Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Duguláselhárítás lefolyó és csatorna tisztítás

Lefolyók, csatornák és alapvezetékek tisztítása


Eldugult a főcsatorna vagy a fürdőszobai lefolyóvezeték?


Gyorsszolgálatunk azonnal, díjtalan kiszállással szakszerűen segít a dugulás elhárításában.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Csatornák és fürdőszobai lefolyó vezetékek tisztítása bontás nélkül azonnali díjtalan kiszállással, garanciával!

A korszerű csatorna tisztítása folyamán különböző méretű, típusú csatornatisztító gép alkalmazása szükséges azért, hogy a csővezeték teljes átmérőben legyen megtisztítva. csatorna dugulások megszüntetése leginkább az alábbi dugulások elhárítására vonatkozik: udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, családi házak csatornarendszere, fürdőszobai főlefolyók, kültéri főcsatornák és egyéb kül- és beltéri csatornák tisztítására.


Fürdőszobai duguláselhárítás

A tisztítás korszerű gépi spirálos technikával történik, mert a fürdőszobai lefolyók esetében ez a legbiztonságosabb és leghatékonyabb módszer. Speciális spirálokat használunk, ami dugulásokat 100%-ban megoldja. A fürdőszobai dugulások jellemzően a következő lefolyóknál jelentkeznek: padlóösszefolyók, kádak, zuhanyzók, mosdók.


Alapvezeték, lefolyóvezeték és csatorna dugulások kialakulásának legfőbb okai:

  • rosszul megépített csatornarendszer alacsony, sokszor negatív (kontra) lejtéssel
  • régi eternit, vas és kőagyag csatornák esetében a sokszor gyökerek jelentik a legnagyobb gondot, mert a hibás tokozásoknál bejutnak a csatornába
  • alul vagy felülméretezett átmérőválasztás, hibás tervezés, például túl nagy átmérő esetén az alacsony vízhozam nem mossa át teljes szelvényben a csatornát

A tisztítóaknákban és fordítóaknákban időközönként összegyűlik a  szennyeződés, amelynek gépi tisztítása elkerülhetetlen. A kültéri udvari dugulások általában otthoni, házi módszerekkel a nagy átmérő és a hosszú távolság miatt nem szüntethetők meg. Ha az alábbi segítség linkre kattint, akkor részletes tájékoztatást talál a házi módszerek használatához.


A lefolyóvezeték dugulások kialakulásának legfőbb okai

A fürdőszobai rendszereknél a haj, a ruhák, a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveréke, továbbá a rosszul megépített lefolyórendszer alacsony, sokszor negatív lejtése jelent problémát. A rosszul megválasztott átmérőválasztás, mint például a 32 mm-es lefolyó hosszú távolságon történő alkalmazása további dugulásokat okoz. 

Fürdőszobai összefolyó- és lefolyó eldugulása, továbbá a mosdó, a kád és a zuhanyzó eldugulása is gyakran előforduló probléma a lakásokban és családi házakban egyaránt, amelyeknek az okai még az eddig említett okokon túl a lapos és kevés vízmennyiséget átengedő szifonok, továbbá a szűrők hiánya.

Ha a megrendelő igényli, az elvégzendő munka költségét a helyszínen is fel tudjuk mérni, így a várható költségekről a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja minden megrendelőnk. Gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron vállal duguláselhárítást szakszerűen, korszerű gépekkel több évtizedes tapasztalattal azonnal, garanciával. A csatorna és lefolyó rendszerről felmerülő további kérdésekre, és azok megoldásaira a több évtizedes gyakorlattal rendelkező szerelőnktől díjtalan szaktanácsadást kérhet. Ha további kérdése lenne, telefonáljon és szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon.

A duguláselhárítást speciális gépi spirálos technikával végezzük, amely nem összehasonlítható a kézi spirálos módszerekkel. A gépi spirálos tisztítás a duguláselhárítási technikákban a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat 100 %-ban megoldja.

Az idei évben is tart még a nyugdíjas kedvezményünk, amelyben 10% kedvezményt adunk minden nyugdíjasnak az árakból.

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 30 921 0948 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne telefonálni, írjon nekünk és mi igyekszünk gyorsan válaszolni vagy visszahívhatjuk, amikor Önnek éppen megfelel. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk 1996 óta áll a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye:


Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Kérhet előre is árajánlatot vagy összetettebb, előre nehezen elmagyarázható munkák esetén külön kérésre díjtalan helyszíni felmérést duguláselhárítás gyorsszolgálatunktól. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, helyét és gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit: