Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Duguláselhárítás, csatornatisztítás árak

Duguláselhárítás ára, költségeTel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


Duguláselhárítás díjtalan kiszállással


Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron vállal duguláselhárítást, csatornatisztítást, lefolyótisztítást szakszerűen, korszerű gépekkel minden átmérőben bontás nélkül több évtizedes tapasztalattal azonnal, garanciával. 

Havi akciónk:

Mosogató duguláselhárítása már 6800 Ft-tól!


A duguláselhárítás pontos árát telefonos egyeztetést követően lehet megállapítani, és a telefonon megbeszélt költségek - ellentétben több vállalkozás gyakorlatával - a helyszínen sem változnak!

A megrendelő kérésére az elvégzendő munka összköltségét a helyszínen is fel tudjuk mérni, így a várható költségekről a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphat minden megrendelő. Nálunk nincsenek rejtett költségek!


Díjtalan szaktanácsadás


A csatorna- és lefolyórendszerről felmerülő további kérdésekre, problémákra és azok megoldásaira a több évtizedes gyakorlattal rendelkező szerelőnktől a munka folyamán díjtalan szaktanácsadást kérhet.


További kedvezmények


Amennyiben egy helyen több munkát kell elvégeznünk, a további munkákat akár 15-30% kedvezménnyel végezzük el!


Nyugdíjas kedvezmény


Az idei évben is tart még a nyugdíjas kedvezményünk, amelynek keretében -10% kedvezményt adunk minden nyugdíjasnak az árakból.


 Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

duguláselhárítás kapcsolat   +3630 9210 948

Áraink versenyképesek, amelyekről a munkák típusai és különbözőségei miatt telefonon lehet előre felvilágosítást kérni. A feltüntetett összegek akciós nettó árak.