Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Elérhetőségeink:

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Duguláselhárítás Gyál

Duguláselhárítás Gyál


Dugulás van és nem folyik le a szennyvíz?


Gyál duguláselhárításduguláselhárítás gyál gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron vállal azonnal, több évtizedes tapasztalattal és garanciával. Fő tevékenységi körünk a lakosság szolgálatában végzett lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Gyál teljes területén.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Duguláselhárítást Gyálon akár 2 órán belül vállalunk szakszerűen, bontás nélkül, korszerű gépekkel, garanciával lakásokban és családi házakban egyaránt. Szakterületeink az épületen belüli és kívüli lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Gyál területén, így a lakásokban, családi házakban lévő lefolyóvezetékek, mint a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, tisztítóaknák gépi tisztítása, karbantartása és duguláselhárítás Gyálon nagy szakmai tapasztalattal. A konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó és lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással. A megrendelő kérésére Gyálon duguláselhárításra az elvégzendő munka összköltségét a helyszínen is fel tudjuk mérni és meg tudjuk határozni, így a várható kiadásokról a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja minden megrendelő, és ezek az előre megbeszélt költségek - ellentétben több vállalkozás gyakorlatával - nem változnak. Kedvezményeinkről, árakról a oldalunkon részletes tájékoztatás található.


Mosogatók

A konyhában mosogatás közben Duguláselhárítás Gyálkeletkezett ételdarabok, zsiradék okozza a legtöbb dugulást, de a túlzott mennyiségű mosogatószer, a mosogatógép tisztítószerei is sokat tudnak rontani a helyzeten. A mosogató lefolyókban lerakódott zsír és vízkő elegye a hosszabb vezetékeknél komolyabb dugulást okozhatnak. A házilagos megelőző karbantartásnál hetente egyszer javasoljuk, hogy végezzen forróvizes öblítést, ami nem tesz kárt a lefolyókban. Sokszor a mosogató szifon dugulása okoz csak gondot, amelyet otthon is egyszerűen megjavíthatunk. A szifon szétszedése és tisztítása nem igényel nagy hozzáértést, de figyeljünk arra, hogy a tömítéseket ne szakítsuk el és a megfelelő helyükre tegyük őket vissza.


Fürdőszobai lefolyók

A fürdőszobában a zuhanyzó, a kád és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak, szöszök és ruhadarabok, a mosószer vagy a sampon a felelősek leginkább a dugulások kialakulásáért. A fürdőszobai dugulások egyik előjele, amikor kádból kihúzzuk a dugót, és a víz csak lassan folyik el, vagy ha van padlóösszefolyó, akkor abban meg is emelkedik a vízszint, esetleg kifolyik belőle. A vegyszerek használatánál vigyázzunk, hogy ne kerüljön a bőrünkre vagy a szemünkbe a maró anyagból, továbbá szellőztessünk ki alaposan. Szemcsés lefolyótisztító granulátumokat lehetőleg ne használjunk, mert azok könnyen beleköthetnek a lefolyókba, végleges kijavításuk általában csak bontással és cserével lehetséges. A kézi spirál használatakor vigyáznunk kell arra, hogy ne tegyünk kárt a lefolyóban, soha ne erőltessük, mert a lefolyó megrepedhet vagy akár el is törhet. Amikor a kézi spirál megcsavarodik a lefolyóban, akkor az könnyen bele is szorulhat és azt elég nehéz kiszedni, vagy egyáltalán nem is lehet bontás nélkül.


Csatornák tisztítása

A kültéri dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a nagyobb hossz miatt nem szüntethetők meg. Ha az alábbi segítség linkre kattint, akkor részletes tájékoztatást talál a házi módszerek használatához. A duguláselhárításnak jellemzően két jól elkülöníthető típusa van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek az átmérőben és csőanyagban térnek el leginkább egymástól. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kisebb átmérőjű (32 mm - 110 mm) lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatornatisztítás az udvari csatornák, családi házak csatorna rendszere, amelyek átmérője általában nagyobb, mint 110 mm. Gyáli duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz is korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű csővezetékek tisztítását. Ha további bármilyen felmerülő kérdése lenne, telefonáljon és mi szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon és ne maradjon kétségek között.

Dugulások megelőzése és elhárítása házilag

Honlapunkon a megfelelő menüpontokban további hasznos tanácsokat  és cikkeket olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése és a csatornák karbantartása érdekében. A különböző lefolyótisztító szerek használatánál nagyon körültekintőnek és alaposnak kell lenni, mert néhány termék mellékhatása nagy és költséges károkat tud okozni a lefolyórendszerben, akár bele is keményedhetnek a csőbe. A lefolyóvezetékek és a csatornavezetékek nagy terhelésnek vannak sokszor kitéve, mert a szennyvíz különböző nagyobb méretű szennyeződést tartalmaz, így könnyedén összegyűlnek a napi használból származó mechanikai és vegyi anyagok. A lefolyóvezetékek eldugulását ezért nem lehet mindig megakadályozni, ennek oka lehet akár a nem megfelelően kiépített lefolyórendszer, néhány tanácsot azonban lehet adni a helyes használathoz, amivel meghosszabbodik a lefolyó és csatorna hálózat dugulásmentes időszaka, megnő annak élettartama.

A házi duguláselhárítás ritkán sikerül, de ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, hamarosan újra jelentkezhet a hiba, mert ilyenkor csak egy kis lyukat lehet fúrni a lerakódásokba. Amennyiben már eldugult a vezeték, és házilag sem sikerült megoldani a dugulást, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma és kár csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben. A duguláselhárítás nagy figyelmet és szakértelmet igénylő tevékenység. Gyáli duguláselhárítás szakterületen dolgozó szerelőnk több évtizedes, nagy tapasztalattal rendelkezik, több ezer dugulást szüntetett már meg. Hívjon minket bizalommal és a duguláselhárításban gyáli gyorsszolgálatunk azonnal segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta kellemetlen állapot.

Célunk, hogy a duguláselhárítás Gyálon a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett gyorsan, hatékonyan, szakszerűen, költségtakarékosan, bontás nélkül és tisztán történjen. Gyáli duguláselhárítással foglalkozó szakemberünk a megérkezése után felméri a hibát és a legjobb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást szakszerűen, tisztán, bontás nélkül. A duguláselhárítás Gyálon a mai kornak megfelelő korszerű gépi spirálos technikával történik, amely össze sem hasonlítható a kézi spirálos módszerekkel. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű és korszerű duguláselhárítási technikák közül a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban és a családi házakban lévő dugulásokat közel 100 %-ban megszünteti, és nem tesz kárt a lefolyókban és csatornákban sem.

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás Gyálon azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-gyal/

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948

Gyál duguláselhárítás gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal segít Önnek:

Duguláselhárítás Gyál mosogató lefolyók

Duguláselhárítás Gyál fürdőszoba lefolyók

Gyál duguláselhárítás udvari csatornák

Duguláselhárítás Gyál egyéb csatornák

Gyál duguláselhárítás és lefolyótisztítás

Duguláselhárítás Gyál csatorna karbantartása

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 30 921 0948 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne most telefonálni, írjon nekünk, adja meg a telefonszámát, és mi igyekszünk gyorsan visszahívni, amikor Önnek éppen megfelel. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk 1996 óta áll a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye:


Keressen minket a népszerű közösségi oldalakon is: