Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Elérhetőségeink:

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Duguláselhárítás Solymár

Duguláselhárítás Solymár


Eldugult a lefolyó és nem folyik le a szennyvíz?


Solymár duguláselhárítás Duguláselhárítás Solymárgyorsszolgálatunk azonnal, díjtalan kiszállással és kedvező áron több évtizedes tapasztalattal vállal csatornatisztítást, lefolyótisztítást és duguláselhárítás Solymár területén.


Telefon: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Duguláselhárítás Solymár gyorsszolgálatunk akár 1-2 órán belül vállal szakszerűen, bontás nélkül, garanciával.


Szakterületeink:


Fontosabb feladataink a családi házakban, ikerházakban és sorházakban lévő összes lefolyó, így a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, tisztítóaknák gépi tisztítása,
karbantartás, duguláselhárítás Solymár egészén. Ipari géppel vállalunk fővezetékek, udvari csatornák és lefolyók teljes körű gépi tisztítása, karbantartása, duguláselhárítás Solymár teljes területén.

A megrendelő kérésére az elvégzendő munka összköltségét a helyszínen is fel tudjuk mérni, így a várható költségekről Ön a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja. Ezek a megbeszélt költségek - ellentétben több vállalkozás gyakorlatával - nem változnak. 

Kedvezményeinkről, árakról a menüpontokban található tájékoztatás. A honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. Ha már eldugult a vezeték, és házilag nem sikerült megoldani a hibát, nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben. A kültéri udvari dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és hossz miatt nem szüntethetők meg. A lefolyó eldugulását nem lehet mindig megakadályozni, ennek oka lehet a nem megfelelően megépített lefolyórendszer, de néhány hasznos tanácsot lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik a rendszer dugulásmentes időszaka.


 Duguláselhárítás Solymár konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó és lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással.
A konyhában mosogatás közben keletkezett ételdarabok, zsíradék, a fürdőszobában a zuhanyzó, a kád és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak és ruhadarabok a felelősek leginkább a dugulások kialakulásáért, de a túlzott mennyiségű mosogatószer, sampon, vagy mosószer is sokat ront a helyzeten.

A duguláselhárításnak jellemzően két jól elkülöníthető típusa van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek leginkább az átmérőben térnek el egymástól. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű (32mm-110mm) lefolyóknak a tisztítása és karbantartása tartozik. A csatornatisztítás az udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, családi házak csatorna rendszere, társasházi főcsatornák tisztítása, amelyek átmérője általában meghaladja a 110 mm-t. Solymár duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű csővezetékek tisztítását. Ha további bármilyen felmerülő kérdése lenne, telefonáljon és szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon és ne maradjon kétségek között.

Amennyiben házilag nem sikerült megoldani a problémát, hívjon minket, és a duguláselhárítás Solymár gyorsszolgálatunk azonnal segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta sok kellemetleség. Ha az alábbi segítség linkre kattint, akkor részletes tájékoztatást talál a házi módszerek használatához. Célunk, hogy a duguláselhárítás Solymár egész területén a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett szakszerűen, gyorsan, hatékonyan, költségtakarékosan, bontás nélkül és tisztán történjen. Solymári szakemberünk a megérkezése után felméri a hibát és a legjobb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást szakszerűen, tisztán, bontás nélkül. A duguláselhárítás Solymár területén nálunk a mai kornak megfelelő korszerű gépi spirálos technikával történik, ami a korszerű duguláselhárítási módszerek között a legbiztonságosabb technika, amely a lakásokban és a családi házakban lévő dugulásokat 100%-ban megszünteti, és nem okoz kárt a lefolyó vezetékekben és a csatorna vezetékekben sem.

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás Solymár azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-solymar/

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948