Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Elérhetőségeink:

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Duguláselhárítás XVIII. kerület

Duguláselhárítás XVIII. kerület


Eldugult a csatorna vagy a lefolyó? Nem tud lefolyni a szennyvíz? Duguláselhárítás 18. kerület gyorsszolgálatunk azonnal segít Önnek.


Hívjon bizalommal, és a  duguláselhárítás XVIII. kerület 18. kerület duguláselhárítás gyorsszolgálatunk több évtizedes szakmai tapasztalattal, díjtalan kiszállással és kedvező áron szakszerűen, bontás nélkül segít a dugulás elhárításában. Csatornatisztítás, lefolyótisztítás, duguláselhárítás 18. kerület teljes területén korszerű gépekkel akár azonnal is.


Tel: 0630 921 0948 és 0620 398 2881


XVIII. kerület duguláselhárítás gyorsszolgálatunk akár 1-2 órán belül vállal garanciával korszerű gépekkel a 18. kerületben duguláselhárítást, csatornatisztítást, lefolyótisztítást. Szakterületeink a családi házakban, sorházakban és ikerházakban lévő minden lefolyó és csatorna, így a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, tisztítóaknák gépi tisztítása, karbantartása és duguláselhárítás budapest XVIII. kerületben. Vállalunk még továbbá társasházak főcsatornáinak és a lakások lefolyóinak és csatornáinak teljes körű szakszerű gépi tisztítását és duguláselhárítás 18. kerület területén belül.

Mosogató duguláselhárítás 18. kerület

Fürdőszobai duguláselhárítás xviii. kerület

Csatorna duguláselhárítás 18. ker.

A duguláselhárításra annak megkezdése előtt a megrendelő kérésére ingyenes árajánlatot tudunk adni, így a várható költségekről minden megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja, és ezek az előre megbeszélt költségek több vállalkozás gyakorlatával ellentétben nem változnak. Kedvezményekről és árakról a megfelelő menüpontokban található részletes tájékoztatás.

A honlapunkon további hasznos tanácsokat és segítségeket olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. Amennyiben már az eldugult vezetéket házilag nem sikerült kitisztítani, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás által okozott kár csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben. A konyhai mosogatók, a fürdőszobai összefolyók és lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással.


Mosogatók

konyhában mosogatásnál keletkezett duguláselhárítás xviii. kerületételdarabok, zsiradékok és olajok okozzák az esetek nagy részében a dugulásokat. A mosogató vezetékében lerakódott zsír makacs dugulásokat is tud okozni. A szűrő alkalmazása a mosogatóknál nem annyira javasolt, mivel az lecsökkenti a víz áramlását, így a zsír könnyebben kirakódik. Ezért legalább kéthetente egyszer javasolt a forróvizes öblítés, amikor körülbelül 10 liter felforralt vizet beleöntünk a lefolyóba. Sokszor a mosogató szifon eldugulása okoz csak problémát, amelyet házilag könnyedén megjavíthatunk. A szifon szétszedése és tisztítása nem igényel komolyabb szaktudást. Takarítsuk ki a szifont, és figyeljünk, hogy a tömítéseket ne szakítsuk el és a megfelelő helyre helyezzük vissza azokat. A vegyszerek használatánál legyünk óvatosak, ne kerüljön a bőrünkre vagy a szemünkbe a maró szerekből, továbbá szellőztessünk ki közben és utána alaposan. Lefolyótisztító granulátumokat lehetőleg ne használjunk, mert azok általában könnyen beleköthetnek a vezetékekbe, javításuk sokszor csak bontással lehetséges.


Fürdőszobák

A fürdőszobában a kádban, a zuhanyzóban és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak a felelősek elsősorban a dugulások kialakulásáért, de a nagyobb mennyiségű mosogatószerek, a sampon, vagy a mosószerek is rontanak a helyzeten. A fürdőszobai lefolyó dugulások egyik jele, amikor a kádból kihúzva a dugót a víz csak lassan folyik el, vagy feljön az összefolyóban, ami az átmérő leszűkülését és a dugulás kialakulását jelenti. Amennyiben kézi spirállal próbálkozunk, vigyáznunk kell, hogy ne csináljunk nagyobb kárt a lefolyóban, soha ne erőltessük, mert a lefolyó elrepedhet vagy akár el is törhet. Amikor a kézi spirál belecsavarodik a vezetékbe, akkor az könnyen bele is szorulhat, amit elég nehéz kiszedni, vagy egyáltalán nem is lehet bontás nélkül. Ha házi praktikákkal és módszerekkel nem sikerül megoldani a dugulást, hívjon minket bizalommal és 18. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjenek a dugulás okozta kellemetlenségek.


Udvari csatornák

Az udvari csatornák dugulásai otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a nagyobb hossz miatt nem szüntethetők meg, mert az így házilag elvégzett duguláselhárítás csak nagyon ritkán sikerül tartósan, ugyanis ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, általában hamarosan újra jelentkezik a probléma. Az ilyen házi módszerrel csak egy kis átmérőjű lyukat lehet készíteni a lerakódásokba, ami csak egy kis ideig lesz működőképes. Az alábbi segítség linkre kattintva részletes tájékoztatás található a házi technikák használatához. Ha házi módszerekkel és szerszámokkal már nem sikerütl megoldani a dugulást, hívjon minket bizalommal és duguláselhárítás XVIII. kerület gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta sok kellemetlenség. A korszerű gépi duguláselhárítás garantálja Önnek a bontás nélküli gyors, és tiszta megoldást, hogy a csatorna azonnal újra tökéletesen használható legyen. Szerelőnk több évtizedes rutinnal és nagy tapasztalattal rendelkezik, több ezer csatorna és lefolyó eldugulását szüntette már meg.


Duguláselhárítás fajtái

A duguláselhárításnak jellemzően két elkülöníthető csoportja van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek az átmérőben térnek el egymástól, így a tisztításuk is különböző eszközzel történik. A kültéri dugulások otthoni módszerekkel a hosszú csőszakasz, nagy átmérő miatt általában nem szüntethetők meg, ezért ezen csatornák tisztítása csak gépi módszerrel javasolt. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű (32-110mm) lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatornatisztítás az udvari szennyvíz csatornák és csapadékvíz csatornák, családi házak csatorna rendszere, társasházi főcsatornák tisztítása, amelyek átmérője általában meghaladja a 110 mm-t. 18. kerület duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz is korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű vezetékek tisztítását.


Házi módszerek veszélyei

A lefolyóvezetékek és a csatornák többnyire terhelésnek vannak kitéve, ugyanis a szennyvíz különböző kisebb és nagyobb méretű szennyeződéseket tartalmaz, ezért könnyen összegyűlhetnek a napi használatból eredő anyagok a lefolyókban. A házi módszereknél használt szerek általában ott használnak, ahol alkalmazzák őket, távolabb már nem jut el, ezért a fellazított szennyeződés késöbb újból lerakódhat, vagy akár nagyobb dugulást is okozhat. A duguláselhárító szerek leginkább csak megelőzésre, karbantartásra alkalmazhatók. A különböző lefolyótisztító vegyszerek használatánál is körültekintőnek és óvatosnak kell lenni, mert néhány termék mellékhatása nagy és költséges károkat tud okozni a lefolyórendszerünkben, ezek akár bele is keményedhetnek a csőbe. A házilag elvégzett duguláselhárítás ritkán sikerül, de ha a dugulást sikerült is látszólag megoldanunk, általában hamarosan újra jelentkezik a probléma, mert ilyen módszerrel csak egy kis átmérőjű lyukat lehet csinálni a lerakódásokba. A lefolyók és csatornák dugulását nem lehet mindig megelőzni, ennek oka lehet akár a nem megfelelően kiépített csőrendszer is, azonban néhány praktikus tanácsot és ötletet lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik annak dugulásmentes időszaka.


Szakszerű duguláselhárítás

A gyorsan áramló szennyvíz magával sodorja a vezetékek falára lerakódott szennyeződéseket, amely normál esetben egy természetes tisztulási folyamat. Ha nincs megfelelő lejtésük a szennyvízcsöveknek vagy szinte vízszintesek, akkor a vezetékek alján pang a szennyvíz, és szépen lassan egyre nagyobb lerakódás képződik, ami később a dugulások okozója lesz. Amikor egy lefolyó falán a szennyeződés egyre inkább megtapad, akkor a csatorna belső átmérője az idő során egyre lecsökken, így kevesebb vizet tud elnyelni. A lefolyók falára idővel még vastagabb szennyeződés rakódik le, ami évről évre egyre nagyobb lesz. A vízszintes szakaszokon gyakori hiba, hogy a cső falán vízkő képződik, és ez megvastagodva egyre szűkíti a lefolyó vezeték átmérőjét. A lerakódásban könnyen megtapad a szennyeződés is. Ezeket az elzáródásokat kizárólag rendszerességgel elvégzett gépi tisztítás szüntetheti csak meg. 18. kerületi duguláselhárítással foglalkozó szakemberünk speciális gépi spirálos technikával végzi a duguláselhárítást, amely össze sem hasonlítható a kézi spirálos megoldásokkal. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítási technikák közül a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat 100 %-ban megoldja. A bontás nélkül dugulás elhárítása biztosítja, hogy a padozat vagy falazat megbontása nélkül újra tökéletesen használható legyen a lefolyórendszer, így ez általában nagy fefordulástól és költségtől kíméli meg Önt, továbbá a bontás és helyreállítás szinte mindig komoly költséggel is jár. Célunk, hogy a duguláselhárítás a 18. kerületben a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellet gyorsan, hatékonyan, költségtakarékosan, bontás nélkül történjen. Duguláselhárítást 18. kerület ezen részein vállalunk kiemelt gyorsasággal: Ferihegy, Ganzkertváros, Szemeretelep, Pestszentimre, Pestszentlőrinc. 

Duguláselhárítás 18. kerület - Ha bármilyen kérdése lenne a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 30 921 0948 számon, és mi segítünk Önnek.

Ha nem szeretne telefonálni, adja meg a telefonszámát, és mi igyekszünk gyorsan visszahívni, amikor Önnek éppen megfelel. Budapest 18. kerület duguláselhárítás 1996 óta van a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye. Duguláselhárítás XVIII. kerület azonnal:


18. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal segít Önnek:

Duguláselhárítás 18. kerület mosogató lefolyók

Duguláselhárítás XVIII. kerület fürdőszobai lefolyók

Duguláselhárítás 18 kerület udvari csatornák

Duguláselhárítás XVIII kerület alapvezetékek

18. kerület duguláselhárítás egyéb csatornák

Duguláselhárítás 18. kerület egyéb kis átmérőjű lefolyók

XVIII. kerület duguláselhárítás csatorna karbantartás

Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, és helyét, majd adja meg a telefonszámát és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit:


Keressen minket a népszerű közösségi oldalakon is:

duguláselhárítás 18 kerület instagramon

dugulás 18 kerület twitter

duguláselhárítás xviii. kerület pinterest

duguláselhárítás 18. kerület facebookon

dugulás xviii linkedin

dugulás 18. bloggeren

Precíz munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás XVIII. kerület területén azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat/dugulaselharitas-xviii-kerulet

dugulás 18 +3630 921 0948