Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Elérhetőségeink:

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

XXI. kerület duguláselhárítás Csepel

XXI. kerület duguláselhárítás Csepel


Eldugult a csatorna, a lefolyó, nem folyik le a víz? Duguláselhárítás Csepel területén azonnal


Hívjon bizalommal, és a  duguláselhárítás csepel csepel duguláselhárítás gyorsszolgálatunk, díjtalan kiszállással és kedvező áron több évtizedes tapasztalattal, garanciával, szakszerűen segít a Önnek a dugulások elhárításában. Szakterületünk a lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Csepel teljes területén bontás nélkül.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Csepeli duguláselhárítás gyorsszolgálatunk Csepelen akár 2 órán belül vállal duguláselhárítást, csatornatisztítást, lefolyótisztítást. Szakterületeink az épületen belüli és kívüli duguláselhárítás, így a lakásokban, családi házakban lévő minden lefolyó, a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, tisztítóaknák gépi tisztítása, karbantartása és duguláselhárítás Csepel területén. Vállalunk még társasházak főcsatornáinak, közös lefolyóinak, udvari csatornáinak és a lakások lefolyóinak és csatornáinak tisztítását, teljes körű szakszerű gépi duguláselhárítás Csepelen. A duguláselhárításra az elkezdése előtt a megrendelő kérésére ingyenes árajánlatot tudunk adni, így a várható költségekről minden megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja. Kedvezményekről és árakról a menüpontokban található részletes tájékoztatás.


Dugulások megelőzése és a lefolyó vezetékek karbantartása házi módszerekkel

Honlapunkon további hasznos tanácsok olvashatók a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. A házi módszerek általában ott használnak, ahol alkalmazzák őket, távolabbra már nem jutnak el, ezért a fellazított szennyeződés késöbb újra lerakódhat, vagy akár nagyobb dugulásokat is okozhat.

A nagy sebességgel lefolyó szennyvíz magával sodorja a vezetékek falára lerakódott szennyeződéseket, amely egy természetes tisztulási folyamat. Abban az esetben, amikor nincs megfelelő lejtésük a szennyvízcsöveknek vagy szinte vízszintesek, ott a vezetékek alján pang a szennyvíz, és szépen lassan lerakódás képződik, ami később a dugulások okozója lesz. Amikor egy lefolyó falán a szennyeződés egyre inkább megtapad, akkor a cső belső átmérője az idő során lecsökken, így egyre kevesebb vizet tud elnyelni. A lefolyók falára lerakódott szennyeződés folyamatosan vastagszik, így az évről évre egyre nagyobb lesz. A vízszintes szakaszokon gyakori probléma, hogy a vezeték falán vízkő képződik, és ez megvastagodva egyre szűkíti a csővezeték keresztmetszetét. A lerakódásban így könnyen letapad a szennyeződés is. Ezeket az elzáródásokat kizárólag rendszeres időközönként elvégzett gépi tisztítás szüntetheti csak meg. Amennyiben már eldugult a lefolyóvezeték, és házilag nem sikerült semmilyen módszerrel megoldani a dugulást, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta kár és probléma csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben.


Mosogató lefolyó vezetékek és rendszerek

konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó és lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással. A konyhában mosogatás közben keletkezett ételdarabok, zsíradék és olajok okozzák leginkább az eldugulásokat. A mosogató lefolyó rendszerben lerakódott zsír és vízkő a hosszabb vezetékeknél komolyabb dugulást okozhatnak. A szűrő alkalmazása a mosogatóknál nem javasolt, mert csökkenti a víz áramlását, ezért a zsír könnyen lerakódik. Kéthetente legalább egyszer javasolt a forróvizes átöblítés, amikor nagyjából 15 liter felforralt vizet beleöntünk a lefolyóba. Sokszor a mosogató szifon dugulása okoz csak problémát, ezt házilag is könnyedén megjavíthatjuk. A szifon szétszerelés és kitisztítása nem igényel komolyabb szaktudást. Tisztítsuk ki a szifont, és figyeljünk rá, hogy a tömítéseket ne tépjük el és azokat a megfelelő helyükre helyezzük vissza. A vegyszerek használatánál óvatosak legyünk, ne kerüljön a bőrünkre vagy a szemünkbe a vegyszerekből, továbbá szellőztessünk ki közben és utána alaposan. Lefolyó tisztító porokat vagy granulátumokat lehetőleg ne használjunk, mert azok általában bele tudnak kötni a vezetékekbe, javításuk általában csak bontással lehetséges.


Fürdőszoba lefolyói

A fürdőszobában a kádban, a zuhanyzóban és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak és ruhadarabok a felelősek elsősorban a dugulások kialakulásáért, de a nagyobb mennyiségű mosogatószer és a mosószer is sokat tud rontani a helyzeten. A fürdőszobai lefolyó eldugulások egyik előjele lehet az, amikor a kádból kihúzva a dugót a víz lassan folyik el, vagy éppen feljön az összefolyóban, ami az átmérő leszűkülését és a dugulások kialakulását jelenti. Ha kézi spirállal próbálkozunk, vigyázzunk, hogy ne csináljunk nagyobb kárt a lefolyóban, véletlenül se erőltessük, mert a lefolyó megrepedhet és akár el is törhet. Amikor a kézi spirál belecsavarodik a lefolyó vezetékbe, akkor az könnyen bele is szorulhat, amit késöbb elég nehéz lesz kiszedni, vagy akár egyáltalán nem is lehet bontás nélkül. Ha házi praktikákkal és módszerekkel nem sikerül megoldani a dugulást, hívjon minket bizalommal és Csepel duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás és a többi ezzel kapcsolatos kellemetlenség. A különböző lefolyótisztító szerek alkalmazásánál óvatosnak kell lenni, mert néhány termék mellékhatása elég nagy károkat tud okozni a lefolyórendszerben.


Udvari csatornákról

A kültéri dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a nagyobb hossz miatt nem szüntethetők meg. A házilag elvégzett duguláselhárítás csak nagyon ritkán sikerül tartósan, mert ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, általában hamarosan újra jelentkezik a probléma, mert ilyen módszerrel csak egy kis átmérőjű lyukat lehet készíteni a lerakódásokba. Az alábbi segítség linkre kattintva részletes tájékoztatást talál a házi módszerek használatához. Ha házi technikákkal és szerszámokkal már nem sikerül megoldani a dugulást, hívjon minket bizalommal és csepeli duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta sok kellemetlenség. A bontás nélkül duguláselhárítás garantálja Önnek, hogy a padozat vagy falazat kibontása nélkül újra használható legyen a lefolyóvezeték, így ez általában nagy fefordulástól és költségtől kíméli meg Önt, továbbá a bontás komoly anyagi kiadással is jár. Szerelőnk több évtizedes, nagy tapasztalattal rendelkezik, több ezer dugulást szüntetett már meg.


Korszerű gépi duguláselhárítás Csepel területén azonnal

A duguláselhárításnak két egymástól jól elkülöníthető típusa van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek leginkább az átmérőben térnek el egymástól, így a tisztításuk is különböző eszközzel, gépekkel történik. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű (32mm-110mm) lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatornatisztítás az udvari szennyvíz csatornák és csapadékvíz csatornák, családi házak csatorna rendszere, társasházi főcsatornák tisztítása, amelyek átmérője általában nagyobb, mint 110 mm. Csepeli duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű vezetékek tisztítását. A vezetékek eldugulását nem lehet mindig megakadályozni, ennek oka lehet akár a nem megfelelően kiépített csőrendszer, azonban néhány praktikus tanácsot lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik annak dugulásmentes időszaka. Szakemberünk speciális gépi spirálos technikával végzi a duguláselhárítást, amely össze sem hasonlítható a hagyományos kézi spirálos megoldásokkal. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítási technikák közül a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat közel 100 %-ban megoldja. Duguláselhárítást Csepel alábbi részein vállalunk kiemelt gyorsasággal: Csepel, Csepel-Belváros, Csepel-Csillagtelep, Csepel-Erdőalja, Csepel-Erdősor,  21. kerület duguláselhárítás csepel Csepel-Gyártelep, Csepel-Háros, Csepel-Kertváros, Csepel-Királyerdő, Csepel-Királymajor, Csepel-Ófalu, Csepel-Rózsadomb, Csepel-Szabótelep, Csepel-Szigetcsúcs. Célunk, hogy a duguláselhárítás Csepelen a megrendelő igényeinek figyelembevételével hatékonyan, költségtakarékosan, bontás nélkül történjen.

Duguláselhárítás Csepel - Ha bármilyen kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 20 3982 881 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Amennyiben nem szeretne telefonálni, adja meg a telefonszámát, és mi igyekszünk gyorsan visszahívni, amikor Önnek éppen megfelel. Csepel duguláselhárítás 1996 óta a lakosság szolgálatában.

Fontos segítség lehet a duguláselhárítás témakörében a tapasztalt szakember véleménye. Duguláselhárítás Csepel területén garanciával:


Csepeli duguláselhárítás gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal segít Önnek:

Csepel duguláselhárítás mosogató lefolyók

Duguláselhárítás Csepel fürdőszoba lefolyók

Duguláselhárítás Csepel udvari csatornák

Csepel duguláselhárítás alapvezeték

Duguláselhárítás Csepel egyéb csatornák

Duguláselhárítás Csepel egyéb lefolyó

Csepel duguláselhárítás csatorna karbantartás

Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, és helyét, majd adja meg a telefonszámát és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit:


Keressen minket a népszerű közösségi oldalakon is:

duguláselhárítás Csepel instagramon

dugulás Csepel twitter

duguláselhárítás Csepel pinteresten

duguláselhárítás Csepel facebook

dugulás csepel linkedin

dugulás csepel Bloggeren

Duguláselhárítás Csepelen azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat/dugulaselharitas-xxi-kerulet  

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

csepel dugulás +3630 9210 948