Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Elérhetőségeink:

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Duguláselhárítás lefolyó és csatorna tisztítás

Lefolyók, csatornák és alapvezetékek tisztítása


Eldugult a főcsatorna vagy a fürdőszobai lefolyóvezeték?


Gyorsszolgálatunk azonnal, díjtalan kiszállással szakszerűen segít a dugulás elhárításában.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Csatornák és fürdőszobai lefolyó vezetékek tisztítása bontás nélkül azonnali díjtalan kiszállással, garanciával!

A korszerű csatorna tisztítása folyamán különböző méretű, típusú csatornatisztító gép alkalmazása szükséges azért, hogy a csővezeték teljes átmérőben legyen megtisztítva. csatorna dugulások megszüntetése leginkább az alábbi dugulások elhárítására vonatkozik: udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, családi házak csatornarendszere, fürdőszobai főlefolyók, kültéri főcsatornák és egyéb kül- és beltéri csatornák tisztítására.


Fürdőszobai duguláselhárítás

A tisztítás korszerű gépi spirálos technikával történik, mert a fürdőszobai lefolyók esetében ez a legbiztonságosabb és leghatékonyabb módszer. Speciális spirálokat használunk, ami dugulásokat 100%-ban megoldja. A fürdőszobai dugulások jellemzően a következő lefolyóknál jelentkeznek: padlóösszefolyók, kádak, zuhanyzók, mosdók.


Alapvezeték, lefolyóvezeték és csatorna dugulások kialakulásának legfőbb okai:

  • rosszul megépített csatornarendszer alacsony, sokszor negatív (kontra) lejtéssel
  • régi eternit, vas és kőagyag csatornák esetében a sokszor gyökerek jelentik a legnagyobb gondot, mert a hibás tokozásoknál bejutnak a csatornába
  • alul vagy felülméretezett átmérőválasztás, hibás tervezés, például túl nagy átmérő esetén az alacsony vízhozam nem mossa át teljes szelvényben a csatornát

A tisztítóaknákban és fordítóaknákban időközönként összegyűlik a  szennyeződés, amelynek gépi tisztítása elkerülhetetlen. A kültéri udvari dugulások általában otthoni, házi módszerekkel a nagy átmérő és a hosszú távolság miatt nem szüntethetők meg. Ha az alábbi segítség linkre kattint, akkor részletes tájékoztatást talál a házi módszerek használatához.


A lefolyóvezeték dugulások kialakulásának legfőbb okai

A fürdőszobai rendszereknél a haj, a ruhák, a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveréke, továbbá a rosszul megépített lefolyórendszer alacsony, sokszor negatív lejtése jelent problémát. A rosszul megválasztott átmérőválasztás, mint például a 32 mm-es lefolyó hosszú távolságon történő alkalmazása további dugulásokat okoz. 

Fürdőszobai összefolyó- és lefolyó eldugulása, továbbá a mosdó, a kád és a zuhanyzó eldugulása is gyakran előforduló probléma a lakásokban és családi házakban egyaránt, amelyeknek az okai még az eddig említett okokon túl a lapos és kevés vízmennyiséget átengedő szifonok, továbbá a szűrők hiánya.

Ha a megrendelő igényli, az elvégzendő munka költségét a helyszínen is fel tudjuk mérni, így a várható költségekről a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja minden megrendelőnk. Gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron vállal duguláselhárítást szakszerűen, korszerű gépekkel több évtizedes tapasztalattal azonnal, garanciával. A csatorna és lefolyó rendszerről felmerülő további kérdésekre, és azok megoldásaira a több évtizedes gyakorlattal rendelkező szerelőnktől díjtalan szaktanácsadást kérhet. Ha további kérdése lenne, telefonáljon és szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon.

A duguláselhárítást speciális gépi spirálos technikával végezzük, amely nem összehasonlítható a kézi spirálos módszerekkel. A gépi spirálos tisztítás a duguláselhárítási technikákban a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat 100 %-ban megoldja.

Az idei évben is tart még a nyugdíjas kedvezményünk, amelyben 10% kedvezményt adunk minden nyugdíjasnak az árakból.

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 30 921 0948 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne most telefonálni, írjon nekünk, adja meg a telefonszámát, és mi igyekszünk gyorsan visszahívni, amikor Önnek éppen megfelel. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk 1996 óta áll a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye:


Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, és helyét, majd adja meg a telefonszámát és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit: