Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás

1. Mosogató duguláselhárítás Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás

3. Mosdó duguláselhárítás Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm

5. Udvari csatorna duguláselhárítás

5. Udvari csatorna duguláselhárítás Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm

6. Csatornák és lefolyók karbantartása

6. Csatornák és lefolyók karbantartása Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm

7. Társasházi lefolyók duguláselhárítása

7. Társasházi lefolyók duguláselhárítása Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm

Duguláselhárítás csatorna

Udvari fővezetékek, csatornák tisztítása


Nem folyik el a csatornában a szennyvíz?


Hívjon bizalommal, és gyorsszolgálatunk szerelője azonnal, szakszerűen segít a dugulások megszüntetésében.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Csatorna duguláselhárítása díjtalan kiszállással, garanciával, azonnal!


A csatorna dugulások a leggyakrabban a következő helyeken fordulnak elő: udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, főcsatornák, családi házak csatornarendszere, fürdőszobai lefolyók, társasházi csatorna strangok, csatornák és egyéb kül- és beltéri csatornák.

Tisztítóaknákban és fordítóaknákban időközönként összegyűlik a szennyeződés, amelynek gépi tisztítása elkerülhetetlen.


Csatornák eldugulásának okai

Csatorna eldugulásainak legfőbb okai között említhető a rosszul megépített csatornarendszer alacsony, sokszor negatív lejtése, vagy az alul vagy felülméretezett átmérőválasztás, hibás tervezés. A túlságosan nagy átmérő is sok gondot okoz, mert az alacsony vízhozam nem mossa át teljes szelvényben a csatornát. A régi eternit és kőagyag csatornák esetén a gyökerek jelentik még a legnagyobb gondot, ugyanis a hibás tokozásoknál és repedéseknél bejutnak a csőrendszerbe, eltömítve azt, majd vízutánpótlás hatására tovább növekszenek, és teljesen szétrepesztik a csatornát.

Csatornatisztítás során különböző méretű, típusú tisztítófej alkalmazása szükséges azért, hogy a csővezeték teljes átmérőben ki legyen megtisztítva.

Gyökérvágás: családi házas övezetekben létező probléma, hogy régebben megépített eternit, beton és vascsövek már tönkrementek, és a növények gyökérzete a repedéseknél utat talál magának a cső belsejébe. A fák gyökérzetének kitűnő táp a csőből szivárgó szennyvíz, ezért körbe növi azt, belehatol annak belsejébe, sőt meg is tudja roppanani a csatornát a gyökérzet. A csatornát a gyökértől csak speciális gyökérvágó fejjel ellátott géppel lehet megtisztítani.


Csapadékvíz elvezető csatornák

Esővízcsatornába kerülő falevelek és gallyak komoly dugulásokat okoznak, a víz utat keresve magának nem a csőben távozik a tetőről, és ha hosszabb ideig fent áll a probléma, akár a vakolat károsodhat. Az esővízcsatorna terepszint alatti tisztítását, annak duguláselhárítását géppel, szükség szerint különböző fejek váltakozó használatával lehet megoldani.

Szakemberünk a megérkezése után felméri a hibát és a legoptimálisabb megoldást választva elvégzi a duguláselhárítást szakszerűen, tisztán, bontás nélkül. Speciális gépi spirálos technikával végezzük a tisztítást, amely össze sem hasonlítható a kézi spirálos megoldásokkal. A gépi spirálos tisztítás a duguláselhárítási technikákban a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat 100 %-ban megoldja.


Kedvezményeink

Ha a megrendelő igényli, az elvégzendő munka költségét, árát a helyszínen is fel tudjuk mérni, meg tudjuk állapítani, így a várható költségekről a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja minden megrendelőnk. Gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron vállal csatornatisztítást szakszerűen, korszerű gépekkel bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal azonnal, garanciával. A csatorna rendszerről felmerülő további kérdésekre, és azok megoldásaira a több évtizedes gyakorlattal rendelkező szerelőnktől a munka folyamán díjtalan szaktanácsadást kérhet.

Az idei évben is tart még a nyugdíjas kedvezményünk, amelyben 10% kedvezményt adunk minden nyugdíjasnak az árakból.

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06-30-921-0948 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne telefonálni, írjon nekünk és mi igyekszünk gyorsan válaszolni vagy visszahívhatjuk, amikor Önnek éppen megfelel. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk 1996 óta áll a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye:


Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 0630-9210-948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Kérhet előre is árajánlatot vagy összetettebb, előre nehezen elmagyarázható munkák esetén külön kérésre díjtalan helyszíni felmérést duguláselhárítás gyorsszolgálatunktól. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, helyét és gyorsszolgálatunk mihamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el?:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud minket felhívni telefonon, úgy itt megadhatja telefonszámát, és mi visszahívhatjuk Önt. Ha összetettebb a dugulás, itt leírhatja nekünk részletesebben is:

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948