Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Fürdőszobai összefolyó duguláselhárítása azonnal

Duguláselhárítás fürdőszobai összefolyó, kád, zuhanyzó és mosdó lefolyó


Eldugult a fürdőszobai lefolyó vagy az összefolyó?


Hívjon bizalommal, és gyorsszolgálatunk azonnal, akár 1 órán belül szakszerűen, bontás nélkül segít a megoldásban.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Fürdőszobai összefolyó és lefolyóDuguláselhárítás fürdőszobai lefolyó eldugulása az egyik leggyakoribb dugulás a lakásban. Általános kiváltó okok a kis átmérőjű lefolyócső, negatív lejtésű lefolyó alkalmazása, víztakarékos használat, alacsony melegvíz mennyiség, továbbá a haj, a ruhák, és egyéb anyagok, mint például a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveréke, amelyek okozhatják dugulást.

A mosdó eldugulása jellemző, sokszor előforduló dugulás a lakásokban, családi házakban. Okai a túlzottan kis átmérőjű, általában 32 mm-es lefolyócső indokolatlan használata, víztakarékos mosógép üzemeltetése. A mosdó eldugulása jellemző lakásokban és családi házakban is egyaránt.

A kád és a zuhanyzó eldugulása is gyakran előforduló probléma a lakásokban és családi házakban egyaránt, amelyeknek az okai az eddig említett okokon túl a lapos és kevés vízmennyiséget átengedő szifonok, továbbá a szűrők ritka, olykor helytelen használata.


A fürdőszobai dugulások megelőzése

Egy hibásan megépített lefolyó eldugulását nem lehet hosszútávon megakadályozni, néhány praktikus tanácsot azonban lehet adni a helyes használathoz:

  • Használjunk állandóan szűrőt, lehetőleg ne apró lyukút!
  • A fürdőszobai lefolyóba kéthetente öntsünk 2 liter ecetes vizet.
  • A mosdó szifont érdemes évente többször is kipucolni.
  • A padlóösszefolyót lehetőleg három havonta takarítsuk ki.
  • Szükség szerint használjunk folyékony lefolyó tisztító szert havonta

A fürdőszobai duguláselhárítás korszerű gépi spirálos technikával történik, mert a fürdőszobai lefolyók esetében ez a legbiztonságosabb és leghatékonyabb módszer. Speciális spirálokat használunk, ami dugulásokat 100%-ban megoldja.


Gyorsszolgálatunk 25 éve díjtalan kiszállással dolgozik!


Ha a megrendelő igényli, az elvégzendő munka költségét, árát a helyszínen is fel tudjuk mérni és meg tudjuk állapítani, így a várható költségekről a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja minden megrendelőnk.

Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron vállal duguláselhárítást szakszerűen, korszerű gépekkel bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal azonnal, garanciával. A fürdőszobai lefolyó rendszerről felmerülő további kérdésekre, és azok megoldásaira a több évtizedes gyakorlattal rendelkező szerelőnktől a munka folyamán díjtalan szaktanácsadást is kérhet.

Az idei évben is tart még a nyugdíjas kedvezményünk, amelyben 10% kedvezményt adunk minden nyugdíjasnak az árakból.


Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948