugulások elhárítását. Nem ajánlott az egyágú padlóösszefolyó beépítése, kössük rá egy kádat, zuhanyzót, esetleg egy mosdót is. A lefolyó átmérője 40 mm legyen a 32 mm helyett! Mosogató vezetékek kiépítésénél fontos, hogy a bekötés a lehető legrövidebb legyen a vastagabb csatornába, mert a mosogató vezeték dugul el a leginkább. Lejtése 1,5% - 2%-os legyen egyenletes lejtéssel, átmérője 50 mm.

Szavazás

Milyen lefolyótisztítót használ Ön rendszeresen?

Szavazok