Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Elérhetőségeink:

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Duguláselhárítás III. kerület

Duguláselhárítás III. kerület


Duguláselhárítás 3. kerület teljes területén azonnal


3. kerület duguláselhárítás gyorsszolgálatunk duguláselhárítás 3. kerületazonnal, díjtalan kiszállással és kedvező áron, több évtizedes tapasztalattal segít Önnek a dugulás elhárításában. Profilunk a lefolyótisztítás, csatornatisztítás, csatorna karbantartás és duguláselhárítás 3. kerület egészén. 


Telefonszám: 0630 921 0948 és 0620 398 2881


Szakszerűen, korszerű gépekkel bontás nélkül végezünk duguláselhárítást III. kerületi lakosok részére. Duguláselhárítás III. kerület gyorsszolgálatunk a 3. kerületben akár 2 órán belül vállal garanciával duguláselhárítást, csatornatisztítást, lefolyótisztítást és csatorna karbantartást. Szakterületeink az épületen belüli és kívüli duguláselhárítás több évtizedes tapasztalattal, így a családi házakban, sorházakban, ikerházakban lévő minden lefolyó, a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, tisztítóaknák gépi tisztítása, karbantartása és duguláselhárítás III. kerület egész területén, továbbá csatornák és lefolyók teljes körű szakszerű gépi duguláselhárítás 3. kerület bármely részén. Az elvégzendő munkára a feladat megkezdése előtt a megrendelő kérésére ingyenes árajánlatot tudunk adni, így a várható költségekről minden megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja, és ezek az előre megbeszélt költségek - ellentétben több vállalkozás gyakorlatával - nem változnak. Árakról, kedvezményekről az oldal aktuális menüpontjaiban található tájékoztatás.


Praktikus tanácsok a megelőzéshez

Honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásánakelkerülése,  megelőzése érdekében. A dugulás előjele lehet, hogy a lakásban megjelenik a kellemetlen csatornaszag. Előfordulhat az is, hogy házilag nem könnyen jövünk rá a probléma okára. Minden alaposan ki lett takarítva, de a lakásban a kellemetlen szag nem szűnik meg. További jelenség még a lassú vízlefolyás, amikor lassan folyik el a víz a lefolyón, felgyülemlik a szennyvíz, és csak lassan, hangok kíséretében folyik le. 

A házi módszerek általában ott használnak, ahol alkalmazzák őket, távolabb már nem jut el, ezért a fellazított szenny késöbb újra lerakódhat, vagy akár nagyobb dugulásokat is okozhat. A duguláselhárító szerek leginkább csak megelőzésre, karbantartásra alkalmazhatók. A kültéri udvari dugulások általában otthoni házi módszerekkel a nagy átmérő és távolság miatt nem szüntethetők meg. A konyhai mosogató, a fürdőszobai lefolyó, udvari csatorna azon részei az otthonunknak, ahol a leginkább találkozhatunk dugulással. Ha házilag nem sikerül megoldani a problémát, hívjon minket bizalommal és azonnal segítünk, hogy megszűnjön a dugulás okozta kellemetlenség. A lefolyók és csatornák eldugulását nem lehet mindig hosszútávon megakadályozni, ennek oka lehet többek között a nem megfelelően megépített csőrendszer, azonban néhány praktikus tanácsot lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik annak dugulásmentes időszaka.


Dugulások kialakulása általánosságban

A nagy sebességgel áramló szennyvíz magával sodorja a vezetékek falára rakódott szennyeződéseket, amely egy normális tisztulási folyamat. Abban az esetben, amikor nincs kellő lejtésük a szennyvízcsöveknek vagy szinte teljesen vízszintesek, ott a vezetékek alján pang a szennyvíz, és lerakódás képződik, ami később a dugulások legfőbb okozója lesz. Amikor egy lefolyó falán a szennyeződés egyre inkább megtapad, akkor a cső belső átmérője az idő során egyre csökken, így kevesebb vizet tud elvezetni. A vezetékek falára egyre vastagabb szennyeződés rakódik le, ami évről évre egyre nagyobb lesz. A vízszintes szakaszokon gyakori gond, hogy a vezeték falán vízkő képződik, és ez megvastagodva leszűkíti a vezeték keresztmetszetét. A lerakódásban így könnyen letapad a szennyeződés is. Ezeket az szűkületeket a rendszeres időközönként elvégzett gépi tisztítás szüntetheti csak meg. Ha már eldugult a lefolyóvezeték, és házilag nem sikerült megoldani a hibát, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma és kár csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a lefolyórendszerben. 


Mosogató lefolyókról

mosogató duguláselhárítás 3. kerületA lefolyó dugulások legtöbbször a mosogatónál fordulnak elő, amit a konyhákban mosogatás közben keletkező ételdarabok, zsiradék okoznak leginkább. A mosogató vezetékekben lerakódott zsír és vízkő keveréke a hosszabb vezetékeknél komolyabb dugulást tudnak okozni. A mechanikus szűrő alkalmazása a mosogatónál rövid kiépítés esetén nem mindig célszerű, mert csökkenti a víz áramlását. Hetente egyszer javasoljuk, hogy végezzen forróvizes öblítést. Kényes mosogató vezetékeknél, ahol nagyobb vízszintes hossza van a vezetéknek viszont a dugulás megelőzhető, ha időnként szűrőt használunk a lefolyóban. A szűrőben összegyűlik az ételmaradék, és azt egyszerűen kidobhatjuk a szemetesbe, így az nem jut bele a lefolyóba. Sok esetben a mosogató és a mosdó szifon dugulása okoz csak gondot, amelyet házilag is egyszerűen megjavíthatunk. A szifon szétszedése és tisztítása nem igényel különösebb hozzáértést. Ilyenkor alaposan és körültekintően takarítsuk ki a szifont, és figyeljünk arra, hogy a tömítéseket ne szakítsuk el és a megfelelő helyükre tegyük vissza azokat. A vegyszerek használatánál vigyázzunk, hogy ne kerüljön a bőrünkre vagy a szemünkbe a maró anyagból, továbbá szellőztessünk ki alaposan. Lefolyótisztító granulátumokat lehetőleg ne használjunk, mert azok könnyen beleköthetnek a lefolyókba, javításuk általában bontással lehetséges.


Fürdőszobai dugulásokról

duguláselhárítás 3. kerület fürdő A fürdőszobában a zuhanyzó, a kád és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak és ruhadarabok a felelősek leginkább a dugulások kialakulásáért, de a túlzott mennyiségű mosószer és mosogatószer, sampon is sokat ronthat a helyzeten. A fürdőszobai dugulások egyik biztos előjele, amikor kádból kihúzzuk a dugót, és a víz lassan folyik el, vagy ha van padlóösszefolyó, akkor abban megemelkedik a vízszint, esetleg ki is folyik belőle. A kézi spirál használatánál vigyáznunk kell, hogy ne tegyünk kárt a lefolyóban, soha ne erőltessük, mert a lefolyó megrepedhet vagy akár el is törhet. Ha a kézi spirál megcsavarodik a lefolyóban, akkor az könnyen bele is szorulhat és azt elég nehéz kiszedni, vagy egyáltalán nem is lehet bontás nélkül.


Duguláselhárítás típusai

A duguláselhárításnak két jól elkülöníthető csoportja van: a lefolyó tisztítás és a csatorna tisztítás, amelyek az átmérőben térnek el egymástól, így a tisztításuk is különböző eszközzel történik. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű (32mm-110mm) lefolyók tisztítása és karbantartása tartozik. A csatornatisztítás köze az udvari szennyvíz csatornák és csapadékvíz csatornák, családi házak csatorna rendszere, társasházi főcsatornák tisztítása tartozik, amelyek átmérője általában meghaladja a 110 mm-t. Ha további bármilyen felmerülő kérdése lenne, hívjon minket és szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon kérdéseire, és ne maradjon kétségek között. 


Duguláselhárítás 3. kerület teljes területén akár azonnal is

Duguláselhárítás III. kerület gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz korszerű speciális gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben tudjuk elvégezni a különböző átmérőjű csővezetékek tisztítását. A duguláselhárítás nem egy egyszerű feladat, mint amit néhányan elsőre gondolnak róla, a szakember korszerű gépekkel elkerüli a bontást és a lefolyó vagy csatorna cseréjét. Szakembereink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás terén, ezért szinte semmilyen dugulás nem jelenthet akadályt, a szolgáltatásunknak köszönhetően hamar újra használhatóvá válik a konyha vagy fürdőszoba, sok esetben pedig az egész ház. Ha házilagos módszerekkel már nem lehet egyszerűen megoldani a dugulást, extrém feladatra ne vállalkozzunk. Sok esetben mire megérkezünk, már házilag elkezdik kibontani a vezetékeket. Erre általában semmi szükség nincs, szakemberünk korszerű technológiával felszerelve bontás nélkül megoldja a nehezebb problémákat is. A legfontosabb feladat a duguláselhárítás mielöbbi szakszerű megkezdése. Amennyiben házilag nem sikerül megoldani a dugulást, hívjon bizalommal és III. kerület duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta sok kellemetlenség. Szakemberünk speciális gépi spirálos technikával végzi a duguláselhárítást, amely össze sem hasonlítható a hagyományos kézi spirálos megoldásokkal. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítási technikák közül a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat szinte 100 %-ban megoldja.


Mi okozza a kellemetlen csatornaszagot?

A fürdőszobában a csatornaszag lehetséges oka általában a szifonok vagy a padló összefolyó kiszáradása. A szag megszüntetése ilyenkor nem igényel duguláselhárítással foglalkozó szakembert, a szifont ki kell tisztítani, az összefolyóba pedig fél liter vizet kell tölteni. A csatornaszag rengeteg háztartásban jelent komoly gondot, ilyenkor szinte mindig érezni lehet a kellemetlen szagot, aminek forrása különböző okokra vezethető vissza, mint legtöbbször a csatornarendszer megtervezésének vagy kivitelezésének hiányossága. A legtöbbször a nem megfelelő lejtés miatt pang a szennyvíz, ami mozgása során vákuumot kelt, és kiszívja a szifonokból a vizet. Lehet még akár egy elcsúszott, kifordult gumitömítés, vagy annak hiánya, emiatt pedig a csövek tokozásainál hézagok keletkeznek, és a rossz vagy hiányos tömítés miatt a csatornaszag akadálytalanul vissza tud áramlani a lakásba. A dugulás nem csak a bűzös szag miatt kellemetlen jelenség, a csatornából feljövő gázokat belélegezve komoly egészségügyi problémákat is tud okozni. Ha már a szennyvíz feljött, azonnali fertőzésveszéllyel állunk szemben, ezért fontos a dugulás mielöbbi elhárítása.


Duguláselhárítás III. kerület alábbi részein kiemelt gyorsasággal vállalunk: 

 duguláselhárítás III. kerület Aquincum, Aranyhegy, Békásmegyer, Csillaghegy, Csúcshegy, Filatorigát, Hármashatárhegy, Óbuda, Remetehegy, Rómaifürdő, Solymárvölgy, Táborhegy, Testvérhegy, Törökkő, Újlak, Ürömhegy. Célunk, hogy a duguláselhárítás a 3. kerület területén a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett szakszerűen, költségtakarékosan, hatékonyan történjen meg.

Duguláselhárítás 3. kerület - Ha bármilyen kérdése lenne a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 20 398 2881 számon, és azonnal segítünk Önnek.

Ha éppen nem szeretne telefonálni, adja meg a telefonszámát, és mi igyekszünk gyorsan visszahívni, amikor Önnek éppen megfelel. Budapest 3. kerület duguláselhárítás 1996 óta áll a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség lehet a duguláselhárítás területén a tapasztalt, több évtizedes szakmai rutinnal rendelkező szakember véleménye. Duguláselhárítás III. kerület azonnal:


3. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal segít Önnek:

Duguláselhárítás 3. kerület mosogató lefolyók

III. kerület duguláselhárítás fürdőszobai lefolyók

Duguláselhárítás 3 kerület udvari csatornák

III kerület duguláselhárítás alapvezetékek

3. kerület duguláselhárítás Óbuda egyéb csatornák

Duguláselhárítás 3. kerület egyéb kis átmérőjű lefolyók

III. kerület duguláselhárítás csatorna karbantartás

Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, és helyét, majd adja meg a telefonszámát és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit:


Keressen minket a népszerű közösségi oldalakon is:

duguláselhárítás 3 kerület instagramon

dugulás 3 kerület twitter

duguláselhárítás iii. kerület pinteresten

duguláselhárítás 3. kerület facebookon

dugulás iii linkedin

dugulás 3. bloggeren

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel: dugulaselharitas-gyorsszolgalat.wmv

Ezeken a népszerű oldalakon is megtalálhat minket:

duguláselhárítás 3. kerület docs

duguláselhárítás 3. kerület slides

duguláselhárítás 3. kerület jamboard

duguláselhárítás III. kerület google photos

duguláselhárítás III. kerület mewe

duguláselhárítás III. kerület mix

duguláselhárítás III. kerület Youtube-on

duguláselhárítás III. kerület tiktok

Duguláselhárítás III. kerületben azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat/dugulaselharitas-iii-kerulet

duguláselhárítás 3. kerület +3630 921 0948