Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Elérhetőségeink:

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Duguláselhárítás Üllő

Duguláselhárítás Üllő


Dugulás van és nem folyik le a szennyvíz?

Hívjon bizalommal, és Duguláselhárítás Üllőüllői gyorsszolgálatunk azonnal, díjtalan kiszállással és kedvező áron több évtizedes tapasztalattal vállal lefolyótisztítást, csatornatisztítást és duguláselhárítás Üllő teljes területén.


Telefon: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Gyorsszolgálatunk duguláselhárítás Üllő egészén akár 2 órán belül vállal szakszerűen, korszerű gépekkel bontás nélkül garanciával.

Szakterületeink: 

 - lakásokban, családi házakban lévő minden lefolyó, így a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, wc-k, tisztítóaknák gépi tisztítása, karbantartása, duguláselhárítás Üllő teljes területén.
 - főcsatornák, udvari csatornáinak és lefolyók teljes körű gépi tisztítása, karbantartása,
duguláselhárítás Üllő egészén. 

Az elvégzendő munka költségét sok esetben előre telefonon is meg tudjuk határozni. A duguláselhárítás megkezdése előtt a helyszínen is felmérjük a munkát, amennyiben szükséges, pontosítjuk a költségeket, így a megrendelő a várható költségről a lehető legjobb tájékoztatást kapja. A duguláselhárítás minden esetben csak ezután kezdődik el, és a megbeszélt költségek - ellentétben több vállalkozás gyakorlatával - nem változnak.

Kedvezményekről, árakról a megfelelő menüpontokban található tájékoztatás. Honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében.


Mosogató lefolyók és fürdőszobai lefolyók tisztítása


konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó és Duguláselhárítás Üllőlefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással. A konyhában mosogatásnál keletkezett étel darabok, zsíradékok, a fürdőszobában a zuhanyzó, a kád és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak és ruhadarabok a felelősek leginkább a dugulások kialakulásáért, de a nagy mennyiségű mosogatószer, sampon, vagy mosószer is sokat ront a helyzeten. A mosogató lefolyókban lerakódott zsír és vízkő keveréke a hosszabb vezetékeknél erősebb dugulást okozhatnak.


Házi praktikák veszélyei


A különböző lefolyótisztító vegyszerek használatánál fontos elővigyázatosnak lenni, mert néhány termék komoly károkat tud okozni a lefolyónkban. A házi egyszerű módszerek általában ott hatnak igazán, ahol azokat alkalmazzák, és távolabb már nem juthatnak el megfelelő töménységben, ezért a fellazított szennyeződés késöbb újból lerakódhat, vagy akár nagyobb dugulásokat is tud okozni. A lefolyótisztító szerek leginkább megelőzésre és karbantartásra alkalmazhataók hatákonyan. Ha már eldugult a vezeték, és házilag már nem sikerült megoldani a hibát, akkor nem érdemes halogatni a duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma és gond csak nagyobb lesz, és a lerakódások is egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben. 


Dugulások fajtái és típusai


Amennyiben házilag nem sikerül megoldani a dugulást, hívjon minket bizalommal és üllő duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta kellemetlen állapot. A duguláselhárításnak két jól elkülöníthető csoportja van: a lefolyó tisztítás és a csatorna tisztítás, amelyek az leginkább az átmérőben térnek el egymástól, így a tisztításuk is különböző eszközzel és gépekkel történik. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű (32mm-110mm) lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatornatisztítás az udvari szennyvíz csatornák, főcsatornák, családi házak csatornarendszere, amelyek átmérője általában nagyobb, mint 110 mm. A kültéri udvari dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és hossz miatt nem szüntethetők meg. A lefolyó eldugulását nem lehet mindig tartósan megakadályozni, ennek oka lehet akár a nem megfelelően kiépített lefolyórendszer, néhány praktikus tanácsot azonban lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik annak dugulásmentes időszaka. 


Duguláselhárítás korszerű gépekkel


Duguláselhárítás Üllő gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz is korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű vezetékek tisztítását. Ha az alábbi segítség linkre kattint, akkor részletes tájékoztatást talál az oldalon a házi praktikák használatához. Amennyiben további bármilyen felmerülő kérdése lenne, telefonáljon és szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon és ne maradjon kétségek között. Célunk, hogy a duguláselhárítás Üllő területén a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban, költségtakarékosan, bontás nélkül és tisztán történjen. Szakemberünk Üllőn a megérkezése után felméri a hibát és a legjobb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást szakszerűen, tisztán, bontás nélkül. A duguláselhárítás Üllő területén korszerű gépi spirállal történik, ami a modern duguláselhárítási technikák között a legbiztonságosabb módszer, a lakásokban és a családi házakban lévő dugulásokat mindig megszünteti, és nem okoz kárt a lefolyókban és a csatornákban sem.


A dugulások kialakulásának veszélye


A nagy sebességgel áramló szennyvíz  magával sodorja a vezeték falára felrakódott szennyeződéseket, ami egy természetes öntisztulási folyamat. Amikor nincs megfelelő lejtésük a szennyvíz vezetékeknek vagy azok szinte vízszintesek, akkor a csövek alján csak pang a szennyvíz, és szépen lassan egyre nagyobb lerakódás képződik, ami később a dugulások legfontosabb okozója lesz. Ha egy lefolyó falán a szennyeződés megtapad, akkor a cső hasznos átmérője az idő során egyre lecsökken, így egyre kevesebb mennyiségű vizet tud elvezetni. A lefolyók falára idővel még vastagabb és keményebb szennyeződés rakódik le, ami évről évre nagyobb lesz. A vízszintes szakaszokon további gyakori probléma, hogy a vezeték falán vízkő is képződik, és ez tovább megvastagodva egyre szűkíti a cső belső keresztmetszetét. Ebben a lerakódásban így könnyen letapadnak az egyéb szennyeződések is. Ezeket az lerakódásokat csak a rendszeres időközönként elvégzett gépi tisztítás szüntetheti csak meg.


Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás Üllő azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-ullo/

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948