Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Elérhetőségeink:

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Duguláselhárítás XVII. kerület

Duguláselhárítás XVII. kerület


Eldugult a csatorna vagy a lefolyó és nem tud lefolyni a szennyvíz? Duguláselhárítás 17. kerület területén azonnal is.


XVII. kerületi duguláselhárítás duguláselhárítás xvii. kerület gyorsszolgálatunk azonnal, díjtalan kiszállással és kedvező áron szakszerűen, bontás nélkül vállal duguláselhárítást, lefolyótisztítást, csatornatisztítást, csatorna karbantartást. Duguláselhárítás 17. kerület teljes részén több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel akár 2 órán belül.


Tel: 0630 9210 948 és 0620 3982 881

Konyhai mosogató duguláselhárítás 17. kerület

Fürdőszoba duguláselhárítás xvii. kerület

Csatornatisztítás duguláselhárítás 17. ker

XVII. kerület duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a 17. kerületben vállal korszerű gépekkel, garanciával duguláselhárítást, csatornatisztítást, lefolyótisztítást. Szakterületünk az épületen belüli és kívüli duguláselhárítás, lefolyótiszítás és csatornatisztítás is, így többek között a családi házakban, ikerházakban és sorházakban lévő összes lefolyó, így a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, tisztítóaknák gépi tisztítása, karbantartás, duguláselhárítás XVII. kerület területén, csatornák teljes körű szakszerű gépi duguláselhárítás 17. kerület bármely részén. Az elvégzendő munkára a feladat megkezdése előtt a megrendelő kérésére ingyenes árajánlatot tudunk adni, így a várható költségekről minden megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja. A megbeszélt költségek - ellentétben több vállalkozás gyakorlatával - nem változnak. Kedvezményekről, árakról a menüpontokban talál tájékoztatást. Honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében.


Dugulások megelőzése és a lefolyók karbantartása házilag

A házi praktikák általában ott hatnak, ahol alkalmazzák őket, távolabb már nem jut el, ezért a fellazított szennyeződések késöbb újból lerakódhat, vagy akár nagyobb dugulásokat is okozhat. Amikor egyszerű kézi spirállal próbálkozunk, vigyáznunk kell, hogy ne okozzunk még nagyobb kárt a vezetékben, soha ne erőltessük, mert a lefolyó megrepedhet vagy akár el is tud törni. Ha a kézi spirál beletekeredik a csővezetékbe, akkor az könnyen bele is tud keményen szorulni, amit késöbb nehéz lesz kivenni, vagy akár egyáltalán nem is lehet a vezeték kibontása nélkül. A duguláselhárító szerek inkább csak megelőzésre, karbantartásra alkalmazhatóak. A házi eszközökkel elvégzett dugulás elhárítása ritkán sikerül, de ha a dugulást sikerült is látszólag megszüntetni, általában hamarosan újra jelentkezik a dugulás, mert ilyen módszerekkel csak egy kis átmérőjű lyukat lehet készíteni a lerakódásokba, amelyek nem vezetik el jól a szennyvizet, és könnyen újra eldugulnak. Ha már eldugult a vezeték, és házi eszközökkel nem sikerült megoldani a hibát, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékben. A duguláselhárítás nagy figyelmet és szakértelmet igénylő tevékenység. Szerelőnk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, több ezer dugulást szüntetett már meg a 17. kerületben.

A lefolyók falára folyamatosan vastagabb szennyeződés rakódik le, ami évről évre egyre nagyobb lesz. A vízszintes szakaszokon gyakori hiba és probléma, hogy a vezeték falán vízkő képződik, és ez megvastagodva szűkíti a csatornák keresztmetszetét. A lerakódásban így könnyebben letapadnak a szennyeződések is. Ezeket csak rendszeres időközönként elvégzett gépi tisztítás szüntetheti meg hatékonyan. A különböző lefolyó tisztító vegyszerek használatánál óvatosnak kell lenni, mert néhány termék mellékhatása elég nagy károkat okozhat a lefolyórendszerünkben. A kültéri dugulások általában otthoni, házi módszerekkel a nagy átmérő és hossz miatt nem szüntethetők meg, ezért mindenképpen csak a gépi csatornatisztítás javasolt.


Konyhai mosogatók és fürdőszobák lefolyói duguláselhárítás XVII. kerület területén

konyhai mosogatók, a fürdőszobai összefolyók és lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással. A konyhában a mosogatás közben a lefolyóba kerülő ételdarabok, zsíradékok és olajok, a fürdőszobában a zuhanyzó, a kád és a mosdó vezetékében összegyűlt hajszálak és ruhadarabok a felelősek a dugulások kialakulásáért, de a nagyobb mennyiségű mosogatószer és mosószer is sokat ront a helyzeten.  duguláselhárítás 17. kerület A duguláselhárításnak jellemzően két elkülöníthető csoportja van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek leginkább az átmérőben térnek el egymástól, így a tisztításuk is különböző technikai eszközzel történik. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű (32 mm-110 mm) lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik.


Udvari csatornák tisztítása, karbantartása és duguláselhárítás XVII. kerület

A csatorna tisztítás az udvari szennyvíz csatornák és csapadékvíz csatornák, családi házak csatorna rendszere, társasházi főcsatornák tisztítása, amelyek átmérője általában nagyobb, mint 110 mm. 17. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű csővezetékek tisztítását. A lefolyók és csatornák eldugulását nem lehet mindig hosszútávon megakadályozni, ennek oka lehet akár a nem megfelelően kiépített lefolyórendszer, azonban néhány praktikus információt lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik annak dugulásmentes időszaka. A nagy sebességgel lefolyó szennyvíz magával sodorja a csatornák falára lerakódott szennyeződéseket, amely tulajdonképpen egy természetes tisztulási folyamat. Abban az esetben, amikor nincs megfelelő lejtésük a csatornáknak vagy akár vízszintesek, ott a vezetékek alján pang a szennyvíz, és szépen lassan lerakódások képződnek, amelyek később a dugulások okozója lesznek. Amikor egy lefolyó falán a szennyeződés egyre inkább megtapad, akkor a csatorna belső átmérője az idő során egyre inkább csökken, így kevesebb szennyvizet tud elnyelni.


Szakszerű gépi duguláselhárítás XVII. kerület területén azonnal

Amennyiben házilag nem sikerül megoldani a dugulást, hívjon bizalommal és 17. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta sok kellemetlenség. Szakemberünk gépi spirálos technikával végzi a duguláselhárítást, amely össze sem hasonlítható a kézi spirálos megoldásokkal. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítási technikák közül a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat 100 %-ban megoldja. A bontás nélkül duguláselhárítás biztosítja Önnek, hogy a padozat vagy falazat kibontása nélkül újra tökéletesen használhatóvá váljon a lefolyó vezeték rendszer, így ez nagy fefordulástól és költségtől kíméli meg Önt. Nem elhagyagolható, hogy bármilyen bontás komoly időbeli ráfordítással és költséggel is jár.

Célunk, hogy a duguláselhárítás a 17. kerületben a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett gyorsan, költségtakarékosan, szakszerűen, bontás nélkül történjen. Hívjon bizalommal, és a XVII. kerület duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal segít a duguláselhárításban, csatornatisztításban. A kerület ezen részein vállalunk kiemelt gyorsasággal duguláselhárítást: Régiakadémiatelep, Rákoskeresztúr, Madárdomb, Akadémiaújtelep, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoskert, Rákoshegy.

Duguláselhárítás 17. kerület - Ha bármilyen egyéb kérdése lenne a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 30 921 0948 számon, és azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne telefonálni, adja meg a telefonszámát, és mi igyekszünk gyorsan visszahívni, amikor Önnek éppen megfelel. Budapest 17. kerület duguláselhárítás 1996 óta a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt, több évtizedes szakmai rutinnal rendelkező szakember véleménye. Duguláselhárítás XVII. kerület azonnal:


17. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal segít Önnek:

Duguláselhárítás 17. kerület mosogató lefolyó

Duguláselhárítás XVII. kerület fürdőszobai lefolyó

Duguláselhárítás 17 kerület udvari csatorna

Duguláselhárítás XVII kerület alapvezeték

17. kerület duguláselhárítás egyéb csatorna

Duguláselhárítás 17. kerület egyéb kis átmérőjű lefolyó

XVII. kerület duguláselhárítás csatorna karbantartása 

Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, és helyét, majd adja meg a telefonszámát és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit:


 

Keressen minket a népszerű közösségi oldalakon is:

duguláselhárítás 17 kerület instagram

dugulás 17 kerület twitteren

duguláselhárítás xvii. kerület pinteresten

duguláselhárítás 17. kerület facebook

dugulás xvii linkedinen

dugulás 17. blogger

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás XVII. kerületben azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat/dugulaselharitas-xvii-kerulet

dugulás 17 +3630 9210 948