Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Elérhetőségeink:

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Duguláselhárítás II. kerület

Duguláselhárítás II. kerület


Duguláselhárítás 2. kerület teljes területén azonnal.


Eldugult a lefolyó vagy a csatorna  Duguláselhárítás 2. kerület gyorsszolgálat  és nem folyik le a szennyvíz? Hívjon bizalommal, és 2. kerület duguláselhárítás  gyorsszolgálatunk azonnal, díjtalan kiszállással és kedvező áron több évtizedes tapasztalattal bontás nélkül segít a duguláselhárításban, lefolyótisztításban és csatornatisztításban. Duguláselhárítás 2. kerület gyorsszolgálatunk korszerű gépekkel, szakszerűen akár azonnal is vállal duguláselhárítást.


Telefon: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


2. kerület duguláselhárítás gyorsszolgálatunk Budapest II. kerületében akár 2 órán belül vállal garanciával duguláselhárítást, csatornatisztítást, lefolyótisztítást és csatorna karbantartást kizárólag a lakosságnak, magánszemélyek részére. Szakterületeink az épületen belüli és kívüli duguláselhárítás 2. kerület egész területén, továbbá lefolyótiszítás és csatornatisztítás is, így többek között a családi házakban, ikerházakban és sorházakban lévő összes lefolyó, így a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, tisztítóaknák gépi tisztítása, duguláselhárítása, karbantartása a II. kerületben. Ezen kívűl vállaljuk még főcsatornák, udvari csatornák teljes körű korszerű tisztítását és szakszerű gépi duguláselhárítás 2. kerület teljes területén azonnal.

Budapest 2. kerületben a duguláselhárításra a feladat megkezdése előtt a megrendelő kérésére ingyenes árajánlatot tudunk adni, így a várható költségekről minden megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja. A megbeszélt költségek több vállalkozás gyakorlatával szemben nem változnak. Kedvezményekről, árakról a menüpontokban talál tájékoztatást.


Dugulások megelőzése és a lefolyók karbantartása házi eszközökkel

A honlapunkon hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. A lefolyók nagy terhelésnek vannak kitéve, mert a szennyvíz különböző szennyeződéseket tartalmaz, így a csövekben könnyedén összegyűlnek a napi használatból származó mechanikai és vegyi anyagok. A lefolyótisztító szerek használatánál körültekintőnek kell lenni, mert néhány termék nagy károkat tud okozni a vezetékrendszerekben. A házi módszerek általában csak ott használnak, ahol használják és alkalmazzák őket, távolabbra már ugyanis nem jutnak el, ezért a fellazított szennyeződés késöbb újra lerakódhat, vagy akár erősebb dugulásokat is okozhat.

A gyorsan áramló szennyvíz magával sodorja a vezetékek falára rakódott szennyeződéseket, ami egy természetes tisztulási folyamat. Amikor nincs megfelelő lejtésük a szennyvízcsöveknek vagy szinte teljesen vízszintesek, akkor a vezetékek alján csak pang a szennyvíz, és így szépen lassan lerakódás képződik, ami később a dugulások egyik okozója lesz. Ha egy lefolyó falán a szennyeződés egyre inkább megtapad, akkor a cső belső átmérője lecsökken, így kevesebb vizet tud elnyelni. A lefolyó vezetékek falára lerakódott szennyeződés folyamatosan megvastagszik, így az évről évre egyre nagyobb lesz. A vízszintes szakaszokon gyakori probléma még, hogy a vezeték falán vízkő is képződhet, ami megvastagodva egyre szűkíti a csővezeték keresztmetszetét. A lerakódásban könnyen megtapad a többi szennyeződés is. Ezeket alerakódásokat csak a rendszeres időközönként elvégzett gépi tisztítás szüntetheti meg.

A házi dugulás elhárítás ritkán sikerül, de ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, a dugulás hamarosan újra jelentkezhet, mert csak egy kis átmérőjű lyukat lehet fúrni a lerakódásokba, ami rövid idő alatt össze tud újra záródni. Ha már komolyabban eldugult a vezeték, és házilag semmilyen praktikával sem sikerült megoldani a hibát, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a csőrendszerben. A duguláselhárítás nagy figyelmet és szakértelmet igénylő tevékenység. A duguláselhárításban 2. kerületi szerelőnk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, több ezer dugulási feladatot oldott már meg. konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó és lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással.


Mosogató lefolyók

 duguláselhárítás II. kerület A konyhában mosogatás közben összegyűlt ételdarabok, zsiradék a felelősek leginkább a dugulások kialakulásáért, de a túlzott mennyiségű mosogatószer is sokat ronthat a helyzeten. A mosogató lefolyókban lerakódott zsír és vízkő keveréke a hosszú szakaszokban komolyabb dugulást okozhatnak. A mechanikus fém szűrő alkalmazása a mosogatók esetében nem mindig célszerű, mert csökkenti a víz áramlási sebességét. Javasoljuk, hogy hetente egyszer végezzen forróvizes öblítést legalább 10 liter vízzel. Sokszor a mosogató szifon eldugulása okoz csak gondot, amelyet házilag is könnyedén megjavíthatunk. A szifon szétszerelése és kitisztítása nem igényel szakmai hozzáértést. A szifont alaposan és körültekintően takarítsuk ki ügyelve arra, hogy a tömítéseket ne szakítsuk el és a megfelelő helyükre rakjuk vissza azokat.


Fürdőszoba lefolyók

A fürdőszobában a zuhanyzó, a kád és a mosdó lefolyójában a hajszálak és az apró ruhadarabok, a szöszök okoznak inkább dugulásokat, de a sok sampon vagy a mosószer is elősegíti a lerakódások kialakulását. A fürdőszobai dugulások jele lehet, amikor a kádból a dugót kihúzva csak lassan folyik el a víz, vagy ha van padlóösszefolyó, akkor abban megemelkedik a vízszint, vagy ki is folyik belőle a víz. Ez a átmérő szűkülését és a dugulás kialakulását jelenti. A vegyszerek használatánál figyeljünk arra, hogy ne kerüljön a ruhánkra, bőrünkre a maró anyagból, továbbá szellőztessünk ki alaposan közben és utána. Lefolyótisztító granulátumokat ne használjunk, mert azok könnyen beleköthetnek a lefolyó vezetékekbe, javításuk általában csak bontással lehetséges. A kézi spirál használatánál vigyáznunk kell, hogy ne okozzunk kárt a lefolyóban, soha ne erőltessük, ha megakad, mert a lefolyó közben megrepedhet vagy akár el is törhet. Ha a kézi spirál belecsavarodik a lefolyóba, akkor könnyen bele is szorulhat és azt elég nehéz lesz kiszedni, vagy egyáltalán nem is lehet bontás nélkül. A nagyobb átmérő és hossz miatt a kültéri udvari dugulások általában otthoni módszerekkel nem szüntethetők meg


Udvari csatornák

A duguláselhárításnak jellemzően két csoportja van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek az átmérőben térnek el egymástól, így a tisztításuk is különböző eszközzel történik. A lefolyó tisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű (32 mm-100 mm) lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatorna tisztítás az udvari szennyvíz csatornák és csapadékvíz csatornák, családi házak csatorna rendszere, társasházi főcsatornák tisztítása, amelyek átmérője általában meghaladja a 100 mm-t. 2 kerületi gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű csővezetékek tisztítását.

A lefolyók és csatornák eldugulását nem lehet mindig hosszútávon megakadályozni, ennek oka lehet akár a nem megfelelően kiépített csőrendszer, azonban néhány praktikus tanácsot lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik annak dugulásmentes időszaka. Amennyiben házilag semmilyen módon sem sikerül megoldani a dugulást, hívjon bizalommal és Budapest 2. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta sok kellemetlenség. Ha további bármilyen felmerülő kérdése lenne, telefonáljon és szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon és ne maradjon kétségek között.


Szakszerű gépi duguláselhárítás II. kerület területén, garanciával

A duguláselhárítás 2. kerület területén a mai kornak megfelelő speciális korszerű gépi spirálos technikával történik, amely össze sem hasonlítható a hagyományos kézi spirálos módszerekkel. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítási technikák közül a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban és a családi házakban lévő dugulásokat minden esetben megszünteti, és nem okoz kárt a lefolyó vezetékekben és a csatornákban sem. A bontás nélkül duguláselhárítás garantálja Önnek, hogy ne kelljen felbontani a padozatot vagy kibontani a falakat, ami nagy fefordulástól és költségtől kíméli meg Önt, hiszen bármilyen bontás komoly időbeli és pénzbeli ráfordítással jár.

Célunk, hogy a duguláselhárítás a 2. kerületben a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett szakszerűen, költségtakarékosan, tisztán, bontás nélkül történjen. Duguláselhárítást II. kerület ezen részein vállalunk kiemelt gyorsasággal: Adyliget, Budaliget, Csatárka, Felhévíz, Hárshegy, Hűvösvölgy, Kurucles, Lipótmező, Máriaremete, PálvölgyPasarét, Pesthidegkút, Remetekertváros, Rézmál, Rózsadomb, Szemlőhegy, Széphalom, Szépilona, Szépvölgy, Törökvész, Vérhalom, Zöldmál.

Duguláselhárítás 2. kerület - Ha bármilyen egyéb kérdése lenne a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 20 3982 881 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne telefonálni, adja meg a telefonszámát, és mi igyekszünk gyorsan visszahívni, amikor Önnek éppen megfelel. Budapest 2. kerület duguláselhárítás 1996 óta a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye. Duguláselhárítás II. kerület azonnal:


2. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal segít Önnek:

Duguláselhárítás II. kerület mosogató lefolyók

II. kerület duguláselhárítás fürdőszoba lefolyók

Duguláselhárítás 2 kerület udvari csatornák

Duguláselhárítás 2. kerület alapvezeték

2. kerület duguláselhárítás egyéb csatornák

Duguláselhárítás II kerület duguláselhárítás egyéb lefolyó

Duguláselhárítás 2. kerület csatorna karbantartás

Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, és helyét, majd adja meg a telefonszámát és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit:


Keressen minket a népszerű közösségi oldalakon is:

duguláselhárítás 2 kerület instagram

dugulás 2 kerület twitteren

duguláselhárítás ii. kerület pinterest

duguláselhárítás 2. kerület facebook

dugulás ii linkedinen

dugulás 2. blogger

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás II. kerületben azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-ii-kerulet/

dugulás 2 +3630 9210 948