Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Duguláselhárítás XI. kerület

Duguláselhárítás XI. kerület


Nem folyik le a víz, mert eldugult a lefolyó vagy a csatorna? Duguláselhárítás 11. kerület területén azonnal


Hívjon bizalommal,  duguláselhárítás XI. kerület és a XI. kerületi duguláselhárítás  gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron szakszerűen, korszerű gépekkel bontás nélkül segít a duguláselhárításban, csatornatisztításban és lefolyótisztításban. Duguláselhárítás 11. kerület területén több évtizedes szakmai tapasztalattal, garanciával.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


11. kerület duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a XI. kerületben akár 1 órán belül vállal garanciával duguláselhárítást, csatornatisztítást, lefolyótisztítást. Szakterületünk a lakásokban, családi házakban lévő minden lefolyó, és csatorna tisztítása, így a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, tisztítóaknák gépi tisztítása, duguláselhárítása, karbantartása a 11. kerületben, továbbá társasházak főcsatornáinak, strangjainak, udvari csatornáinak és a lakások lefolyóinak és csatornáinak teljes körű szakszerű gépi duguláselhárítása 11. kerületben. A duguláselhárításra annak megkezdése előtt a megrendelő kérésére ingyenes árajánlatot tudunk adni, így a várható költségekről minden megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja. A megbeszélt költségek több vállalkozás gyakorlatával ellentétben nem változnak.

Mosogató duguláselhárítás 11. kerület

Fürdőszobai duguláselhárítás xi. kerület

Csatorna duguláselhárítás 11. ker.

Kedvezményekről és árakról a megfelelő menüpontokban található részletes tájékoztatás. Honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. Amikor már eldugult a vezeték, és házilag nem sikerült megoldani a dugulást, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás okozta probléma csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben. A dugulás elhárítása nagy figyelmet és szakértelmet és felszereltséget igénylő tevékenység. A duguláselhárításban 11. kerületi szerelőnk több évtizedes, nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik, több ezer különböző dugulást szüntetett már meg sikeresen. konyhai mosogató, a fürdőszobai összefolyó és lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással.


Mosogató lefolyó vezetékek

duguláselhárítás xi. kerület konyhában mosogatás közben keletkezett ételdarabok, zsiradék okozza az esetek nagy részében a dugulást. A mosogató vezetékekben lerakódott zsír a hosszabb lefolyóknál erősebb dugulásokat tud okozni. A szűrő alkalmazása a mosogatóknál nem javasolt, mert csökkenti a víz áramlási sebességét, így a zsír könnyebben kirakódik. Hetente egyszer javasolt a forróvizes öblítés, amikor 10 liter felforralt vizet hirtelen beleöntünk a lefolyóba, majd utána engedünk 3 deciliter hideg vizet. Sokszor a mosogató szifon dugulása okoz csak problémát, amelyet házilag könnyedén megjavíthatunk, a szifon szétszedése és tisztítása nem igényel szaktudást. Körültekintően takarítsuk ki a szifont, és figyeljünk, hogy a tömítéseket ne szakítsuk el és a megfelelő típust a megfelelő helyre helyezzük vissza. A vegyszerek használatánál legyünk óvatosak, hogy ne kerüljön a bőrünkre a maró szerekből, továbbá szellőztessük ki közben és utána alaposan a lakást. Lefolyótisztító granulátumokat lehetőleg ne használjunk, mert könnyen beleköthetnek a vezetékekbe, javításuk általában bontással lehetséges.


Fürdőszobai lefolyó vezetékek

A fürdőszobában a kádban, a zuhanyzóban és a mosdó lefolyójában összeállt hajszálak és ruhadarabok a felelősek elsősorban a dugulások kialakulásáért, de a nagyobb mennyiségű mosogatószer, a sampon, vagy a mosószer is sokat ront a helyzeten. A fürdőszobai dugulások egyik előjele lehet az, amikor a kádból kihúzva a dugót a víz csak lassan vagy egyáltalán nem folyik el, és feljön az összefolyóban. Ez a jelenség az átmérő leszűkülését és a dugulás kialakulását jelenti. Ha kézi spirállal próbálkozunk, vigyáznunk kell, hogy ne tegyünk kárt a lefolyóban, soha ne erőltessük, mert a lefolyó elrepedhet vagy akár el is törhet. Ha a kézi spirál belecsavarodik a lefolyóban, akkor az könnyen bele is szorulhat és elég nehéz kiszedni, vagy egyáltalán nem is lehet bontás nélkül. Az otthoni módszerek és technikák általában csak ott használnak, ahol alkalmazzák őket, távolabb már nem ér el, ezért a fellazított szenny késöbb újra le tud rakódni, vagy akár komolyabb dugulásokat is okozhat. A lefolyótisztító szerek leginkább csak megelőzésre, karbantartásra alkalmazhatók. Ha házi módszerekkel nem sikerül megoldani a dugulást, hívjon minket bizalommal és 11. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjön a dugulás okozta sok kellemetlenség. 


Csatornák és lefolyók gépi tisztítása

A duguláselhárításnak jellemzően két elkülöníthető típusa van: a lefolyó tisztítás és a csatorna tisztítás, amelyek az átmérőben térnek el egymástól, így a tisztításuk is különböző eszközzel történik. A kültéri udvari csatorna dugulások túlnyomó része otthoni módszerekkel a nagyobb átmérő és a nagy távolságok miatt nem szüntethetők meg. Az alábbi segítség linkre kattintva részletes tájékoztatást talál a házi módszerek és praktikák használatához. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű (32-110mm) lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A csatornatisztítás az udvari szennyvíz csatornák és csapadékvíz csatornák, családi házak csatorna rendszere, társasházi főcsatornák tisztítása, amelyek átmérője általában nagyobb, mint 110 mm. 11. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz is korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben végezzük el a különböző átmérőjű vezetékek tisztítását.


Házi praktikák és módszerek kockázatai

A lefolyók és a csatornák az esetek nagy részében nagy igénybevételnek vannak kitéve, mert a szennyvíz különböző kisebb vagy nagyobb méretű, eltérő sűrűségű szennyeződéseket tartalmaz. Ennek következtében könnyen összegyűlhetnek a napi használatból származó anyagok a vezetékekben. A különböző lefolyó tisztító vegyszerek használatánál nagyon körültekintőnek és óvatosnak kell lenni, ugyanis néhány termék mellékhatása nagy és költséges károkat okozhat a lefolyórendszerünkben, mert akár bele is keményedhetnek a csőbe. A házilag elvégzett dugulás elhárítás ritkán sikerül, de ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, általában hamarosan újra jelentkezhet a probléma, mert ilyen módszerrel csak egy kis átmérőjű lyukat lehet képezni a lerakódásokba. A lefolyók és csatornák eldugulását nem lehet mindig hosszútávon megakadályozni, ennek oka lehet akár a nem kellő odafigyeléssel és szakértelemmel megépített csőrendszer, azonban néhány praktikus tanácsot és ötletet lehet adni a helyes használathoz, így meghosszabbodik annak dugulásmentes időszaka.


Dugulások szakszerű elhárítása

XI. kerületi duguláselhárítással foglalkozó szakemberünk speciális gépi spirálos technikával végzi a duguláselhárítást, amely össze sem hasonlítható a hagyományos kézi spirálos megoldásokkal. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítási technikák közül a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat minden esetben megoldja. A bontás nélkül duguláselhárítás garantálja, hogy a padozat vagy falazat kibontása nélkül újra tökéletesen használhatóvá válik a lefolyórendszer, így ez általában nagy fefordulástól és költségtől kíméli meg Önt, továbbá bármilyen bontás komoly időbeli ráfordítással és költséggel is jár. Budapest XI. kerület duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyók és a csatornák tisztításához is korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben tudjuk elvégezni a különböző méretű vezetékek és csatornák tisztítását. 11. kerületi duguláselhárítással foglalkozó szerelőnk a megérkezése után felméri a problémát, és a legjobb megoldást választva elvégzi a dugulás elhárítását korszerű gépekkel szakszerűen, bontás nélkül. A duguláselhárítás 11. kerület területén a mai kornak megfelelő speciális gépi spirálos módszerrel történik, ami össze sem hasonlítható a kézi spirálos megoldásokkal.

Ha további kérdése merülne, telefonáljon és szívesen segítünk Önnek, hogy a problémákra minden szempontból kielégítő és szakszerű választ kapjon és ne maradjon kétségek között. Célunk, hogy a duguláselhárítás a 11. kerületben a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett gyorsan, szakszerűen, költségtakarékosan, bontás nélkül történjen. Duguláselhárítást XI. kerület ezen részein vállalunk kiemelt gyorsasággal: Albertfalva, Dobogó, Gazdagrét, Gellérthegy, Hosszúrét, Kamaraerdő, Kelenföld, Kelenvölgy, Kőérberek, Lágymányos, Madárhegy, Őrmező, Péterhegy, Sasad, Sashegy, Tabán.

Duguláselhárítás 11. kerület - Ha bármilyen egyéb kérdése van a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 0630-9210-948-as telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne telefonálni, írjon nekünk, és igyekszünk gyorsan válaszolni vagy visszahívhatjuk, amikor Önnek éppen megfelel. Budapest 11. kerület duguláselhárítás 1996 óta a lakosság szolgálatában.

Fontos segítség lehet a duguláselhárítás témakörében a tapasztalt szakember véleménye. Duguláselhárítás 11. kerület területén garanciával:


11. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal segít Önnek:

Duguláselhárítás 11. kerület mosogató lefolyók

11. kerület duguláselhárítás fürdőszoba lefolyók

Duguláselhárítás 11 kerület udvari csatornák

11 kerület duguláselhárítás alapvezeték

Duguláselhárítás XI kerület egyéb csatornák

11. kerület duguláselhárítás egyéb lefolyó

Duguláselhárítás 11. kerület csatorna karbantartása

Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 0630-9210-948

Duguláselhárítás azonnal, díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Kérhet előre is árajánlatot vagy külön kérésre díjtalan helyszíni felmérést duguláselhárítás gyorsszolgálatunktól. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, helyét és gyorsszolgálatunk mihamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el?:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben úgy dönt, itt megadhatja elérhetőségét, ami lehet telefonszám vagy e-mail, és mi válaszolunk Önnek. Ha összetettebb a dugulás, itt leírhatja nekünk részletesebben is:

 

Keressen minket a népszerű közösségi oldalakon is:

duguláselhárítás 11 kerület instagramon

dugulás 11 kerület twitteren

duguláselhárítás xi. kerület pinterest

duguláselhárítás 11. kerület facebookon

dugulás xi linkedin

dugulás 11. Blogger

Precíz munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás 11. kerületben azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat/dugulaselharitas-xi-kerulet

dugulás 11 +3630 9210 948

Megosztás

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítása

1. Mosogató duguláselhárítása Típus: Mosogató lefolyó

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítása

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítása Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítása

3. Mosdó duguláselhárítása Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítása

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítása Típus: Fürdőszobai lefolyók

5. Udvari csatornák duguláselhárítása

5. Udvari csatornák duguláselhárítása Típus: Udvari csatorna és főcsatorna

6. Csatornák és lefolyók karbantartása

6. Csatornák és lefolyók karbantartása Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása

7. Társasházi lefolyók duguláselhárítása

7. Társasházi lefolyók duguláselhárítása Típus: Udvari csatorna és főcsatorna

Kedvezmények és Infók

Segítség a dugulások megelőzéséhez, tanácsok

Építéssel kapcsolatos tanácsok

A csatornarendszer és a lefolyórendszer tervezésénél és kivitelezésénél a legfontosabb alapelveket betartása sok bosszúságtól kíméli meg Önt. Udvari csatorna kiépítésénél tisztítónyílásokat minden esetben alakítsunk ki a következő helyekre: ahol az épületet elhagyja a csatorna, töréspontokhoz, bukásokhoz, ahol a csatorna lejtős teleknél nagy szintkülönbség miatt függölegesen megy lefelé, egyéb esetekben 10-15 méterenként. Minden esetben T-idom alkalmazása javasolt, így megoldott a csatorna mindkét irányba történő duguláselhárítása. A tisztítónyílásokat a terepszintig kell meghosszabbítani. Fontos a legalább 70 cm-es fektetési mélység, és a megfelelő átmérőválasztás. Az udvari szennyvízcsatorna 110 mm és 125 mm között legyen, kültéren csak KGPVC-t használjunk! A csatornát 1% -1,5 %-os egyenletes lejtéssel, a legkevesebb iránytörés alkalmazásával kell megépíteni. Amennyiben iránytörés szükséges, a 90°-os iránytörésnél célszerű 2 db 45 °-os idomot alkalmazzunk. Fürdőszobáknál padlóösszefolyó beépítése javasolt, mert az nagy mértékben megkönnyíti az esetlegesen előforduló dugulások elhárítását. Nem ajánlott az egyágú padlóösszefolyó beépítése, kössük rá egy kádat, zuhanyzót, esetleg egy mosdót is. A lefolyó átmérője 40 mm legyen a 32 mm helyett! Mosogató vezetékek kiépítésénél fontos, hogy a bekötés a lehető legrövidebb legyen a vastagabb csatornába, mert a mosogató vezeték dugul el a leginkább. Lejtése 1,5% - 2%-os legyen egyenletes lejtéssel, átmérője 50 mm.

Hasznos tippek és technikák

A lefolyóvezetékek és a csatornák a használatuk folyamán hosszútávon a különböző kisebb és nagyobb méretű és anyagú szennyeződések miatt komoly terhelésnek vannak kitéve, ezért a nem kellő odafigyeléssel és szakértelemmel megépített lefolyóvezeték vagy csatornarendszer alacsony, sokszor negatív lejtése, alul vagy felülméretezett átmérőválasztása a csővezetékekben a dugulások kialakulását nagymértékben elősegítik. A duguláselhárításnál megkülönböztetjük a lefolyótisztítást és a csatornatisztítást. A lefolyótisztítás közé a mosogatók és fürdőszobai lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű lefolyóinak tisztítása tartozik. A  csatornatisztítás az udvari szennyvízcsatornák csatorna rendszere, amelyek átmérője általában meghaladja a 100 mm-t. A mosogató rendszereknél az ételek, a zsiradékok és az egyéb konyhai hulladékok, mint a darabolt zöldégek lefolyóba engedése okozhatnak dugulásokat, ezzel szemben a fürdőszobai rendszereknél a haj, a ruhák, a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveréke okozhat rövidebb vagy hosszabb távon dugulást. A dugulásokat házilag is megoldhatjuk, bár a házi duguláselhárítás a technológiai hiányosságok miatt ritkán sikerül tartósan. A házi módszerek általában ott használnak, ahol alkalmazzák őket, távolabb már nem jut el, ezért a fellazított szenny késöbb újra lerakódhat, vagy akár nagyobb dugulásokat is okozhat. A duguláselhárító szerek leginkább csak megelőzésre, karbantartásra alkalmazhatók.A jól megépített lefolyóban gyorsan, nagy sebességgel áramló szennyvíz magával tudja vinni a vezetékek aljára rakódott szennyeződéseket, amely egy természetes tisztulási folyamatnak mondható. Abban az esetben, amikor nem megfelelő lejtése van a szennyvíz vagy csapadékvíz lefolyóknak vagy szinte teljesen vízszintesek, főleg ahol negatív lejtése van a csővezetéknek, ott a vezetékek alján csak pang a szennyvíz, és szépen lassan lerakódás képződik, ami majd később a dugulások okozója lesz. Ha egy lefolyó falán a szennyeződés egyre inkább lerakódik, akkor a cső belső átmérője az idő során egyre csökken, és egyre kevesebb víz mennyiséget tud elnyelni. A lefolyók falára az idővel még vastagabb és keményebb szennyeződés rakódik le, amely évről évre egyre nagyobb lesz. A vízszintes szakaszokon további gyakori probléma, hogy a vezeték falán vízkő képződik, és ez megvastagodva tovább szűkíti a csővezeték keresztmetszetét. Ebben a lerakódásban így még könnybben megtapad a szennyeződés és a zsír is. Ezeket az elzáródásokat és szűkületeket kizárólag rendszeres időközönként elvégzett gépi tisztítás szüntetheti csak meg. Ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, rövid idő elteltével újra jelentkezhet a hiba, mert csak egy kis átmérőjű lyukat tudunk készíteni a lerakódásba. Megelőzésképpen a fürdőszobai összefolyónál takarítsuk ki a padlóösszefolyót és bő forró vízsugárral mossuk át és tisztítsuk ki havonta. A kád és a zuhanytálca esetében fontos, hogy nem szabad kicsavarozni a lefolyót, mert a lefolyó tömítése elmozdulhat a kád vagy a zuhanytálca alatt és utána nem tudjuk bontás nélkül visszahelyezni pontosan a helyére, ami ázásokat, folyásokat okozhat. A tisztításkor öntsünk folyékony lefolyótisztító szert a lefolyóba, majd három óra elteltével bő forró vízzel mossuk át. A fürdőszobai lefolyóknál a mechanikai szűrők használata javasolt. A mosogatónál legelőször ellenőrizzük a szifont. Ha a szifonnal minden rendben volt, akkor lúgos lefolyótisztítóval töltsük fel a lefolyót, és három óra múlva forró vízzel öblítsük át. A különböző lefolyótisztító szereket óvatosan, megfelelő körültekintéssel és odafigyeléssel használjuk, mert egyes termékek használata irritáló gázképződéssel jár, továbbá különböző termékek együttes használata nem javasolt. Néhány termék mellékhatása továbbá nagy és költséges károkat is tud okozni a lefolyórendszerben, mert akár bele is keményedhetnek a csőbe. Kültéri csatornáinkat a tisztítónyílásoknál vagy a tisztítóaknáknál fél évente ellenőrizzük, és ha lerakódásokat látunk benne, de még nem dugult el teljesen, bő vízzel mossuk át azokat és engedjük meg közben az épületben található összes csapot. Az udvari dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a nagyobb távolság miatt nem szüntethetők meg. Ha nem sikerül megszüntetni a dugulást, nem érdemes tovább házilag próbálkozni, mert komolyabb hibák keletkezhetnek a lefolyórendszerben, amelyek akár bontásokhoz is vezethetnek. A dugulások szakszerű elhárításához hívjon minket bizalommal, és gyorsszolgálatunk akár azonnal, korszerű gépekkel, bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal és garanciával lakásokban és családi házakban egyaránt segít Önnek a dugulások szakszerű elhárításában. Gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz is korszerű gépeket és szerszámokat használ, a 25 éve duguláselhárítással foglalkozó szerelőnk így a lehető legszakszerűbben tudja elvégezni a különböző átmérőjű csővezetékek és alapvezetékek tisztítását és duguláselhárítását. A duguláselhárítást, továbbá a lefolyótisztítást és a csatornatisztítást speciális gépi spirálos technikával végezzük, amely nem hasonlítható össze a kézi spirálos módszerekkel. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítás módszerek közül a legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat és lerakódásokat teljes egészében eltávolítja.

Szavazás

Milyen lefolyótisztítót használ Ön rendszeresen?

Szavazok