Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Duguláselhárítás II. kerület

Duguláselhárítás II. kerület


Eldugult a lefolyó, csatorna és nem folyik le a szennyvíz?


Hívjon bizalommal,  Duguláselhárítás 2. kerületi gyorsszolgálat  és a II. kerületi duguláselhárítás  gyorsszolgálatunk azonnal, díjtalan kiszállással és kedvező áron több évtizedes tapasztalattal szakszerűen, bontás nélkül segít a duguláselhárításban, lefolyótisztításban és csatornatisztításban.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


II. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a 2. kerületben akár 1 órán belül vállal garanciával duguláselhárítást, csatornatisztítást, lefolyótisztítást és csatorna karbantartást.

Szakterületeink: épületen belüli és kívüli duguláselhárítás, lefolyótiszítás és csatornatisztítás is, így többek között:

  - lakásokban, családi házakban lévő minden lefolyó, így a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, wc-k, tisztítóaknák gépi tisztítása, duguláselhárítása, karbantartása a II. kerületben.
 - társasházak főcsatornáinak, strangjainak, udvari csatornáinak és a lakások lefolyóinak és csatornáinak teljes körű szakszerű gépi
duguláselhárítása a 2. kerületben.

Az elvégzendő munkára a feladat megkezdése előtt a megrendelő kérésére ingyenes árajánlatot tudunk adni, így a várható költségekről minden megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja. A megbeszélt költségek - ellentétben több vállalkozás gyakorlatával - nem változnak. Kedvezményekről, árakról a menüpontokban talál tájékoztatást. A honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. A különböző lefolyótisztító szerek használatánál körültekintőnek kell lenni, mert néhány termék nagy károkat tud okozni a vezetékrendszerekben. Ha már eldugult a vezeték, és házilag semmilyen praktikával nem sikerült megoldani a hibát, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben. 

konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó és lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással.  duguláselhárítás II. kerület A konyhában mosogatás közben összegyűlt ételdarabok, zsíradék, a fürdőszobában a zuhanyzó, a kád és a mosdó lefolyójában a hajszálak és az apró ruhadarabok, szöszök a felelősek leginkább a dugulások kialakulásáért, de a túlzott mennyiségű mosogatószer, a sampon, vagy a mosószer is sokat ronthat a helyzeten. A mosogató lefolyókban lerakódott zsír és vízkő keveréke a hosszú szakaszokban komolyabb dugulást okozhatnak. A nagyobb átmérő és hossz miatt a kültéri udvari dugulások általában otthoni módszerekkel nem szüntethetők meg.

A duguláselhárításnak jellemzően két csoportja van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek az átmérőben térnek el egymástól, így a tisztításuk is különböző eszközzel történik. A lefolyó tisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű (32 mm-100 mm) lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatorna tisztítás az udvari szennyvíz csatornák és csapadékvíz csatornák, családi házak csatorna rendszere, társasházi főcsatornák tisztítása, amelyek átmérője általában meghaladja a 100 mm-t. 2 kerületi gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű csővezetékek tisztítását.

A lefolyók és csatornák eldugulását nem lehet mindig hosszútávon megakadályozni, ennek oka lehet akár a nem megfelelően kiépített csőrendszer, azonban néhány praktikus tanácsot lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik annak dugulásmentes időszaka. Amennyiben házilag semmilyen módon sem sikerül megoldani a dugulást, hívjon bizalommal és 2. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta sok kellemetlenség. Ha további bármilyen felmerülő kérdése lenne, telefonáljon és szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon és ne maradjon kétségek között. Szakemberünk gépi spirálos technikával végzi a duguláselhárítást, amely össze sem hasonlítható a hagyományos kézi spirálos megoldásokkal. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítási technikák közül a legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat szinte 100 %-ban megoldja.

Célunk, hogy a duguláselhárítás a 2. kerületben a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett szakszerűen, költségtakarékosan, tisztán, bontás nélkül történjen. Duguláselhárítást II. kerület ezen részein vállalunk kiemelt gyorsasággal: Adyliget, Budaliget, Csatárka, Felhévíz, Hárshegy, Hűvösvölgy, Kurucles, Lipótmező, Máriaremete, PálvölgyPasarét, Pesthidegkút, Remetekertváros, Rézmál, Rózsadomb, Szemlőhegy, Széphalom, Szépilona, Szépvölgy, Törökvész, Vérhalom, Zöldmál.

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás II. kerületben azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-ii-kerulet/

duguláselhárítás 2. kerület kapcsolat +3630 9210 948