Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Duguláselhárítás Gyál

Duguláselhárítás Gyálon


Dugulás van és nem folyik le a szennyvíz?


Hívjon bizalommal,  duguláselhárítás Gyál és gyáli duguláselhárítás gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron vállal azonnal, több évtizedes tapasztalattal, garanciával duguláselhárítást, lefolyótisztítást, csatornatisztítást Gyálon.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Duguláselhárítást Gyálon akár 2 órán belül vállalunk szakszerűen, bontás nélkül, korszerű gépekkel, garanciával lakásokban és családi házakban egyaránt.

Szakterületeink az épületen belüli és kívüli lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Gyálon.

Főbb tevékenységünk a lakásokban, családi házakban lévő lefolyóvezetékek, így a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, wc-k, tisztítóaknák gépi tisztítása, karbantartása és duguláselhárítása Gyálon nagy szakmai tapasztalattal. A megrendelő kérésére Gyálon duguláselhárításra az elvégzendő munka összköltségét a helyszínen is fel tudjuk mérni és meg tudjuk határozni, így a várható kiadásokról a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja minden megrendelő, és ezek az előre megbeszélt költségek - ellentétben több vállalkozás gyakorlatával - nem változnak. 

Kedvezményekről, árakról a oldalunkon részletes tájékoztatás található. Honlapunkon a megfelelő menüpontokban további hasznos tanácsokat  és cikkeket olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése és a csatornák karbantartása érdekében. A különböző lefolyótisztító szerek használatánál nagyon körültekintőnek kell lenni, mert néhány termék mellékhatása nagy és költséges károkat tud okozni a lefolyórendszerben, akár bele is keményedhetnek a csőbe. A lefolyóvezetékek és a csatornavezetékek nagy terhelésnek vannak kitéve, a szennyvíz különböző nagyobb méretű szennyeződést tartalmaz, így könnyedén összegyűlnek a napi használból származó mechanikai és vegyi anyagok. A lefolyóvezetékek eldugulását ezért nem lehet mindig megakadályozni, ennek oka lehet akár a nem megfelelően kiépített lefolyórendszer, néhány tanácsot azonban lehet adni a helyes használathoz, amivel meghosszabbodik a lefolyó és csatorna hálózat dugulásmentes időszaka, megnő annak élettartama. A házi duguláselhárítás ritkán sikerül, de ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, hamarosan újra jelentkezhet a hiba, mert ilyenkor csak egy kis lyukat tudunk fúrni a lerakódásokba. Amennyiben már eldugult a vezeték, és házilag sem sikerült megoldani a dugulást, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma és kár csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben. A duguláselhárítás nagy figyelmet és szakértelmet igénylő tevékenység. Gyáli duguláselhárítás szerelőnk több évtizedes, nagy tapasztalattal rendelkezik, több ezer dugulást szüntetett már meg.

A konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó és lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással. A konyhában mosogatás közben Duguláselhárítás Gyálkeletkezett ételdarabok, zsíradék, a fürdőszobában a zuhanyzó, a kád és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak, szöszök és ruhadarabok a felelősek leginkább a dugulások kialakulásáért, de a túlzott mennyiségű mosogatószer, a mosogatógép tisztítószerei, a mosószer vagy a sampon is sokat ronthat a helyzeten. A mosogató lefolyókban lerakódott zsír és vízkő keveréke a hosszabb vezetékeknél komolyabb dugulást okozhatnak. A fürdőszobai dugulások egyik előjele, amikor kádból kihúzzuk a dugót, és a víz csak lassan folyik el, vagy ha van padlóösszefolyó, akkor abban meg is emelkedik a vízszint, esetleg kifolyik belőle. A vegyszerek használatánál vigyázzunk, hogy ne kerüljön a bőrünkre vagy a szemünkbe a maró anyagból, továbbá szellőztessünk ki alaposan. Szemcsés lefolyótisztító granulátumokat lehetőleg ne használjunk, mert azok könnyen beleköthetnek a lefolyókba, javításuk általában bontással lehetséges. A kézi spirál használatakor vigyáznunk kell arra, hogy ne tegyünk kárt a lefolyóban, soha ne erőltessük, mert a lefolyó megrepedhet vagy akár el is törhet. Amikor a kézi spirál megcsavarodik a lefolyóban, akkor az könnyen bele is szorulhat és azt elég nehéz kiszedni, vagy egyáltalán nem is lehet bontás nélkül. A kültéri dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a nagyobb hossz miatt nem szüntethetők meg. Ha az alábbi segítség linkre kattint, akkor részletes tájékoztatást talál a házi módszerek használatához.

A duguláselhárításnak jellemzően két jól elkülöníthető típusa van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek az átmérőben és csőanyagban térnek el leginkább egymástól. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kisebb átmérőjű (32 mm - 110 mm) lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatornatisztítás az udvari csatornák, családi házak csatorna rendszere, amelyek átmérője általában nagyobb, mint 110 mm. Gyáli duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz is korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű csővezetékek tisztítását. Ha további bármilyen felmerülő kérdése lenne, telefonáljon és mi szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon és ne maradjon kétségek között.

Amennyiben házilag nem sikerül megoldani a dugulást, hívjon minket bizalommal és a duguláselhárításban gyáli gyorsszolgálatunk azonnal segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta kellemetlen állapot. Célunk, hogy a duguláselhárítás Gyálon a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett gyorsan, hatékonyan, szakszerűen, költségtakarékosan, bontás nélkül és tisztán történjen. Gyáli duguláselhárítással foglalkozó szakemberünk a megérkezése után felméri a hibát és a legjobb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást szakszerűen, tisztán, bontás nélkül. A duguláselhárítás Gyálon a mai kornak megfelelő korszerű gépi spirálos technikával történik, amely össze sem hasonlítható a kézi spirálos módszerekkel. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű és korszerű duguláselhárítási technikák közül a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban és a családi házakban lévő dugulásokat közel 100 %-ban megszünteti, és nem tesz kárt a lefolyókban és csatornákban sem.

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás Gyálon azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-gyal/

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948

Gyál duguláselhárítás gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal segít Önnek:

Duguláselhárítás Gyál mosogató lefolyók

Duguláselhárítás Gyál fürdőszoba lefolyók

Duguláselhárítás Gyál udvari csatornák

Duguláselhárítás Gyál alapvezeték

Duguláselhárítás Gyál egyéb csatornák

Duguláselhárítás Gyál egyéb lefolyó

Duguláselhárítás Gyál csatorna karbantartása

Ha kérdése lenne

Amennyiben Önnek bármilyen kérdése van, írjon nekünk, és mi igyekszünk gyorsan válaszolni vagy visszahívhatjuk, amikor Önnek megfelel. Kérdezzen bizalommal, igyekszünk minden kérdésre gyorsan válaszolni

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye, ezért kérdezzen bátran:

Keressen minket a népszerű közösségi oldalakon is:

Megosztás

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítása

1. Mosogató duguláselhárítása Típus: Mosogató lefolyó

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítása

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítása Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítása

3. Mosdó duguláselhárítása Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítása

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítása Típus: Fürdőszobai lefolyók

5. Udvari csatornák duguláselhárítása

5. Udvari csatornák duguláselhárítása Típus: Udvari csatorna és főcsatorna

6. Csatornák és lefolyók karbantartása

6. Csatornák és lefolyók karbantartása Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása

Kedvezmények és Infók

Segítség a dugulások megelőzéséhez, tanácsok

Hasznos tippek és technikák

A lefolyóvezetékek és a csatornák a használatuk folyamán hosszútávon a különböző kisebb és nagyobb méretű és anyagú szennyeződések miatt komoly terhelésnek vannak kitéve, ezért a nem kellő odafigyeléssel és szakértelemmel megépített lefolyóvezeték vagy csatornarendszer alacsony, sokszor negatív lejtése, alul vagy felülméretezett átmérőválasztása a csővezetékekben a dugulások kialakulását nagymértékben elősegítik. A duguláselhárításnál megkülönböztetjük a lefolyótisztítást és a csatornatisztítást. A lefolyótisztítás közé a mosogatók és fürdőszobai lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű lefolyóinak tisztítása tartozik. A  csatornatisztítás az udvari szennyvízcsatornák csatorna rendszere, amelyek átmérője általában meghaladja a 110 mm-t. A mosogató rendszereknél az ételek, a zsíradékok és az egyéb konyhai hulladékok, mint a darabolt zöldégek lefolyóba engedése okozhatnak dugulásokat, ezzel szemben a fürdőszobai rendszereknél a haj, a ruhák, a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveréke okozhat rövidebb vagy hosszabb távon dugulást. A dugulásokat házilag is megoldhatjuk, bár a házi duguláselhárítás a technológiai hiányosságok miatt ritkán sikerül tartósan. Ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, rövid idő elteltével újra jelentkezhet a hiba, mert csak egy kis átmérőjű lyukat tudunk készíteni a lerakódásba. Megelőzésképpen a fürdőszobai összefolyónál takarítsuk ki a padlóösszefolyót és bő forró vízsugárral mossuk át és tisztítsuk ki havonta. A kád és a zuhanytálca esetében fontos, hogy nem szabad kicsavarozni a lefolyót, mert a lefolyó tömítése elmozdulhat a kád vagy a zuhanytálca alatt és utána nem tudjuk bontás nélkül visszahelyezni pontosan a helyére, ami ázásokat, folyásokat okozhat. A tisztításkor öntsünk folyékony lefolyótisztító szert a lefolyóba, majd három óra elteltével bő forró vízzel mossuk át. A fürdőszobai lefolyóknál a mechanikai szűrők használata javasolt. A mosogatónál legelőször ellenőrizzük a szifont. Ha a szifonnal minden rendben volt, akkor lúgos lefolyótisztítóval töltsük fel a lefolyót, és három óra múlva forró vízzel öblítsük át. A különböző lefolyótisztító szereket óvatosan, megfelelő körültekintéssel és odafigyeléssel használjuk, mert egyes termékek a használatuk irritáló gázképződéssel jár, továbbá különböző termékek együttes használata nem javasolt. Néhány termék mellékhatása továbbá nagy és költséges károkat is tud okozni a lefolyórendszerben, mert akár bele is keményedhetnek a csőbe. Kültéri csatornáinkat a tisztítónyílásoknál vagy a tisztítóaknáknál fél évente ellenőrizzük, és ha lerakódásokat látunk benne, de még nem dugult el teljesen, bő vízzel mossuk át azokat és engedjük meg közben az épületben található összes csapot. Az udvari dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a nagyobb távolság miatt nem szüntethetők meg. Ha nem sikerül megszüntetni a dugulást, nem érdemes tovább házilag próbálkozni, mert komolyabb hibák keletkezhetnek a lefolyórendszerben, amelyek akár bontásokhoz is vezethetnek. A dugulások szakszerű elhárításához hívjon minket bizalommal, és gyorsszolgálatunk akár azonnal, korszerű gépekkel, bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal és garanciával lakásokban és családi házakban egyaránt segít Önnek a dugulások szakszerű elhárításában. Gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz is korszerű gépeket és szerszámokat használ, a 25 éve duguláselhárítással foglalkozó szerelőnk így a lehető legszakszerűbben tudja elvégezni a különböző átmérőjű csővezetékek és alapvezetékek tisztítását és duguláselhárítását. A duguláselhárítást, továbbá a lefolyótisztítást és a csatornatisztítást speciális gépi spirálos technikával végezzük, amely nem hasonlítható össze a kézi spirálos módszerekkel. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítás módszerek közül a legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat és lerakódásokat teljes egészében eltávolítja.

Építéssel kapcsolatos tanácsok

A csatornarendszer és a lefolyórendszer tervezésénél és kivitelezésénél a legfontosabb alapelveket betartása sok bosszúságtól kíméli meg Önt. Udvari csatorna kiépítésénél tisztítónyílásokat minden esetben alakítsunk ki a következő helyekre: ahol az épületet elhagyja a csatorna, töréspontokhoz, bukásokhoz, ahol a csatorna lejtős teleknél nagy szintkülönbség miatt függölegesen megy lefelé, egyéb esetekben 10-15 méterenként. Minden esetben T-idom alkalmazása javasolt, így megoldott a csatorna mindkét irányba történő duguláselhárítása. A tisztítónyílásokat a terepszintig kell meghosszabbítani. Fontos a legalább 70 cm-es fektetési mélység, és a megfelelő átmérőválasztás. Az udvari szennyvízcsatorna 110 mm és 125 mm között legyen, kültéren csak KGPVC-t használjunk! A csatornát 1% -1,5 %-os egyenletes lejtéssel, a legkevesebb iránytörés alkalmazásával kell megépíteni. Amennyiben iránytörés szükséges, a 90°-os iránytörésnél célszerű 2 db 45 °-os idomot alkalmazzunk. Fürdőszobáknál padlóösszefolyó beépítése javasolt, mert az nagy mértékben megkönnyíti az esetlegesen előforduló dugulások elhárítását. Nem ajánlott az egyágú padlóösszefolyó beépítése, kössük rá egy kádat, zuhanyzót, esetleg egy mosdót is. A lefolyó átmérője 40 mm legyen a 32 mm helyett! Mosogató vezetékek kiépítésénél fontos, hogy a bekötés a lehető legrövidebb legyen a vastagabb csatornába, mert a mosogató vezeték dugul el a leginkább. Lejtése 1,5% - 2%-os legyen egyenletes lejtéssel, átmérője 50 mm.

Szavazás

Milyen lefolyótisztítót használ Ön rendszeresen?

Szavazok