Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Dugulások megelőzése - csatornák karbantartása

Csatorna- és lefolyóvezeték karbantartása


Előzze meg a dugulást, és kérjen rendszeres csatorna karbantartást!


Telefon: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Léteznek olyan lefolyó és csatorna rendszerek, ahol a rendszer nem megfelelően lett kiépítve (rossz lejtés, több töréspont) és korábban már sokszor előfordult dugulás. Amennyiben el szeretnénk kerülni a kellemetlenségeket, akkor időnként javasolt megelőző jellegű csőtisztítás, csatorna karbantartás. Ilyenkor általában 1-2 évente javasolt a hibás szakasz megelőző, prevenciós jellegű tisztítása. Szakemberünk felméri a problémát, és a megfelelő eszközökkel elvégzi annak tisztítását, karbantartását. Gyorsszolgálatunk csatorna  karbantartást további kedvezménnyel vállal, ha még nem jelentkezett a dugulás.

A fürdőszobai rendszereknél a haj, a ruhák, a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveréke, továbbá a rosszul megépített lefolyórendszer alacsony, negatív lejtése jelent problémát. A mosogató rendszereknél ételek és háztartási zsiradékok, hulladékok lefolyóba történő engedése elzsírosodásához, duguláshoz vezet.


Duguláselhárítás házilag

Egy hibásan megépített lefolyó vagy csatornaeldugulását nem lehet hosszútávon megakadályozni, néhány praktikus tanácsot azonban lehet adni a helyes használathoz. Komolyabb dugulások esetén azonnal segítünk!


Padlóösszefolyó dugulása

Első lépésben takarítsuk ki a padlóösszefolyót és vízsugaras módszerrel, slaggal tisztítsuk ki a ki és bemeneteket. Ha ez nem használ, jöhet a folyékony lefolyótisztítószer és a forró vízes öblítés.


Mosogató dugulása

Az otthonunkban ez a leggyakrabban előforduló dugulás. Legelőször ellenőrizzük közvetlenül a lefolyócsonkot, majd a szifont. Ha itt minden rendben volt, akkor 
lúgos lefolyótisztítóval töltsük fel a lefolyót. Célszerű legalább három órát várni, majd egy gumipumpa segítségével óvatosan pumpáljuk meg a lefolyóvezetéket. Ha ez sem használ, nem érdemes tovább próbálkozni, mert nagyon bele lehet bonyolódni.


Kád és zuhanytálca dugulása

Nem szabad szétszedni a lefolyót, mert a tömítés elmozdulhat a kád alatt és utána nem tudjuk bontás nélkül visszahelyezni a helyére. Óvatosan pumpáljuk a lefolyót, és öntsünk kevés folyékony lefolyótisztító szert a lefolyóba, utána 10 liter forró vízzel öblítsük át.


Udvari csatorna duguláselhárítása

Az kültéri udvari dugulások általában otthoni módszerekkel és technikákkal a nagy átmérő és a nagyobb távolságok miatt nem szüntethetők meg, de egy kísérletet azért tehetünk. A hagyományos kézi spirál használata bármely átmérőben itt szinte esélytelen, így marad az udvari locsolótömlő. Gyűjtsünk össze több vödörben vagy hordóban nagyobb mennyiségű vizet, és a tömlőt tegyük bele a csatorna azon részébe, ahol a dugulást feltételezzük. Engedjük rá a nyomást, ilyenkor lehet alulról vagy felülről is próbálkozni, szinte mindegy. Ha a dugulás kezd megindulni, a lehető leggyorsabban öntsük rá az összegyűjtött vizeket.

Amennyiben nem sikerült megoldani a problémát, gyorsszolgálatunk vállalja lefolyók, csatornák minden típusának és átmérőjének (konyhai és fürdőszobai lefolyórendszerek, főcsatornák, társasházi strangok, udvari csatornák, esővíz csatornák) bontás nélküli gépi tisztítását, duguláselhárítását nagy tapasztalattal bontás nélkül, azonnal.

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948