Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Elérhetőségeink:

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Mosogató duguláselhárítás azonnal

Mosogató duguláselhárítás


Nem működik a mosogató, lassan vagy egyáltalán nem vezeti el a vizet? Mosogató duguláselhárítás szakszerűen akár azonnal is.


Elérhetőségünk: 06 30 921 0948 és 06 20 398 2881


Hívjon bizalommal, és gyorsszolgálatunk akár 2 órán belül szakszerűen, bontás nélkül segít megszüntetni a mosogatóvezeték dugulását. Konyhai mosogató duguláselhárítás és lefolyótisztítás gyorsan, tisztán, korszerű gépi technológiával, mindenféle bontás nélkül azonnal, garanciával!


A mosogató dugulások kialakulása

Mosogató dugulás az egyikMosogató duguláselhárítás legjellemzőbb lefolyási probléma a lakásban. Okai többek között a kis átmérőjű, vagy esetleg túl nagy átmérőjű lefolyócső, ami általában negatív lejtéssel, hosszú vezetékkel és sok törésponttal lett kiépítve. Sokat ront a helyzeten a víztakarékos és alacsony hőmérsékleten üzemelő mosogatógép, illetve a kézi mosogatás közben melegvíz helyett a hideg víz használata, mert a zsír és az olaj így nagyon könnyen ki tud rakódni a csővezeték falára. Az ételek és háztartási zsiradékok és hulladékok lefolyóba történő engedése elzsírosodásához, duguláshoz vezet. A mosogató lefolyókban kirakódott zsír és a vízkő elegye a hosszú szakaszokban még komolyabb dugulásokat is okozhatnak. A gyorsan áramló szennyvíz magával sodorja a vezetékek falára lerakódott szennyeződéseket, amely egy normális tisztulási folyamat. Abban az esetben, amikor nincs megfelelő lejtésük a mosogató vezetékeknek vagy szinte vízszintesek, ott a vezetékek alján pang a zsíros szennyvíz, és szépen lassan ebből olajos és zsíros lerakódás képződik, ami később a dugulásokhoz vezet. Amikor egy lefolyó falán a zsír egyre inkább letapad, akkor a cső belső átmérője lecsökken, így egyre kevesebb mennyiségű vizet tud csak elnyelni. A lefolyók falára lerakódott elzsírosodott szennyeződés folyamatosan vastagszik, így az egyre nagyobb lesz. A vízszintes szakaszokon gyakori probléma még, hogy a lefolyó falán vízkő is képződhet, és ez keveredve a zsírral egyre szűkíti a vezeték keresztmetszetét. A lerakódásban így könnyen megtapad az újabb szennyeződés is. Ezeket az elzáródásokat kizárólag rendszeres időközönként elvégzett gépi tisztítás szüntetheti csak meg.


Mosogató dugulások megelőzése és karbantartás házilag

Sokszor csak a mosogató szifon eldugulása okoz gondot, amit házilag is egyszerűen megjavíthatunk, a szifon szétszerelése és kitisztítása nem igényel különösebb szaktudást. Körültekintően tisztítsuk ki a szifont, és figyeljünk oda, hogy a tömítéseket ne tépjük el és a megfelelő típust a megfelelő részre helyezzük vissza. A különböző vegyszerek használatánál legyünk óvatosak, nehogy kerüljön a bőrünkre a maró szerekből. Szellőztessük ki használat közben és utána alaposan a lakást. Az otthoni módszerek és technikák általában csak ott helyben használnak és hatnak, ahol alkalmazzák őket, távolabbi szakaszokra már nem érnek el, ezért a fellazított szenny késöbb újra le tud rakódni a vezetékrendszer távolabbi szakaszaiban, és ott akár komolyabb dugulásokat is okozhat. Lefolyótisztító granulátumokat inkább ne használjunk, mert azok könnyen beleköthetnek a vezetékekbe, javításuk sokszor csak bontással lehetséges. A lefolyótisztító szerek alkalmazásánál vigyázni kell, mert egyes termék mellékhatása elég nagy károkat tud okozni a lefolyókban.

A házi módszerekkel elvégzett duguláselhárítás sajnos csak nagyon ritkán sikerül tartósan, mert ha az eldugulást látszólag sikerült is elhárítanunk, a dugulási probléma általában hamarosan újra jelentkezik, mert házi módszerekkel csak egy kis átmérőjű lyukat lehet készíteni a lerakódásokba. Ha az alábbi segítség linkre kattint, akkor részletes tájékoztatást talál a házi módszerek alkalmazásához.


Mosogató duguláselhárítása korszerű gépi technológiával azonnal

A mosogató duguláselhárítás a lakásokban és családi házakban lévő mosogató és mosogatógép vezetékek bontás nélküli szakszerű, gépi tisztítása. Speciális gépi spirálos technikával végezzük a tisztítást, amely össze sem hasonlítható a kézi spirálos megoldásokkal. A gépi spirálos tisztítás a duguláselhárítási technikákban a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő mosogató dugulásokat 100%-ban megoldja. Amennyiben házi eszközökkel már nem sikerült elhárítani a dugulást, hívjon minket és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a mosogató dugulása és az általa okozott sok kellemetlenség. A bontás nélküli gépi duguláselhárítás biztosítja Önnek, hogy bontás nélkül újra működő legyen a mosogató lefolyó, ami általában nagy fefordulástól kíméli meg Önt, továbbá a bontás sokszor komoly anyagi kiadással, ráfordítással is jár. Szerelőnk több évtizedes tapasztalattal és rutinnal rendelkezik, több ezer mosogató dugulást szüntetett már meg sikeresen.


A mosogató dugulások megelőzése

Egy hibásan megépített mosogató lefolyó eldugulását nem lehet hosszútávon megakadályozni, néhány praktikus tanácsot azonban lehet adni a helyes használathoz.

  • Használjunk állandóan szűrőt, lehetőleg ne apró lyukut!
  • A mosogató lefolyóba kéthetente öntsünk 10 liter forrásban lévő vizet.
  • A mosogató szifont érdemes évente többször is kipucolni.
  • Szükség szerint használjunk folyékony lefolyó tisztító szert havonta. A különböző lefolyótisztítók használatánál elővigyázatosnak kell lenni, mert néhány termék nagy károkat tud okozni a lefolyórendszerünkben, sokszor a javításuk bontás nélkül nem megoldható.
  • Zsírt vagy olajat ne öntsünk lefolyóba.


Gyorsszolgálatunk 29 éve díjtalan kiszállással dolgozik munkavégzés esetén!

Ha a megrendelő igényli, az elvégzendő munka költségét, árát a helyszínen is fel tudjuk mérni és meg tudjuk állapítani, így a várható költségekről a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja minden megrendelőnk. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron vállal duguláselhárítást szakszerűen, korszerű gépekkel bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal azonnal, garanciával. A mosogató duguláselhárítás korszerű gépi spirálos technikával történik. Ez a legbiztonságosabb és leghatékonyabb módszer erre a problémára. A mosogatóvezeték tisztításakor speciális gépi spirálokat alkalmazunk. A mosogató rendszerről felmerülő további kérdésekre, és azok megoldásaira a több évtizedes gyakorlattal rendelkező szerelőnktől a munka folyamán díjtalan szaktanácsadást kérhet.

Az idei évben is tart még a nyugdíjas kedvezményünk, amelyben 10% kedvezményt adunk minden nyugdíjasnak az árakból.

Mosogató duguláselhárítása már 13500 Ft-tól!

Elérhetőek vagyunk a közösségi oldalakon is:

duguláselhárítás mosogató instagram

mosogató duguláselhárítás twitter

mosogató duguláselhárítás gyorsszolgálat pinterest

duguláselhárítás mosogató facebook

duguláselhárítás mosogató linkedin

duguláselhárítás mosogató blogger

mosogató duguláselhárítás Youtube-on

duguláselhárítás mosogató docs

duguláselhárítás mosogató slides

duguláselhárítás mosogató jamboard

mosogató duguláselhárítás google photos

mosogató duguláselhárítás mewe

duguláselhárítás mosogató mix

duguláselhárítás mosogató tiktok

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel: dugulaselharitas-gyorsszolgalat.wmv

Telefon: +36 30 921 0948

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 30 921 0948 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne most telefonálni, írjon nekünk, adja meg a telefonszámát, és mi igyekszünk gyorsan visszahívni, amikor Önnek éppen megfelel. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk 1996 óta áll a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye:


Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, és helyét, majd adja meg a telefonszámát és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit:


Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, és helyét, majd adja meg a telefonszámát és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit: