Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Csatornatisztítás azonnal

Csatornatisztítás


Nem folyik le, vagy visszafolyik a szennyvíz?


Hívjon bizalommal, gyorsszolgálatunk szakszerűen, azonnali díjtalan kiszállással segít a csatornatisztításban!


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Csatornatisztítás falbontás nélkül díjtalan kiszállással, garanciával!


A csatorna dugulások megszüntetése leginkább az alábbi hibák elhárítására vonatkozik: udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, főcsatornák, családi házak csatornarendszere, fürdőszobai főlefolyók, társasházi csatorna strangok, irodaépületek csatornái és egyéb kül- és beltéri csatornák tisztítására. Tisztítóaknákban és fordítóaknákban időközönként összegyűlik a  szennyeződés, amelynek gépi tisztítása elkerülhetetlen. 

Gyökérvágás: családi házas duguláselhárítás csatornatisztítás övezetekben létező probléma, hogy a régebben megépített eternit, beton és vascsövek már tönkrementek, és a növények gyökérzete a repedéseknél utat talál magának a repedéseknél és a hibás tokozásoknál. A csatornát a gyökértől csak speciális gyökérvágó fejjel ellátott géppel lehet megtisztítani.

Csatornatisztítás folyamán különbözőDuguláselhárítás típusú csatornatisztító gépek és eszközök alkalmazása szükséges azért, hogy a csővezeték teljes átmérőben legyen megtisztítva. A tisztítóaknákban és nyílásokban időközönként összegyűlik a szennyeződés, amelynek korszerű gépi tisztítása elkerülhetetlen. 

Esővízcsatornába kerülő falevelek és gallyak komoly dugulásokat okoznak, a víz utat keresve magának nem a csőben távozik a tetőről, és ha hosszabb ideig fent áll a probléma, akár a vakolat károsodhat. A csatorna terepszint alatti tisztítását, duguláselhárítását különböző típusú és méretű gépek segítségével lehet megoldani annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőséget érjük el.

A csatorna dugulások megszüntetése az alábbi dugulások elhárítására vonatkozik: udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, főcsatornák, családi házak csatornarendszere, társasházi csatorna strangok és egyéb kül- és beltéri csatornák tisztítására. A kültéri udvari dugulások általában otthoni, házi módszerekkel a nagyobb átmérő és a hosszú távolság miatt nem szüntethetők meg. Ha a segítség linkre kattint, akkor részletes tájékoztatást talál a házi csatornatisztítási módszerek használatához. Speciális gépi spirálos technikával végezzük a csatornatisztítást, amely nem összehasonlítható a kézi spirálos módszerekkel.

Ha a megrendelő igényli, az elvégzendő munka költségét a helyszínen is fel tudjuk mérni, így a várható költségekről a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja minden megrendelőnk. Gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron vállal csatornatisztítást szakszerűen, korszerű gépekkel, több évtizedes tapasztalattal azonnal, garanciával. A csatorna rendszerről felmerülő további kérdésekre, és azok megoldásaira a több évtizedes gyakorlattal rendelkező szerelőnktől díjtalan szaktanácsadást kérhet. Ha további kérdése lenne, telefonáljon és szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon.

Az idei évben is tart még a nyugdíjas kedvezményünk, amelyben 10% kedvezményt adunk minden nyugdíjasnak az árakból.

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948