Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Elérhetőségeink:

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Duguláselhárítás Dunaharaszti

Duguláselhárítás Dunaharaszti


Eldugult a lefolyó és nem folyik le a szennyvíz?


Hívjon bizalommal,  duguláselhárítás Dunaharasztiés dunaharaszti gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron azonnal, több évtizedes tapasztalattal vállal duguláselhárítást, lefolyótisztítást és csatornatisztítást Dunaharasztiban.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Dunaharasztiban duguláselhárítást akár 2 órán belül vállal gyorsszolgálatunk szakszerűen, korszerű gépekkel bontás nélkül, garanciával.

Szakterületeink között megtalálható az épületen belüli és kívüli duguláselhárítás egyaránt Dunaharasztiban, így többek között:

- lakásokban, családi házakban lévő lefolyóvezetékek, így a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, wc-k, tisztítóaknák gépi tisztítása, karbantartása, duguláselhárítása Dunaharasztiban nagy szakmai tapasztalattal.
 -
társasházak főcsatornáinak, udvari csatorna vezetékeinek és a társasházi lakások összes lefolyójának gépi tisztítása, karbantartása,
duguláselhárítása Dunaharasztiban. A megrendelő kérésére az elvégzendő munka összköltségét a helyszínen is fel tudjuk mérni, így a várható költségekről Ön a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja, és ezek az előre megbeszélt költségek - ellentétben több vállalkozás gyakorlatával - nem változnak. 

Kedvezményekről, árakról a menüpontokban található részletes tájékoztatás. Honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése és a lefolyók, csatornák karbantartása érdekében. A lefolyóvezetékek eldugulását nem lehet mindig hosszútávon megakadályozni, ennek oka lehet akár a nem megfelelően kiépített lefolyórendszer, néhány praktikus tanácsot és ötletet azonban lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik annak dugulásmentes időszaka. A különböző lefolyótisztító szerek használatánál nagyon körültekintőnek kell lenni, mert néhány termék mellékhatása nagy károkat tud okozni a lefolyórendszerben. Amikor már eldugult a vezeték, és házilag nem sikerült megoldani a hibát, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre inkább megkeményednek a lefolyórendszerben. A duguláselhárítás nagy figyelmet és szakértelmet igénylő tevékenység. Szerelőnk Dunaharasztiban több évtizedes, nagy tapasztalattal rendelkezik, több ezer dugulást szüntetett már meg.

konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó  Duguláselhárítás Dunaharasztiés lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben fordulnak elő a dugulások. A konyhában mosogatás közben keletkező ételdarabok, zsíradékok, a fürdőszobában a zuhanyzó, az összefolyó, a kád és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak és ruhadarabok a felelősek általában a dugulások kialakulásáért, de a nagyobb mennyiségű mosogatószer és a mosószer is sokat ronthat a helyzeten. A konyhai mosogató vezetékében lerakódott zsír és vízkő keveréke a hosszabb vezetékeknél komolyabb dugulást okozhatnak. A kültéri dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a távolság miatt nem szüntethetők meg. Ha az alábbi segítség linkre kattint, akkor részletes tájékoztatást talál a házi módszerek használatához. Amennyiben házilag nem sikerült megoldani a dugulást, hívjon minket bizalommal és dunaharaszti duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta kellemetlen állapot. 

A duguláselhárításnak két jellemző csoportja van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek az átmérőben térnek el elsősorban egymástól, így a tisztításuk is különböző eszközzel történik. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kisebb átmérőjű (32mm-110mm) lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatornatisztítás az udvari szennyvíz csatornák és csapadékvíz csatornák, főcsatornák, amelyek átmérője általában meghaladja a 110 mm-t. Dunaharaszti duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz kizárólag korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben tudjuk elvégezni a különböző átmérőjű csővezetékek tisztítását. Amennyiben további bármilyen felmerülő kérdése lenne, telefonáljon és szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon és ne maradjon kétségek között. Célunk, hogy a duguláselhárítás Dunaharasztiban a megrendelő igényeinek teljes figyelembevétele mellett gyorsan, hatékonyan, szakszerűen, költségtakarékosan, bontás nélkül és tisztán történjen.

Szakemberünk Dunaharasztiban a megérkezése után felméri a dugulást és a legjobb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást szakszerűen, tisztán, bontás nélkül. A duguláselhárítás Dunaharaszti területén nálunk a mai kornak megfelelő korszerű gépi spirállal történik, ami a szakszerű duguláselhárítási módszerek közül a legbiztonságosabb, amely a lakásokban és a családi házakban lévő dugulásokat mindig megszünteti, és nem okoz kárt a lefolyóvezetékekben és a csatornavezetékekben sem.

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás Dunaharasztin azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-dunaharaszti/

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948