Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Duguláselhárítás azonnal, garanciával

Duguláselhárítás azonnal


Eldugult a lefolyó vagy a csatorna? 


Duguláselhárítás több évtizedes tapasztalattal korszerű gépekkel, szakszerűen, díjtalan kiszállással és kedvező áron.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 398 28 81


Gyorsszolgálatunk vállalja: lefolyók, Duguláselhárításcsatornák minden típusának és átmérőjének (konyhai és fürdőszobai lefolyórendszerek, főcsatornák, társasházi alapvezetékek, udvari csatornák) bontás nélküli gépi tisztítását, dugulás elhárítását, zsírtalanítását, karbantartását nagy tapasztalattal bontás nélkül, azonnal és garancíával.


Duguláselhárítás szakszerűen, korszerű gépekkel

A duguláselhárításnak két típusa van: a lefolyó tisztítás és a csatorna tisztítás, amelyek az átmérőben térnek el egymástól, így a tisztításuk is különböző eszközökkel történik. Gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz is korszerű, minőségi gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben tudjuk elvégezni a különböző átmérőjű vezetékek tisztítását. Szakemberünk speciális gépi spirálos technikával végzi a duguláselhárítást, amely össze sem hasonlítható a hagyományos kézi spirálos technikákkal. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítási technikák közül a legbiztonságosabb és leghatékonyabb módszer.


Lefolyótisztítás és csatornatisztítás

A lefolyótisztítás Lefolyótisztításlakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, társasházi lefolyó strangok, és egyéb kisátmérőjű lefolyóinak tisztítása, duguláselhárítása és karbantartása.

A csatornatisztítás udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, főcsatornák, családi házak csatorna rendszere, fürdőszobai csatornák, társasházi csatorna strangok és egyéb kül- és beltéri csatornák tisztítása. A duguláselhárítás folyamán szükség esetén különböző méretű tisztítófejeket alkalmazunk, hogy a csővezeték teljes átmérőben legyen megtisztítva.


A duguláselhárítási módszerei és a munka folyamata

A szerelő szükség esetén akár 1 órán belül megérkezik a helyszínre, felméri a helyzetet és a legoptimálisabb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást szakszerűen, tisztán, bontás nélkül. Speciális gépi spirálos technikával végezzük a tisztítást, amely össze sem hasonlítható a kézi spirálos megoldásokkal.

A gépi spirálos tisztítás a duguláselhárítási technikákban a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer. A tisztításkor speciális spirálokat használunk, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat 100%-ban megoldja.
Magasnyomású tisztítás nagynyomású géppel általában 100 bar nyomással történik, és akár 100 méteres szakaszt is át lehet tisztítani vele. Kiemelten a hordalékok eltávolítása a fő feladata, amit a gépi spirállal nem lehet elvégezni. Lakásokban és családi házakban ez kockázatos megoldás is lehet, mivel a víz el tudja árasztani akár az épületet, ezért csak kivételes esetekben javasoljuk ezt a módszert.

Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 0630-9210-948

Duguláselhárítás azonnal, díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Kérhet előre is árajánlatot vagy külön kérésre díjtalan helyszíni felmérést duguláselhárítás gyorsszolgálatunktól. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, helyét és gyorsszolgálatunk mihamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el?:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben úgy dönt, itt megadhatja elérhetőségét, ami lehet telefonszám vagy e-mail, és mi válaszolunk Önnek. Ha összetettebb a dugulás, itt leírhatja nekünk részletesebben is:

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06-30-921-0948 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne telefonálni, írjon nekünk és mi igyekszünk gyorsan válaszolni vagy visszahívhatjuk, amikor Önnek éppen megfelel. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk 1996 óta áll a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye:


Mosogató duguláselhárítása már 6800 Ft-tól

 Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948