Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Elérhetőségeink:

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Csatornatisztítás azonnal

Csatornatisztítás


Nem folyik le, vagy visszafolyik a szennyvíz? Csatorna tisztítás azonnal, garanciával.


Hívjon bizalommal, csatornatisztítás gyorsszolgálatunk szakszerűen, azonnali díjtalan kiszállással segít a csatorna tisztítás minden területén szakszerűen, korszerű gépekkel!


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Csatornatisztítás falbontás nélkül díjtalan kiszállással, garanciával!

csatorna dugulások megszüntetése leginkább az alábbi hibák elhárítására vonatkozik: udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, főcsatornák, családi házak csatornarendszere, fürdőszobai főlefolyók, társasházi csatorna strangok és egyéb kül- és beltéri csatornák tisztítására. A tisztítóaknákban és fordítóaknákban időközönként összegyűlik a  szennyeződés, amelynek gépi tisztítása elkerülhetetlen. A kültéri udvari dugulások általában otthoni, házi módszerekkel a nagyobb átmérő és a hosszú távolság miatt nem szüntethetők meg. Ha a segítség linkre kattint, akkor részletes tájékoztatást talál a házi csatornatisztítás módszerek használatához. Speciális gépi spirálos technikával végezzük a csatornatisztítást, amely nem összehasonlítható a kézi spirálos módszerekkel.


Udvari csatorna tisztítás

Csatornatisztítás folyamán különbözőDuguláselhárítás típusú csatornatisztító gépek és eszközök alkalmazása szükséges azért, hogy a csővezeték teljes átmérőben legyen megtisztítva. A tisztítóaknákban és nyílásokban időközönként összegyűlik a szennyeződés, amelynek korszerű gépi tisztítása elkerülhetetlen.

Csatorna tisztítás és gyökérvágás a családi házas duguláselhárítás csatornatisztítás övezetekben létező probléma, hogy a régebben megépített régi eternit, beton, kőagyag és vascsövek már tönkrementek, és a növények gyökérzete utat talál magának a repedéseknél és a hibás tokozásoknál. A csatornát a gyökértől csak speciális gyökérvágó fejjel ellátott géppel lehet megtisztítani.

Az esővízcsatornába kerülő falevelek és gallyak komoly dugulásokat okoznak, a víz utat keresve magának nem a csőben távozik a tetőről, és ha hosszabb ideig fent áll a probléma, akár a vakolat károsodhat. A csatorna terepszint alatti tisztítását, csatornatisztítást különböző típusú és méretű gépek segítségével lehet megoldani annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőséget érjük el.


Kedvezményeink és szolgáltatásaink a csatornatisztítás területén

Ha a megrendelő igényli, az elvégzendő munka költségét a helyszínen is fel tudjuk mérni, így a várható költségekről a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja minden megrendelőnk. Gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron vállal csatornatisztítást szakszerűen, korszerű gépekkel, több évtizedes tapasztalattal azonnal, garanciával. Speciális gépi erősített spirálos technikával végezzük a csatorna tisztítást, amely össze sem hasonlítható a kis kézi spirálos megoldásokkal. A gépi spirálos tisztítás a csatornatisztítás technikákban a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő csatorna dugulásokat 100%-ban megoldja. Amennyiben házi eszközökkel már nem sikerült elhárítani a csatorna eldugulását, hívjon minket és csatornatisztítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a csatorna dugulása és az általa okozott sok kellemetlenség. A bontás nélküli gépi csatorna tisztítás biztosítja Önnek, hogy bontás nélkül újra jól működő legyen a családi ház csatornája, ami általában nagy fefordulástól kíméli meg Önt, továbbá a bontás sokszor komoly anyagi kiadással is jár. Szerelőnk több évtizedes tapasztalattal és rutinnal rendelkezik, több ezer csatorna tisztítást oldott már meg sikeresen. A csatorna rendszerről felmerülő további kérdésekre, és azok megoldásaira a több évtizedes gyakorlattal rendelkező szerelőnktől díjtalan szaktanácsadást kérhet. Ha további kérdése lenne, telefonáljon és szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon.

Az idei évben is tart még a nyugdíjas kedvezményünk, amelyben 10% kedvezményt adunk minden nyugdíjasnak a csatornatisztítás árából.

 

A csatorna dugulások kialakulása

Az udvari csatornák eldugulása egy jellemző dugulás a családi házaknál. Okai: a negatív lejtéssel hosszú szakaszok kiépítése sok törésponttal és kevés tisztítónyílással. Gondot okoz az ételek és háztartási zsiradékok, hulladékok, rongyok, továbbá továbbá a haj, a ruhák és egyéb anyagok, mint például a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveréke, amelyek csatornába történő engedése dugulásokhoz vezet. A csatornákban lerakódott zsír és a vízkő elegye a hosszú szakaszokban még komolyabb dugulásokat is okoznak. A gyorsan folyó szennyvíz magával sodorja a vezetékek falára lerakódott szennyeket, amely egy normális tisztulási folyamat. Amikor nincs megfelelő lejtésük a csatornáknak vagy szinte vízszintesek, ott a vezetékek alján pang a zsír keveredve a fürdőszobai szappanos, hajas szennyvízzel és szépen lassan ebből lerakódás képződik, ami később a dugulásokhoz vezet. Amikor egy lefolyó falán a zsír egyre inkább letapad, akkor a csatorna belső átmérője lecsökken, így egyre kevesebb mennyiségű szennyvizet tud csak elnyelni. A csatorna falára lerakódott elzsírosodott szennyeződés folyamatosan csak vastagszik, így az egyre nagyobb lesz és keményebb. A vízszintes szakaszokon gyakori probléma még, hogy a csatorna falán vízkő is képződhet, és ez keveredve a zsírral egyre szűkíti a csatorna keresztmetszetét. Ezekben a lerakódásban könnyebben megtapadhat az újabb szennyeződés is. Ezeket az elzáródásokat kizárólag rendszeres időközönként elvégzett gépi nagy átmérőjű tisztítás szüntetheti csak meg.

 

Csatorna tisztítás és karbantartása házilag

A különböző vegyszerek használatánál legyünk óvatosak, nehogy kerüljön a bőrünkre a maró vegyszerekből. Az otthoni módszerek és technikák általában csak ott helyben használnak és hatnak, ahol alkalmazzák őket, távolabbi szakaszokra már nem érnek el, ezért a fellazított szenny késöbb újra le tud rakódni a csatorna rendszer távolabbi szakaszaiban, és ott akár komolyabb dugulásokat is okozhat. Lefolyótisztító granulátumokat ne használjunk, mert azok könnyen beleköthetnek a vezetékekbe, és amúgy is rengeteg kéne belőle. Ha belekötnek a csatornába, javításuk sokszor csak bontással lehetséges. A lefolyótisztító szerek alkalmazásánál vigyázni kell, mert egyes termék mellékhatása elég nagy károkat tud okozni a lefolyókban.

A hagyományos kézi spirál használata csatornáknál szinte esélytelen, így marad a locsolótömlő. Gyűjtsünk össze több vödörben vagy hordóban nagyobb mennyiségű vizet, és a tömlőt tegyük bele a csatorna azon részébe, ahol a dugulást feltételezzük. Engedjük rá a tömlőre a nyomást. Lehet alulról vagy felülről is próbálkozni, szinte mindegy. Ha a dugulás kezd megindulni, a lehető leggyorsabban öntsük rá az összegyűjtött vizeket.

Amennyiben nem sikerült megoldani a dugulást, gyorsszolgálatunk vállalja csatornák minden típusának és átmérőjének bontás nélküli gépi csatornatisztítását, duguláselhárítását nagy tapasztalattal bontás nélkül, azonnal.

A házi módszerekkel elvégzett csatornatisztítás sajnos csak nagyon ritkán sikerül tartósan, mert ha az eldugulást látszólag sikerült is elhárítanunk, a dugulási probléma általában hamarosan újra jelentkezik, mert házi módszerekkel csak egy kis átmérőjű lyukat lehet készíteni a lerakódásokba. Ha az alábbi segítség linkre kattint, akkor részletes tájékoztatást talál a házi módszerek alkalmazásához.

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 30 921 0948 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne most telefonálni, írjon nekünk, adja meg a telefonszámát, és mi igyekszünk gyorsan visszahívni, amikor Önnek éppen megfelel. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk 1996 óta áll a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye:


Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, és helyét, majd adja meg a telefonszámát és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit:


 

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948