Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Lefolyótisztítás azonnal

Lefolyótisztítás


Nem folyik le a víz? Segítségre van szüksége?


Lefolyótisztítás gyorsan, szakszerűen, bontás nélkül azonnali díjtalan kiszállással, garanciával!


Telefonszám: 0630 9210 948 és 0620 398 28 81


Lefolyó dugulások kialakulásának legfőbb okai

A fürdőszobai rendszereknél Duguláselhárítás lefolyótisztítása haj, a ruhák, a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveréke, továbbá a rosszul megépített lefolyórendszer alacsony, sokszor negatív lejtése jelent problémát. A rosszul megválasztott, alulméretezett átmérőválasztás, mint például a 32 mm-es lefolyó hosszú távolságon történő alkalmazása további dugulásokat okoz.

A mosogató rendszereknél ételek ésDuguláselhárítás mosdó háztartási zsiradékok, hulladékok lefolyóba történő engedése elzsírosodásához, duguláshoz vezet.

Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk vállal: lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai lefolyók, társasházi lefolyók és egyéb lefolyók tisztítását, duguláselhárítását és karbantartását azonnal, garanciával.


Fürdőszobai vezetékek duguláselhárítása korszerű gépi módszerrel

A fürdőszobák esetében a kádnál, a zuhanyzónál és a mosdónál találkozunk elsősorban a dugulás jelenségével. A fürdőszobai vezetékek eldugulásának egyik jele lehet az, amikor nagy mennyiségű vizet engedve a szennyvíz lassabban tud lefolyni, és feljön a központi szuez összefolyóban. Ez az átmérő elszűkülését, a dugulás kialakulásának kezdetét jelzi. Abban az esetben, ha egyszerű kézi spirállal próbálkozunk figyeljünk arra, hogy ne csináljunk nagyobb kárt a lefolyóban, soha ne erőltessük a szerszámot, mert a vezeték el is repedhet vagy legrosszabb esetben akár el is törhet. A kézi spirál továbbá bele is tud csavarodni a lefolyó vezetékébe, és könnyen bele is tud szorulni, amit késöbb nagyon nehéz lesz kivenni, vagy nem is lehet kibontás nélkül. Amikor már a házi módszerekkel nem sikerül megoldani a dugulást, hívjon minket, és dugulás elhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás. A különböző lefolyótisztító vegyszerek használatánál nagyon óvatosnak kell lenni, mert sok szer mellékhatása elég nagy károkat és problémákat tud okozni a lefolyó és csatorna vezeték rendszerünkben.

 

Mosogató vezeték duguláselhárítása szakszerűen

A konyhai mosogatóknál a mosogatás folyamán keletkező zsiradékok, olajok okozzák az esetek nagy részében az dugulásokat. A mosogató lefolyó vezetékében lerakódott zsír nagyon kemény eldugulásokat is tud okozni. A szűrő használata a mosogatóknál nem javasolt, mivel az lassítja a víz áramlását, gátolja a lefolyást, így a zsír könnyebben rakódhat ki. Javasolt hetente egyszer forróvizes öblítést is végezni, amikor 10 liter forró vizet hirtelen öntünk bele a mosogató lefolyójába. Előfordulhat az is, hogy csak a mosogató szifonjának dugulása okoz csak problémát, amit házilag is könnyedén ki tudunk tisztítani. A szifon kiszerelése és megtisztítása nem igényel nagyobb szaktudást. Takarítsuk ki a szifont jó alaposan, és ügyeljünk arra is, hogy a tömítéseket ne tépjük el és minden tömítést a megfelelő helyre helyezzük vissza, mert mindegyiknek megvan a maga helye. A vegyszerek használatánál legyünk óvatosak, hogy ne kerüljön a bőrünkre vagy a szemünkbe a maró anyagból, továbbá szellőztessük ki a lakást a vegyszerek használata közben és utána is alaposan. Lefolyótisztító porokat és granulátumokat ne sűrűn használjunk, mert azok könnyen bele tudnak kötni a vezetékekbe, javításuk kizárólag bontással lehetséges.


Fővezetékek tisztítása

A nagyátmérőjű főcsatornák, függőleges lefolyóvezetékek tisztítása során különböző típusú lefolyótisztító szerszámok, fejek alkalmazása szükséges azért, hogy a csővezeték teljes átmérőben legyen megtisztítva. Ilyen csatornák például a fürdőszobai-, mosogató-, wc strangok, és azt követő alapvezetékek és főcsatornák.


A lefolyó dugulások kialakulásának legfőbb okai

- rosszul megépített csatornarendszer alacsony, sokszor negatív lejtéssel

- régi eternit és kőagyag csatornák esetén a sokszor gyökerek jelentik a legnagyobb gondot, mert a hibás tokozásoknál bejutnak a csatornába

- alul vagy felülméretezett átmérőválasztás, például túl nagy átmérő esetén az alacsony vízhozam nem mossa át teljes szelvényben a csatornát.


Dugulások megelőzése

Egy hibásan megépített lefolyó vagy csatorna eldugulását nem lehet hosszútávon megakadályozni, néhány praktikus tanácsot azonban lehet adni a helyes használathoz. Komolyabb dugulások esetén azonnal segítünk!

  • Használjunk állandóan szűrőt, lehetőleg ne apró lyukút!
  • A mosogató lefolyóba kéthetente öntsünk 10 liter forrásban lévő vizet.
  • A mosogató és a mosdó szifont érdemes évente többször is kipucolni.
  • A padlóösszefolyót lehetőleg három havonta takarítsuk ki.
  • Szükség szerint használjunk folyékony lefolyó tisztító szert havonta.

Ha a megrendelő igényli, az elvégzendő munka költségét a helyszínen is fel tudjuk mérni, meg tudjuk állapítani. Gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron vállal lefolyótisztítást szakszerűen, korszerű gépekkel bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal azonnal, garanciával. A lefolyórendszerről felmerülő további kérdésekre, és azok megoldásaira szerelőnktől a munka folyamán díjtalan szaktanácsadást is kérhet. Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Mosogató duguláselhárítása már 19000 Ft-tól!


Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Kérhet előre is árajánlatot vagy összetettebb, előre nehezen elmagyarázható munkák esetén külön kérésre díjtalan helyszíni felmérést duguláselhárítás gyorsszolgálatunktól. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, helyét és gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit:


Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 30 921 0948 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne telefonálni, írjon nekünk és mi igyekszünk gyorsan válaszolni vagy visszahívhatjuk, amikor Önnek éppen megfelel. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk 1996 óta áll a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye:


duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948