Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Duguláselhárítás Halásztelek

Duguláselhárítás Halásztelek


Dugulás van és nem folyik le a szennyvíz?


Hívjon bizalommal, Duguláselhárítás Halásztelekés halászteleki duguláselhárítás gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron azonnal, több évtizedes tapasztalattal vállal duguláselhárítást, lefolyótisztítást, csatornatisztítást Halásztelken.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Gyorsszolgálatunk Halásztelken duguláselhárítást akár 2 órán belül vállal korszerű gépekkel szakszerűen, bontás nélkül garanciával.

Szakterületeink:

 - lakásokban, családi házakban lévő minden lefolyó, így a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, wc-k, tisztítóaknák gépi tisztítása, duguláselhárítása, karbantartása Halásztelek területén nagy szakmai tapasztalattal és gyakorlattal.
 - társasházak főcsatornáinak, udvari csatornáinak és a társasházi lakások összes lefolyójának teljes körű gépi tisztítása, karbantartása,
duguláselhárítása Halásztelek területén.

Az elvégzendő munkára a megrendelő kérésére a feladat megkezdése előtt ingyenes árajánlatot tudunk adni, így a várható költségekről minden megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja, és a megbeszélt költségek nem változnak. Kedvezményekről, árakról a menüpontokban található tájékoztatás. Honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. A dugulásokat nem lehet mindig megakadályozni, ennek oka lehet többek között a nem megfelelően megépített lefolyó és csatorna csőrendszer, de néhány tanácsot lehet adni a helyes használathoz, amivel meghosszabbodik annak dugulásmentes időszaka. A különböző lefolyótisztító szerek használatánál különösen elővigyázatosnak kell lenni, mert néhány termék mellékhatása komoly károkat tud okozni a lefolyórendszerekben. Amennyiben házilag az eddig használt eszközökkel és módszerekkel nem sikerült megoldani a hibát, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás által okozott probléma és kár csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben.

konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó és lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a leginkább találkozhatunk a  dugulásokkal. Duguláselhárítás HalásztelekA konyhában mosogatás közben keletkezett ételdarabok, zsíradékok, a fürdőszobában a zuhanyzó, a kád és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak és ruhadarabok a felelősek leginkább a dugulások kialakulásáért, de a túlzott mennyiségű mosogatószer és mosószer is sokat ronthat a helyzeten. A mosogató lefolyóvezetékekben lerakódott zsír és vízkő keveréke a hosszabb vezetékeknél komolyabb dugulást is okozhatnak. A kültéri udvari dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a nagyobb hossz miatt nem szüntethetők meg. Ha az alábbi segítség linkre kattint, akkor részletes tájékoztatást talál a házi módszerek használatához. Amennyiben házilag nem sikerül megoldani a problémát, hívjon minket bizalommal és halászteleki duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta kellemetlenség.

A duguláselhárításnak jellemzően két csoportja van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek az átmérőben különböznek egymástól, így a tisztításuk is eltérő eszközökkel történik. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű (32mm-110mm) lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatornatisztítás az udvari csatornák, családi házak csatorna rendszere, amelyek átmérője általában nagyobb, mint 110 mm. Halásztelek duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű csővezetékek tisztítását. Ha további bármilyen felmerülő kérdése lenne, telefonáljon és szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon és ne maradjon kétségek között. Célunk, hogy a duguláselhárítás Halásztelken a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett gyorsan, hatékonyan, költségtakarékosan, bontás nélkül tisztán történjen. Szakemberünk a megérkezése után felméri a dugulást, és a legjobb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást szakszerűen, tisztán, bontás nélkül. A duguláselhárítás Halásztelek területén nálunk a mai kornak megfelelő korszerű gépi spirállal történik, ami a korszerű duguláselhárítási technikák közül a legbiztonságosabb, amely a lakásokban és a családi házakban lévő dugulásokat minden esetben megszünteti, továbbá nem okoz kárt a lefolyó vezetékekben és a csatornákban sem.

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás Halászteleki gyorsszolgálat azonnal, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-halasztelek/

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948