Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Mosogató duguláselhárítás azonnal

Mosogató duguláselhárítás


Nem működik a mosogató, lassan vagy egyáltalán nem vezeti el a vizet? Mosogató duguláselhárítás szakszerűen akár azonnal is.


Elérhetőségünk: 06 30 921 0948 és 06 20 398 2881


Hívjon bizalommal, és gyorsszolgálatunk akár 2 órán belül szakszerűen, bontás nélkül segít megszüntetni a mosogatóvezeték dugulását. Konyhai mosogató duguláselhárítás és lefolyótisztítás gyorsan, tisztán, korszerű gépi technológiával, mindenféle bontás nélkül azonnal, garanciával!


A mosogató dugulások kialakulása

Mosogató dugulás az egyikMosogató duguláselhárítás legjellemzőbb lefolyási probléma a lakásban. Okai többek között a kis átmérőjű, vagy esetleg túl nagy átmérőjű lefolyócső, ami általában negatív lejtéssel, hosszú vezetékkel és sok törésponttal lett kiépítve. Sokat ront a helyzeten a víztakarékos és alacsony hőmérsékleten üzemelő mosogatógép, illetve a kézi mosogatás közben melegvíz helyett a hideg víz használata, mert a zsír és az olaj így nagyon könnyen ki tud rakódni a csővezeték falára. Az ételek és háztartási zsiradékok és hulladékok lefolyóba történő engedése elzsírosodásához, duguláshoz vezet. A mosogató lefolyókban kirakódott zsír és a vízkő elegye a hosszú szakaszokban még komolyabb dugulásokat is okozhatnak. A gyorsan áramló szennyvíz magával sodorja a vezetékek falára lerakódott szennyeződéseket, amely egy normális tisztulási folyamat. Abban az esetben, amikor nincs megfelelő lejtésük a mosogató vezetékeknek vagy szinte vízszintesek, ott a vezetékek alján pang a zsíros szennyvíz, és szépen lassan ebből olajos és zsíros lerakódás képződik, ami később a dugulásokhoz vezet. Amikor egy lefolyó falán a zsír egyre inkább letapad, akkor a cső belső átmérője lecsökken, így egyre kevesebb mennyiségű vizet tud csak elnyelni. A lefolyók falára lerakódott elzsírosodott szennyeződés folyamatosan vastagszik, így az egyre nagyobb lesz. A vízszintes szakaszokon gyakori probléma még, hogy a lefolyó falán vízkő is képződhet, és ez keveredve a zsírral egyre szűkíti a vezeték keresztmetszetét. A lerakódásban így könnyen megtapad az újabb szennyeződés is. Ezeket az elzáródásokat kizárólag rendszeres időközönként elvégzett gépi tisztítás szüntetheti csak meg.


Mosogató dugulások megelőzése és karbantartás házilag

Sokszor csak a mosogató szifon eldugulása okoz gondot, amit házilag is egyszerűen megjavíthatunk, a szifon szétszerelése és kitisztítása nem igényel különösebb szaktudást. Körültekintően tisztítsuk ki a szifont, és figyeljünk oda, hogy a tömítéseket ne tépjük el és a megfelelő típust a megfelelő részre helyezzük vissza. A különböző vegyszerek használatánál legyünk óvatosak, nehogy kerüljön a bőrünkre a maró szerekből. Szellőztessük ki használat közben és utána alaposan a lakást. Az otthoni módszerek és technikák általában csak ott helyben használnak és hatnak, ahol alkalmazzák őket, távolabbi szakaszokra már nem érnek el, ezért a fellazított szenny késöbb újra le tud rakódni a vezetékrendszer távolabbi szakaszaiban, és ott akár komolyabb dugulásokat is okozhat. Lefolyótisztító granulátumokat inkább ne használjunk, mert azok könnyen beleköthetnek a vezetékekbe, javításuk sokszor csak bontással lehetséges. A lefolyótisztító szerek alkalmazásánál vigyázni kell, mert egyes termék mellékhatása elég nagy károkat tud okozni a lefolyókban.

A házi módszerekkel elvégzett duguláselhárítás sajnos csak nagyon ritkán sikerül tartósan, mert ha az eldugulást látszólag sikerült is elhárítanunk, a dugulási probléma általában hamarosan újra jelentkezik, mert házi módszerekkel csak egy kis átmérőjű lyukat lehet készíteni a lerakódásokba. Ha az alábbi segítség linkre kattint, akkor részletes tájékoztatást talál a házi módszerek alkalmazásához.


Mosogató duguláselhárítása korszerű gépi technológiával azonnal

A mosogató duguláselhárítás a lakásokban és családi házakban lévő mosogató és mosogatógép vezetékek bontás nélküli szakszerű, gépi tisztítása. Speciális gépi spirálos technikával végezzük a tisztítást, amely össze sem hasonlítható a kézi spirálos megoldásokkal. A gépi spirálos tisztítás a duguláselhárítási technikákban a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő mosogató dugulásokat 100%-ban megoldja. Amennyiben házi eszközökkel már nem sikerült elhárítani a dugulást, hívjon minket és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a mosogató dugulása és az általa okozott sok kellemetlenség. A bontás nélküli gépi duguláselhárítás biztosítja Önnek, hogy bontás nélkül újra működő legyen a mosogató lefolyó, ami általában nagy fefordulástól kíméli meg Önt, továbbá a bontás sokszor komoly anyagi kiadással, ráfordítással is jár. Szerelőnk több évtizedes tapasztalattal és rutinnal rendelkezik, több ezer mosogató dugulást szüntetett már meg sikeresen.


A mosogató dugulások megelőzése

Egy hibásan megépített mosogató lefolyó eldugulását nem lehet hosszútávon megakadályozni, néhány praktikus tanácsot azonban lehet adni a helyes használathoz.

  • Használjunk állandóan szűrőt, lehetőleg ne apró lyukut!
  • A mosogató lefolyóba kéthetente öntsünk 10 liter forrásban lévő vizet.
  • A mosogató szifont érdemes évente többször is kipucolni.
  • Szükség szerint használjunk folyékony lefolyó tisztító szert havonta. A különböző lefolyótisztítók használatánál elővigyázatosnak kell lenni, mert néhány termék nagy károkat tud okozni a lefolyórendszerünkben, sokszor a javításuk bontás nélkül nem megoldható.
  • Zsírt vagy olajat ne öntsünk lefolyóba.


Gyorsszolgálatunk 27 éve díjtalan kiszállással dolgozik!

Ha a megrendelő igényli, az elvégzendő munka költségét, árát a helyszínen is fel tudjuk mérni és meg tudjuk állapítani, így a várható költségekről a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja minden megrendelőnk. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron vállal duguláselhárítást szakszerűen, korszerű gépekkel bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal azonnal, garanciával. A mosogató duguláselhárítás korszerű gépi spirálos technikával történik. Ez a legbiztonságosabb és leghatékonyabb módszer erre a problémára. A mosogatóvezeték tisztításakor speciális gépi spirálokat alkalmazunk. A mosogató rendszerről felmerülő további kérdésekre, és azok megoldásaira a több évtizedes gyakorlattal rendelkező szerelőnktől a munka folyamán díjtalan szaktanácsadást kérhet.

Az idei évben is tart még a nyugdíjas kedvezményünk, amelyben 10% kedvezményt adunk minden nyugdíjasnak az árakból.

Mosogató duguláselhárítása már 19000 Ft-tól!

Elérhetőek vagyunk a közösségi oldalakon is:

duguláselhárítás mosogató instagram

mosogató duguláselhárítás twitter

mosogató duguláselhárítás gyorsszolgálat pinterest

duguláselhárítás mosogató facebook

duguláselhárítás mosogató linkedin

duguláselhárítás mosogató blogger

mosogató duguláselhárítás Youtube-on

duguláselhárítás mosogató docs

duguláselhárítás mosogató slides

duguláselhárítás mosogató jamboard

mosogató duguláselhárítás google photos

mosogató duguláselhárítás mewe

duguláselhárítás mosogató mix

duguláselhárítás mosogató tiktok

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel: dugulaselharitas-gyorsszolgalat.wmv

Telefon: +36 30 921 0948

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 30 921 0948 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne telefonálni, írjon nekünk és mi igyekszünk gyorsan válaszolni vagy visszahívhatjuk, amikor Önnek éppen megfelel. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk 1996 óta áll a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye:


Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Kérhet előre is árajánlatot vagy összetettebb, előre nehezen elmagyarázható munkák esetén külön kérésre díjtalan helyszíni felmérést duguláselhárítás gyorsszolgálatunktól. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, helyét és gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit:


Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Kérhet előre is árajánlatot vagy összetettebb, előre nehezen elmagyarázható munkák esetén külön kérésre díjtalan helyszíni felmérést duguláselhárítás gyorsszolgálatunktól. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, helyét és gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit: