Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Duguláselhárítás azonnal, garanciával

Duguláselhárítás azonnal


Eldugult a lefolyó vagy a csatorna? Duguláselhárítás bontás nélkül, garanciával.


Duguláselhárítás több évtizedes tapasztalattal korszerű gépekkel, szakszerűen, díjtalan kiszállással és kedvező áron.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 398 28 81


Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk vállal lefolyók, Duguláselhárításcsatornák minden típusának és átmérőjének dugulás elhárítását, mint a konyhai és fürdőszobai lefolyórendszerek, főcsatornák, társasházi alapvezetékek, udvari csatornák bontás nélküli gépi tisztítását, duguláselhárítását, zsírtalanítását, karbantartását nagy tapasztalattal bontás nélkül, azonnal és garancíával. Gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz is korszerű, minőségi gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben tudjuk elvégezni a különböző átmérőjű vezetékek tisztítását.


Duguláselhárítás szakszerűen, korszerű gépekkel

A duguláselhárításnak két típusa van: a lefolyó tisztítás és a csatorna tisztítás. A két eljárás leginkább az átmérő miatt tér el egymástól, így a tisztítás is különböző eszközökkel történik. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai lefolyók, így a zuhanyzók, kádak, mosdók, és egyéb kis átmérőjű lefolyóinak gépi tisztítása és karbantartása tartozik. A csatorna tisztítása az udvari szennyvízcsatornák és csapadékvíz csatornák, így a családi házak teljes csatorna rendszere, társasházi főcsatornák tisztítása, amelyek átmérője többnyire meghaladja a 110 mm-t. A lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz duguláselhárítás gyorsszolgálatunk kizárólag korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben tudjuk elvégezni a különböző átmérőjű vezetékek gépi tisztítását. Amennyiben további bármilyen felmerülő kérdése lenne, telefonáljon nekünk és mi szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű információt kapjon. Szakemberünk speciális gépi spirálos technikával végzi a duguláselhárítást, amely össze sem hasonlítható a hagyományos kézi spirálos technikákkal. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítási technikák közül a legbiztonságosabb és leghatékonyabb módszer.


Lefolyótisztítás és csatornatisztítás

Mosogató eldugulása az egyikMosogató duguláselhárítás legjellemzőbb dugulás a lakásokban, még inkább a családi házakban. Okai közül kiemelhető a kis átmérőjű, vagy esetleg túl nagy átmérőjű lefolyóvezeték negatív lejtéssel, hosszú szakaszokkkal és sok törésponttal, víztakarékos mosogatógép üzemeltetése, sok melegvíz helyett kevés hideg víz használata.

A mosdó eldugulása jellemzőmosdó duguláselhárítás, általában sűrűn előforduló dugulás a lakásokban, családi házakban. Okai a túlzottan kis átmérőjű, általában 32 mm-es lefolyóvezeték alkalmazása, víztakarékos mosógép üzemeltetése.

 

A kád, a zuhanyzóLefolyótisztítás vagy éppen a padlóösszefolyó dugulása is gyakran előforduló hiba a lakásokban és családi házakban egyaránt, amelyeknek az okai az eddig említett okokon kívül még a lapos és kevés vízmennyiséget átengedő szifonok, továbbá a szűrők hiánya vagy azok helytelen használata.

 

A csatornatisztítás udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, főcsatornák, családi házak csatorna rendszere, fürdőszobai csatornák, társasházi csatorna strangok és egyéb kül- és beltéri csatornák tisztítása. A duguláselhárítás folyamán szükség esetén különböző méretű tisztítófejeket alkalmazunk, hogy a csővezeték teljes átmérőben legyen megtisztítva.


Dugulások megelőzése házi módszerekkel és praktikákkal, karbantartás

Honlapunkon sok hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése céljából. Amennyiben már eldugult a lefolyó vagy a csatorna vezeték, és házilag már nem sikerült megoldani a problémát, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta kár csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a csatornarendszerünkben. A lefolyó eldugulását nem lehet mindig teljesen megakadályozni, ennek oka lehet akár a rosszul megépített vezetékrendszer, azonban néhány praktikus tanácsot lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik a vezeték dugulásmentes időszaka.


Lefolyók általános hibái

konyhai mosogató vezetéke, a fürdőszobai összefolyó és lefolyó vezeték, továbbá az udvari csatornák azon részei a lakásunknak, ahol a leginkább találkozhatunk dugulásokkal. A konyhában mosogatás közben keletkező ételdarabok, a fürdőszobában a kád, a zuhanyzó, és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak, ruhadarabok és szappanlerakódások a felelősek a dugulások kialakulásáért, de a nagy mennyiségű mosogatószer vagy mosószer is sokat tud rontani a kialakult állapoton. Ilyen esetekben hívjon minket bizalommal és duguláselhárításban gyorsszolgálatunk azonnal segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta rengeteg kellemetlenség.


Fürdőszobai lefolyó vezetékek szakszerű duguláselhárítása

A fürdőszobában a kádnál, a zuhanyzónál és a mosdónál találkozhatunk leginkább a dugulásokkal. A fürdőszobai vezetékek eldugulásának egyik jele lehet az, amikor nagyobb mennyiségű vizet leengedve a szennyvíz csak lassabban tud elfolyni, vagy feljön a központi összefolyóban. Ez az átmérő szűkülését, a dugulás kialakulását jelzi. Abban az esetben, ha hagyományos kézi spirállal próbálkozunk fontos, hogy ne okozzunk nagyobb kárt a lefolyóban, ne erőltessük a szerszámot, mert a lefolyó vezeték el is repedhet vagy akár eltörhet. A házilag végzett duguláselhárítás folyamán a kézi spirál bele is tud csavarodni a lefolyó vezetékébe, ezután könnyen bele is tud szorulni, amit késöbb nehéz lesz kivenni, vagy akár nem is lehet bontás nélkül. Amikor már egyszerű módszerekkel nem sikerül megoldani a dugulást, hívjon minket bizalommal és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulással járó sok kellemetlenség. A különböző lefolyótisztító vegyszerek használatánál nagyon óvatosnak kell lenni, mert néhány szer mellékhatása nagy károkat és problémákat tud okozni a lefolyó és csatorna rendszerünkben.

 

Mosogató duguláselhárítás nagy tapasztalattal

A konyhai mosogató lefolyóknál a mosogatás folyamán keletkező zsiradékok és olajok idézik elő az esetek nagy részében az dugulásokat. A mosogató vezetékében lerakódott zsír nagyon kemény dugulásokat is okozhat. A szűrő használata a mosogatóknál nem annyira javasolt, mert az gátolja a víz áramlását, lassítja a lefolyást, így a zsír könnyebben kirakódhat. Célszerű hetente egyszer forróvizes öblítést végezni, amikor körülbelül 10 liter forró vizet hirtelen beleöntünk a mosogató lefolyójába. Előfordulhat az is, hogy csak a mosogató szifonjának eldugulása okoz problémát, amit házilag könnyedén ki tudunk tisztítani. A szifon szerelése és kitisztítása nem igényel nagyobb szaktudást. Takarítsuk ki a szifont alaposan, és ügyeljünk rá, hogy a tömítéseket ne tépjük el és mindegyik tömítést a megfelelő helyre helyezzük vissza. A vegyszerek alkalmazásánál legyünk óvatosak, hogy ne kerüljön a bőrünkre vagy a szemünkbe a maró szerekből, továbbá szellőztessük ki a lakást azok használata közben és utána alaposan. Lefolyótisztító porokat és granulátumokat ne sűrűn használjunk, mert azok igen könnyen bele tudnak kötni a lefolyó vezetékébe, javításuk csak bontással lehetséges.

Akciónk: mosogató duguláselhárítása már 6500 Ft-tól.


Udvari csatorna vezeték duguláselhárítása géppel

Az udvari dugulások többnyire az otthoni eszközökkel, szerszámokkal a nagy átmérő és hosszú távolság miatt nem szüntethetők meg hatékonyan. A házi módszerekkel elvégzett duguláselhárítás ezért csak nagyon ritkán sikerül tartósan, ugyanis ha a dugulást látszólag sikerült is elhárítanunk, a probléma általában hamar újra jelentkezik, mert egyszerű házi technikával csak egy kis átmérőjű lyukat lehet készíteni a lerakódásokba és a szennyeződésekbe. Ha az alábbi segítség linkre rákattint, akkor részletes tájékoztatást találhat a házi technikák és módszerek sikeres alkalmazásához. Ha már házi eszközökkel nem sikerül elhárítani a dugulást, telefonáljon nekünk és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás és a vele együtt járó rengeteg kellemetlenség. A bontás nélküli szakszerű gépi duguláselhárítás biztosítja Önnek, hogy padló vagy fal kibontása nélkül újra tökéletesen működő legyen a csatornavezeték, így ez általában nagy fefordulástól kíméli meg Önt, továbbá a bontás sokszor nagy anyagi kiadással, ráfordítással is jár. Szerelőnk több évtizedes nagy tapasztalattal és rutinnal rendelkezik, több ezer dugulást szüntetett már meg sikeresen és tartósan.


A duguláselhárítási módszerei és a munka folyamata

A szerelő szükség esetén akár 1 órán belül megérkezik a helyszínre, felméri a helyzetet és a legoptimálisabb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást szakszerűen, tisztán, bontás nélkül. Speciális gépi spirálos technikával végezzük a tisztítást, amely össze sem hasonlítható a kézi spirálos megoldásokkal.

A gépi spirálos tisztítás a duguláselhárítási technikákban a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer. A tisztításkor speciális spirálokat használunk, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat 100%-ban megoldja.
Magasnyomású tisztítás nagynyomású géppel általában 100 bar nyomással történik, és akár 100 méteres szakaszt is át lehet tisztítani vele. Kiemelten a hordalékok eltávolítása a fő feladata, amit a gépi spirállal nem lehet elvégezni. Lakásokban és családi házakban ez kockázatos megoldás is lehet, mivel a víz el tudja árasztani akár az épületet, ezért csak kivételes esetekben javasoljuk ezt a módszert.

Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 0630-9210-948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Kérhet előre is árajánlatot vagy összetettebb, előre nehezen elmagyarázható munkák esetén külön kérésre díjtalan helyszíni felmérést duguláselhárítás gyorsszolgálatunktól. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, helyét és gyorsszolgálatunk mihamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el?:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud minket felhívni telefonon, úgy itt megadhatja telefonszámát, és mi visszahívhatjuk Önt. Ha összetettebb a dugulás, itt leírhatja nekünk részletesebben is:

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06-30-921-0948 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne telefonálni, írjon nekünk és mi igyekszünk gyorsan válaszolni vagy visszahívhatjuk, amikor Önnek éppen megfelel. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk 1996 óta áll a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye:


 Duguláselhárítás több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948

 

duguláselhárítás Youtube-on

duguláselhárítás docs

duguláselhárítás slides

duguláselhárítás jamboard

duguláselhárítás google photos

duguláselhárítás mewe

duguláselhárítás mix

duguláselhárítás tiktok

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás

1. Mosogató duguláselhárítás Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás

3. Mosdó duguláselhárítás Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm

5. Udvari csatorna duguláselhárítás

5. Udvari csatorna duguláselhárítás Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm

6. Csatornák és lefolyók karbantartása

6. Csatornák és lefolyók karbantartása Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm

7. Társasházi lefolyók duguláselhárítása

7. Társasházi lefolyók duguláselhárítása Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm

Kedvezmények és Infók

Megosztás

Segítség a dugulások megelőzéséhez, tanácsok

Hasznos tippek, ötletek és technikák

A lefolyóvezetékek és a csatornák a mindennapos, intenzív használatuk folyamán hosszútávon a különböző kisebb és nagyobb méretű és anyagú szennyeződések miatt komoly terhelésnek vannak kitéve. Ennek következtében a nem kellő odafigyeléssel és szakértelemmel megtervezett és kiépített lefolyóvezeték vagy csatornarendszer alacsony, sokszor negatív lejtése, továbbá alul vagy felülméretezett átmérő kiválasztása a csővezetékekben a dugulások kialakulását nagymértékben elősegítik. A duguláselhárításnál az átmérők és csőtipusok miatt megkülönböztetjük a lefolyótisztítást és a csatornatisztítást. A lefolyótisztítás közé tartozik a mosogatók és fürdőszobai lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű lefolyóinak tisztítása. A csatornatisztítás az udvari szennyvízcsatornák csatorna rendszere, amelyek átmérője általában meghaladja a 100 mm-t. A mosogató rendszereknél az ételek, a zsiradékok és az egyéb konyhai hulladékok, mint a darabolt zöldégek lefolyóba engedése okozhatnak dugulásokat, ezzel szemben a fürdőszobai rendszereknél a haj, a ruhák, a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveréke okozhat rövidebb vagy hosszabb távon dugulást. A dugulásokat házilag is megoldhatjuk, bár a házi duguláselhárítás a technológiai hiányosságok miatt ritkán sikerül tartósan. A házi módszerek általában ott használnak, ahol alkalmazzák őket, távolabb már nem jut el, ezért a fellazított szenny késöbb újra lerakódhat, vagy akár nagyobb dugulásokat is okozhat. A duguláselhárító szerek leginkább csak megelőzésre, karbantartásra alkalmazhatók.A jól, szakszerűen megépített lefolyóban gyorsan, nagy sebességgel áramló szennyvíz magával tudja vinni a vezetékek aljára rakódott szennyeződéseket, amely egy természetes tisztulási folyamatnak mondható. Abban az esetben, amikor nem megfelelő lejtése van a szennyvíz vagy csapadékvíz lefolyóknak vagy szinte teljesen vízszintesek, főleg ahol negatív lejtése van a csővezetéknek, ott a vezetékek alján csak pang a szennyvíz, és szépen lassan lerakódás képződik, ami majd később a dugulások okozója lesz. Ha egy lefolyó falán a szennyeződés egyre inkább lerakódik, akkor a cső belső átmérője az idő során egyre csökken, és egyre kevesebb víz mennyiséget tud elnyelni. A lefolyók falára az idővel még vastagabb és keményebb szennyeződés rakódik le, amely évről évre egyre nagyobb lesz. A vízszintes szakaszokon további gyakori probléma, hogy a vezeték falán vízkő képződik, és ez megvastagodva tovább szűkíti a csővezeték keresztmetszetét. Ebben a lerakódásban így még könnybben megtapad a szennyeződés és a zsír is. Ezeket az elzáródásokat és szűkületeket kizárólag rendszeres időközönként elvégzett gépi tisztítás szüntetheti csak meg. Ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, rövid idő elteltével újra jelentkezhet a hiba, mert csak egy kis átmérőjű lyukat tudunk készíteni a lerakódásba. Megelőzésképpen a fürdőszobai összefolyónál takarítsuk ki a padlóösszefolyót és bő forró vízsugárral mossuk át és tisztítsuk ki havonta. A kád és a zuhanytálca esetében fontos, hogy nem szabad kicsavarozni a lefolyót, mert a lefolyó tömítése elmozdulhat a kád vagy a zuhanytálca alatt és utána nem tudjuk bontás nélkül visszahelyezni pontosan a helyére, ami ázásokat, folyásokat okozhat. A tisztításkor öntsünk folyékony lefolyótisztító szert a lefolyóba, majd három óra elteltével bő forró vízzel mossuk át. A fürdőszobai lefolyóknál a mechanikai szűrők használata nagyon javasolt. A mosogatónál legelőször ellenőrizzük a szifont. Ha a szifonnal minden rendben volt, akkor lúgos lefolyótisztítóval töltsük fel a lefolyót, és három óra múlva forró vízzel öblítsük át. A különböző lefolyótisztító szereket óvatosan, megfelelő körültekintéssel és odafigyeléssel használjuk, mert egyes termékek használata irritáló gázképződéssel jár, továbbá különböző termékek együttes használata nem javasolt. Néhány termék negatív mellékhatása továbbá nagy és költséges károkat is tud okozni a lefolyórendszerben, mert akár bele is keményedhetnek a csőbe. Kültéri csatornáinkat a tisztítónyílásoknál vagy a tisztítóaknáknál fél évente ellenőrizzük, és ha lerakódásokat látunk benne, de még nem dugult el teljesen, bő vízzel mossuk át azokat és engedjük meg közben az épületben található összes csapot. Az udvari dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a nagyobb távolság miatt nem szüntethetők meg. Ha nem sikerül megszüntetni a dugulást, nem érdemes tovább házilag próbálkozni, mert komolyabb hibák keletkezhetnek a lefolyórendszerben, amelyek akár bontásokhoz is vezethetnek. A dugulások szakszerű elhárításához hívjon minket bizalommal, és gyorsszolgálatunk akár azonnal, korszerű gépekkel, bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal és garanciával lakásokban és családi házakban egyaránt segít Önnek a dugulások szakszerű elhárításában. Gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz is korszerű gépeket és szerszámokat használ, a 25 éve duguláselhárítással foglalkozó szerelőnk így a lehető legszakszerűbben tudja elvégezni a különböző átmérőjű csővezetékek és alapvezetékek tisztítását és duguláselhárítását. A duguláselhárítást, továbbá a lefolyótisztítást és a csatornatisztítást speciális gépi spirálos technikával végezzük, amely nem hasonlítható össze a kézi spirálos módszerekkel. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítás módszerek közül a legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat és lerakódásokat teljes egészében eltávolítja.

Építéssel kapcsolatos tanácsok

A csatornarendszer és a lefolyórendszer tervezésénél és kivitelezésénél a legfontosabb alapelvek betartása sok bosszúságtól kíméli meg Önt. Az udvari csatorna kiépítésénél tisztítónyílásokat, esetleg tisztító aknákat minden esetben alakítsunk ki a következő oda, ahol az épületet elhagyja a csatorna, továbbá töréspontokhoz és bukásokhoz, ahol a csatorna lejtős teleknél nagy szintkülönbség miatt függölegesen megy lefelé. Egyéb esetekben tereptől függően 10-15 méterenként. Minden esetben T-idom alkalmazása javasolt, így megoldott a csatorna mindkét irányba történő duguláselhárítása. A tisztítónyílásokat a terepszintig kell meghosszabbítani, azokat kupakkal el kell látni. Fontos a legalább 70 cm-es fektetési mélység, és a megfelelő átmérőválasztás. Az udvari szennyvízcsatorna 110 mm és 125 mm között legyen, kültéren csak KGPVC csatornát használjunk! A csatornát 1% -1,5 %-os egyenletes lejtéssel, a legkevesebb iránytörés alkalmazásával kell megépíteni. Amennyiben iránytörés szükséges, a 90°-os iránytörésnél célszerű 2 db 45 °-os idomot alkalmazzunk. Fürdőszobáknál padlóösszefolyó beépítése javasolt, mert az nagy mértékben megkönnyíti az esetlegesen előforduló dugulások elhárítását. Nem ajánlott az egyágú padlóösszefolyó beépítése, kössük rá egy kádat, zuhanyzót, esetleg egy mosdót is. A lefolyó átmérője 40 mm legyen a 32 mm helyett! Mosogató vezetékek kiépítésénél fontos, hogy a bekötés a lehető legrövidebb legyen a vastagabb csatornába, mert a mosogató vezeték dugul el a leginkább. Lejtése 1,5% - 2%-os legyen egyenletes lejtéssel, átmérője 50 mm.

Szavazás

Milyen lefolyótisztítót használ Ön rendszeresen?

Szavazok