Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Kapcsolat

Duguláselhárítás azonnal, szakszerűen, garanciával.


Duguláselhárítás


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 398 28 81


Gyorszolgálatunknál a hibabejelentés a gyorsabb segítségnyújtás érdekében közvetlenül a szerelőnél történik.


Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással, kedvező áron vállal duguláselhárítást, csatornatisztítást, lefolyótisztítást szakszerűen, korszerű gépekkel bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal azonnal, garanciával bontás nélkül. 

Az árakat telefonos egyeztetést követően lehet megállapítani, és a telefonon megbeszélt költségek - ellentétben több vállalkozás gyakorlatával - a helyszínen sem változnak!

A megrendelő kérésére az elvégzendő munka összköltségét a helyszínen is fel tudjuk mérni, így a várható költségekről a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphat minden megrendelő.

Nálunk nincsenek rejtett költségek! Áraink versenyképesek, amelyekről a munkák különbözősége miatt telefonon is lehet felvilágosítást kérni.

A csatorna- és lefolyórendszerről felmerülő további kérdésekre, problémákra és azok megoldásaira a több évtizedes gyakorlattal rendelkező szerelőnktől a munka folyamán díjtalan szaktanácsadást kérhet minden megrendelőnk.

Amennyiben egy helyen több munkát kell elvégeznünk, a további munkákat akár 15-30% kedvezménnyel végezzük el!

Az idei évben is tart még a -10%-os nyugdíjaskedvezményünk, amelyet minden nyugdíjasnak már több mint 24 éve biztosítunk!


Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

duguláselhárítás kapcsolat   +3630 9210 948

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu

email: dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com