Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Duguláselhárítás Üllő

Duguláselhárítás Üllő


Dugulás van és nem folyik le a szennyvíz?

Hívjon bizalommal, és Duguláselhárítás Üllőüllői gyorsszolgálatunk azonnal, díjtalan kiszállással és kedvező áron több évtizedes tapasztalattal vállal lefolyótisztítást, csatornatisztítást és duguláselhárítás Üllő teljes területén.


Telefon: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Gyorsszolgálatunk duguláselhárítás Üllő egészén akár 2 órán belül vállal szakszerűen, korszerű gépekkel bontás nélkül garanciával.

Szakterületeink: 

 - lakásokban, családi házakban lévő minden lefolyó, így a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, wc-k, tisztítóaknák gépi tisztítása, karbantartása, duguláselhárítás Üllő teljes területén.
 - főcsatornák, udvari csatornáinak és lefolyók teljes körű gépi tisztítása, karbantartása,
duguláselhárítás Üllő egészén. 

Az elvégzendő munka költségét sok esetben előre telefonon is meg tudjuk határozni. A duguláselhárítás megkezdése előtt a helyszínen is felmérjük a munkát, amennyiben szükséges, pontosítjuk a költségeket, így a megrendelő a várható költségről a lehető legjobb tájékoztatást kapja. A duguláselhárítás minden esetben csak ezután kezdődik el, és a megbeszélt költségek - ellentétben több vállalkozás gyakorlatával - nem változnak.

Kedvezményekről, árakról a megfelelő menüpontokban található tájékoztatás. Honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében.


Mosogató lefolyók és fürdőszobai lefolyók tisztítása


konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó és Duguláselhárítás Üllőlefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással. A konyhában mosogatásnál keletkezett étel darabok, zsíradékok, a fürdőszobában a zuhanyzó, a kád és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak és ruhadarabok a felelősek leginkább a dugulások kialakulásáért, de a nagy mennyiségű mosogatószer, sampon, vagy mosószer is sokat ront a helyzeten. A mosogató lefolyókban lerakódott zsír és vízkő keveréke a hosszabb vezetékeknél erősebb dugulást okozhatnak.


Házi praktikák veszélyei


A különböző lefolyótisztító vegyszerek használatánál fontos elővigyázatosnak lenni, mert néhány termék komoly károkat tud okozni a lefolyónkban. A házi egyszerű módszerek általában ott hatnak igazán, ahol azokat alkalmazzák, és távolabb már nem juthatnak el megfelelő töménységben, ezért a fellazított szennyeződés késöbb újból lerakódhat, vagy akár nagyobb dugulásokat is tud okozni. A lefolyótisztító szerek leginkább megelőzésre és karbantartásra alkalmazhataók hatákonyan. Ha már eldugult a vezeték, és házilag már nem sikerült megoldani a hibát, akkor nem érdemes halogatni a duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma és gond csak nagyobb lesz, és a lerakódások is egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben. 


Dugulások fajtái és típusai


Amennyiben házilag nem sikerül megoldani a dugulást, hívjon minket bizalommal és üllő duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta kellemetlen állapot. A duguláselhárításnak két jól elkülöníthető csoportja van: a lefolyó tisztítás és a csatorna tisztítás, amelyek az leginkább az átmérőben térnek el egymástól, így a tisztításuk is különböző eszközzel és gépekkel történik. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű (32mm-110mm) lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatornatisztítás az udvari szennyvíz csatornák, főcsatornák, családi házak csatornarendszere, amelyek átmérője általában nagyobb, mint 110 mm. A kültéri udvari dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és hossz miatt nem szüntethetők meg. A lefolyó eldugulását nem lehet mindig tartósan megakadályozni, ennek oka lehet akár a nem megfelelően kiépített lefolyórendszer, néhány praktikus tanácsot azonban lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik annak dugulásmentes időszaka. 


Duguláselhárítás korszerű gépekkel


Duguláselhárítás Üllő gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz is korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű vezetékek tisztítását. Ha az alábbi segítség linkre kattint, akkor részletes tájékoztatást talál az oldalon a házi praktikák használatához. Amennyiben további bármilyen felmerülő kérdése lenne, telefonáljon és szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon és ne maradjon kétségek között. Célunk, hogy a duguláselhárítás Üllő területén a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban, költségtakarékosan, bontás nélkül és tisztán történjen. Szakemberünk Üllőn a megérkezése után felméri a hibát és a legjobb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást szakszerűen, tisztán, bontás nélkül. A duguláselhárítás Üllő területén korszerű gépi spirállal történik, ami a modern duguláselhárítási technikák között a legbiztonságosabb módszer, a lakásokban és a családi házakban lévő dugulásokat mindig megszünteti, és nem okoz kárt a lefolyókban és a csatornákban sem.


A dugulások kialakulásának veszélye


A nagy sebességgel áramló szennyvíz  magával sodorja a vezeték falára felrakódott szennyeződéseket, ami egy természetes öntisztulási folyamat. Amikor nincs megfelelő lejtésük a szennyvíz vezetékeknek vagy azok szinte vízszintesek, akkor a csövek alján csak pang a szennyvíz, és szépen lassan egyre nagyobb lerakódás képződik, ami később a dugulások legfontosabb okozója lesz. Ha egy lefolyó falán a szennyeződés megtapad, akkor a cső hasznos átmérője az idő során egyre lecsökken, így egyre kevesebb mennyiségű vizet tud elvezetni. A lefolyók falára idővel még vastagabb és keményebb szennyeződés rakódik le, ami évről évre nagyobb lesz. A vízszintes szakaszokon további gyakori probléma, hogy a vezeték falán vízkő is képződik, és ez tovább megvastagodva egyre szűkíti a cső belső keresztmetszetét. Ebben a lerakódásban így könnyen letapadnak az egyéb szennyeződések is. Ezeket az lerakódásokat csak a rendszeres időközönként elvégzett gépi tisztítás szüntetheti csak meg.


Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás Üllő azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-ullo/

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948