Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Elérhetőségeink:

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Duguláselhárítás azonnal, garanciával

Duguláselhárítás azonnal


Eldugult a lefolyó vagy a csatorna? Duguláselhárítás bontás nélkül, garanciával.


Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk vállal lefolyók, csatornák minden típusának és átmérőjének dugulás elhárítását családi házakban, ikerházakban, sorházakban és vállalkozásoknál egyaránt.


Duguláselhárítás több évtizedes tapasztalattal korszerű gépekkel, szakszerűen, díjtalan kiszállással és kedvező áron.


Telefonszámaink: 0630 9210 948 és 0620 398 28 81


Szakterületünk a konyhai mosogató vezetékek,Duguláselhárítás fürdőszobai lefolyórendszerek, főcsatornák, társasházi alapvezetékek, udvari csatornák bontás nélküli gépi tisztítása, duguláselhárítás, zsírtalanítás, karbantartás nagy tapasztalattal bontás nélkül, azonnal és garancíával. Gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz is korszerű, minőségi gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben tudjuk elvégezni a különböző átmérőjű vezetékek tisztítását.


Duguláselhárítás szakszerűen, korszerű gépekkel

A duguláselhárításnak két típusa van: a lefolyó tisztítás és a csatorna tisztítás. A két eljárás leginkább az átmérő miatt tér el egymástól, így a tisztítás is különböző eszközökkel történik. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai lefolyók, így a zuhanyzók, kádak, mosdók, és egyéb kis átmérőjű lefolyóinak gépi tisztítása és karbantartása tartozik. A csatorna tisztítása az udvari szennyvízcsatornák és csapadékvíz csatornák, így a családi házak teljes csatorna rendszere, társasházi főcsatornák tisztítása, amelyek átmérője többnyire meghaladja a 110 mm-t. A lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz duguláselhárítás gyorsszolgálatunk kizárólag korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben tudjuk elvégezni a különböző átmérőjű vezetékek gépi tisztítását. Amennyiben további bármilyen felmerülő kérdése lenne, telefonáljon nekünk és mi szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű információt kapjon. Szakemberünk speciális gépi spirálos technikával végzi a duguláselhárítást, amely össze sem hasonlítható a hagyományos kézi spirálos technikákkal. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítási technikák közül a legbiztonságosabb és leghatékonyabb módszer.


Lefolyótisztítás és csatornatisztítás

Mosogató eldugulása az egyikMosogató duguláselhárítás legjellemzőbb dugulás a lakásokban, még inkább a családi házakban. Okai közül kiemelhető a kis átmérőjű, vagy esetleg túl nagy átmérőjű lefolyóvezeték negatív lejtéssel, hosszú szakaszokkkal és sok törésponttal, víztakarékos mosogatógép üzemeltetése, sok melegvíz helyett kevés hideg víz használata.

A mosdó eldugulása jellemzőmosdó duguláselhárítás, általában sűrűn előforduló dugulás a lakásokban, családi házakban. Okai a túlzottan kis átmérőjű, általában 32 mm-es lefolyóvezeték alkalmazása, víztakarékos mosógép üzemeltetése. Új vezeték kiépítésénél mindenféleképpen javasoljuk a 40 mm-es lefolyó használatát már a fali csatlakozásnál.

A kád, a zuhanyzóLefolyótisztítás vagy éppen a padlóösszefolyó dugulása is gyakran előforduló hiba a lakásokban és családi házakban egyaránt, amelyeknek az okai az eddig említett okokon kívül még a lapos és kevés vízmennyiséget átengedő szifonok, továbbá a szűrők hiánya vagy azok helytelen használata.

A csatornatisztítás udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, főcsatornák, családi házak csatorna rendszere, fürdőszobai csatornák, társasházi csatorna strangok és egyéb kül- és beltéri csatornák tisztítása. A duguláselhárítás folyamán szükség esetén különböző méretű tisztítófejeket alkalmazunk, hogy a csővezeték teljes átmérőben legyen megtisztítva.


Dugulások megelőzése házi módszerekkel és praktikákkal, karbantartás

Honlapunkon sok hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése céljából. Amennyiben már eldugult a lefolyó vagy a csatorna vezeték, és házilag már nem sikerült megoldani a problémát, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta kár csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a csatornarendszerünkben. A lefolyó eldugulását nem lehet mindig teljesen megakadályozni, ennek oka lehet akár a rosszul megépített vezetékrendszer, azonban néhány praktikus tanácsot lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik a vezeték dugulásmentes időszaka.


Lefolyók általános hibái

konyhai mosogató vezetéke, a fürdőszobai összefolyó és lefolyó vezeték, továbbá az udvari csatornák azon részei a lakásunknak, ahol a leginkább találkozhatunk dugulásokkal. A konyhában mosogatás közben keletkező ételdarabok, a fürdőszobában a kád, a zuhanyzó, és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak, ruhadarabok és szappanlerakódások a felelősek a dugulások kialakulásáért, de a nagy mennyiségű mosogatószer vagy mosószer is sokat tud rontani a kialakult állapoton. Ilyen esetekben hívjon minket bizalommal és duguláselhárításban gyorsszolgálatunk azonnal segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta rengeteg kellemetlenség.


Fürdőszobai lefolyó vezetékek szakszerű duguláselhárítása

A fürdőszobában a kádnál, a zuhanyzónál és a mosdónál találkozhatunk leginkább a dugulásokkal. A fürdőszobai vezetékek eldugulásának egyik jele lehet az, amikor nagyobb mennyiségű vizet leengedve a szennyvíz csak lassabban tud elfolyni, vagy feljön a központi összefolyóban. Ez az átmérő szűkülését, a dugulás kialakulását jelzi. Abban az esetben, ha hagyományos kézi spirállal próbálkozunk fontos, hogy ne okozzunk nagyobb kárt a lefolyóban, ne erőltessük a szerszámot, mert a lefolyó vezeték el is repedhet vagy akár eltörhet. A házilag végzett duguláselhárítás folyamán a kézi spirál bele is tud csavarodni a lefolyó vezetékébe, ezután könnyen bele is tud szorulni, amit késöbb nehéz lesz kivenni, vagy akár nem is lehet bontás nélkül. Amikor már egyszerű módszerekkel nem sikerül megoldani a dugulást, hívjon minket bizalommal és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulással járó sok kellemetlenség. A különböző lefolyótisztító vegyszerek használatánál nagyon óvatosnak kell lenni, mert néhány szer mellékhatása nagy károkat és problémákat tud okozni a lefolyó és csatorna rendszerünkben.


Mosogató duguláselhárítás nagy tapasztalattal

A konyhai mosogató lefolyóknál a mosogatás folyamán keletkező zsiradékok és olajok idézik elő az esetek nagy részében az dugulásokat. A mosogató vezetékében lerakódott zsír nagyon kemény dugulásokat is okozhat. A szűrő használata a mosogatóknál nem annyira javasolt, mert az gátolja a víz áramlását, lassítja a lefolyást, így a zsír könnyebben kirakódhat. Célszerű hetente egyszer forróvizes öblítést végezni, amikor körülbelül 10 liter forró vizet hirtelen beleöntünk a mosogató lefolyójába. Előfordulhat az is, hogy csak a mosogató szifonjának eldugulása okoz problémát, amit házilag könnyedén ki tudunk tisztítani. A szifon szerelése és kitisztítása nem igényel nagyobb szaktudást. Takarítsuk ki a szifont alaposan, és ügyeljünk rá, hogy a tömítéseket ne tépjük el és mindegyik tömítést a megfelelő helyre helyezzük vissza. A vegyszerek alkalmazásánál legyünk óvatosak, hogy ne kerüljön a bőrünkre vagy a szemünkbe a maró szerekből, továbbá szellőztessük ki a lakást azok használata közben és utána alaposan. Lefolyótisztító porokat és granulátumokat ne sűrűn használjunk, mert azok igen könnyen bele tudnak kötni a lefolyó vezetékébe, javításuk csak bontással lehetséges.

Akciónk: mosogató duguláselhárítása már 13500 Ft-tól.


Udvari csatorna vezeték duguláselhárítása géppel

Az udvari dugulások többnyire az otthoni eszközökkel, szerszámokkal a nagy átmérő és hosszú távolság miatt nem szüntethetők meg hatékonyan. A házi módszerekkel elvégzett duguláselhárítás ezért csak nagyon ritkán sikerül tartósan, ugyanis ha a dugulást látszólag sikerült is elhárítanunk, a probléma általában hamar újra jelentkezik, mert egyszerű házi technikával csak egy kis átmérőjű lyukat lehet készíteni a lerakódásokba és a szennyeződésekbe. Ha az alábbi segítség linkre rákattint, akkor részletes tájékoztatást találhat a házi technikák és módszerek sikeres alkalmazásához. Ha már házi eszközökkel nem sikerül elhárítani a dugulást, telefonáljon nekünk és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás és a vele együtt járó rengeteg kellemetlenség. A bontás nélküli szakszerű gépi duguláselhárítás biztosítja Önnek, hogy padló vagy fal kibontása nélkül újra tökéletesen működő legyen a csatornavezeték, így ez általában nagy fefordulástól kíméli meg Önt, továbbá a bontás sokszor nagy anyagi kiadással, ráfordítással is jár. Szerelőnk több évtizedes nagy tapasztalattal és rutinnal rendelkezik, több ezer dugulást szüntetett már meg sikeresen és tartósan.


A duguláselhárítási módszerei és a munka folyamata

A szerelő szükség esetén akár 1 órán belül megérkezik a helyszínre, felméri a helyzetet és a legoptimálisabb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást szakszerűen, tisztán, bontás nélkül. Speciális gépi spirálos technikával végezzük a tisztítást, amely össze sem hasonlítható a kézi spirálos megoldásokkal: dugulaselharitas-gyorsszolgalat.wmv.

A gépi spirálos tisztítás a duguláselhárítási technikákban a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer. A tisztításkor speciális spirálokat használunk, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat 100%-ban megoldja.
Magasnyomású tisztítás nagynyomású géppel általában 100 bar nyomással történik, és akár 100 méteres szakaszt is át lehet tisztítani vele. Kiemelten a hordalékok eltávolítása a fő feladata, amit a gépi spirállal nem lehet elvégezni. Lakásokban és családi házakban ez kockázatos megoldás is lehet, mivel a víz el tudja árasztani akár az épületet, ezért csak kivételes esetekben javasoljuk ezt a módszert.

Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, és helyét, majd adja meg a telefonszámát és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit:


Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 30 921 0948 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne most telefonálni, írjon nekünk, adja meg a telefonszámát, és mi igyekszünk gyorsan visszahívni, amikor Önnek éppen megfelel. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk 1996 óta áll a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye:


 Duguláselhárítás több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel: +3630 9210 948

 

duguláselhárítás Youtube-on

duguláselhárítás docs

duguláselhárítás slides

duguláselhárítás jamboard

duguláselhárítás google photos

duguláselhárítás mewe

duguláselhárítás mix

duguláselhárítás tiktok