Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Konyhai mosogató duguláselhárítása azonnal

Mosogató duguláselhárítás


Nem működik a mosogató, lassan vagy egyáltalán nem vezeti el a vizet?


Mosogató duguláselhárítása azonnal! Hívjon bizalommal, és gyorsszolgálatunk akár 1 órán belül szakszerűen, bontás nélkül segít megszüntetni a mosogatóvezeték eldugulását.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Mosogató lefolyótisztítás gyorsan, korszerű gépekkel, falbontás nélkül azonnal, garanciával!


Mosogató eldugulása az egyikMosogató duguláselhárítás legjellemzőbb dugulás a lakásban. Okai: a kis átmérőjű, vagy esetleg túl nagy átmérőjű lefolyócső, negatív lejtéssel, hosszú szakaszok sok törésponttal, víztakarékos mosogatógép üzemeltetése, melegvíz helyett hideg víz használata. Az ételek és háztartási zsíradékok, hulladékok lefolyóba történő engedése elzsírosodásához, duguláshoz vezet.

A mosogató duguláselhárítás a lakásokban és családi házakban lévő mosogató és mosogatógép vezetékek bontás nélküli szakszerű, gépi tisztítása.


A mosogató dugulások megelőzése


Egy hibásan megépített mosogató lefolyó eldugulását nem lehet hosszútávon megakadályozni, néhány praktikus tanácsot azonban lehet adni a helyes használathoz.

  • Használjunk állandóan szűrőt, lehetőleg ne apró lyukut!
  • A mosogató lefolyóba kéthetente öntsünk 10 liter forrásban lévő vizet.
  • A mosogató szifont érdemes évente többször is kipucolni.
  • Szükség szerint használjunk folyékony lefolyó tisztító szert havonta. A különböző lefolyótisztítók használatánál elővigyázatosnak kell lenni, mert néhány termék nagy károkat tud okozni a lefolyórendszerünkben, sokszor a javításuk bontás nélkül nem megoldható.
  • Zsírt vagy olajat ne öntsünk lefolyóba.


A mosogató duguláselhárítás korszerű gépi spirálos technikával történik. Ez a legbiztonságosabb és leghatékonyabb módszer erre a proglémára. A mosogatóvezeték tisztításakor speciális gépispirálokat használunk, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat 100%-ban megoldja.


Gyorsszolgálatunk 25 éve díjtalan kiszállással dolgozik!


Ha a megrendelő igényli, az elvégzendő munka költségét, árát a helyszínen is fel tudjuk mérni és meg tudjuk állapítani, így a várható költségekről a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja minden megrendelőnk. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron vállal duguláselhárítást szakszerűen, korszerű gépekkel bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal azonnal, garanciával. A mosogató rendszerről felmerülő további kérdésekre, és azok megoldásaira a több évtizedes gyakorlattal rendelkező szerelőnktől a munka folyamán díjtalan szaktanácsadást kérhet.

Az idei évben is tart még a nyugdíjas kedvezményünk, amelyben 10% kedvezményt adunk minden nyugdíjasnak az árakból.

Mosogató duguláselhárítása már nettó 6800 Ft-tól!

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948