Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás

1. Mosogató duguláselhárítás Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás

3. Mosdó duguláselhárítás Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm

5. Udvari csatorna duguláselhárítás

5. Udvari csatorna duguláselhárítás Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm

6. Csatornák és lefolyók karbantartása

6. Csatornák és lefolyók karbantartása Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm

7. Társasházi lefolyók duguláselhárítása

7. Társasházi lefolyók duguláselhárítása Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm

Duguláselhárítás Etyek

Duguláselhárítás Etyeken


Gyorsszolgálatunk duguláselhárítást Etyeken díjtalan kiszállással és kedvező áron vállal azonnal, több évtizedes tapasztalattal:Telefon: 0630 9210 948


Etyeken a beérkezett hívástól számított akár 2 órán belül vállalja a gyorsszolgálatunk a duguláselhárítást, lefolyótisztítást és csatornatisztítást szakszerűen, bontás nélkül korszerű gépekkel.

Szakterületeink:

lakásokban, családi házakban lévő minden lefolyó, így a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, wc-k, tisztítóaknák gépi tisztítása, duguláselhárítása, karbantartása Etyeken. Az duguláselhárításra a feladat megkezdése előtt díjtalan árajánlatot tudunk adni, így a várható költségekről a megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja. A megbeszélt költségek utólagosan nem változnak. Kedvezményekről, árakról a menüpontokban található tájékoztatás. Honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. Ha már eldugult a vezeték, és házilag nem sikerült megoldani a dugulást, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben.

A konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó és lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrübben találkozhatunk dugulással. A konyhában mosogatás közben keletkezett ételdarabok, zsiradék, a fürdőszobában a zuhanyzó, a kád és a mosdó lefolyójában összegyűlt hajszálak és ruhadarabok a felelősek leginkább a dugulások kialakulásáért, de a túlzott mennyiségű mosogatószer, sampon, vagy mosószer is sokat ront a helyzeten. Ha házi technikákkal és praktikákkal sem sikerül megoldani a problémát, hívjon minket bizalommal és etyeki duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal segít, hogy megszűnjön a dugulás okozta kellemetlenség. A duguláselhárításnak két típusa van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek az átmérőben, csőanyagban és a tisztításhoz szükséges technológiában térnek el egymástól.

A lefolyó tisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatornatisztítás az udvari szennyvíz- és csapadékvíz csatornák, főcsatornák, családi házak csatorna rendszere, főcsatornák tisztítása. A lefolyó tisztításhoz és a csatorna tisztításhoz etyeki duguláselhárítás gyorsszolgálatunk korszerű gépeket használ, így a legszakszerűbben tudjuk elvégezni a különböző átmérőjű csővezetékek duguláselhárítását. Korszerű gépi spirálos technikával végezzük a tisztítást, amely össze sem hasonlítható a kézi spirálos megoldásokkal. A gépi spirálos duguláselhárítás a legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat 100 %-ban megoldja. Célunk, hogy a duguláselhárítás Etyeken a megrendelő igényeinek teljes figyelembevétele mellett a lehető leggyorsabban, szakszerűen, költségtakarékosan, bontás nélkül történjen.

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás Etyeken azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-etyek/

duguláselhárítás kapcsolat +3630 9210 948