Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Elérhetőségeink:

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Duguláselhárítás XI. kerület

Duguláselhárítás XI. kerület


 Duguláselhárítás 11. kerület területén azonnal


Hívjon bizalommal,  duguláselhárítás XI. kerület és a XI. kerületi duguláselhárítás  gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron szakszerűen, korszerű gépekkel bontás nélkül segít a duguláselhárításban, csatornatisztításban és lefolyótisztításban. Duguláselhárítás 11. kerület területén több évtizedes szakmai tapasztalattal, garanciával.


Telefonszám: 0630 921 0948 és 0620 398 2881


11. kerület duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a XI. kerületben akár 1 órán belül vállal garanciával duguláselhárítást, csatornatisztítást, lefolyótisztítást. Szakterületünk a családi házakban, sorházakban és ikerházakban lévő minden lefolyó, és csatorna gépi tisztítása, így a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, tisztítóaknák gépi tisztítása, karbantartás, duguláselhárítás 11. kerület teljes területén. Vállalunk továbbá fővezetékek, udvari lefolyók és csatornák teljes körű szakszerű gépi duguláselhárítás 11. kerület egészén. A duguláselhárításra annak megkezdése előtt a megrendelő kérésére ingyenes árajánlatot tudunk adni, így a várható költségekről minden megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja. Az így megbeszélt költségek több vállalkozás gyakorlatával ellentétben nálunk nem változnak. Kedvezményekről és árakról a megfelelő menüpontokban található részletes tájékoztatás.

Mosogató duguláselhárítás 11. kerület

Fürdőszobai duguláselhárítás xi. kerület

Csatorna duguláselhárítás 11. ker.

Hasznos ötletek a megelőzéshez

Honlapunkon további praktikus tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. A dugulás egyik jellemző előjele lehet, hogy a lakásban megjelenik a kellemetlen csatornaszag. Az is előfordulhat, hogy házilag nem jövünk rá a probléma okára. Minden alaposan ki lett takarítva, mégis a lakásban a kellemetlen szag nem szűnik meg. Jellemző még a lassú vízlefolyás, amikor lassan folyik le a víz a lefolyón, és csak felgyülemlik a szennyvíz, és lassan, hangok kíséretében folyik le. Amikor már eldugult a vezeték, és házilag nem sikerült megoldani a dugulást, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben. A dugulás elhárítása nagy figyelmet és szakértelmet és felszereltséget igénylő tevékenység. 

Duguláselhárítás 11. kerület szerelőnk több évtizedes, nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik, több ezer különböző dugulást szüntetett már meg sikeresen. A konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó és lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással.


Mosogató lefolyó vezetékek

mosogató duguláselhárítás 11. kerületkonyhában mosogatás közben keletkezett ételdarabok, zsiradék okozza az esetek nagy részében a dugulást. A mosogató vezetékekben lerakódott zsír a hosszabb lefolyóknál erősebb dugulásokat tud okozni. A szűrő alkalmazása a rövidebb vezetékkel rendelkező mosogatóknál általánosságban nem javasolt, mert csökkenti a víz áramlási sebességét, így a zsír könnyebben kirakódik. Hetente egyszer javasolt a forróvizes öblítés, amikor 10 liter felforralt vizet hirtelen beleöntünk a lefolyóba, majd utána engedünk 3 deciliter hideg vizet. Kényesebb mosogató lefolyóknál, amikor nagyobb vízszintes hossza van a vezetéknek viszont a dugulás megelőzhető, ha időnként szűrőt használunk a lefolyóban. A szűrőben összegyűlik az ételmaradék, amit egyszerűen kidobhatunk a szemetesbe, így az nem jut bele a lefolyóba. Sok esetben a mosogató szifon dugulása okoz csak gondot, amit házilag is egyszerűen megjavíthatunk. Sokszor a mosogató szifon dugulása okoz csak problémát, amelyet házilag könnyedén megjavíthatunk, a szifon szétszedése és tisztítása nem igényel szaktudást. Körültekintően takarítsuk ki a szifont, és figyeljünk, hogy a tömítéseket ne szakítsuk el és a megfelelő típust a megfelelő helyre helyezzük vissza. A vegyszerek használatánál legyünk óvatosak, hogy ne kerüljön a bőrünkre a maró szerekből, továbbá szellőztessük ki közben és utána alaposan a lakást. Lefolyótisztító granulátumokat lehetőleg ne használjunk, mert könnyen beleköthetnek a vezetékekbe, javításuk általában bontással lehetséges.


Fürdőszobai lefolyó vezetékek

duguláselhárítás XI. kerület fürdő A fürdőszobában a kádban, a zuhanyzóban és a mosdó lefolyójában összeállt hajszálak és ruhadarabok a felelősek elsősorban a dugulások kialakulásáért, de a nagyobb mennyiségű mosogatószer, a sampon, vagy a mosószer is sokat ront a helyzeten. A fürdőszobai dugulások egyik előjele lehet az, amikor a kádból kihúzva a dugót a víz csak lassan vagy egyáltalán nem folyik el, és feljön az összefolyóban. Ez a jelenség az átmérő leszűkülését és a dugulás kialakulását jelenti. Ha kézi spirállal próbálkozunk, vigyáznunk kell, hogy ne tegyünk kárt a lefolyóban, soha ne erőltessük, mert a lefolyó elrepedhet vagy akár el is törhet. Ha a kézi spirál belecsavarodik a lefolyóban, akkor az könnyen bele is szorulhat és elég nehéz kiszedni, vagy egyáltalán nem is lehet bontás nélkül. Az otthoni módszerek és technikák általában csak ott használnak, ahol alkalmazzák őket, távolabb már nem ér el, ezért a fellazított szenny késöbb újra le tud rakódni, vagy akár komolyabb dugulásokat is okozhat. A lefolyótisztító szerek leginkább csak megelőzésre, karbantartásra alkalmazhatók. Ha házi módszerekkel nem sikerül megoldani a dugulást, hívjon minket bizalommal és 11. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta sok kellemetlenség. 


Csatornák és lefolyók gépi tisztítása

duguláselhárítás xi. kerület A duguláselhárításnak jellemzően két elkülöníthető típusa van: a lefolyó tisztítás és a csatorna tisztítás, amelyek az átmérőben térnek el egymástól, így a tisztításuk is különböző eszközzel történik. A kültéri udvari csatorna dugulások túlnyomó része otthoni módszerekkel a nagyobb átmérő és a nagy távolságok miatt nem szüntethetők meg. Az alábbi segítség linkre kattintva részletes tájékoztatást talál a házi módszerek és praktikák használatához. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű (32-110mm) lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatornatisztítás az udvari szennyvíz csatornák és csapadékvíz csatornák, családi házak csatorna rendszere, társasházi főcsatornák tisztítása, amelyek átmérője általában nagyobb, mint 110 mm. 11. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz is korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű vezetékek tisztítását.


Házi praktikák és módszerek kockázatai

A lefolyók és a csatornák az esetek nagy részében nagy igénybevételnek vannak kitéve, mert a szennyvíz különböző kisebb vagy nagyobb méretű, eltérő sűrűségű szennyeződéseket tartalmaz. Ennek következtében könnyen összegyűlhetnek a napi használatból származó anyagok a vezetékekben. A különböző lefolyó tisztító vegyszerek használatánál nagyon körültekintőnek és óvatosnak kell lenni, ugyanis néhány termék mellékhatása nagy és költséges károkat okozhat a lefolyórendszerünkben, mert akár bele is keményedhetnek a csőbe. A házilag elvégzett dugulás elhárítás ritkán sikerül, de ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, általában hamarosan újra jelentkezhet a probléma, mert ilyen módszerrel csak egy kis átmérőjű lyukat lehet képezni a lerakódásokba. A lefolyók és csatornák eldugulását nem lehet mindig hosszútávon megakadályozni, ennek oka lehet akár a nem kellő odafigyeléssel és szakértelemmel megépített csőrendszer, azonban néhány praktikus tanácsot és ötletet lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik annak dugulásmentes időszaka.


Dugulások kialakulása általánosságban

A nagy sebességgel áramló szennyvíz magával hozza a vezetékek falára rárakódott szennyeződéseket, amely egy teljesen normális tisztulási folyamat. Abban az esetben, amikor nincs kellő lejtésük a szennyvíz vezetékéknek vagy szinte teljesen vízszintesek, ott a csövek alján pang a szennyvíz, lerakódás képződik, ami később a dugulások legfőbb okozója lesz. Ha egy lefolyó falán a szennyeződés egyre inkább megtapad, akkor a vezeték belső átmérője az idő során egyre inkább lecsökken, így kevesebb vizet tud elvezetni. A vezetékek falára egyre vastagabb szenny rakódik le, ami hónapról hónapra egyre nagyobb lesz. A vízszintes szakaszokon gyakori gond, hogy a vezeték falán vízkő is képződik, és ez megvastagodva leszűkíti a vezeték keresztmetszetét. A lerakódásban így könnyen megtapad a szennyeződés is. Ezeket az szűkületeket csak rendszeres időközönként elvégzett gépi tisztítás szüntetheti meg. Amikor már eldugult a lefolyóvezeték, és házilag sem sikerült megoldani a dugulást, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma és kár csak egyre nagyobb lesz, és a lerakódások is egyre jobban megkeményednek a lefolyórendszerben.


Dugulások szakszerű elhárítása

XI. kerületi duguláselhárítással foglalkozó szakemberünk speciális gépi spirálos technikával végzi a duguláselhárítást, amely össze sem hasonlítható a hagyományos kézi spirálos megoldásokkal. A duguláselhárítás nem egy egyszerű feladat, mint amit néhányan elsőre gondolnak róla, a szakember korszerű gépekkel és szaktudásával elkerüli a bontást és a lefolyó vagy csatorna cseréjét. Szakembereink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás szakmában, ezért szinte semmilyen dugulás nem jelenthet komolyabb akadályt. A szolgáltatásunknak köszönhetően hamar újra használhatóvá válik a mosogató vagy a fürdőszoba, sok esetben pedig az egész ház. Ha házilagos módszerekkel már nem lehet könnyen megoldani a dugulást, extrém feladatra ne vállalkozzunk. Sok esetben mire megérkezünk a helyszínre, már házilag elkezdik kibontani a vezetékeket. Erre általában semmi szükség nincs, szakemberünk korszerű technológiával felszerelve bontás nélkül megoldja a bonyolultabb problémákat is. A legfontosabb feladat a duguláselhárítás mielöbbi szakszerű megkezdése. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítási technikák közül a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat minden esetben megoldja. A bontás nélkül duguláselhárítás garantálja, hogy a padozat vagy falazat kibontása nélkül újra tökéletesen használhatóvá válik a lefolyórendszer, így ez általában nagy fefordulástól és költségtől kíméli meg Önt, továbbá bármilyen bontás komoly időbeli ráfordítással és költséggel is jár. Budapest XI. kerület duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyók és a csatornák tisztításához is korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben tudjuk elvégezni a különböző méretű vezetékek és csatornák tisztítását. 11. kerületi duguláselhárítással foglalkozó szerelőnk a megérkezése után felméri a problémát, és a legjobb megoldást választva elvégzi a dugulás elhárítását korszerű gépekkel szakszerűen, bontás nélkül. A duguláselhárítás 11. kerület területén a mai kornak megfelelő speciális gépi spirálos módszerrel történik, ami össze sem hasonlítható a kézi spirálos megoldásokkal.


Mi okozza a kellemetlen csatornaszagot?

A fürdőszobában a csatornaszag lehetséges oka általában a szifonok vagy a padló összefolyó kiszáradása. A szag megszüntetése nem igényel duguláselhárítással foglalkozó szakembert, a szifont ki kell csak tisztítani, az összefolyóba pedig fél liter vizet kell önteni. A csatornaszag rengeteg háztartásban jelent komoly problémát, ilyenkor szinte mindig érezni lehet a kellemetlen szagot, aminek forrása eltérő okokra vezethető vissza, legtöbbször a csatornarendszer megtervezésének vagy kivitelezésének hiányossága. A leginkább a nem megfelelő lejtés miatt pang a szennyvíz, ami a mozgása során vákuumot kelt, és kiszívja a szifonokból a szennyvizet. Lehet még akár egy elcsúszott, kifordult gumitömítés, vagy annak hiánya, emiatt pedig a csövek tokozásainál hézagok keletkeznek, és a rossz, hiányos tömítés miatt a csatornaszag vissza tud áramlani a lakásba. A dugulás nem csak a bűzös szag miatt kellemetlen, hanem a csatornából feljövő gázokat belélegezve komoly egészségügyi problémákat is okozhat. Ha már a szennyvíz feljött, azonnali fertőzésveszéllyel állunk sajnos szemben, ezért fontos a dugulás mielöbbi gyors elhárítása.

Ha további kérdése merülne, telefonáljon és szívesen segítünk Önnek, hogy a problémákra minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon és ne maradjon kétségek között. Célunk, hogy a duguláselhárítás a 11. kerületben a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett gyorsan, szakszerűen, költségtakarékosan, bontás nélkül történjen. Duguláselhárítást XI. kerület ezen részein vállalunk kiemelt gyorsasággal: Albertfalva, Dobogó, Gazdagrét, Gellérthegy, Hosszúrét, Kamaraerdő, Kelenföld, Kelenvölgy, Kőérberek, Lágymányos, Madárhegy, Őrmező, Péterhegy, Sasad, Sashegy, Tabán.

Duguláselhárítás 11. kerület - Ha bármilyen egyéb kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 30 921 0948 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne telefonálni, írjon nekünk, adja meg a telefonszámát, és mi igyekszünk gyorsan visszahívni, amikor Önnek éppen megfelel. Budapest 11. kerület duguláselhárítás 1996 óta a lakosság szolgálatában.

Fontos segítség lehet a duguláselhárítás témakörében a tapasztalt szakember véleménye. Duguláselhárítás 11. kerület területén garanciával:


11. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal segít Önnek:

Duguláselhárítás 11. kerület mosogató lefolyók

11. kerület duguláselhárítás fürdőszoba lefolyók

Duguláselhárítás 11 kerület udvari csatornák

11 kerület duguláselhárítás alapvezeték

Duguláselhárítás XI kerület egyéb csatornák

11. kerület duguláselhárítás egyéb lefolyó

Duguláselhárítás 11. kerület csatorna karbantartása

Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, és helyét, majd adja meg a telefonszámát és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit:


 

Keressen minket a népszerű közösségi oldalakon is:

duguláselhárítás 11 kerület instagramon

dugulás 11 kerület twitteren

duguláselhárítás xi. kerület pinterest

duguláselhárítás 11. kerület facebookon

dugulás xi linkedin

dugulás 11. Blogger

Precíz munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel: dugulaselharitas-gyorsszolgalat.wmv

Ezeken a népszerű oldalakon is megtalálhat minket:

duguláselhárítás 11. kerület docs

duguláselhárítás 11. kerület slides

duguláselhárítás 11. kerület jamboard

duguláselhárítás XI. kerület google photos

duguláselhárítás XI. kerület mewe

duguláselhárítás XI. kerület mix

duguláselhárítás XI. kerület Youtube-on

duguláselhárítás XI. kerület tiktok

Duguláselhárítás 11. kerületben azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat/dugulaselharitas-xi-kerulet

dugulás 11 +3630 9210 948