Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

XXI. kerület duguláselhárítás Csepel

XXI. kerület duguláselhárítás Csepel


Eldugult a csatorna, a lefolyó, nem folyik le a víz? Duguláselhárítás Csepel területén azonnal


Hívjon bizalommal, és a  duguláselhárítás csepel csepel duguláselhárítás gyorsszolgálatunk, díjtalan kiszállással és kedvező áron több évtizedes tapasztalattal, garanciával, szakszerűen segít a Önnek a dugulások elhárításában. Szakterületünk a lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Csepel teljes területén bontás nélkül.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Csepeli duguláselhárítás gyorsszolgálatunk Csepelen akár 2 órán belül vállal duguláselhárítást, csatornatisztítást, lefolyótisztítást. Szakterületeink az épületen belüli és kívüli duguláselhárítás, így a lakásokban, családi házakban lévő minden lefolyó, a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, tisztítóaknák gépi tisztítása, karbantartása és duguláselhárítás Csepel területén. Vállalunk még társasházak főcsatornáinak, közös lefolyóinak, udvari csatornáinak és a lakások lefolyóinak és csatornáinak tisztítását, teljes körű szakszerű gépi duguláselhárítás Csepelen. A duguláselhárításra az elkezdése előtt a megrendelő kérésére ingyenes árajánlatot tudunk adni, így a várható költségekről minden megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja. Kedvezményekről és árakról a menüpontokban található részletes tájékoztatás.


Dugulások megelőzése és a lefolyó vezetékek karbantartása házi módszerekkel

Honlapunkon további hasznos tanácsok olvashatók a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. A házi módszerek általában ott használnak, ahol alkalmazzák őket, távolabbra már nem jutnak el, ezért a fellazított szennyeződés késöbb újra lerakódhat, vagy akár nagyobb dugulásokat is okozhat.

A nagy sebességgel lefolyó szennyvíz magával sodorja a vezetékek falára lerakódott szennyeződéseket, amely egy természetes tisztulási folyamat. Abban az esetben, amikor nincs megfelelő lejtésük a szennyvízcsöveknek vagy szinte vízszintesek, ott a vezetékek alján pang a szennyvíz, és szépen lassan lerakódás képződik, ami később a dugulások okozója lesz. Amikor egy lefolyó falán a szennyeződés egyre inkább megtapad, akkor a cső belső átmérője az idő során lecsökken, így egyre kevesebb vizet tud elnyelni. A lefolyók falára lerakódott szennyeződés folyamatosan vastagszik, így az évről évre egyre nagyobb lesz. A vízszintes szakaszokon gyakori probléma, hogy a vezeték falán vízkő képződik, és ez megvastagodva egyre szűkíti a csővezeték keresztmetszetét. A lerakódásban így könnyen letapad a szennyeződés is. Ezeket az elzáródásokat kizárólag rendszeres időközönként elvégzett gépi tisztítás szüntetheti csak meg. Amennyiben már eldugult a lefolyóvezeték, és házilag nem sikerült semmilyen módszerrel megoldani a dugulást, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta kár és probléma csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben.


Mosogató lefolyó vezetékek és rendszerek

konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó és lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással. A konyhában mosogatás közben keletkezett ételdarabok, zsíradék és olajok okozzák leginkább az eldugulásokat. A mosogató lefolyó rendszerben lerakódott zsír és vízkő a hosszabb vezetékeknél komolyabb dugulást okozhatnak. A szűrő alkalmazása a mosogatóknál nem javasolt, mert csökkenti a víz áramlását, ezért a zsír könnyen lerakódik. Kéthetente legalább egyszer javasolt a forróvizes átöblítés, amikor nagyjából 15 liter felforralt vizet beleöntünk a lefolyóba. Sokszor a mosogató szifon dugulása okoz csak problémát, ezt házilag is könnyedén megjavíthatjuk. A szifon szétszerelés és kitisztítása nem igényel komolyabb szaktudást. Tisztítsuk ki a szifont, és figyeljünk rá, hogy a tömítéseket ne tépjük el és azokat a megfelelő helyükre helyezzük vissza. A vegyszerek használatánál óvatosak legyünk, ne kerüljön a bőrünkre vagy a szemünkbe a vegyszerekből, továbbá szellőztessünk ki közben és utána alaposan. Lefolyó tisztító porokat vagy granulátumokat lehetőleg ne használjunk, mert azok általában bele tudnak kötni a vezetékekbe, javításuk általában csak bontással lehetséges.


Fürdőszoba lefolyói

A fürdőszobában a kádban, a zuhanyzóban és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak és ruhadarabok a felelősek elsősorban a dugulások kialakulásáért, de a nagyobb mennyiségű mosogatószer és a mosószer is sokat tud rontani a helyzeten. A fürdőszobai lefolyó eldugulások egyik előjele lehet az, amikor a kádból kihúzva a dugót a víz lassan folyik el, vagy éppen feljön az összefolyóban, ami az átmérő leszűkülését és a dugulások kialakulását jelenti. Ha kézi spirállal próbálkozunk, vigyázzunk, hogy ne csináljunk nagyobb kárt a lefolyóban, véletlenül se erőltessük, mert a lefolyó megrepedhet és akár el is törhet. Amikor a kézi spirál belecsavarodik a lefolyó vezetékbe, akkor az könnyen bele is szorulhat, amit késöbb elég nehéz lesz kiszedni, vagy akár egyáltalán nem is lehet bontás nélkül. Ha házi praktikákkal és módszerekkel nem sikerül megoldani a dugulást, hívjon minket bizalommal és Csepel duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás és a többi ezzel kapcsolatos kellemetlenség. A különböző lefolyótisztító szerek alkalmazásánál óvatosnak kell lenni, mert néhány termék mellékhatása elég nagy károkat tud okozni a lefolyórendszerben.


Udvari csatornákról

A kültéri dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a nagyobb hossz miatt nem szüntethetők meg. A házilag elvégzett duguláselhárítás csak nagyon ritkán sikerül tartósan, mert ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, általában hamarosan újra jelentkezik a probléma, mert ilyen módszerrel csak egy kis átmérőjű lyukat lehet készíteni a lerakódásokba. Az alábbi segítség linkre kattintva részletes tájékoztatást talál a házi módszerek használatához. Ha házi technikákkal és szerszámokkal már nem sikerül megoldani a dugulást, hívjon minket bizalommal és csepeli duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta sok kellemetlenség. A bontás nélkül duguláselhárítás garantálja Önnek, hogy a padozat vagy falazat kibontása nélkül újra használható legyen a lefolyóvezeték, így ez általában nagy fefordulástól és költségtől kíméli meg Önt, továbbá a bontás komoly anyagi kiadással is jár. Szerelőnk több évtizedes, nagy tapasztalattal rendelkezik, több ezer dugulást szüntetett már meg.


Korszerű gépi duguláselhárítás Csepel területén azonnal

A duguláselhárításnak két egymástól jól elkülöníthető típusa van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek leginkább az átmérőben térnek el egymástól, így a tisztításuk is különböző eszközzel, gépekkel történik. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű (32mm-110mm) lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatornatisztítás az udvari szennyvíz csatornák és csapadékvíz csatornák, családi házak csatorna rendszere, társasházi főcsatornák tisztítása, amelyek átmérője általában nagyobb, mint 110 mm. Csepeli duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű vezetékek tisztítását. A vezetékek eldugulását nem lehet mindig megakadályozni, ennek oka lehet akár a nem megfelelően kiépített csőrendszer, azonban néhány praktikus tanácsot lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik annak dugulásmentes időszaka. Szakemberünk speciális gépi spirálos technikával végzi a duguláselhárítást, amely össze sem hasonlítható a hagyományos kézi spirálos megoldásokkal. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítási technikák közül a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat közel 100 %-ban megoldja. Duguláselhárítást Csepel alábbi részein vállalunk kiemelt gyorsasággal: Csepel, Csepel-Belváros, Csepel-Csillagtelep, Csepel-Erdőalja, Csepel-Erdősor,  21. kerület duguláselhárítás csepel Csepel-Gyártelep, Csepel-Háros, Csepel-Kertváros, Csepel-Királyerdő, Csepel-Királymajor, Csepel-Ófalu, Csepel-Rózsadomb, Csepel-Szabótelep, Csepel-Szigetcsúcs. Célunk, hogy a duguláselhárítás Csepelen a megrendelő igényeinek figyelembevételével hatékonyan, költségtakarékosan, bontás nélkül történjen.

Duguláselhárítás Csepel - Ha bármilyen kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 20 3982 881 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Amennyiben nem szeretne telefonálni, írjon nekünk és mi igyekszünk gyorsan válaszolni vagy visszahívhatjuk, amikor Önnek éppen megfelel. Csepel duguláselhárítás 1996 óta a lakosság szolgálatában.

Fontos segítség lehet a duguláselhárítás témakörében a tapasztalt szakember véleménye. Duguláselhárítás Csepel területén garanciával:


Csepeli duguláselhárítás gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal segít Önnek:

Csepel duguláselhárítás mosogató lefolyók

Duguláselhárítás Csepel fürdőszoba lefolyók

Duguláselhárítás Csepel udvari csatornák

Csepel duguláselhárítás alapvezeték

Duguláselhárítás Csepel egyéb csatornák

Duguláselhárítás Csepel egyéb lefolyó

Csepel duguláselhárítás csatorna karbantartás

Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Kérhet előre is árajánlatot vagy összetettebb, előre nehezen elmagyarázható munkák esetén külön kérésre díjtalan helyszíni felmérést duguláselhárítás gyorsszolgálatunktól. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, helyét és gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit:


Keressen minket a népszerű közösségi oldalakon is:

duguláselhárítás Csepel instagramon

dugulás Csepel twitter

duguláselhárítás Csepel pinteresten

duguláselhárítás Csepel facebook

dugulás csepel linkedin

dugulás csepel Bloggeren

Duguláselhárítás Csepelen azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat/dugulaselharitas-xxi-kerulet  

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

csepel dugulás +3630 9210 948