Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Duguláselhárítás II. kerület

Duguláselhárítás II. kerület


Eldugult a lefolyó, csatorna és nem folyik le a szennyvíz?


Hívjon bizalommal,  Duguláselhárítás 2. kerületi gyorsszolgálat  és a II. kerületi duguláselhárítás  gyorsszolgálatunk azonnal, díjtalan kiszállással és kedvező áron több évtizedes tapasztalattal szakszerűen, bontás nélkül segít a duguláselhárításban, lefolyótisztításban és csatornatisztításban.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


II. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a 2. kerületben akár 1 órán belül vállal garanciával duguláselhárítást, csatornatisztítást, lefolyótisztítást és csatorna karbantartást.

Szakterületeink: épületen belüli és kívüli duguláselhárítás 2. kerületben, továbbá lefolyótiszítás és csatornatisztítás is, így többek között:

  - lakásokban, családi házakban lévő minden lefolyó, így a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, wc-k, tisztítóaknák gépi tisztítása, duguláselhárítása, karbantartása a II. kerületben.
 - társasházak főcsatornáinak, strangjainak, udvari csatornáinak és a lakások lefolyóinak és csatornáinak teljes körű korszerű és szakszerű gépi
duguláselhárítása a 2. kerületben azonnal.

A 2. kerületben a duguláselhárításra a feladat megkezdése előtt a megrendelő kérésére ingyenes árajánlatot tudunk adni, így a várható költségekről minden megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja. A megbeszélt költségek - ellentétben több vállalkozás gyakorlatával - nem változnak. Kedvezményekről, árakról a menüpontokban talál tájékoztatást. A honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. A lefolyók nagy terhelésnek vannak kitéve, mert a szennyvíz különböző szennyeződéseket tartalmaz, így a csövekben könnyedén összegyűlnek a napi használatból származó mechanikai és vegyi anyagok. A lefolyótisztító szerek használatánál körültekintőnek kell lenni, mert néhány termék nagy károkat tud okozni a vezetékrendszerekben. A házi dugulás elhárítás ritkán sikerül, de ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, a dugulás hamarosan újra jelentkezhet, mert csak egy kis átmérőjű lyukat tudunk fúrni a lerakódásokba, ami rövid idő alatt össze tud újra záródni, ezért ha már komolyabban eldugult a vezeték, és házilag semmilyen praktikával sem sikerült megoldani a hibát, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a csőrendszerben. A duguláselhárítás nagy figyelmet és szakértelmet igénylő tevékenység. A duguláselhárításban 2. kerületi szerelőnk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, több ezer dugulási feladatot oldott már meg.

konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó és lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással.  duguláselhárítás II. kerület A konyhában mosogatás közben összegyűlt ételdarabok, zsíradék, a fürdőszobában a zuhanyzó, a kád és a mosdó lefolyójában a hajszálak és az apró ruhadarabok, szöszök a felelősek leginkább a dugulások kialakulásáért, de a túlzott mennyiségű mosogatószer, a sampon, vagy a mosószer is sokat ronthat a helyzeten. A mosogató lefolyókban lerakódott zsír és vízkő keveréke a hosszú szakaszokban komolyabb dugulást okozhatnak. A mechanikus fém szűrő alkalmazása a mosogatók esetében nem mindig célszerű, mert csökkenti a víz áramlási sebességét. Javasoljuk, hogy hetente egyszer végezzen forróvizes öblítést legalább 10 liter vízzel. Sokszor a mosogató szifon eldugulása okoz csak gondot, amelyet házilag is könnyedén megjavíthatunk. A szifon szétszerelése és kitisztítása nem igényel szakmai hozzáértést. A szifont alaposan és körültekintően takarítsuk ki ügyelve arra, hogy a tömítéseket ne szakítsuk el és a megfelelő helyükre rakjuk vissza azokat. A fürdőszobai dugulások jele lehet, amikor a kádból a dugót kihúzva csak lassan folyik el a víz, vagy ha van padlóösszefolyó, akkor abban megemelkedik a vízszint, vagy ki is folyik belőle a víz. Ez a átmérő szűkülését és a dugulás kialakulását jelenti. A vegyszerek használatánál figyeljünk arra, hogy ne kerüljön a ruhánkra, bőrünkre a maró anyagból, továbbá szellőztessünk ki alaposan közben és utána. Lefolyótisztító granulátumokat ne használjunk, mert azok könnyen beleköthetnek a lefolyó vezetékekbe, javításuk általában csak bontással lehetséges. A kézi spirál használatánál vigyáznunk kell, hogy ne okozzunk kárt a lefolyóban, soha ne erőltessük, ha megakad, mert a lefolyó közben megrepedhet vagy akár el is törhet. Ha a kézi spirál belecsavarodik a lefolyóba, akkor könnyen bele is szorulhat és azt elég nehéz lesz kiszedni, vagy egyáltalán nem is lehet bontás nélkül. A nagyobb átmérő és hossz miatt a kültéri udvari dugulások általában otthoni módszerekkel nem szüntethetők meg.

A duguláselhárításnak jellemzően két csoportja van: a lefolyótisztítás és a csatornatisztítás, amelyek az átmérőben térnek el egymástól, így a tisztításuk is különböző eszközzel történik. A lefolyó tisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű (32 mm-100 mm) lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatorna tisztítás az udvari szennyvíz csatornák és csapadékvíz csatornák, családi házak csatorna rendszere, társasházi főcsatornák tisztítása, amelyek átmérője általában meghaladja a 100 mm-t. 2 kerületi gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű csővezetékek tisztítását.

A lefolyók és csatornák eldugulását nem lehet mindig hosszútávon megakadályozni, ennek oka lehet akár a nem megfelelően kiépített csőrendszer, azonban néhány praktikus tanácsot lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik annak dugulásmentes időszaka. Amennyiben házilag semmilyen módon sem sikerül megoldani a dugulást, hívjon bizalommal és 2. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta sok kellemetlenség. Ha további bármilyen felmerülő kérdése lenne, telefonáljon és szívesen segítünk Önnek, hogy minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon és ne maradjon kétségek között. A duguláselhárítás 2. kerület területén a mai kornak megfelelő speciális gépi spirálos technikával történik, amely össze sem hasonlítható a hagyományos kézi spirálos módszerekkel. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítási technikák közül a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban és a családi házakban lévő dugulásokat minden esetben megszünteti, és nem okoz kárt a lefolyó vezetékekben és a csatornákban sem. A bontás nélkül duguláselhárítás garantálja Önnek, hogy ne kelljen felbontani a padozatot vagy kibontani a falakat, ami nagy fefordulástól és költségtől kíméli meg Önt, hiszen bármilyen bontás komoly időbeli és pénzbeli ráfordítással jár.

Célunk, hogy a duguláselhárítás a 2. kerületben a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett szakszerűen, költségtakarékosan, tisztán, bontás nélkül történjen. Duguláselhárítást II. kerület ezen részein vállalunk kiemelt gyorsasággal: Adyliget, Budaliget, Csatárka, Felhévíz, Hárshegy, Hűvösvölgy, Kurucles, Lipótmező, Máriaremete, PálvölgyPasarét, Pesthidegkút, Remetekertváros, Rézmál, Rózsadomb, Szemlőhegy, Széphalom, Szépilona, Szépvölgy, Törökvész, Vérhalom, Zöldmál.

Duguláselhárítás 2. kerület - Ha kérdése lenne

Amennyiben Önnek bármilyen kérdése van, írjon nekünk, és mi igyekszünk gyorsan válaszolni vagy visszahívhatjuk, amikor Önnek megfelel. Kérdezzen bizalommal, igyekszünk minden kérdésre gyorsan válaszolni. 2. kerület duguláselhárítás gyorsszolgálat: a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye, ezért kérdezzen bátran. Duguláselhárítás II. kerület gyorsszolglatunk segít Önnek:

2. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal segít Önnek:

Duguláselhárítás II. kerület mosogató lefolyók

II. kerület duguláselhárítás fürdőszoba lefolyók

Duguláselhárítás 2 kerület udvari csatornák

Duguláselhárítás 2. kerület alapvezeték

2. kerület duguláselhárítás egyéb csatornák

Duguláselhárítás II kerület duguláselhárítás egyéb lefolyó

Duguláselhárítás 2. kerület csatorna karbantartás

Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk online segítsége:

Duguláselhárítás azonnal, díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Kérhet előre is árajánlatot vagy külön kérésre díjtalan helyszíni felmérést duguláselhárítás gyorsszolgálatunktól. Ha úgy gondolja, a következőkben tájékoztathat minket a dugulás jellegéről, helyéről, így mi már előre tudunk segíteni abban, hogy a dugulás minnél kisebb kárt okozzon Önnek. Gyorsszolgálatunk mihamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el?:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Ha összetettebb a dugulás, itt leírhatja nekünk részletesebben is:

Keressen minket a népszerű közösségi oldalakon is:

duguláselhárítás 2 kerület instagram

dugulás 2 kerület twitteren

duguláselhárítás ii. kerület pinterest

duguláselhárítás 2. kerület facebook

dugulás ii linkedinen

dugulás 2. blogger

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás II. kerületben azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat.hu/dugulaselharitas-ii-kerulet/

dugulás 2 +3630 9210 948

Megosztás

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítása

1. Mosogató duguláselhárítása Típus: Mosogató lefolyó

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítása

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítása Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítása

3. Mosdó duguláselhárítása Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítása

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítása Típus: Fürdőszobai lefolyók

5. Udvari csatornák duguláselhárítása

5. Udvari csatornák duguláselhárítása Típus: Udvari csatorna és főcsatorna

6. Csatornák és lefolyók karbantartása

6. Csatornák és lefolyók karbantartása Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása

Kedvezmények és Infók

Segítség a dugulások megelőzéséhez, tanácsok

Építéssel kapcsolatos tanácsok

A csatornarendszer és a lefolyórendszer tervezésénél és kivitelezésénél a legfontosabb alapelveket betartása sok bosszúságtól kíméli meg Önt. Udvari csatorna kiépítésénél tisztítónyílásokat minden esetben alakítsunk ki a következő helyekre: ahol az épületet elhagyja a csatorna, töréspontokhoz, bukásokhoz, ahol a csatorna lejtős teleknél nagy szintkülönbség miatt függölegesen megy lefelé, egyéb esetekben 10-15 méterenként. Minden esetben T-idom alkalmazása javasolt, így megoldott a csatorna mindkét irányba történő duguláselhárítása. A tisztítónyílásokat a terepszintig kell meghosszabbítani. Fontos a legalább 70 cm-es fektetési mélység, és a megfelelő átmérőválasztás. Az udvari szennyvízcsatorna 110 mm és 125 mm között legyen, kültéren csak KGPVC-t használjunk! A csatornát 1% -1,5 %-os egyenletes lejtéssel, a legkevesebb iránytörés alkalmazásával kell megépíteni. Amennyiben iránytörés szükséges, a 90°-os iránytörésnél célszerű 2 db 45 °-os idomot alkalmazzunk. Fürdőszobáknál padlóösszefolyó beépítése javasolt, mert az nagy mértékben megkönnyíti az esetlegesen előforduló dugulások elhárítását. Nem ajánlott az egyágú padlóösszefolyó beépítése, kössük rá egy kádat, zuhanyzót, esetleg egy mosdót is. A lefolyó átmérője 40 mm legyen a 32 mm helyett! Mosogató vezetékek kiépítésénél fontos, hogy a bekötés a lehető legrövidebb legyen a vastagabb csatornába, mert a mosogató vezeték dugul el a leginkább. Lejtése 1,5% - 2%-os legyen egyenletes lejtéssel, átmérője 50 mm.

Hasznos tippek és technikák

A lefolyóvezetékek és a csatornák a használatuk folyamán hosszútávon a különböző kisebb és nagyobb méretű és anyagú szennyeződések miatt komoly terhelésnek vannak kitéve, ezért a nem kellő odafigyeléssel és szakértelemmel megépített lefolyóvezeték vagy csatornarendszer alacsony, sokszor negatív lejtése, alul vagy felülméretezett átmérőválasztása a csővezetékekben a dugulások kialakulását nagymértékben elősegítik. A duguláselhárításnál megkülönböztetjük a lefolyótisztítást és a csatornatisztítást. A lefolyótisztítás közé a mosogatók és fürdőszobai lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű lefolyóinak tisztítása tartozik. A  csatornatisztítás az udvari szennyvízcsatornák csatorna rendszere, amelyek átmérője általában meghaladja a 110 mm-t. A mosogató rendszereknél az ételek, a zsíradékok és az egyéb konyhai hulladékok, mint a darabolt zöldégek lefolyóba engedése okozhatnak dugulásokat, ezzel szemben a fürdőszobai rendszereknél a haj, a ruhák, a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveréke okozhat rövidebb vagy hosszabb távon dugulást. A dugulásokat házilag is megoldhatjuk, bár a házi duguláselhárítás a technológiai hiányosságok miatt ritkán sikerül tartósan. Ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, rövid idő elteltével újra jelentkezhet a hiba, mert csak egy kis átmérőjű lyukat tudunk készíteni a lerakódásba. Megelőzésképpen a fürdőszobai összefolyónál takarítsuk ki a padlóösszefolyót és bő forró vízsugárral mossuk át és tisztítsuk ki havonta. A kád és a zuhanytálca esetében fontos, hogy nem szabad kicsavarozni a lefolyót, mert a lefolyó tömítése elmozdulhat a kád vagy a zuhanytálca alatt és utána nem tudjuk bontás nélkül visszahelyezni pontosan a helyére, ami ázásokat, folyásokat okozhat. A tisztításkor öntsünk folyékony lefolyótisztító szert a lefolyóba, majd három óra elteltével bő forró vízzel mossuk át. A fürdőszobai lefolyóknál a mechanikai szűrők használata javasolt. A mosogatónál legelőször ellenőrizzük a szifont. Ha a szifonnal minden rendben volt, akkor lúgos lefolyótisztítóval töltsük fel a lefolyót, és három óra múlva forró vízzel öblítsük át. A különböző lefolyótisztító szereket óvatosan, megfelelő körültekintéssel és odafigyeléssel használjuk, mert egyes termékek a használatuk irritáló gázképződéssel jár, továbbá különböző termékek együttes használata nem javasolt. Néhány termék mellékhatása továbbá nagy és költséges károkat is tud okozni a lefolyórendszerben, mert akár bele is keményedhetnek a csőbe. Kültéri csatornáinkat a tisztítónyílásoknál vagy a tisztítóaknáknál fél évente ellenőrizzük, és ha lerakódásokat látunk benne, de még nem dugult el teljesen, bő vízzel mossuk át azokat és engedjük meg közben az épületben található összes csapot. Az udvari dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a nagyobb távolság miatt nem szüntethetők meg. Ha nem sikerül megszüntetni a dugulást, nem érdemes tovább házilag próbálkozni, mert komolyabb hibák keletkezhetnek a lefolyórendszerben, amelyek akár bontásokhoz is vezethetnek. A dugulások szakszerű elhárításához hívjon minket bizalommal, és gyorsszolgálatunk akár azonnal, korszerű gépekkel, bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal és garanciával lakásokban és családi házakban egyaránt segít Önnek a dugulások szakszerű elhárításában. Gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz is korszerű gépeket és szerszámokat használ, a 25 éve duguláselhárítással foglalkozó szerelőnk így a lehető legszakszerűbben tudja elvégezni a különböző átmérőjű csővezetékek és alapvezetékek tisztítását és duguláselhárítását. A duguláselhárítást, továbbá a lefolyótisztítást és a csatornatisztítást speciális gépi spirálos technikával végezzük, amely nem hasonlítható össze a kézi spirálos módszerekkel. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítás módszerek közül a legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat és lerakódásokat teljes egészében eltávolítja.

Szavazás

Milyen lefolyótisztítót használ Ön rendszeresen?

Szavazok