Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Elérhetőségeink:

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Duguláselhárítás Szigetszentmiklós

2024.01.01.

Duguláselhárítás Szigetszentmiklós gyorsszolgálatunk kedvező áron végez a lakosság számára duguláselhárítás Szigetszentmiklós területén.

Tevékenységi körünk a családi házakban, sorházakban és ikerházakban lévő mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák és tisztító nyílások szakszerű, korszerű gépi tisztítása és duguláselhárítás Szigetszentmiklós egészén nagy tapasztalattal, garanciával.

Telefon: 0630 9210 948 és 0620 3982 881

Duguláselhárítás Szigetszentmiklós


Dugulás van az otthonában, mert nem folyik le a szennyvíz?


Szigetszentmiklós duguláselhárítás gyorsszolgálatunk akár azonnal, kedvező áron, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással, több évtizedes szakmai tapasztalattal bontás nélkül vállal duguláselhárítást.


Telefon: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Duguláselhárítás Szigetszentmiklós Lefolyótisztításcsatornatisztítás és duguláselhárítás Szigetszentmiklós területén sűrgős esetekban akár azonnal is. Duguláselhárítás Szigetszentmiklós egész területén szakszerűen, korszerű gépekkel, garanciával.


Szakterületünk az épületen belüli és épületen kívüli duguláselhárítás, lefolyótisztítás és csatornatisztítás szakszerűen. Szerelőink 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, több tízezer sikeres dugulást hárítottak már el. Tevékenységi körünk kiemelten a családi házakban, sorházakban és ikerházakban lévő mosogató lefolyók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák gépi tisztítása, karbantartása, teljes körű duguláselhárítás Szigetszentmiklós egész területén. 

Honlapunkon sok hasznos és fontos tanácsot olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. A házi módszerek ott hatnak igazán, ahol alkalmazzák és használják, de távolabb már nem jutnak el kellő töménységben, ezért a fellazított szennyeződés újra lerakódhat, vagy akár nagyobb dugulásokat okozhat. A lefolyótisztító szerek leginkább csak megelőzésre és karbantartásra alkalmazhatók. A különböző lefolyótisztító szerek használatánál nagyon elővigyázatosnak kell lenni. Amikor már eldugult a vezeték, és házilag nem sikerült megoldani a hibát, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben.


Mosogató lefolyók és fürdőszobai lefolyók tisztítása - duguláselhárítás Szigetszentmiklós

A mosogató lefolyó, a fürdőszobai lefolyók és az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással. A konyhában a mosogatás közben keletkezett ételdarabok, a zsiradék, a fürdőszobában a zuhanyzó, a kád és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak és ruhadarabok a felelősek a dugulások kialakulásáért, de a túlzott mennyiségű mosogatószer, sampon, vagy mosószer is ront a helyzeten. A mosogató vezetékben lerakódott zsír és vízkő keveréke a hosszabb szakaszoknál erősebb dugulást okozhatnak. A lefolyók eldugulását nem lehet mindig megakadályozni, ennek oka lehet a rosszul megépített lefolyó rendszer, de néhány tanácsot lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodhat annak dugulásmentes időszaka. Amennyiben házilag már nem sikerül megoldani a problémát, hívjon minket bizalommal és Szigetszentmiklós duguláselhárítás gyorsszolgálatunk akár azonnal is segít, hogy megszűnjön a dugulás okozta kellemetlenség. A megbeszélt költségek ellentétben több vállalkozás gyakorlatával nem változnak. Kedvezményekről, árakról a menüpontokban található tájékoztatás.


Röviden a különböző dugulásokról

Az áramló szennyvíz folyamatosan magával sodorja a vezetékek falára lerakódott szennyeződéseket, amely egy természetes öntisztulási folyamat. Akkor, amikor nincs megfelelő lejtésük a szennyvíz csöveknek, akkor a vezetékek alján csak pang a szennyvíz, és az idő folyamán szépen lassan egyre nagyobb lerakódás képződik, ami a dugulások okozója lesz. Ha egy lefolyó falán a szennyeződés megtapad, akkor a cső belső átmérője az idő során egyre csökken, így egyre kevesebb vizet tud elvezetni. A vízszintes szakaszokon további gyakori probléma, hogy a vezeték falán vízkő is kialakul, és ez megvastagodva egyre jobban szűkíti a cső vezeték belső keresztmetszetét. A lerakódásban így könnyen letapadnak az egyébb szennyeződések is. Ezeket az elzáródásokat kizárólag a rendszeres időközönként elvégzett gépi tisztítás szüntetheti csak meg hatékonyan. A duguláselhárításnak két fő fajtája van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek az átmérőben és a tisztításhoz szükséges technológiával térnek el egymástól. A lefolyótisztítás közé a mosogatók és fürdőszobai összefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű (32 mm - 110 mm) lefolyóinak tisztítása tartozik. A csatornatisztítás az udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, családi házak csatorna rendszere, amelyek átmérője általában meghaladja a 110 mm-t. A lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz Szigetszentmiklós duguláselhárítás gyorsszolgálatunk korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű csővezetékek tisztítását.


Dugulások megelőzése házi módszerekkel

A dugulások rendkívül kellemetlen helyzeteket és állapotokat okozhatnak a háztartásokban, akár az egész épületben megváltoztatja a hétköznapi életet. A dugulás előjele lehet, hogy a lakásban sokszor megjelenik a kellemetlen csatornaszag. Előfordulhat az is, hogy házilag nem jövünk rá a probléma okára. Minden alaposan ki lett takarítva, de a lakásban a kellemetlen szag nem szűnik meg. További jelenség még a lassú vízlefolyás, amikor csak lassan folyik le a víz a lefolyón, feljön a szennyvíz, és csak nagyon lassan folyik le. A duguláselhárítás nem egy egyszerű feladat, mint amit néhányan elsőre gondolnak róla az emberek, a szakember profi gépekkel, szerszámokkal dolgozik és elkerüli a bontást és a lefolyó vagy csatorna cseréjét. Szakembereink több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás terén, ezért szinte semmilyen dugulás nem jelenthet akadályt. A szolgáltatásunknak köszönhetően rövid időn belül újra használható lesz a konyha vagy fürdőszoba, sok esetben az egész ház. Ha az alábbi segítség linkre kattint, akkor nagyon részletes tájékoztatást talál oldalainkon a házi módszerek sikeres használatához. A honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése és a lefolyók, csatornák karbantartása érdekében. A különböző lefolyótisztítók használatánál nagyon elővigyázatosnak kell lennünk, mert néhány termék mellékhatása igen nagy károkat tud okozni a lefolyórendszerekben, akár bele is keményedhetnek a csőbe, amelyet azután cserélni kell. A házi duguláselhárítás csak ritkán sikerül, de ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, hamarosan újra jelentkezhet a hiba, mert ilyenkor egy kisebb átmérőjű lyukat lehet fúrni a lerakódásokba. Amennyiben házi módszerekkel és eszközökkel nem sikerült megoldani a dugulást, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás által okozott kár csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre inkább megkeményednek a vezetékrendszerben.


Udvari csatornák tisztítása, duguláselhárítás Szigetszentmiklós teljes területén

A kültéri udvari dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a nagyobb távolság miatt nem szüntethetők meg. A lefolyóvezetékek és a csatornavezetékek nagy terhelésnek vannak kitéve, a szennyvíz különböző méretű szennyeződést tartalmaz, így azokban könnyedén összegyűlnek a napi használatból származó mechanikai és vegyi anyagok. A lefolyók és csatornák eldugulását ezért nem lehet mindig hosszútávon megakadályozni, ennek oka lehet akár a nem megfelelően kiépített csőrendszer, azonban néhány praktikus tanácsot és ötletet lehet adni a helyes használathoz. Ilyenkor meghosszabbodik a vezeték dugulásmentes időszaka, megnő a csővezeték élettartama. Fontos kérdés lehet még, hogy mikor hívjunk szakembert. Alapvető igazság, hogy egy komolyabb dugulást házilag nem lehet megoldani, szakmai tudás és felszereltség nélkül szinte lehetetlen vállalkozás. Ha otthoni módszerekkel már nem lehet egyszerűen megoldani a dugulást, extrém dolgokra ne vállalkozzunk, mert sok esetben mire megérkezünk, már házilag elkezdik kibontani a vezetékeket. Erre általában semmi szükség nincs, szakemberünk korszerű technológiával felszerelve bontás nélkül megoldja a nehezebb problémákat is. A legfontosabb feladat a duguláselhárítás mielöbbi szakszerű elkezdése. Amennyiben házilag nem sikerült megoldani a dugulást, hívjon bizalommal és duguláselhárítás Szigetszentmiklós gyorsszolgálatunk azonnal segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta sok kellemetlenség.


Szakszerű és gyors segítség, duguláselhárítás Szigetszentmiklós gyorsszolgálat

Ha további bármilyen felmerülő kérdése van, telefonáljon és mi segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon és ne maradjon kétségek között. Szigetszentmiklós duguláselhárítás gyorsszolgálatunk szakembere a megérkezés után felméri a hibát és a legjobb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást szakszerűen, bontás nélkül. Speciális gépi spirálos technikával végezzük a duguláselhárítás Szigetszentmiklós teljes területén, amely össze sem hasonlítható a kézi spirálos technikával. A gépi spirálos tisztítás a duguláselhárítás területén a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat 100 %-ban megoldja. Célunk, hogy a duguláselhárítás Szigetszentmiklós területén a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban, költségtakarékosan, bontás nélkül tisztán történjen. Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel! Szigetszentmiklós duguláselhárítás gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal segít Önnek: 

Dugulaselharitas-gyorsszolgalat.wmv. 

Duguláselhárítás Szigetszentmiklós területén azonnal, szakszerűen, garanciával: 

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitasszigetszentmiklos/

duguláselhárítás kapcsolat +3630 921 0948

vissza