Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Elérhetőségeink:

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Lefolyótisztítás azonnal

Lefolyótisztítás


Nem folyik le a víz? Segítségre van szüksége?


Lefolyótisztítás gyorsan, szakszerűen, bontás nélkül azonnali díjtalan kiszállással, garanciával!


Telefonszám: 0630 9210 948 és 0620 398 28 81


Lefolyó dugulások kialakulásának legfőbb okai

A fürdőszobai rendszereknél Duguláselhárítás lefolyótisztítása haj, a ruhák, a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveréke, továbbá a rosszul megépített lefolyórendszer alacsony, sokszor negatív lejtése jelent problémát. A rosszul megválasztott, alulméretezett átmérőválasztás, mint például a 32 mm-es lefolyó hosszú távolságon történő alkalmazása további dugulásokat okoz.

A mosogató rendszereknél ételek ésDuguláselhárítás mosdó háztartási zsiradékok, hulladékok lefolyóba történő engedése elzsírosodásához, duguláshoz vezet.

Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk vállal: lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai lefolyók, társasházi lefolyók és egyéb lefolyók tisztítását, duguláselhárítását és karbantartását azonnal, garanciával.


Fürdőszobai vezetékek duguláselhárítása korszerű gépi módszerrel

A fürdőszobák esetében a kádnál, a zuhanyzónál és a mosdónál találkozunk elsősorban a dugulás jelenségével. A fürdőszobai vezetékek eldugulásának egyik jele lehet az, amikor nagy mennyiségű vizet engedve a szennyvíz lassabban tud lefolyni, és feljön a központi szuez összefolyóban. Ez az átmérő elszűkülését, a dugulás kialakulásának kezdetét jelzi. Abban az esetben, ha egyszerű kézi spirállal próbálkozunk figyeljünk arra, hogy ne csináljunk nagyobb kárt a lefolyóban, soha ne erőltessük a szerszámot, mert a vezeték el is repedhet vagy legrosszabb esetben akár el is törhet. A kézi spirál továbbá bele is tud csavarodni a lefolyó vezetékébe, és könnyen bele is tud szorulni, amit késöbb nagyon nehéz lesz kivenni, vagy nem is lehet kibontás nélkül. Amikor már a házi módszerekkel nem sikerül megoldani a dugulást, hívjon minket, és dugulás elhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás. A különböző lefolyótisztító vegyszerek használatánál nagyon óvatosnak kell lenni, mert sok szer mellékhatása elég nagy károkat és problémákat tud okozni a lefolyó és csatorna vezeték rendszerünkben.

 

Mosogató vezeték duguláselhárítása szakszerűen

A konyhai mosogatóknál a mosogatás folyamán keletkező zsiradékok, olajok okozzák az esetek nagy részében az dugulásokat. A mosogató lefolyó vezetékében lerakódott zsír nagyon kemény eldugulásokat is tud okozni. A szűrő használata a mosogatóknál nem javasolt, mivel az lassítja a víz áramlását, gátolja a lefolyást, így a zsír könnyebben rakódhat ki. Javasolt hetente egyszer forróvizes öblítést is végezni, amikor 10 liter forró vizet hirtelen öntünk bele a mosogató lefolyójába. Előfordulhat az is, hogy csak a mosogató szifonjának dugulása okoz csak problémát, amit házilag is könnyedén ki tudunk tisztítani. A szifon kiszerelése és megtisztítása nem igényel nagyobb szaktudást. Takarítsuk ki a szifont jó alaposan, és ügyeljünk arra is, hogy a tömítéseket ne tépjük el és minden tömítést a megfelelő helyre helyezzük vissza, mert mindegyiknek megvan a maga helye. A vegyszerek használatánál legyünk óvatosak, hogy ne kerüljön a bőrünkre vagy a szemünkbe a maró anyagból, továbbá szellőztessük ki a lakást a vegyszerek használata közben és utána is alaposan. Lefolyótisztító porokat és granulátumokat ne sűrűn használjunk, mert azok könnyen bele tudnak kötni a vezetékekbe, javításuk kizárólag bontással lehetséges.


Fővezetékek tisztítása

A nagyátmérőjű főcsatornák, függőleges lefolyóvezetékek tisztítása során különböző típusú lefolyótisztító szerszámok, fejek alkalmazása szükséges azért, hogy a csővezeték teljes átmérőben legyen megtisztítva. Ilyen csatornák például a fürdőszobai-, mosogató-, wc strangok, és azt követő alapvezetékek és főcsatornák.


A lefolyó dugulások kialakulásának legfőbb okai

- rosszul megépített csatornarendszer alacsony, sokszor negatív lejtéssel

- régi eternit és kőagyag csatornák esetén a sokszor gyökerek jelentik a legnagyobb gondot, mert a hibás tokozásoknál bejutnak a csatornába

- alul vagy felülméretezett átmérőválasztás, például túl nagy átmérő esetén az alacsony vízhozam nem mossa át teljes szelvényben a csatornát.


Dugulások megelőzése

Egy hibásan megépített lefolyó vagy csatorna eldugulását nem lehet hosszútávon megakadályozni, néhány praktikus tanácsot azonban lehet adni a helyes használathoz. Komolyabb dugulások esetén azonnal segítünk!

  • Használjunk állandóan szűrőt, lehetőleg ne apró lyukút!
  • A mosogató lefolyóba kéthetente öntsünk 10 liter forrásban lévő vizet.
  • A mosogató és a mosdó szifont érdemes évente többször is kipucolni.
  • A padlóösszefolyót lehetőleg három havonta takarítsuk ki.
  • Szükség szerint használjunk folyékony lefolyó tisztító szert havonta.

Ha a megrendelő igényli, az elvégzendő munka költségét a helyszínen is fel tudjuk mérni, meg tudjuk állapítani. Gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron vállal lefolyótisztítást szakszerűen, korszerű gépekkel bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal azonnal, garanciával. A lefolyórendszerről felmerülő további kérdésekre, és azok megoldásaira szerelőnktől a munka folyamán díjtalan szaktanácsadást is kérhet. Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Mosogató duguláselhárítása már 13500 Ft-tól!


Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, és helyét, majd adja meg a telefonszámát és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit:


Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 30 921 0948 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne most telefonálni, írjon nekünk, adja meg a telefonszámát, és mi igyekszünk gyorsan visszahívni, amikor Önnek éppen megfelel. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk 1996 óta áll a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye:


duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948