Duguláselhárítás Gyorszolgálat
06-30-921-0948
dugulaselharitasgyorsszolgalat@gmail.com
Budapest
Duguláselhárítás budapesti gyorsszolgálat. 1996 óta lakosság szolgálatában.
Budai és pesti elérhetőséggel rendelkező gyorsszolgálat minden nap kedvező áron vállal dugulás elhárítást azonnal, garanciával. minden nap

Elérhetőségeink:

Megosztás

Facebook

Közösségi oldalak

Szakterületeink

1. Mosogató duguláselhárítás.

1. Mosogató duguláselhárítás. Típus: Mosogató lefolyó
Vezeték átmérő: 40 mm, 50 mm, 63 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás.

2. Fürdőszobai lefolyó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 40
Típus: Fürdőszobai lefolyók

3. Mosdó duguláselhárítás.

3. Mosdó duguláselhárítás. Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32
Típus: Fürdőszobai lefolyók

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás.

4. Zuhanyzó és kád duguláselhárítás. Típus: Fürdőszobai lefolyók
Vezeték átmérő: 32 mm, 40 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 32

5. Udvari csatorna duguláselhárítás.

5. Udvari csatorna duguláselhárítás. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 110

6. Csatornák és lefolyók karbantartása.

6. Csatornák és lefolyók karbantartása. Típus: Csatornák és lefolyók karbantartása
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 125

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása.

7. Több épületből álló ingatlanok duguláselhárítása. Típus: Udvari csatorna és főcsatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm, 160 mm, 200 mm, 260 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 200

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása.

8. Csapadékvíz elvezető csatornák gépi duguláselhárítása. Típus: Csapadékvíz elvezető csatorna
Vezeték átmérő: 110 mm, 125 mm
Összetett vezetékek átmérője (mm): 160

Duguláselhárítás XVI. kerület

Duguláselhárítás XVI. kerület


Dugulás van és nem folyik el a szennyvíz? Duguláselhárítás 16. kerület bármely részén azonnal.


16. kerület duguláselhárítás duguláselhárítás 16. kerület gyorsszolgálatunk díjtalan kiszállással és kedvező áron szakszerűen, több évtizedes tapasztalattal segít Önnek a duguláselhárításban, lefolyótisztításban és csatornatisztításban. Duguláselhárítás 16. kerület gyorsszolgálatunk korszerű gépekkel, bontás nélkül akár azonnal is vállal duguláselhárítást.


Telefon: 0630 9210 948 és 0620 3982 881


XVI. kerület duguláselhárítás gyorsszolgálatunk akár 2 órán belül vállal garanciával duguláselhárítást, csatornatisztítást, lefolyótisztítást.

Szakterületeinkcsaládi házakban, sorházakban és ikerházakban lévő minden lefolyó, így a mosogatók, fürdőszobai lefolyók, udvari csatornák, főcsatornák, tisztítóaknák gépi tisztítása, duguláselhárítás XVI. kerület területén. A duguláselhárítás megkezdése előtt a megrendelő kérésére díjtalan árajánlatot tudunk adni a munkára, így a várható költségekről a megrendelő a lehető legpontosabb tájékoztatást kaphatja. Az előre megbeszélt költségek nem változnak. A megfelelő menüpontokban kedvezményeinkről és árainkról található tájékoztatás.


Házi módszerek és praktikák

Honlapunkon további hasznos tanácsokat olvashat a dugulások kialakulásának megelőzése érdekében. A vegyszerek használatánál vigyázni kell, nehogy a bőrünkre vagy a szemünkbe kerüljön, továbbá a használatuk közben és utána szellőztessünk ki alaposan. Lefolyótisztító granulátumokat ne használjunk, mert azok könnyen belekeményednek a vezetékekbe, javításuk általában csak bontással lehetséges. A kézi spirál használatánál ügyelnünk kell, hogy ne okozzunk kárt a vezetékekben, ne erőltessük, mert a lefolyó akár el is törhet. Ha a kézi spirál belecsavarodik a lefolyó vezetékbe, akkor az könnyen meg is szorulhat és azt elég nehéz lesz kiszedni, vagy egyáltalán nem is lehet bontás nélkül. Amennyiben már az eldugult vezetéket házilag nem sikerült kitisztítani, akkor nem érdemes halogatni a gépi duguláselhárítást, mert az idő múlásával a dugulás által okozott probléma és kár csak nagyobb lesz, és a lerakódások egyre jobban megkeményednek a vezetékrendszerben.


Mosogató vezetékek és rendszerek

konyhai mosogatók, 16. kerületa fürdőszobai összefolyók és lefolyók, továbbá az udvari csatornák azon részei az otthonunknak, ahol a legsűrűbben találkozhatunk dugulással. A mosogató lefolyókban lerakódott zsír és vízkő a hosszabb vezetékeknél komolyabb dugulásokat okozhatnak. A mechanikus szűrők használata a mosogatónál nem mindig célszerű, mert lassítja a víz sebességét. Hetente egyszer javasoljuk, hogy végezzen forróvizes öblítést. A mosogató vezetékekben lerakódott zsír és vízkő keveréke keményebb dugulást is okozhatnak. Sokszor a mosogató szifon eldugulása okoz csak gondot, amelyet házilag is egyszerűen megjavíthatunk. A szifon leszerelése és tisztítása nem igényel nagy hozzáértést. Ilyenkor szereljük szét a szifont, és figyeljünk arra, hogy a tömítéseket ne szakítsuk el és a megfelelő helyükre tegyük vissza.


Fürdőszobai lefolyó vezetékek

A fürdőszobai dugulások egyik jele lehet az, amikor kádból kihúzzuk a dugót, és a víz a padlóösszefolyóban, ha van megemelkedik és ki is folyik belőle. A különböző lefolyótisztító szerek használatánál elővigyázatosnak kell lenni, mert néhány termék mellékhatása nagy károkat tud okozni a lefolyóvezetékekben. A segítség menüpontra kattintva részletes tájékoztatás található a házi módszerek használatához. Ha házi praktikákkal és technikákkal sem sikerül megoldani a dugulást, hívjon minket bizalommal és duguláselhárítás 16. kerület gyorsszolgálatunk segít Önnek, hogy megszűnjenek a dugulás okozta kellemetlenségek. Szerelőnk több évtizedes, nagy tapasztalattal rendelkezik, több ezer dugulást szüntetett már meg.


Csatornatisztítás és duguláselhárítás fajtái

A duguláselhárításnak két különböző csoportja van: a lefolyó tisztítás és a csatorna tisztítás, amelyek az átmérőben és a csőanyagban térnek el egymástól, így a tisztításuk is különböző eszközzel és technikával történik. A lefolyótisztítás közé a lakásokban és családi házakban a mosogatók és fürdőszobai összefolyók és lefolyók, kádak, mosdók, zuhanyzók lefolyóinak tisztítása és karbantartása tartozik. A kültéri dugulások általában otthoni módszerekkel a nagy átmérő és a távolság miatt nem szüntethetők meg, ezért ezek tisztítása gépi módszerrel javasolt. A csatornatisztítás az udvari szennyvízcsatornák és csapadékvízcsatornák, családi házak csatorna rendszere, amelyek átmérője általában meghaladja a 110 mm-t. 16. kerületi duguláselhárítás gyorsszolgálatunk a lefolyó tisztításhoz és a csatorna tisztításhoz korszerű gépeket használ, így a lehető legszakszerűbben tudjuk elvégezni a különböző átmérőjű vezetékek tisztítását.


Duguláselhárítás szakszerűen

Korszerű gépi spirálos technikával végezzük a duguláselhárítást a 16. kerületben, amely össze sem hasonlítható a hagyományos kézi spirálos megoldásokkal. A gépi spirálos tisztítás a szakszerű duguláselhárítási technikák közül a legelterjedtebb és legbiztonságosabb módszer, ami a lakásokban, családi házakban lévő dugulásokat 100 %-ban megoldja. A bontás nélkül duguláselhárítás garantálja Önnek, hogy ne kelljen felbontani vagy kibontani se a falat, se a padlót, nem kell szétszerelni a konyhabútort. Ez nagy fefordulástól és költségtől kíméli meg Önt, hiszen bármilyen bontás komoly időbeli és nagy pénzbeli ráfordítással és rendetlenséggel is jár.

Célunk és feladatunk, hogy a duguláselhárítás a XVI. kerületben a megrendelő igényeinek figyelembevétele mellett a lehető leggyorsabban, költségtakarékosan, bontás nélkül történjen. Hívjon bizalommal, és a XVI. kerület duguláselhárítás  gyorsszolgálatunk azonnal, díjtalan kiszállással és kedvező áron több évtizedes tapasztalattal szakszerűen, bontás nélkül segít a duguláselhárításban, csatornatisztításban, lefolyótisztításban. Duguláselhárítást 16. kerület ezen részein vállalunk kiemelt gyorsasággal: Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom.

Duguláselhárítás 16. kerület - Ha bármilyen egyéb kérdése lenne a duguláselhárítással kapcsolatban, telefonáljon a 06 30 921 0948 telefonszámon, és mi azonnal segítünk Önnek.

Ha nem szeretne telefonálni, adja meg a telefonszámát, és mi igyekszünk gyorsan visszahívni, amikor Önnek éppen megfelel. Budapest 16. kerület duguláselhárítás 1996 óta a lakosság szolgálatában.

Hasznos segítség tud lenni a duguláselhárítás területén a tapasztalt szakember véleménye. Duguláselhárítás XVI. kerület azonnal:


Gyorsszolgálatunk az alábbi dugulásoknál azonnal segít Önnek:

Duguláselhárítás 16. kerület mosogató lefolyók

Duguláselhárítás XVI. kerület fürdőszobai lefolyók

16 kerület duguláselhárítás udvari csatorna

Duguláselhárítás XVI kerület alapvezeték

16. kerület duguláselhárítás egyéb csatorna

Duguláselhárítás 16 kerület egyéb kis átmérőjű lefolyók

XVI. kerület duguláselhárítás csatorna karbantartás

Duguláselhárítás gyorsszolgálat: 06 30 921 0948

Duguláselhárítás azonnal, munkavégzés esetén díjtalan kiszállással és kedvező árakon. Ha most nem szeretne telefonálni, a következőkben leírhatja a dugulás jellegét, és helyét, majd adja meg a telefonszámát és duguláselhárítás gyorsszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors választ és megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Ennek kitöltése természetesen nem kötelező, a telefonos megkeresés és tájékoztatás sokkal gyorsabb, pontosabb és szakszerűbb, mert közvetlenül tud Önnek segíteni a több évtizedes rutinnal és tapasztalattal rendelkező szerelőnk.

Milyen lefolyó dugult el? Duguláselhárítás gyorsszolgálatunk azonnal is tud segíteni a következő duguláselhárítás munkákban:
A dugulás helye:





A lefolyó vagy csatorna átmérője:




Amennyiben nem tud vagy esetleg most nem szeretne telefonálni, úgy itt megadhatja telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, ezért ha gyors megoldást szeretne, kérjük mindenképpen telefonáljon. Elérhetőség:
Összetettebb a dugulás? Korszerű gépeinkkel és tapasztalt szerelőnkkel a bonyolultabb és összetettebb duguláselhárítás problémákat is megoldjuk bontás nélkül. Itt leírhatja nekünk a dugulás jellemzőit:


Keressen minket a népszerű közösségi oldalakon is!

duguláselhárítás 16 kerület instagram oldalán

dugulás 16 kerület twitteren oldalán

duguláselhárítás xvi. kerület pinterest oldalon

duguláselhárítás 16. kerület facebook oldalon

dugulás xvi linkedin oldalán

dugulás 16. blogger oldalain

Profi munkavégzés több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelővel!

Duguláselhárítás 16. kerületben azonnal, szakszerűen, garanciával: dugulaselharitas-gyorsszolgalat.wmv

https://www.dugulaselharitasgyorsszolgalat/dugulaselharitas-xvi-kerulet/

dugulás 16 +3630 9210 948