Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Elérhetőségeink:

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Fürdőszobai összefolyó duguláselhárítása azonnal

Duguláselhárítás fürdőszobai lefolyók


Eldugult a fürdőszobai lefolyó? Hívjon bizalommal, és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal, akár 2 órán belül szakszerűen, bontás nélkül segít a dugulás elhárításában.


Tel: 06 30 921 0948 és 06 20 398 2881


Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással, kedvező áron vállal duguláselhárítást, lefolyótisztítást és csatornatisztítást korszerű gépekkel szakszerűen, bontás nélkül, több évtizedes szakmai tapasztalattal garanciával.

 

A fürdőszobai dugulások kialakulása

Fürdőszobai összefolyó és lefolyóDuguláselhárítás fürdőszobai lefolyó eldugulása az egyik leggyakoribb dugulás a lakásban. Általános kiváltó okok a kis átmérőjű lefolyócső, negatív lejtésű lefolyó alkalmazása, víztakarékos használat, alacsony melegvíz mennyiség, továbbá a haj, a ruhák, és egyéb anyagok, mint például a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveréke, amelyek okozhatják dugulást. A fürdőszobai dugulások egyik jele lehet az is, amikor a kádból kihúzzuk a dugót, és a víz nem folyik el, hanem feljön az összefolyóban. Ez a jelenség az vezeték átmérőjének szűkülését és a dugulás kialakulását jelenti. Amennyiben a wc sem működik jól, vagy annak vize feljön valahol, akkor már nagy valószínűséggel a csatorna tisztításáról beszélünk, amit megtalál a csatornatisztítás menüpontban.


A kád és a zuhanyzó eldugulása is gyakran előforduló probléma a lakásokban és családi házakban egyaránt, amelyeknek az okai az eddig említett okokon túl a lapos és kevés vízmennyiséget átengedő szifonok, továbbá a szűrők ritka, olykor helytelen használata.


A mosdó eldugulása jellemző, sokszor előforduló dugulás a lakásokban, családi házakban. Okai a túlzottan kis átmérőjű, általában 32 mm-es lefolyócső indokolatlan használata, víztakarékos mosógép üzemeltetése. A mosdó eldugulása jellemző lakásokban és családi házakban is egyaránt.


Fürdőszoba duguláselhárítása korszerű gépi technológiával azonnal

A fürdőszoba lefolyóinak duguláselhárítás a lakásokban és családi házakban lévő fürdő  vezetékek, mint például a zuhanyzó, a kád, az összefolyó bontás nélküli korszerű gépi tisztítása. Speciális gépi spirálos technikával végezzük a fürdőszobai lefolyók duguláselhárítását, amely össze sem hasonlítható a kézi spirálos megoldásokkal. Ez a tisztítás a duguláselhárítási technikákban a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő fürdőszobai lefolyók eldugulásait mindig megoldja. Ha házi módszerekkel már nem sikerült elhárítani a dugulást, hívjon minket és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a fürdő lefolyók dugulása és az általuk okozott sok kellemetlenség. A bontás nélküli szakszerű gépi duguláselhárítás garantálja Önnek, hogy mindenféle bontás nélkül újra működő legyen a fürdőszobai lefolyó, ami általában nagy fefordulástól menti meg Önt, továbbá a bontás általában komoly anyagi kiadásokkal, ráfordítással is járhat. Szerelőnk több évtizedes tapasztalattal és rutinnal rendelkezik, több ezer fürdőszobai dugulást végzett már el sikeresen.


Fürdőszobai dugulások karbantartása házilag

Amennyiben kézi spirállal próbálkozunk, vigyáznunk kell arra, hogy ne okozzunk kárt a lefolyó vezetékben, soha ne erőltessük túl, mert a lefolyó megrepedhet vagy akár el is törhet. Amikor a kézi spirál belecsavarodik a lefolyóban, akkor az könnyen bele is szorulhat keményen és ezt bizony elég nehéz kiszedni, vagy egyáltalán nem is lehet bontás nélkül. Az otthoni praktikák és technikák általában csak ott helyben használnak, ahol alkalmazzák őket, távolabb már nem érnek el, ezért a fellazított szenny késöbb újra le tud rakódni a vezetékrendszer további szakaszaiban, és ott akár komolyabb dugulásokat is okozhat. A lefolyótisztító szerek, vegyszerek leginkább csak megelőzésre, karbantartásra alkalmazhatók. A különböző lefolyótisztító szerek együttes és külön történő alkalmazásánál óvatosnak kell lenni, és vigyázni kell, mert néhány termék mellékhatása elég nagy károkat tud okozni a vezeték rendszerünkben.


A fürdőszobai dugulások megelőzése

Egy hibásan megépített lefolyó eldugulását nem lehet hosszútávon megakadályozni, néhány praktikus tanácsot azonban lehet adni a helyes használathoz:

  • Használjunk állandóan szűrőt, lehetőleg ne apró lyukút!
  • A fürdőszobai lefolyóba kéthetente öntsünk 2 liter ecetes vizet.
  • A mosdó szifont érdemes évente többször is kipucolni.
  • A padlóösszefolyót lehetőleg három havonta takarítsuk ki.
  • Szükség szerint használjunk folyékony lefolyó tisztító szert havonta

A fürdőszobai duguláselhárítás korszerű gépi spirálos technikával történik, mert a fürdőszobai lefolyók esetében ez a legbiztonságosabb és leghatékonyabb módszer. Speciális spirálokat használunk, ami dugulásokat 100%-ban megoldja.


Gyorsszolgálatunk 25 éve díjtalan kiszállással dolgozik!

Ha a megrendelő igényli, az elvégzendő munka költségét, árát a helyszínen is fel tudjuk mérni és meg tudjuk állapítani, így a várható költségekről a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja minden megrendelőnk.

Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron vállal duguláselhárítást szakszerűen, korszerű gépekkel bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal azonnal, garanciával. A fürdőszobai lefolyó rendszerről felmerülő további kérdésekre, és azok megoldásaira a több évtizedes gyakorlattal rendelkező szerelőnktől a munka folyamán díjtalan szaktanácsadást is kérhet.

Az idei évben is tart még a nyugdíjas kedvezményünk, amelyben 10% kedvezményt adunk minden nyugdíjasnak az árakból.

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 30 921 0948 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne most telefonálni, írjon nekünk, adja meg a telefonszámát, és mi igyekszünk gyorsan visszahívni, amikor Önnek éppen megfelel. Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk 1996 óta áll a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye:


Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel: +36 30 921 0948


Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, és helyét, majd adja meg a telefonszámát és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit: