Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Duguláselhárítás Szigetszentmiklós

Duguláselhárítás Szigetszentmiklós


Eldugult a lefolyó és nem folyik le a szennyvíz?


Szigetszentmiklós duguláselhárítás Duguláselhárítás Szigetszentmiklósgyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron azonnal, több évtizedes szakmai tapasztalattal. Fő tevékenységi körünk a lakosság szolgálatában végzett lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Szigetszentmiklós területén.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Szigetszentmiklóson duguláselhárítás gyorsszolgálatunk akár 1-2 órán belül vállal munkát szakszerűen, bontás nélkül, garanciával. Szakterületeink az épületen belüli és kívüli lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Szigetszentmiklós teljes területén, így lakásokban és családi házakban összes lefolyó, mint a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, tisztítóaknák és tisztító nyílások gépi tisztítása és duguláselhárítás Szigetszentmiklós egész részén nagy tapasztalattal, garanciával. 

Az elvégzendő munkára a megrendelő kérésére a feladat megkezdése előtt ingyenes árajánlatot tudunk adni, így a várható költségekről minden megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja. A megbeszélt költségek - ellentétben több vállalkozás gyakorlatával - nem változnak. 

Kedvezményeinkről és árainkról a menüpontokban található tájékoztatás. A honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. A különböző lefolyótisztító szerek használatánál körültekintőnek kell lenni, mert néhány termék mellékhatása nagy és költséges károkat tud okozni a lefolyórendszerünkben, mint a szemcsés, granulátumos lefolyótisztító szerek, melyek akár bele is keményedhetnek a csőbe, amit késöbb csak cserével lehet kijavítani.


Dugulások megelőzése házilag

A lefolyóvezetékek és a csatornavezetékek nagy terhelésnek vannak kitéve, a szennyvíz különböző méretű és tulajdonságú szennyeződéseket tartalmaz, így könnyedén összegyűlnek a napi használból származó mechanikai és vegyi anyagok. A gyorsan áramló szennyvíz magával sodorja a vezetékek falára korábban lerakódott szennyeződéseket, amely egy természetes, normális tisztulási folyamat. Abban az esetben, amikor nincs megfelelő lejtésük a szennyvíz csöveknek vagy szinte teljesen vízszintesek, ott a vezetékek alján csak pang a szennyvíz, és szépen lassan elkezd lerakódás képződni, ami később a dugulások fő okozója lesz. Amikor egy lefolyó falán a szennyeződés egyre jobban megtapad, akkor a annak belső átmérője az idő során csökken, így az kevesebb vizet tud elvezetni. A lefolyók falára lerakódott szennyeződés folyamatosan vastagodik, így az évről évre egyre nagyobb lesz. A vízszintes szakaszokon további gyakori probléma, hogy a vezeték falán vízkő is képződik, és ez megvastagodva még inkább szűkíti a csővezeték keresztmetszetét. A lerakódásban így könnyen letapad a többi szennyeződés is. Ezeket az elzáródásokat kizárólag rendszeres időközönként elvégzett gépi tisztítás szüntetheti meg. A házi duguláselhárítás ritkán sikerül tartósan, mert a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, hamarosan újra jelentkezhet a hiba, mert ilyenkor csak egy kis lyukat lehet fúrni a lerakódásokba. A vegyszerek használatánál ügyeljünk arra, hogy ne kerüljön a bőrünkre vagy a szemünkbe a maró anyagból, továbbá szellőztessünk ki alaposan.

Ha már eldugult a vezeték, és házilag nem sikerült megoldani a hibát, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben. A duguláselhárítás nagy figyelmet, szakértelmet és komoly felszerelést igénylő tevékenység. Szigetszentmiklósi duguláselhárítással foglalkozó szerelőnk több évtizedes, nagy tapasztalattal rendelkezik, Duguláselhárítás Szigetszentmiklóstöbb ezer dugulást szüntetett már meg.konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó és lefolyók és az udvari csatornák azon részei otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással. 


Konyhai lefolyókról

A konyhában mosogatás közben keletkezett ételdarabok, zsíradék okozza az esetek nagy részében a problémát. A mosogató vezetékekben lerakódott zsír és vízkő a hosszabb lefolyóknál komolyabb dugulást tud okozni. A mechanikus szűrő alkalmazása a mosogatónál nem javasolt, mert csökkenti a víz áramlási sebességét, ezáltal a zsír könnyebben kirakódik. Hetente egyszer javasolt a forróvizes öblítés, amely során 10 liter felforralt vizet hirtelen beleöntünk a lefolyóba, majd utána engedünk 2 deciliter hideg vizet. Sokszor a mosogató és a mosdó szifon dugulása okoz csak problémát, amelyet házilag is könnyedén megjavíthatunk. A szifon szétszedése és tisztítása nem igényel szaktudást. Alaposan és körültekintően takarítsuk ki a szifont, és figyeljünk, hogy a tömítéseket ne szakítsuk el és a megfelelő helyükre helyezzük vissza azokat. A vegyszerek használatánál vigyázzunk, hogy ne kerüljön a bőrünkre a maró szerből, továbbá szellőztessünk ki utána alaposan. Lefolyótisztító granulátumokat lehetőleg ne használjunk, mert azok könnyen beleköthetnek a vezetékbe, javításuk általában bontással lehetséges.


Fürdőszobai lefolyó vezetékek

A fürdőszobában a zuhanyzó, a kád és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak és ruhadarabok a felelősek leginkább a dugulások kialakulásáért, de a túlzott mennyiségű mosogatószer, sampon, vagy mosószer is sokat ront a helyzeten. A fürdőszobai dugulások egyik előjele, amikor kádból kihúzva a dugót a víz csak lassan folyik el. Ha kézi spirállal próbálkozunk, vigyáznunk kell, hogy ne tegyünk kárt a lefolyóban, soha ne erőltessük, mert a lefolyó megrepedhet vagy akár el is törhet. Ha a kézi spirál megcsavarodik a lefolyóban, akkor könnyen bele is szorulhat és azt elég nehéz kiszedni, vagy egyáltalán nem is lehet bontás nélkül. Ha házilag nem sikerült megoldani a problémát, hívjon minket bizalommal és a duguláselhárításban szigetszentmiklósi gyorsszolgálatunk azonnal segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta kellemetleség.


Lefolyók és csatornák tisztítása géppel

A duguláselhárításnak két külön típusa van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek az átmérőben térnek el egymástól. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatornatisztítás az udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, családi házak csatorna rendszerének tisztítása, amelyek átmérője általában meghaladja a 110 mm-t. Szigetszentmiklós duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű csővezetékek tisztítását. Ha további bármilyen felmerülő kérdése lenne, telefonáljon és szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon és ne maradjon kétségek között. Célunk, hogy a duguláselhárítás Szigetszentmiklóson a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett szakszerűen, gyorsan, hatékonyan, költségtakarékosan, bontás nélkül és tisztán történjen.

A lefolyók és csatornák eldugulását nem lehet mindig megakadályozni, ennek oka lehet akár a nem megfelelően kiépített csőrendszer, azonban néhány praktikus tanácsot tudunk adni a helyes használathoz. Szerelőnk Szigetszentmiklóson több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, több tízezer dugulást szüntetett már meg. A megérkezésünk után felmérjük a hibát és a legjobb megoldást választva elvégezzük a duguláselhárítást szakszerűen, korszerű gépekkel tisztán, bontás nélkül. A duguláselhárítás Szigetszentmiklós területén nálunk a mai kornak megfelelő korszerű gépi spirálos technikával történik, amely nem hasonlítható össze a kézi spirálos technikákkal. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű és korszerű duguláselhárítási módszerek közül a legelterjedtebb és legbiztonságosabb technika, ami a lakásokban és a családi házakban lévő dugulásokat minden esetben megszünteti, és nem tesz kárt a lefolyóvezetékekben és a csatornavezetékekben sem.

Duguláselhárítás Szigetszentmiklós - Ha bármilyen kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 30 9210 948 számon, és mi segítünk Önnek.

Amennyiben nem szeretne telefonálni, akkor írjon nekünk és mi igyekszünk gyorsan válaszolni vagy visszahívhatjuk, amikor Önnek éppen megfelel. Szigetszentmiklós duguláselhárítás 1996 óta áll a lakosság szolgálatában.

Fontos segítség lehet a duguláselhárításban tapasztalt, nagy rutinnal rendelkező szakember véleménye és tanácsa. Duguláselhárítás Szigetszentmiklós területén szükség szerint akár azonnal is, garanciával:


https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-szigetszentmiklos/

Szigetszentmiklós duguláselhárítás gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal segít Önnek:

Duguláselhárítás Szigetszentmiklós mosogató lefolyók

Szigetszentmiklós duguláselhárítás fürdőszobai lefolyók

Duguláselhárítás Szigetszentmiklós udvari csatornák és tisztítók

Duguláselhárítás Szigetszentmiklós alapvezetékek

Szigetszentmiklós duguláselhárítás egyéb csatornák

Duguláselhárítás Szigetszentmiklós egyéb lefolyók

Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Kérhet előre is árajánlatot vagy összetettebb, előre nehezen elmagyarázható munkák esetén külön kérésre díjtalan helyszíni felmérést duguláselhárítás gyorsszolgálatunktól. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, helyét és gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit:


Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás Szigetszentmiklóson azonnal, szakszerűen, garanciával:

 Szigetszentmiklós duguláselhárítás +3630 9210 948

Keressen minket a népszerű közösségi oldalakon is:

duguláselhárítás Csepel instagramon

dugulás Csepel twitter

duguláselhárítás Csepel pinteresten

duguláselhárítás Csepel facebook

dugulás csepel linkedin

dugulás csepel Bloggeren

Ezeken a népszerű oldalakon is megtalálhat minket:

duguláselhárítás Szigetszentmiklós docs

duguláselhárítás Szigetszentmiklóson slides

duguláselhárítás Szigetszentmiklós jamboard

duguláselhárítás Szigetszentmiklóson google photos

duguláselhárítás Szigetszentmiklós mewe

duguláselhárítás Szigetszentmiklós mix

duguláselhárítás Szigetszentmiklós tiktok