Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Duguláselhárítás XVI. kerület

Duguláselhárítás XVI. kerület


Dugulás van és nem folyik el a szennyvíz? Duguláselhárítás 16. kerület bármely részén azonnal.


16. kerület duguláselhárítás duguláselhárítás 16. kerület gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron szakszerűen, több évtizedes tapasztalattal segít Önnek a duguláselhárításban, lefolyótisztításban és csatornatisztításban. Duguláselhárítás 16. kerület gyorsszolgálatunk korszerű gépekkel, bontás nélkül akár azonnal is vállal duguláselhárítást.


Tel.: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


XVI. kerület duguláselhárítás gyorsszolgálatunk akár 2 órán belül vállal garanciával duguláselhárítást, csatornatisztítást, lefolyótisztítást.

Szakterületeink a lakásokban, családi házakban lévő minden lefolyó, így a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, tisztítóaknák gépi tisztítása, duguláselhárítás XVI. kerületben. A duguláselhárításra annak megkezdése előtt a megrendelő kérésére díjtalan árajánlatot tudunk adni, így a várható költségekről a megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja. Az előre megbeszélt költségek nem változnak. A megfelelő menüpontokban kedvezményeinkről és árainkról található tájékoztatás.


Házi módszerek és praktikák

Honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. A vegyszerek használatánál vigyázni kell, nehogy a bőrünkre vagy a szemünkbe kerüljön, továbbá a használatuk közben és utána szellőztessünk ki alaposan. Lefolyótisztító granulátumokat ne használjunk, mert azok könnyen belekeményednek a vezetékekbe, javításuk általában csak bontással lehetséges. A kézi spirál használatánál ügyelnünk kell, hogy ne okozzunk kárt a vezetékekben, ne erőltessük, mert a lefolyó akár el is törhet. Ha a kézi spirál belecsavarodik a lefolyó vezetékbe, akkor az könnyen meg is szorulhat és azt elég nehéz lesz kiszedni, vagy egyáltalán nem is lehet bontás nélkül. Amennyiben már az eldugult vezetéket házilag nem sikerült kitisztítani, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás által okozott probléma és kár csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben.


Mosogató vezetékek és rendszerek

konyhai mosogatók, 16. kerületa fürdőszobai összefolyók és lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással. A mosogató lefolyókban lerakódott zsír és vízkő a hosszabb vezetékeknél komolyabb dugulásokat okozhatnak. A mechanikus szűrők használata a mosogatónál nem mindig célszerű, mert lassítja a víz sebességét. Hetente egyszer javasoljuk, hogy végezzen forróvizes öblítést. A mosogató vezetékekben lerakódott zsír és vízkő keveréke keményebb dugulást is okozhatnak. Sokszor a mosogató szifon eldugulása okoz csak gondot, amelyet házilag is egyszerűen megjavíthatunk. A szifon leszerelése és tisztítása nem igényel nagy hozzáértést. Ilyenkor szereljük szét a szifont, és figyeljünk arra, hogy a tömítéseket ne szakítsuk el és a megfelelő helyükre tegyük vissza.


Fürdőszobai lefolyó vezetékek

A fürdőszobai dugulások egyik jele lehet az, amikor kádból kihúzzuk a dugót, és a víz a padlóösszefolyóban, ha van, megemelkedik, és ki is folyik belőle. A különböző lefolyótisztító szerek használatánál elővigyázatosnak kell lenni, mert néhány termék mellékhatása nagy károkat tud okozni a lefolyóvezetékekben. Az alábbi segítség linkre kattintva részletes tájékoztatás található a házi módszerek használatához. Ha házi praktikákkal és technikákkal sem sikerül megoldani a dugulást, hívjon minket bizalommal és duguláselhárítás 16. kerület gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjenek a dugulás okozta kellemetlenségek. Szerelőnk több évtizedes, nagy tapasztalattal rendelkezik, több ezer dugulást szüntetett már meg.


Csatornatisztítás és duguláselhárítás fajtái

A duguláselhárításnak két különböző csoportja van: a lefolyó tisztítás és a csatorna tisztítás, amelyek az átmérőben és a csőanyagban térnek el egymástól, így a tisztításuk is különböző eszközzel és technikával történik. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A kültéri dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a távolság miatt nem szüntethetők meg, ezért ezek tisztítása gépi módszerrel javasolt. A csatornatisztítás az udvari szennyvízcsatornák és csapadékvízcsatornák, családi házak csatorna rendszere, amelyek átmérője általában meghaladja a 110 mm-t. 16. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyó tisztításhoz és a csatorna tisztításhoz korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben tudjuk elvégezni a különböző átmérőjű vezetékek tisztítását.


Duguláselhárítás szakszerűen

Korszerű gépi spirálos technikával végezzük a duguláselhárítást a 16. kerületben, amely össze sem hasonlítható a hagyományos kézi spirálos megoldásokkal. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítási technikák közül a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat 100 %-ban megoldja. A bontás nélkül duguláselhárítás garantálja Önnek, hogy ne kelljen felbontani vagy kibontani se a falat, se a padlót, nem kell szétszerelni a konyhabútort. Ez nagy fefordulástól és költségtől kíméli meg Önt, hiszen bármilyen bontás komoly időbeli és nagy pénzbeli ráfordítással és rendetlenséggel is jár.

Célunk és feladatunk, hogy a duguláselhárítás a XVI. kerületben a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett a lehető leggyorsabban, költségtakarékosan, bontás nélkül történjen. Hívjon bizalommal, és a XVI. kerület duguláselhárítás  gyorsszolgálatunk azonnal, díjtalan kiszállással és kedvező áron több évtizedes tapasztalattal szakszerűen, bontás nélkül segít a duguláselhárításban, csatornatisztításban, lefolyótisztításban. Duguláselhárítást 16. kerület ezen részein vállalunk kiemelt gyorsasággal: Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom.

Duguláselhárítás 16. kerület - Ha bármilyen egyéb kérdése lenne a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 0630-9210948-as telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne telefonálni, írhat is nekünk, és mi igyekszünk gyorsan válaszolni vagy visszahívhatjuk, amikor Önnek éppen megfelel. Budapest 16. kerület duguláselhárítás 1996 óta a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye. Duguláselhárítás XVI. kerület azonnal:


Gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal segít Önnek:

Duguláselhárítás 16. kerület mosogató lefolyók

Duguláselhárítás XVI. kerület fürdőszobai lefolyók

16 kerület duguláselhárítás udvari csatorna

Duguláselhárítás XVI kerület alapvezeték

16. kerület duguláselhárítás egyéb csatorna

Duguláselhárítás 16 kerület egyéb kis átmérőjű lefolyók

XVI. kerület duguláselhárítás csatorna karbantartás

Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 0630-9210-948

Duguláselhárítás azonnal, díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Kérhet előre is árajánlatot vagy külön kérésre díjtalan helyszíni felmérést duguláselhárítás gyorsszolgálatunktól. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, helyét és gyorsszolgálatunk mihamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el?:
A dugulás helye:

A lefolyó vagy csatorna átmérője:
Amennyiben úgy dönt, itt megadhatja elérhetőségét, ami lehet telefonszám vagy e-mail, és mi válaszolunk Önnek. Ha összetettebb a dugulás, itt leírhatja nekünk részletesebben is:

Keressen minket a népszerű közösségi oldalakon is!

duguláselhárítás 16 kerület instagram oldalán

dugulás 16 kerület twitteren oldalán

duguláselhárítás xvi. kerület pinterest oldalon

duguláselhárítás 16. kerület facebook oldalon

dugulás xvi linkedin oldalán

dugulás 16. blogger oldalain

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás 16. kerületben azonnal, szakszerűen, garanciával:

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat/dugulaselharitas-xvi-kerulet/

dugulás 16 +3630 9210 948

Megosztás

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítása

1. Mosogató duguláselhárítása Típus: Mosogató lefolyó

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítása

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítása Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítása

3. Mosdó duguláselhárítása Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítása

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítása Típus: Fürdőszobai lefolyók

5. Udvari csatornák duguláselhárítása

5. Udvari csatornák duguláselhárítása Típus: Udvari csatorna és főcsatorna

6. Csatornák és lefolyók karbantartása

6. Csatornák és lefolyók karbantartása Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása

7. Társasházi lefolyók duguláselhárítása

7. Társasházi lefolyók duguláselhárítása Típus: Udvari csatorna és főcsatorna

Kedvezmények és Infók

Segítség a dugulások megelőzéséhez, tanácsok

Építéssel kapcsolatos tanácsok

A csatornarendszer és a lefolyórendszer tervezésénél és kivitelezésénél a legfontosabb alapelveket betartása sok bosszúságtól kíméli meg Önt. Udvari csatorna kiépítésénél tisztítónyílásokat minden esetben alakítsunk ki a következő helyekre: ahol az épületet elhagyja a csatorna, töréspontokhoz, bukásokhoz, ahol a csatorna lejtős teleknél nagy szintkülönbség miatt függölegesen megy lefelé, egyéb esetekben 10-15 méterenként. Minden esetben T-idom alkalmazása javasolt, így megoldott a csatorna mindkét irányba történő duguláselhárítása. A tisztítónyílásokat a terepszintig kell meghosszabbítani. Fontos a legalább 70 cm-es fektetési mélység, és a megfelelő átmérőválasztás. Az udvari szennyvízcsatorna 110 mm és 125 mm között legyen, kültéren csak KGPVC-t használjunk! A csatornát 1% -1,5 %-os egyenletes lejtéssel, a legkevesebb iránytörés alkalmazásával kell megépíteni. Amennyiben iránytörés szükséges, a 90°-os iránytörésnél célszerű 2 db 45 °-os idomot alkalmazzunk. Fürdőszobáknál padlóösszefolyó beépítése javasolt, mert az nagy mértékben megkönnyíti az esetlegesen előforduló dugulások elhárítását. Nem ajánlott az egyágú padlóösszefolyó beépítése, kössük rá egy kádat, zuhanyzót, esetleg egy mosdót is. A lefolyó átmérője 40 mm legyen a 32 mm helyett! Mosogató vezetékek kiépítésénél fontos, hogy a bekötés a lehető legrövidebb legyen a vastagabb csatornába, mert a mosogató vezeték dugul el a leginkább. Lejtése 1,5% - 2%-os legyen egyenletes lejtéssel, átmérője 50 mm.

Hasznos tippek és technikák

A lefolyóvezetékek és a csatornák a használatuk folyamán hosszútávon a különböző kisebb és nagyobb méretű és anyagú szennyeződések miatt komoly terhelésnek vannak kitéve, ezért a nem kellő odafigyeléssel és szakértelemmel megépített lefolyóvezeték vagy csatornarendszer alacsony, sokszor negatív lejtése, alul vagy felülméretezett átmérőválasztása a csővezetékekben a dugulások kialakulását nagymértékben elősegítik. A duguláselhárításnál megkülönböztetjük a lefolyótisztítást és a csatornatisztítást. A lefolyótisztítás közé a mosogatók és fürdőszobai lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók, és egyéb kis átmérőjű lefolyóinak tisztítása tartozik. A  csatornatisztítás az udvari szennyvízcsatornák csatorna rendszere, amelyek átmérője általában meghaladja a 100 mm-t. A mosogató rendszereknél az ételek, a zsiradékok és az egyéb konyhai hulladékok, mint a darabolt zöldégek lefolyóba engedése okozhatnak dugulásokat, ezzel szemben a fürdőszobai rendszereknél a haj, a ruhák, a szappan és a mosószerek együttes jelenléte és keveréke okozhat rövidebb vagy hosszabb távon dugulást. A dugulásokat házilag is megoldhatjuk, bár a házi duguláselhárítás a technológiai hiányosságok miatt ritkán sikerül tartósan. A házi módszerek általában ott használnak, ahol alkalmazzák őket, távolabb már nem jut el, ezért a fellazított szenny késöbb újra lerakódhat, vagy akár nagyobb dugulásokat is okozhat. A duguláselhárító szerek leginkább csak megelőzésre, karbantartásra alkalmazhatók.A jól megépített lefolyóban gyorsan, nagy sebességgel áramló szennyvíz magával tudja vinni a vezetékek aljára rakódott szennyeződéseket, amely egy természetes tisztulási folyamatnak mondható. Abban az esetben, amikor nem megfelelő lejtése van a szennyvíz vagy csapadékvíz lefolyóknak vagy szinte teljesen vízszintesek, főleg ahol negatív lejtése van a csővezetéknek, ott a vezetékek alján csak pang a szennyvíz, és szépen lassan lerakódás képződik, ami majd később a dugulások okozója lesz. Ha egy lefolyó falán a szennyeződés egyre inkább lerakódik, akkor a cső belső átmérője az idő során egyre csökken, és egyre kevesebb víz mennyiséget tud elnyelni. A lefolyók falára az idővel még vastagabb és keményebb szennyeződés rakódik le, amely évről évre egyre nagyobb lesz. A vízszintes szakaszokon további gyakori probléma, hogy a vezeték falán vízkő képződik, és ez megvastagodva tovább szűkíti a csővezeték keresztmetszetét. Ebben a lerakódásban így még könnybben megtapad a szennyeződés és a zsír is. Ezeket az elzáródásokat és szűkületeket kizárólag rendszeres időközönként elvégzett gépi tisztítás szüntetheti csak meg. Ha a dugulást sikerült is látszólag elhárítanunk, rövid idő elteltével újra jelentkezhet a hiba, mert csak egy kis átmérőjű lyukat tudunk készíteni a lerakódásba. Megelőzésképpen a fürdőszobai összefolyónál takarítsuk ki a padlóösszefolyót és bő forró vízsugárral mossuk át és tisztítsuk ki havonta. A kád és a zuhanytálca esetében fontos, hogy nem szabad kicsavarozni a lefolyót, mert a lefolyó tömítése elmozdulhat a kád vagy a zuhanytálca alatt és utána nem tudjuk bontás nélkül visszahelyezni pontosan a helyére, ami ázásokat, folyásokat okozhat. A tisztításkor öntsünk folyékony lefolyótisztító szert a lefolyóba, majd három óra elteltével bő forró vízzel mossuk át. A fürdőszobai lefolyóknál a mechanikai szűrők használata javasolt. A mosogatónál legelőször ellenőrizzük a szifont. Ha a szifonnal minden rendben volt, akkor lúgos lefolyótisztítóval töltsük fel a lefolyót, és három óra múlva forró vízzel öblítsük át. A különböző lefolyótisztító szereket óvatosan, megfelelő körültekintéssel és odafigyeléssel használjuk, mert egyes termékek használata irritáló gázképződéssel jár, továbbá különböző termékek együttes használata nem javasolt. Néhány termék mellékhatása továbbá nagy és költséges károkat is tud okozni a lefolyórendszerben, mert akár bele is keményedhetnek a csőbe. Kültéri csatornáinkat a tisztítónyílásoknál vagy a tisztítóaknáknál fél évente ellenőrizzük, és ha lerakódásokat látunk benne, de még nem dugult el teljesen, bő vízzel mossuk át azokat és engedjük meg közben az épületben található összes csapot. Az udvari dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a nagyobb távolság miatt nem szüntethetők meg. Ha nem sikerül megszüntetni a dugulást, nem érdemes tovább házilag próbálkozni, mert komolyabb hibák keletkezhetnek a lefolyórendszerben, amelyek akár bontásokhoz is vezethetnek. A dugulások szakszerű elhárításához hívjon minket bizalommal, és gyorsszolgálatunk akár azonnal, korszerű gépekkel, bontás nélkül, több évtizedes tapasztalattal és garanciával lakásokban és családi házakban egyaránt segít Önnek a dugulások szakszerű elhárításában. Gyorsszolgálatunk a lefolyótisztításhoz és a csatornatisztításhoz is korszerű gépeket és szerszámokat használ, a 25 éve duguláselhárítással foglalkozó szerelőnk így a lehető legszakszerűbben tudja elvégezni a különböző átmérőjű csővezetékek és alapvezetékek tisztítását és duguláselhárítását. A duguláselhárítást, továbbá a lefolyótisztítást és a csatornatisztítást speciális gépi spirálos technikával végezzük, amely nem hasonlítható össze a kézi spirálos módszerekkel. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítás módszerek közül a legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat és lerakódásokat teljes egészében eltávolítja.

Szavazás

Milyen lefolyótisztítót használ Ön rendszeresen?

Szavazok