Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Kapcsolat

Duguláselhárítás azonnal, szakszerűen, garanciával.


Duguláselhárítás


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 398 28 81


Gyorszolgálatunknál a hibabejelentés a gyorsabb segítségnyújtás érdekében közvetlenül a szerelőnél történik.


Annak érdekében, hogy a hibabejelentés és a munkák szakszerű elkezdése között minnél kevesebb idő teljen el, Ön telefonon közvetlenül a szerelőinkkel tudja felvenni a kapcsolatot. Ennek következtében a több, mint 25 éves tapasztalattal és több tízezer sikeres munka elvégzésével rendelkező szerelőink pontosan meg tudják állapítani a hiba jellegét, így gyorsan és hatékonyan tudnak Önnek segíteni a dugulások hatékony megoldásában.

Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással, kedvező áron vállal duguláselhárítást, csatornatisztítást, lefolyótisztítást szakszerűen, korszerű gépekkel bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal azonnal, garanciával bontás nélkül. 

A megrendelő kérésére az elvégzendő munka összköltségét a helyszínen is fel tudjuk mérni, így a várható költségekről a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphat minden megrendelő.

Nálunk nincsenek rejtett költségek! Áraink versenyképesek, amelyekről a munkák különbözősége miatt telefonon is lehet felvilágosítást kérni.


További kedvezményeink

A csatorna- és lefolyórendszerről felmerülő további kérdésekre, problémákra és azok megoldásaira a több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkező szerelőnktől a munka folyamán díjtalan szaktanácsadást kérhet minden megrendelőnk.

Amennyiben egy helyen több munkát kell elvégeznünk, a további munkákat akár 15-30% kedvezménnyel végezzük el!

Az idei évben is tart még a -10%-os nyugdíjaskedvezményünk, amelyet minden nyugdíjasnak már több mint 25 éve biztosítunk!


Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

duguláselhárítás kapcsolat   +3630 9210 948

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/kapcsolat

email: dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com