Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Díjtalan szaktanácsadás

2020.12.21.

Díjtalan szaktanácsadás

Díjmentes szaktanácsadással segítünk minden megrendelőnknek, így a duguláselhárítás célzott hatékonysága jelentősen megnövelhető, a dugulások kialakulása megelőzhető.

Díjtalan szakvélemény és szaktanácsadás

A csatornahálózatról és lefolyórendszerről a helyszínen felmerülő további kérdésekre, problémákra és azok gyors megoldásaira a több évtizedes gyakorlattal rendelkező szerelőnktől a munka folyamán díjtalan szaktanácsadást kérhet minden megrendelőnk.


Gyorsszolgálatunk kedvező áron és díjtalan kiszállással vállal duguláselhárítást azonnal. Az árat telefonos egyeztetést követően lehet megállapítani, és a telefonon megbeszélt költségek - ellentétben több vállalkozás gyakorlatával - a helyszínen sem változnak! A megrendelő kérésére az elvégzendő munka összköltségét a helyszínen is fel tudjuk mérni, így a várható költségekről a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphat minden megrendelő. Nálunk nincsenek rejtett költségek! Áraink versenyképesek, amelyekről a munkák különbözősége miatt telefonon is lehet felvilágosítást kérni.


Tel.: 0630 921 09 48 és 0620 398 28 81

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!