Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Duguláselhárítás Dunaharaszti

Duguláselhárítás Dunaharaszti


Eldugult a lefolyó és nem folyik le a szennyvíz?


Hívjon bizalommal,  duguláselhárítás Dunaharasztiés dunaharaszti gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron azonnal, több évtizedes tapasztalattal vállal duguláselhárítást, lefolyótisztítást és csatornatisztítást Dunaharasztiban.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Dunaharasztiban duguláselhárítást akár 2 órán belül vállal gyorsszolgálatunk szakszerűen, korszerű gépekkel bontás nélkül, garanciával.

Szakterületeink között megtalálható az épületen belüli és kívüli duguláselhárítás egyaránt Dunaharasztiban, így többek között:

- lakásokban, családi házakban lévő lefolyóvezetékek, így a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, wc-k, tisztítóaknák gépi tisztítása, karbantartása, duguláselhárítása Dunaharasztiban nagy szakmai tapasztalattal.
 -
társasházak főcsatornáinak, udvari csatorna vezetékeinek és a társasházi lakások összes lefolyójának gépi tisztítása, karbantartása,
duguláselhárítása Dunaharasztiban. A megrendelő kérésére az elvégzendő munka összköltségét a helyszínen is fel tudjuk mérni, így a várható költségekről Ön a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja, és ezek az előre megbeszélt költségek - ellentétben több vállalkozás gyakorlatával - nem változnak. 

Kedvezményekről, árakról a menüpontokban található részletes tájékoztatás. Honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése és a lefolyók, csatornák karbantartása érdekében. A lefolyóvezetékek eldugulását nem lehet mindig hosszútávon megakadályozni, ennek oka lehet akár a nem megfelelően kiépített lefolyórendszer, néhány praktikus tanácsot és ötletet azonban lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik annak dugulásmentes időszaka. A különböző lefolyótisztító szerek használatánál nagyon körültekintőnek kell lenni, mert néhány termék mellékhatása nagy károkat tud okozni a lefolyórendszerben. Amikor már eldugult a vezeték, és házilag nem sikerült megoldani a hibát, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre inkább megkeményednek a lefolyórendszerben. A duguláselhárítás nagy figyelmet és szakértelmet igénylő tevékenység. Szerelőnk Dunaharasztiban több évtizedes, nagy tapasztalattal rendelkezik, több ezer dugulást szüntetett már meg.

konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó  Duguláselhárítás Dunaharasztiés lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben fordulnak elő a dugulások. A konyhában mosogatás közben keletkező ételdarabok, zsíradékok, a fürdőszobában a zuhanyzó, az összefolyó, a kád és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak és ruhadarabok a felelősek általában a dugulások kialakulásáért, de a nagyobb mennyiségű mosogatószer és a mosószer is sokat ronthat a helyzeten. A konyhai mosogató vezetékében lerakódott zsír és vízkő keveréke a hosszabb vezetékeknél komolyabb dugulást okozhatnak. A kültéri dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a távolság miatt nem szüntethetők meg. Ha az alábbi segítség linkre kattint, akkor részletes tájékoztatást talál a házi módszerek használatához. Amennyiben házilag nem sikerült megoldani a dugulást, hívjon minket bizalommal és dunaharaszti duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta kellemetlen állapot. 

A duguláselhárításnak két jellemző csoportja van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek az átmérőben térnek el elsősorban egymástól, így a tisztításuk is különböző eszközzel történik. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kisebb átmérőjű (32mm-110mm) lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatornatisztítás az udvari szennyvíz csatornák és csapadékvíz csatornák, főcsatornák, amelyek átmérője általában meghaladja a 110 mm-t. Dunaharaszti duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz kizárólag korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben tudjuk elvégezni a különböző átmérőjű csővezetékek tisztítását. Amennyiben további bármilyen felmerülő kérdése lenne, telefonáljon és szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon és ne maradjon kétségek között. Célunk, hogy a duguláselhárítás Dunaharasztiban a megrendelő igényeinek teljes figyelembevétele mellett gyorsan, hatékonyan, szakszerűen, költségtakarékosan, bontás nélkül és tisztán történjen.

Szakemberünk Dunaharasztiban a megérkezése után felméri a dugulást és a legjobb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást szakszerűen, tisztán, bontás nélkül. A duguláselhárítás Dunaharaszti területén nálunk a mai kornak megfelelő korszerű gépi spirállal történik, ami a szakszerű duguláselhárítási módszerek közül a legbiztonságosabb, amely a lakásokban és a családi házakban lévő dugulásokat mindig megszünteti, és nem okoz kárt a lefolyóvezetékekben és a csatornavezetékekben sem.

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás Dunaharasztin azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-dunaharaszti/

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948