Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Különböző lefolyók és csatornák duguláselhárítása

Mosogató lefolyó tisztítása és duguláselhárítása

Mosogató lefolyó tisztítása és duguláselhárítása

A mosogató duguláselhárítása a lakásokban és családi házakban lévő mosogató lefolyók és mosogatógép vezetékek bontás nélküli tisztítása. A mosogató dugulása a legjellemzőbb dugulás a lakásokban, okai lehetnek a kis átmérőjű lefolyócső, negatív lejtés, hosszú szakaszok sok törésponttal és alacsony meleg víz használata. A mosogató duguláselhárítás korszerű gépi spirálos technikával történik, mert ez a legbiztonságosabb és leghatékonyabb módszer erre a problémára. A mosogatóvezeték tisztításakor korszerű spirálokat használunk, ami a dugulásokat mindig megoldja. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással, kedvező áron vállal duguláselhárítást 25 éves tapasztalattal, korszerű gépekkel bontás nélkül garanciával. A mosogató lefolyóról felmerülő kérdésekre a munka közben díjtalan szaktanácsadást kérhet.

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-mosogato/

Fürdőszobai lefolyó, mosdó, kád és zuhanyzó duguláselhárítása

Fürdőszobai lefolyó, mosdó, kád és zuhanyzó duguláselhárítása

A fürdőszobai összefolyó és lefolyó vezeték eldugulása elég gyakori dugulás a lakásokban és a családi házakban. Általános kiváltó okok a kis átmérőjű lefolyócső, negatív lejtésű lefolyó alkalmazása, víztakarékosság, továbbá a haj, a ruhák, a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveréke, amelyek okozhatják dugulást. A mosdó eldugulása gyakori előforduló dugulás a lakásokban, családi házakban. Okai a túlzottan kis átmérőjű - 32 mm - lefolyócső használata, ami alacsony lejtéssel párosul. A mosdó duguláselhárítása kiterjed a lakások és családi házak, társasházak egyéb kis átmérőjű lefolyóinak tisztítására is. A kád és a zuhanyzó lefolyóinak dugulása ugyancsak gyakran előforduló hiba a lakásokban és a családi házakban egyaránt, amelyeknek az okai közül kiemelhető a kis átmérőjű lefolyó választása túl a lapos és kevés vizet áteresztő szifonok, továbbá a szűrők hiánya, vagy helytelen használata.

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-furdoszobai-osszefolyo/

Csatornák duguláselhárítása és karbantartása

Csatornák duguláselhárítása és karbantartása

A csatorna dugulások a következő helyeken fordulnak elő: udvari szennyvíz csatornák és csapadékvíz csatornák, családi házak udvari csatornái, társasházi csatorna strangok, és egyéb kültéri és beltéri csatornák. A csatorna eldugulásainak legfőbb okai a rosszul megépített csatornarendszer, melynek lejtése alacsony, sokszor negatív, vagy az alulméretezett átmérőválasztás, hibás tervezés. Vannak olyan csatorna rendszerek, ahol a rendszer nem megfelelően lett kiépítve és korábban már sokszor előfordult dugulás. Ha el szeretnénk kerülni a dugulásból adódó kellemetlenségeket, akkor időnként célszerű megelőző jellegű tisztítás, csatorna karbantartás. Gyorsszolgálatunk csatorna karbantartást további kedvezménnyel vállal, ha még nem jelentkezett a dugulás.

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-csatorna/